Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Mukorka
addikt
végig is toltuk 3. alkalommal 4-en. Egész sok rare cuccot dobott a vége felé
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Archanon
őstag
Másnál is laggol egyébként? Vagy az én netem rakoncátlankodik...? Pár percenként többszöri 4-5 mp-s késések vannak, így élvezhetetlen. Plusz veszélyes, igazi hard mode, szinte teleportálnak az ellenfelek, meg a lövedékeim...
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Bazzzs
senior tag
Gondolom, hogy most a nyílt bétának köszönhetően nem sokakat fog érdekelni, de a launch oldalon a haladásjelző elérte az 50%-ot, azaz kaptunk egy új videót.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
mephi666
nagyúr
na, reggel 6kor elsőre beengedett eddig úgy tűnik, hogy jól veszik a kanyart a szerverek, mert azért lehetett volna százszor rosszabb is (nem 1 mmorpg éles indulása sokkal rosszabbul indult, mint ez a nyílt béta)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
ProEvoFan
nagyúr
Fix 60fps mellett miért érzem úgy hogy akadozik?Ok csak egy béta, de akkor is.Minden maxon, de ha a képtőrés off, akkor hiába 100+ fps, akkor is akadozás érzését kelti, pont úgy, mint a Youtube videókon.
-
medvezsolt
senior tag
Az baj, ha már az Updating Setup Files se akar lefutni , ikonról indítás után?:S
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Ptech
addikt
Olyannal találkozott már valaki, hogy kb percenként 5-10 mp-re teljesen elsötétül a képernyő? Eléggé játszhatatlan így, és nem tudom mitől lehet. Minden driver a legfrissebb, megpróbáltam szinte minden beállítást átrakni. Vsync nélkül a menüben is csinálja, azzal meg csak játék közben
-
flash-
veterán
sziasztok
battleneten csináltam accountot,és battletagként megadtam valamit.
aztán automatikusan utána tett a battlenet még pár számot,gondololm azért mert már volt ilyen.
aztán megváltozatattam.
ahhoz is tett valamit.
ezután már nem tudtam megváltozatatni.
ez most már így marad?már nem fogom tudni soha megváltoztatni?
ha törlöm az accountot,akkor utána ujra letre tudom hozni ugyanarra az emailre?na a másik meg hogy letöltöttem a diablo bétát.elinditottam.bezártam.most nem tudom sehol sem elinditani.
hova tünt?
windows keresés se jött be.[ Szerkesztve ]
-
medvezsolt
senior tag
válasz medvezsolt #9709 üzenetére
erre valaki? egy okos ötlet?
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Ptech
addikt
A számokat mindig odarakja, nem csak akkor, ha már van ugyanolyan.
Nem tudsz tenni semmit ellene.
Másik accountot még csinálhatsz mondjuk.medvezsolt: futtatás adminként, töredezettségmentesítés, teljes kliens újra lehúzása. Próbáld meg ilyen sorrendben, hátha szerencséd van, és nem kell a harmadik verzió.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
-
Speeedfire
félisten
Ma már be lehet lépni? Több embernek sikerült már? Vagy most, hogy áll a dolog?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
oxox
addikt
nahat kb 1orat sikerult jatszanom reggel a betaval (sajna munkanap van)
szamomra
pozitiv
-grafika, hangulat (az elso reszt idezi, ami orommel tolti el lelkem)
-karakterek megjelenese
-hangok
-szornyek/palyaknegativ
-minek vannak tulajdonsagok /pl. ero, gyorsasag, intel.../ ha nem oszhatok ra pontot?! minden 11-es szintu varazslo ugyan olyan nem? akkor meg minek?
-lehet csak a betaban, de nekem ugy tunik, hogy itt nincs veletlen szeru map generalas...ami egy ido utan unalmassa teszi a dolgokat (remelem ez csak a betara jellemzo)
-kicsit sok nekem az effekt, de ezt lehet csak szokni kell....
-konnyu (varazsloval meg nem is volt annyira az elejen), de 7-8.-ik szint ota...gondolom/remelem majd nehezebb fokozatokon azert ra lesz utalva az ember a tarsaira, nem csak rohanas, es villozzo effektek lesz a jatek...ill. egy kerdes, csapattarsnak, hogy adhatok targyat?
osszessegeben kellemes jatek...hozza amit vartam tole, a diablo hangulat a legfontosabb, azt pedig erzem
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
flash-
veterán
-
-conrad-
addikt
válasz Speeedfire #9725 üzenetére
Tegnap éjjel jó volt, ma reggel is jó volt, most állt meg 3 perce, gondolom felkelt a nép..
Kidobott, majd errormsg 25009 és nem engedett vissza, relogoltam és nem is enged át a bnet belogoláson. -
tegnap is, ma is jo volt. US szerverre tegyetek, es beenged. Ha nem elsore, majd huszadikra.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
JSaN
addikt
Reggel ota toltam problema nelkul, most szakdt meg par perce.
Gondolom ebredezik europa, asiaban meg csucsido van.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Mukorka
addikt
Én találkoztam véletlenszerű map generálással. Nem tudom hogy mi a hivatalos álláspont erről de megesküdnék hogy többször is máshol voltak a kijáratok a dungeonokben. Amúgy meg tárgyakkal kell majd variálni, attól lesz a hero egyedi. Nekem se tetszik de ez van.
-
JSaN
addikt
válasz Mukorka #9735 üzenetére
A felszin az fix lesz, random lejaratokkal.
A katakombak lesznek teljessen random palya elemekbol.En jelenleg is be vagyok lepve, csak jatszani nem tudok.
publicnal 0 jatekos volt idaig, most ugrott 13000 fole. Szerintem mindjart jo lesz.Es bent is vagyok.
[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
LÁZ
addikt
egyelőre nekem is 3007-eket dobál a sok gondolkozás után, ma biztos nem lépek ki, ha beenged
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
AS
félisten
Most nincs szerver úgy tűnik leállt..
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
medvezsolt
senior tag
srááácook miért nem engedi Updatelni a setup fiájlokat a Launcher?:SS nem inditja igy el a játékot..:S
-
oxox
addikt
hat nem tudom, negyszer-otszor mentem le a dungeonokban, es 5.-jere mar nem kolbaszoltam, egybol mentem a fonokhoz...
ha meghagytak volna a szabad pont osztogatast a tulajdonsagokra akkor semmi szilank nem lenne a szemembe....az fajo, mert a targy vadaszat, a karakter "kulonbozoseghez" meg ko-papir-ollo....reggel nekem valami 150.000 jatekost irt ki (6korul mentem fel)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
g4besz
tag
Engem is kidobott, és most már vissza se enged. De most elég sokat tudtam vele játszani egyhuzamban.
Nekem amúgy a profilomban látható notin 1366x768-ban, high textúrákkal, minden egyéb low-on van és akadás mentesen fut, nagy tömeg esetén sincs akadás. Mivel a -showfps kapcsoló nem működik, ezért csak következtetni tudok, hogy ez kb 24-35 fps lehet.
-
-conrad-
addikt
válasz medvezsolt #9740 üzenetére
-
Mukorka
addikt
Igen, valahogy így tapasztaltuk mi is. Jó dolog ez csak béta alatt nem volt akkora ötlet mert sokszor mentem újra a kinget legyakni és ilyenkor csak az utolsó részt jelöltem ki questnek újra. Mindig eltévedtünk haverokkal D:
-
flash-
veterán
Elinditottam a diablo3at,kiválasztottam a karaktert,rámentem hogy start game,de nem történik semmi.
most mit tegyek? -
-
flash-
veterán
válasz Speeedfire #9749 üzenetére
pedig már nagyon várom hogy játszhassak vele...hónapok óta nem játszottam semmivel.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- MacBook Air M2 15' 8Gb 256Gb kék 99%-os aksi
- AirPods Pro 2 USB-C, ÚJSZERŰ! - 2025.11.30-ig Apple Care+ !
- Hibátlan - TOSHIBA P300 1TB HDWD110 3.5" SATA 7200rpm 64MB HDD merevlemez 100/100%
- Guitar Hero / Rock Band Vezetékes Gitár - Xbox 360 / PC (Clone Hero)
- Guitar Hero / Rock Band - World Tour Gitár Xbox 360 / PC (Clone Hero - Fortnite)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs