Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
sziasztok, Dell Latitude E6430-ra honnan lehet letölteni a power manager-t windows 8.1-hez?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
válasz somasz #45818 üzenetére
Köszi. Egy prohardveres cikkben olvastam, hogy Silent mode viszont van benne elvileg, Ezt nem tudod hogyan lehet elérni? Elvileg minden drivert felraktam, de nem találom sehol.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
válasz somasz #45820 üzenetére
Még egy kérdésem lenne. Leszedtem ezt a dell feature enchancement packot innen http://www.dell.com/support/home/us/en/04/Drivers/DriversDetails?driverId=HR1YG de amikor telepíteni akarom azt írja telepítsem előbb a .4 NET frameworkot, amit azért nem értek, mert elvileg a 4.5 már telepítve van. Erre esetleg tudsz valami megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
E6430-ba optibay keretet hol lehet venni, ahol nem horror áron árulják, 9k<ért? Optibaykeret.hu-n nincs raktáron már egy ideje. Lehetőleg Budapesten.
-
oszi666
őstag
válasz premete #45937 üzenetére
A válasz, hogy vannak még olyan öreg kollegák, akik régi szoftvereket használnak, mert csak. ISOról nem hallottak, én betanítani nem fogom őket, a ctrl+f kombóra teljesen lefagyott az egyik főnök, hogy ez mekkora találmány.
Plusz az egyetemek szeretnek mindent egy darab , tetves rohadt DVD-n őrizgetni, és lehetőleg olyan feladatot adni, amit csak azzal a FIZETŐS programmal lehet megoldani, és persze egy darab DVD van 90 diákra, torrenten meg nem találtam meg, olyan ősöreg. Aztán amikor meg csúszik mindenki a feladattal, mert valamelyik fogyatékos idióta magával vitte vidékre a hétvégére meg morcognak, hogy pfejj, hát bezzeg, hát az ő idejükben, hát akkor ilyen elő nem fordulhatott, meg hát a tisztelet, a kor, pedig ez a rohanó világ, meg a mai fiatalok(akik az 50 év felettiek szerint mind utolsó alkoholista drogfüggő semmirekellő fajtalankodó qrvapecérek)
Képtelen vagyok elszakadni a rohadt DVD-től.It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
Sziasztok, valami olyasmit olvastam régebben, hogy e6430-ban az mSATA helyére tett SSD-re nem szabad windowst telepíteni valamiért. Ez igaz?
Arra gondoltam, hogy oda berakok egy 64 gigás SSD-t arra felrakom a windows 8.1-et, a mostani SSD, tehát a rendes merevlemez helyre pedig berakok egy 500 gigás vinyót, adattárolásra. Ez így járható út?It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
válasz miiivaaaann? #46042 üzenetére
What, szimultán több asztalon pókerezel, és ez a foglalkozásod? Hát ilyet még nem hallottam....
-
oszi666
őstag
válasz szabonagyur #46044 üzenetére
Nem semmi. Ma is tanultam valami újat
-
-
oszi666
őstag
válasz Dani930312 #46240 üzenetére
Nekem hasonló konfigom volt a procim asszem egyel gyengébb volt. Igaz egy asus k53sv-ben, az ugye elég konzumer noti. Iszonyatosan tud melegedni ez a konfig, nekem pl egy Crysis 3 alatt simán ment 90C fok felett, 1-2 órát. Kb 3,5-4 évet bírt a gép.
-
-
oszi666
őstag
Az miért lehet, hogy e6430-nál egyszercsak elszálltak a háromujjas gesztusok, pl előre hátra ugrás háromujjas simítással? Nem tudom értelmesebben leírni... valamiért a kétujajs görgetés meg működik.
Eddig teljesen jól működött, és egyszercsak ellszállt. Nem volt semmi update, vagy ilyesmi. Driver újrarakás volt már.It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
[link] erre valaki ötlet?
-
oszi666
őstag
Az miért lehet, hogy e6430-nál egyszercsak elszálltak a háromujjas gesztusok, pl előre hátra ugrás háromujjas simítással? Nem tudom értelmesebben leírni... valamiért a kétujajs görgetés meg működik.
Eddig teljesen jól működött, és egyszercsak ellszállt. Nem volt semmi update, vagy ilyesmi. Driver újrarakás volt már.
valaki? dell community forumon semmiIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
Egy olyan kérdésem lenne: a dell.com szerint a notimhoz anno windows 8 pro járt. Namármost, én nem találom sehol a serial numbert hozzá, nincs az akku alatt. Azt hallottam, hogy lehet, hogy a biosba van valahogy beleírva. Ezt honnan lehetne megtudni? Latitude e6430
-
oszi666
őstag
Sziasztok, volt egy olyan problémám, hogy valamiért nem működtek a több ujjas mozdulatok(multitouch gestures). Na ezt sikerült megoldani, nem tudom miért, de az fn+F5 kombóval kikapcsoltam bekapcsoltam a touchpadet és azóta működik. Nem tudom miért.
Csak azért írom ide, ha valakinek lenne még ilyen problémája, akkor gyorsan megtaláljaIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
Sziasztok.
Lehet az itteni proknak ez egy gyökér kérdés, de azért megkockáztatom.
Nekem az e6430 touchpadje néha elég kicsi, nem használhatatlan, de néha kicsit kényelmetlen. A pöcökegeret nem szeretem.
Van-e arra lehetőség, hogy olyan palmrestet szereljek rá, aminek nagyobb a tapipadja? Ha igen, akkor tud valaki egy linket dobni esetleg, hogy honnan lehet rendelni, mert én nem találok. Az is jó, ha a pöcökegér 3 gombja nincs.
Előre is köszi a választ!It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
Abból lehet baj, ha sosem kapcsolom ki a gépet, hanem mindig csak alvóban van?
Illetve lehet-e módosítani, hogy hány és melyik opció jelenjen meg, ha a tálcán rányomok az akku ikonra?[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
válasz kornel1987 #47051 üzenetére
Én pár hónapja szereztem be egyet használtan, elvileg mid 2012-es gép, szóval nem mai darab. 88Wh-os aksi van benne, így már kicsit nehéz súlyra, de ennyit tudok max felhozni ellene, cserébe egész nap elmegy vele.A nehezet úgy értem, hogyha csak a gép van nálad, akkor persze oké, de azért nálam az elég ritka, könyv, víz, kaja stb azért mindig van pluszba a tatyóba, úgy már combos.
Egyetemre rohangászok vele, meg labroban dolgozom. Nagyon komoly hardverigényes munkát nem végzek vele, folyamatmérnöki optimalizáció, 3d-s renderelés, meg statisztika fut rajta, az meg se izzasztja (i5 3340M proci)
Nekem 1600*900-as a kijelző. Szerintem bennem lesz a hiba, de nekem pár óra múlva elkezd fájni tőle a szemem egy kicsit, akkor felállok, és kibámulok az ablakon, pár perc és elmúlik. Ez a kisebb felbonású, régi notimnál nem jelentkezett. Nem értek hozzá, de szerintem nem csúnya a képe, bár nekem nem is kell tökéletes minőségnek lennie. (Ismerős is panaszkodott, hogy a régi-új lenovojánál fáj a szeme, és annak is a kijelzője nagyobb)
Szerintem ez a gép egy atomvillanást is túlél, valahogy annyira masszív érzése van tőle az embernek. Mint írtam, mid 2012-es gép, de van rá gari 2016 novemberig. A garit átírni a nevemre kb fél óra meló, 1 nap várakozás volt
Szerelni élmény egyszerűen.
Win 8.1-et simán viszi, nulla driver hiba, vagy ilyesmi. Valamiért néha felpörög a system a feladatkezelőben, és elviszi a proci 20%-át, gőzöm sincs mi lehet, minden néztem már, ez szerintem user error lesz.
Ennyi. Csak ajánlani tudom[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
Sziasztok. Meg lehet nézni valahol az akku használatot windows 8.1, e6430-on? Nem progira lebontva érdekel, mint a telefonknál, hanem csak egy összesítés, hogy ennyit meg ennyit futott akkuról.
-
oszi666
őstag
válasz MaxxDamage #47159 üzenetére
Hát ennek eléggé átverés szaga van... :S
-
oszi666
őstag
Az miért lehet, hogy pl böngészőben a két ujjas scrollozás hibátlan, de windows intézőben szaggat? E6430 win 8.1, minden driver friss.
-
-
oszi666
őstag
válasz maajsz #47707 üzenetére
ha boltból vetted, akkor próbáld meg tőlük megszerezni, nekem azonnal megadták, és utána ment hibátlanul a dolog (használtan vettem, érvényes, de honosítatlan NBD garival)
-
-
oszi666
őstag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy van valami tippetek notiszereléshez való csavarhúzó készlettel kapcsolatban? Milyet érdemes venni? E6430 zsanérja lötyög az alapon. Tehát nem a képernyő a zsanéron, hanem a zsanér maga a notebook testén. Gondoltam meghúzom a csavarokat, de nincs itthon megfelelő szerszámom, és a régi notimnál amikor a csavarokat buzeráltam, egy idő után kicsorbultak, gondolom a csavarhúzó túl kemény lehetett és ezért deformálódott. PLusz én reparálom az egész család szgép "parkját" szóval jó lenne egyszer beruházni néhány minőségi szerszámra. Pl árgépen látok mindenféle műszerész csavarhúzó készletet párszáz forintokért, ezek mennyire minőségiek? Inkább a minőség szempont, egyszer kiadok rá több pénzt szívesen, ha minőségi és sokáig bírja. Olcsó sz@rt én is bárhol találok... Szóval ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
Sziasztok.
Van egy latitude e6430-as gépem, eredeti win 10-el. A napokban rendeltem hozzá egy optibayt, és egyszerűen nem tudom működésre bírni. EGy 600 gigás Hitachi merevlemezt szeretnék beletenni. Ezt előzőleg NTFS-el leformáztam egy PC-n ami után tudtam a lemezre másolni, és onnan olvasni is az adatot.
beszerelem az optiba, bbedugom minden. Zúg, tehát valami történik. De egyszerűen nem tudom megnyitni, most legutoljára drive no accesible parameter incorrect szöveggel kergetett az őrületbe, előzőleg simán nem történt semmi.
Mit szúrhattam el? A Hd sentinel szerint is rendben vanIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
- Lenovo Thinkpad X13, 13,3 " FULL HD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, Gar
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FULL HD IPS, I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, Gara
- Lenovo Gaming Laptop: Ryzen 5 5500H/RTX 2050/16/512/gyári garancia
- HP Elitebook 8470p - i5-3320M, 8 GB RAM, 256 GB SSD, + 500 GB HDD.
- Dell Precision 7540, 15,6" FHD IPS, I7-9850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 4GB VGA, W10/11, Számla, Gar
- ÚJSZERŰ! Lenovo Thinkpad T490s / 14" FHD IPS / i5 8365U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Lenovo ThinkPad USB C gen 2 dokkoló, 135W-os adapterrel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest