Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Phvhun
őstag
Sziasztok,
Pesten ismertek olyan laptop szervízt, ami megbízható és relative régi Dell laptopot tudnak javítani?
Gari nincs rá, és meg se nyekken, szóval fogalmam sincs mi lehet a baja.
Köszi.
-
félisten
-
[Ixub]
tag
válasz szabonagyur #47357 üzenetére
Szívesen fogadok alternatívákat, lehetőség szerint anyagminőségben hasonlót.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
[Ixub]
tag
válasz szabonagyur #47359 üzenetére
Nem kell ennek játékgépnek lennie csak előreláthatóan tartósnak. Egy MSI windtop lesz lecserélve 5 évig kihúzta, de az i3 már kevés. Amúgy az N551 drágább és csak 2 év gari. Azért köszi.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz [Ixub] #47360 üzenetére
Te miről beszélsz? Mi a drágább? 230e Ft körül indulnak N551-ből a Dell 7537-et verő gépek... ez szerintem 70.000 Ft-tal olcsóbb.
Másrészt akkor le kéne írni mire kell neked a gép, mert egy anno játékra való gépet említesz, szóval tök felesleges neked a 7537, 5 évre nem azt vennék az is fix.
-
[Ixub]
tag
Mondjuk a levegőbe árakat mondani én is tudok, de 230 ért N551-t sehol se találtam, de ne fogd vissza magad, ha tudod hol lehet kapni. (privátba is jöhet, hogy ne legyen reklám). Az, hogy általános célra kell a gép már leírtam, de el is kéne olvasni. Mint, hogy azt is leírtam, hogy miért szeretnék fémházasat. De azért köszi. Én csak annyit kértem volna, ha van jobb ötlet akkor segítsetek legyetek szívesek.
-
törölt tag
válasz [Ixub] #47367 üzenetére
next day gari és kijön a szervizes, ha gond van?
esetlegesen elérhető nagyobb képernyőfelbontás? pöcökegér? én ez utóbbi nélkül már képtelen lennék laptopot kezelni, annyira nem szeretem a touchpadot.
egyébként meg otthoni, sima általános célú használatra, bőven jónak tűnik a 7x széria.
használt buzinessz klásszt szerintem ennél csak olcsóbban éri megvenni, mint amennyi a kereted, pl. negyedével
az én jelenlegi koncepcióm annyi erre a használt bc kategória az istenre, hogy 2 db tökegyforma, olcsó, pár hónap garos gép egy drágább konzumer áráért. ha gond van, akkor rögtön van a szekrényben egy másik, tökolyan, plusz jó alkatrésznek is lesz majd. de valamiért nem ment még tönkre a gépem.enyém kérdés: a dell 4300-ban a cpu alaplapra forrasztott, vagy cserélhető? néztem jutyúb videókat, meg árakat ebay-en, nekem úgy tűnik nem cserélhető.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz oszi666 #47369 üzenetére
kellett pár hét az átálláshoz, mások mint a tp-sek. nem jobb/rosszabb, hanem másfajta. nekem ráállt az ujjam, hálistennek.
de egyébként volt 4 féle billem, 3 tökegyforma világítós, egy sima, mindegyiknek kicsit más volt az érzékenysége, a lágysága/keménysége. az egyiken nagyon rossz a pöcökegér, kemény, érzéketlen, fullra felvéve az érzékenységét is alig üti meg a másik alap beállításait.
másrészt itt homorú a gumi (lehet kapni mondjuk tp-ben is homorút, de alapból azokkal a szörnyen dörzsölős piros vackokkal jönnek).
a nyomógombok lent meg nem emelkednek ki eléggé, de legalább nem is törik úgy az ujjaimat, mint a peremes tp-k. mondjuk a legújabb tp-ket már nem használtam, t4xx vonal óta nem nagyon van közöm a tp-khez, és ez már így is marad.
de 3-4 év aktív dell használat után néha nyüstölnöm kell azért még tp-ket, viszont soha nem térnék vissza már rájuk. jobban szeretem a dellét. -
somasz
Topikgazda
válasz [Ixub] #47367 üzenetére
Szerintem vedd meg, amit kinéztél! Senki nem akar meggyőzni, mire költsd a pénzed.
Mi tapasztalatból terelnénk egy jobb megoldás felé, de ha neked az tetszik, akkor azt kell venni.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
SzaboZE
addikt
válasz [Ixub] #47353 üzenetére
Mert az Inspironnal gari idő alatt is már szervizbe mész, a másik kettő pedig jóeséllyel kiszolgál évekig probléma nélkül. A maradványértéke is sokkal magasabb végig.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Integrale
veterán
-
-
Integrale
veterán
Sziasztok!
3537-hez tud valamelyikotok billentyuzetet? Illetve ha otthon cserelem, akkor gari marad?
"Bad reklám is reklám too"
-
MaxxDamage
félisten
Dell E6410-hez milyen OptiBay keret kell pontosan?
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
adolfo01
tag
Sziasztok.
Elszántam magam a laptopom fejlesztésére.
Dell Inspiron M5010.
Belekerült egy 256 GB SSD,RAM 4GB,
A meglévő AMD V120 processzor helyett akartam beletenni egy AMD PHENOM II P960 négymagos processzort.Utánnanéztem ugyancsak S1g4 socket,TDP ugyanaz,azt írják róla a neten,hogy V120 helyett működik.Betettem a gépembe,de 3 sípolás hibaüzenetet ad.Visszatettem a régi processzort azzal jó.
Nagyon bosszantó,van valami ötletetek?
Válaszokat köszi előre.üdv.
-
architect26
aktív tag
válasz adolfo01 #47382 üzenetére
Sziasztok! Nemrég raktam fel a latitude 5250-re a win10-est, minden driver fent van, nincs semmi felkiáltójel az eszközkezelőben, De! a DDP progiban elkezdeném az ujjlenyomatolvasó újra szkennelését, de kiírja, hogy connect fingerprint device/sensor. Mit tudok ilyenkor tenni? Köszönöm szépen előre a válaszokat!
Per aspera ad astra
-
Primary92
senior tag
A sima 9 cellás és az Express Charge között azonos töltővel mit várhat az ember?
Elvileg az Express Charge 1 óra alatt 80%-on tud lenni, 2 alatt 100%.
A simát mennyi időbe telik feltölteni? -
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
boldog tulajdonosa lettem egy E6440-nek, somasz jóvoltából. imádom a gépet, köszönet érte ezúton is
az lenne a kérdésem, hogy a billentyűzet háttérvilágítást hogyan tudnám konfigolni? (nem szeretném, hogy ilyen hamar elaludjon.) a dell update lehúzott minden drivert, megy is rendben minden, de a billentyűzetre vonatkozó beállítást a gyári windowson kívül nem találok. létezik?
köszi előre is
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
törölt tag
bámulatos egyébként, milyen szinten fejlődik vissza a dell szoftveres meg támogatás szinten.
e4300 alatt a régebbi tudta ezt és lehetett a háttérvilágítás erősségét több lépcsőben állítani (cpm) az újabb nem (fep). a win 7 64 biten meg egyszerűen nem működik jól már semmi alatt a képernyő folyamatos dimmelése az ambient light sensorral, sőt a csúszkával sem lehet az erősséget állítani a win-es beállítások alatt. bill gombok plusz bekapcs, kikapcs velük és akkor az adott fényviszonyhoz igazítja. de hogy folyamatosan ezt tegye, áhh, azt nem. vistán, xp-n elég volt csak egy progit ehhez feltenni.[ Szerkesztve ]
-
Mr President
senior tag
Sziasztok
Szerintetek kompatibilis ez a hdd caddy egy Dell 5537es notebook-al?iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
lamazonia
tag
üdv,
van egy még szeptember közepéig garanciális(onsite nbd) e6430am, ekkor jár le a 3 év.
hivatalos papírjai már a holdban.
gyárilag magyar winfossal+billentyűzettel.Ötlet arra hogy kinél, hogyan és mennyibe kerülne a garancia kiterjesztése még 2 évvel?
Válaszokat előre is köszönöm.Az elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
-
csƵ
addikt
Üdv!
Valaki próbálta már a Windows 10-et? Frissítettétek vagy teljesen újratelepítve?
-
nagyúr
-
Denyboygod
csendes tag
válasz Mr President #47393 üzenetére
Szia!
Elvileg nem lesz jó. Mert a Delock 12.7mm. Az 5537-ben pedig 9.5mm van ha jól tudom.
Ha kell segítség írj rám PM-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest