Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
execute93
őstag
válasz Scooby Dou #8662 üzenetére
Kölcsön 2 ember ad fh-t.: JSaN; mongoose
Szerk.: Béta felhasználóért(kölcsön.), Dirt3
[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
MegalodonS
őstag
válasz Scooby Dou #9141 üzenetére
Gondolom nem 24'' monitoron jatszol,1920*1200 full HD felbontasban!!
-
MegalodonS
őstag
válasz Scooby Dou #9146 üzenetére
Gondolom tudod mekkora kulonbseg van a 1280 vs 1920 kozott Neked a Vsync is be van kapcsolva??
En majus elsejere rendelem az uj vasat,mert ez mar gyengelkedik alatta Pedig hogy nem akartam kolteni ilyenre
Arra leszek kivacsi hogy 1-2 komolyabb Boss,majd milyen efektusokat fog mutatni es oda milyen teljesitmeny kell majd!
(#9147) kovsol
Te mekkora felbontasban jatszol??
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz Scooby Dou #9154 üzenetére
32 bites a rendszerem. Ahhoz gondolom jobban dukál a 32-es win7.
Nekem ugyan ilyen belassulások vannak ilyen hülye effektektől. Akkor négyes partiba képzled el. [link]
A grafikát akárhogy változtatom, alig van fps beli különbség. Ebből is látszik (ami egyértelmű) hogy processzor limites erősen a játék nálam.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
JSaN
addikt
válasz Scooby Dou #9156 üzenetére
32 bites win 3,3 gb ramot kezel, en is igy hasznaltam 1-2 evig.
co-opba keves lesz a 2gb, mehet a 4 meg ha csak 32 bit van.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Jazz
veterán
-
pomk
őstag
válasz Scooby Dou #9141 üzenetére
És az hogy lehet, hogy az Én i3-2310M, 4Gb RAM, GT540M 1Gb mellett 1366x768-ban ha 15-20 csonti van a képernyőn és 4en vagyunk coopban szaggat??
Shadows-on kívül minden high, ill. Low FX ki és bekapcsolása nem változtat semmit.[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz Scooby Dou #9172 üzenetére
Most már tuti,h WD vagy DH lesz, semmiképpen nem akarok meele karaktert, Wizard meg nem jön be Most játszottam végig WD-vel és meglepően erősnek tünt, lehet, h buffoltak rajta, mióta legutóbb játszottam vele
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
kovsol
titán
válasz Scooby Dou #9213 üzenetére
én se kaptam, wc3-roc+tft, wow+bc+wotlk, helyette az nvidia weblapján lévő osztogatásból kaptam, és pedig az utolsó NV kártyám az egy 6600GT volt, szóval köszönet nekik
Most már az összes karakterrel vágigtotlam a bétát, és monk lesz a kezdő karakterem úgy döntöttem
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Mukorka
addikt
válasz Scooby Dou #9293 üzenetére
Szerintem jó alternatíva. Egy haverod ajánlja hogy próbáld ki mert jó, játszol, látod hogy ennyi és már veheted is meg online ha akarod. A sok ember akit érdekel nem kevés olyat is tud hozni akit csak akkor fog érdekelni ha jókat hall róla. ( vagy ha kipróbálhatta, ami a trial miatt lehetséges)
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
kovsol
titán
-
Nordic
Közösségépítő
-
execute93
őstag
válasz Scooby Dou #9578 üzenetére
Mert nekünk be kell azt is írni. aki meg levette az meg csak a jelszavát írja be..
JSaN: Én minden belépéskor kérem az autentikátor kódot. Ezért vettem
[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Wolverine
félisten
válasz Scooby Dou #9578 üzenetére
Nem nehezíti meg.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Realradical
őstag
válasz Scooby Dou #9922 üzenetére
Most valami nagyon lehalt...
@persil
hja de jobb arra gondolni, hogy mivel én vagyok bent ezért tuti nagy hiba történt![ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Bazzzs
senior tag
válasz Scooby Dou #9959 üzenetére
Válts át a completed fülre, majd ott válaszd ki a megvásárolt cuccot bal oldalt, végezetül pedig kattints a send to stash gombra.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
freelanced
addikt
válasz Scooby Dou #13180 üzenetére
Hali! Írsz egy ticketet a Blizzardnak és mellékeled a személyid is!
ÜdvGentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Wolverine
félisten
válasz Scooby Dou #13180 üzenetére
Te ezt sehogy sem fogod tudni megtenni - írnod kell a supportnak egy ticketet, és ők bizonyítékot fognak kérni, hogy Magyarországon laksz (ez jellemzően a nevedre szóló magyar számlát jelent).
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
freelanced
addikt
válasz Scooby Dou #13185 üzenetére
Hogy érted, hogy egy telefonszám? Mobil alerts? Elvileg az is csak egy accra rakható fel. Az Authenticator is csak EGY fiókon működik! Egy Authenticator egy fiók....
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
szepi79
őstag
válasz Scooby Dou #13185 üzenetére
külön authenticator kell minden egyes accounthoz. ez lehet telefonon, vagy kulcstartóban is. de egy telefonra csak egyszer tudod felrakni az appot.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
nepszter1
addikt
válasz Scooby Dou #13670 üzenetére
Remélem hogy igen , de szerintem holnap kiderül hogy kinek sikerült feldolgozniuk a rendelést .
-
Tatyla
őstag
válasz Scooby Dou #13670 üzenetére
nem jött visszajelzés még,holnap a délelőtti órákban rájuk csörgök és tisztázom velük hogy most akkor mi van.
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Tatyla
őstag
válasz Scooby Dou #13675 üzenetére
persze,alap.
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
őstag
válasz Scooby Dou #14780 üzenetére
Az fasza mert 5850-esem van. 12.3-as driverrel próbálkozzak?
-
Xmodule
őstag
válasz Scooby Dou #18226 üzenetére
szerintem ugy ertette hogy esik valami jo is(dropp) vagy csak poenos?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
szallasi007
őstag
válasz Scooby Dou #18226 üzenetére
Sziasztok,
latencyt (ping) vagy ms-t hogy nézitek meg játék közben? látok itt minden féle ms-eket,
100-3000ig nem is értem
fps nálam fix 60-70 körül van minden high-on nem értem ilyen 69xx vagy 68xx és társai kártyán miért nincs fix fps -
omikron23
senior tag
válasz Scooby Dou #18235 üzenetére
Köszi... Igen arra lettem volna kíváncsi, hogy dob-e sárgán kívül esetleg Legendery-t, mert anno a tehenekhez érdemes volt benézni...
150.000-be kerül. Ebből 50.000 csak a szerelés költsége. Videót láttam róla, poénos, de szerintem akkor másra költöm a 150.000-et. Esetleg utólag vissza lehet menni? Ha már pl. nightmare, vagy hell szinten vagyok, akkor kiválasztva a normal szintet, meg tudom csinálni utólag is???[ Szerkesztve ]
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
kutga
nagyúr
válasz Scooby Dou #19308 üzenetére
Onnan még messze vagyok, Normal Act 2 első bosson vagyok túl.
Let the Zone take me if I am.
-
akela91
addikt
válasz Scooby Dou #19454 üzenetére
Hacsak a haverod nem hacker, akkor nem
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Scooby Dou #19634 üzenetére
Én 15%-ot láttam valahol.
kovsol: én 42" tv-n nyomom. Erősítőn a hangok.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
félisten
válasz Scooby Dou #20780 üzenetére
Folyamatosan csökken az áruk, ~fele annyi a jó lvl60 itemek ár mint pár napja.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
JSaN
addikt
válasz Scooby Dou #27926 üzenetére
Inferno Maghdaig siman elmentem, igaz volt velem 2 barbar tank akik mogul szortam az aldast.
soloban act 1 siman megy, bar neha megerzem az aoe skill hianyat. Lehet valamelyik (valoszinu horrify) skillt bealdozom egy aoe-ra. Aoe skillbol ki mit javasolna?Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Gorneck
legenda
-
Zan
aktív tag
-
Cyberbeni
addikt
válasz Scooby Dou #28427 üzenetére
szerintem rmah árra gondolt
@28428: igen, de act 3 eleje meg vége sokkal nehezebb act 2-nél.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Scooby Dou #28474 üzenetére
... hanmem a 25-150 millásakra
Mondjuk a 30-32% blokkosak igen meggőzőek már, de ennyit még ha lenne se adnék egy itemre. Úgy tűnik nem is én vagyok a célközönség-(#28475) Huma
Én 3,5 milláért szereztem egy 1025 DPS, 15 attack speed+15 FUry-s mighty weapont. Azzal már teljesíthető a 20k DPS. kékben ugyanennyiért most is kijönne.
MIre elég mindez? Elitekre nem annyira. Vagyis elégnek kellene lennie, de az elemi sebzéseik 70-75% cédelem mellett is iszonyat durvák, ráadásul napestig püfölheted őekt mire elfáradnak. Addigra visszakézből lenyomnak 1-2 sallert amit igen kevéssé tompít a 10k armor. Mondhatni: ehhez már skill is kell erősen[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Cyberbeni
addikt
válasz Scooby Dou #28474 üzenetére
rare sacred shield lehet jobb, mint a stormshield.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Scooby Dou #28481 üzenetére
stormshield csak ilvl62, sacred shield meg ilvl63, és stormshieldnek nincs olyan tulajdonsága, ami nem lehet raren. (kivéve, hogy alap block 10-25% lehet, a normális 10-20% helyett.)
ja és persze a nagyobb ilvl miatt több bónuszt kaphat egy statra.[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz Scooby Dou #28798 üzenetére
Ezt használom én...csak ehhez kell dmg is rendesen...még sok ember operál horrify-val vagy mass conf-val...valóban nem rosszak, de értelmét még csapatban se látom...
Lassítás nálam elmarad...lehet infernora visszakerül...
Gorneck#1239
-
Soni84
tag
Jó az a build úgy ahogy van, mana voodooval mivel egy körön belül kell maradnia az első ütésbe belehalna attól amit a zombiemacik nem ölnek le. Ebből a szempontból a fetish sokkal jobb, mert azok legalább elfoglalják az eliteket.
-
TomWexX
addikt
Először big bad voodoo volt, viszont az infernon való folyamatos kite-olás ( ) miatt felesleges, mert úgy sem maradsz ott a körben. a kis pöcsös fetish army katonák viszont elég nagyot sebeznek, és feltartják a mobokat.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Farming Simulator 25
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Linux kezdőknek
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs