Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Avicularia #47095 üzenetére
Van ennél rosszabb is, nekem 27.-ére hozzák a cserenotit, nem vagyok elájulva a sebességtől
. Igaz, nem a céges IT-n keresztül intéztem, ha legközelebb vmi baj van, akkor rájuk sózom.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Egy Dell Inspiron 5748 peremének felső része nagyon éles-sorjás, csak úgy nyírja a köröm élét. Mit lehetne tenni ellene?
Elég veszélyes, főleg elöl, ahol a kézcsuklók támaszkodnak, a touchpad alatti részen a sarkokig.
-
Theory66
aktív tag
Sziasztok.
Anno volt egy Inspiron 5537-es gépem HD 8850m kártyával, aminél elég csúnya driveres problémák voltak. Nem jött vissza alvó állapotból a kijelző stb. Az érdekelne azóta sikerült-e ezt javítaniuk, vagy még fennálló probléma?
-
Avicularia
veterán
válasz
SzaboZE #47096 üzenetére
Köszi a linket, de nem hiszem, hogy ez a hiba. Inkább érintkezésinek tűnik, mert ha alá van valamilyen szögben támasztva a bedugott hdmi kábel akkor jó. Egyszer már volt javítva ugyanezzel, de én nem nagyon foglalkozom azzal a géppel, csak akkor nyúlok hozzá, ha nagyon muszáj.
Azért kipróbálom holnap, hátha mégis ez a baja -
SzaboZE
addikt
-
Avicularia
veterán
2 napja várjuk az asszony 6320-ához a szerelőt. Kedden hivta a dellt, azt mondták majd telefonál a szerelő. Július 15.ig van még rajta gari és gondoltam még megcsináltatom ami baja van, hogy nem megy a hdmi csati. Se tegnap, se ma nem telefonált, majd mondom is neki ha valamikor ideér, hogy nevezzék át a szolgáltatást next business week-re
-
oncsi
őstag
Sziasztok
A Lentebbi kérdésemre tudna esetleg valaki válaszolni?
Köszönöm. -
Máté94
addikt
válasz
Jhny23 #47091 üzenetére
Az én szájízemhez a clickpad pontatlan. Bár szerintem nekem csak valamely Macbook clickpad-je tudna kielégíteni.
Egyébként még a WiFi-vel szoktak gondok lenni, de én még ezt nem tapasztaltam. Amúgy most küldtem vissza az enyémet, mert elhalt a billentyűzet és pixelhiba miatt (horizontális csík, de ez talán a hordozás miatti).
-
Jhny23
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek a 7537 -ről? Valakinek van valami pozitív/negatív tapasztalata?
-
-
t72killer
titán
válasz
premete #47087 üzenetére
Még luxusgari mellett sem örülök a dolognak, ha ez céges úton történik, úgy, h másnap előadást kell tartanom, durva szívás lehet belőle. Tudom, hogy Precision-t kellett volna venni, abból viszont nincs kicsi-könnyű 14"-os.
Ahogy hallom, a Thinkpadek se brillíroznak mostanában ilyen téren
-
t72killer
titán
Nna, kicsi gariügyintézős huzavona, Dell-ék úgy néz ki, belemarkoltak egy rossz alaplapszériába
:
Szóval Latitude E7450.
Felhívtam a szervizt, másnap már nálam is volt a szaki, helyben rögtön kicserélte a hibás lapot - poén: a cserelap is hibás volt! Másnap jött is vissza - akkor meg a billentyűzet nem működött. Harmadnap pedig újra bekrepált az alaplap, úgyhogy kicserélik az egész notit
Nem baj, végülis a "régin" összegyűlt pár ujjlenyomat, jöhet a vérfrissítés
#47087: Hja. Azért elég nevetséges, amikor a kiszállított, átszerelt alkatrész is kuka. Ez úgy sacc/kb alsóhangon 200EUR-jába került a helyi képviseletnek, akkor is, ha az alaplapot ők <50EUR-ért veszik.
-
oszi666
őstag
Sziasztok. Meg lehet nézni valahol az akku használatot windows 8.1, e6430-on? Nem progira lebontva érdekel, mint a telefonknál, hanem csak egy összesítés, hogy ennyit meg ennyit futott akkuról.
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Noti beszerzése előtt állunk és meg is van már a kiszemelt egy Aspire E5-572G-59D7 személyében, viszont helyből csak 4GB memória lapul benne. Szeretnék venni mellég még ugyanennyit. Azt már tudom, hogy DDR3L, viszont nagyon hosszadalmas lenne átnézni az egész kínálatot a kompatibilitás miatt.
Nyitott már fel valamelyikőtök ilyen gépet? Érdekelna milyen modul van benne, szeretném ha menne a DC.
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
D430-ba EZ jó lehet? Ezzel talán új erőre kapna a kicsike. Persze akkor már vennem kell bele új aksit is. Tetszene -
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Dell D820-asba jó egy LG Philips LP154W02 (B1)(K5) kijelző?
-
rumos14
nagyúr
válasz
premete #47074 üzenetére
a bootrec a /scanos paraméterrel azonosítja h van telepített Win a C:-n (msata)
a /fixboot-ra azt írja h az "elem nem található".
a /fixmbr-re "a művelet sikeresen befejeződött"
a /rebuildbcd megint csak sikeresen azonosítja a telepített Win-t a C:-n, majd amikor fel akarom venni a telepítést a rendszerindítási listába, aszongya h "az elem nem található"mindezek után továbbra sem bootol az msata-ról...
ami még fontos lehet h a bios-ban a boot fülön az "add boot option"-re azt írja h file system not found
-
rumos14
nagyúr
válasz
premete #47072 üzenetére
a BIOS beállítások miatt tettem fel itt a kérdést. az OS Win7.
akkor ha jól értem, elég ha az adat HDD-t "boot képessé" teszem (megfelelő file-okkal gondolom, de hazudnék ha azt modnanám, tudom, hogy kell ezt csinálni) és így képes lesz az msata-ról bootlin? bár azt még nem értem, hogyan lesz a bios-ban kiválasztható az msata mint opció?
utánanézek a bootrec-nek, köszi. -
rumos14
nagyúr
válasz
szabonagyur #47070 üzenetére
a hdd-t szűzen vettem, nem is lett rá telepítve oprendszer. korábban benne volt a régi vinyó is, azt most kivettem mert eladtam, na azon lehetett a boot file és most azt hiányolja.
most minden HDD-t kivettem, win telepítő indul, látja az SSD-t (lemez 0, partíció 1), de nem akarok újratelepíteni.
amit te írsz, a "számítógép javítása" nem lát telepített oprendszert. van olyan h illesztőprogram betöltése, akkor kéne nekem egy msata Toshiba 256 gb SSD meghajtóvagy csak rá kéne tenni egy átkozott "boot file"-t (az mi is pontosan?) vagy az msata eszközre vagy az adattárolásra használt vinyóra?
-
-
rumos14
nagyúr
sziasztok,
Dell Inspiron 17 SE (7720), msata foglalatban csücsül az SSD, eddig arról bootolt a gép, a vinyó csak adattárolásra volt. most kicseréltem a vinyót egy másikra, erre nem hajlandó az SSD-ről bootolni. nézegetem a bios-t, olvasgatok a neten, de még nem jutottam előrébb. kifejezetten nem szeretném újra telepíteni a rendszert, ott van az szépen az msata ssd-n, csak valamiért nem látja a gép...
ötlet?
-
somasz
addikt
válasz
kornel1987 #47062 üzenetére
Ennyi pénzért minimum HD+ és quadro. SSD sem ártana bele. i5-től fölfele elég lesz bármi.
Esetleg egy M4600, ha kifogod, jobb lehet, viszont nehezebb és nagyobb is.(ha mégis kipróbálnál egy E6230-t, nálam megteheted mindenféle kötelezettség nélkül)
-
kornel1987
csendes tag
válasz
somasz #47052 üzenetére
Köszi, autocad, adobe illustratorhoz is szeretném használni. Ár 140 000, de a milyen notebookos topicba írtam. Egy pár évig szeretném használni.
kistewe: 6430 tetszik, a 6230 már annyival kisebb, hogy inkább ez lenne és köszi a tapasztalatot.
oszi666: Köszi a tapasztalatokat.
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy az optikai meghajtó csak bizonyos típusú lemezeket olvas be?
A hardver mindenképpen működik, hiszen az adatlemezeket simán beolvassa, de az audio lemezeket (eredeti anyagokkal próbáltam, többel is!) egyáltalán nem. Próbáltam a DELL hivatalos diagnosztikáját is, de az is csak azt hajtotta, hogy 'helyezzen be egy audio lemezt'.A laptopomat decemberben vásároltam, tehát még nincs egy éves, Inspiron 15 (3000 series).
Az optikai meghajtó típusa: PLDS DVD+-RW DU-8A5LHA rendszer Windows 8.1, jogtiszta.
Firmware frissítést ajánlottak, de igazából még sosem csináltam, ha esetleg ez megoldaná a dolgokat, akkor szívesen venném valaki gyors segítségét! Az összes driver egyébként naprakész a Windows update és a DELL hivatalos driver elemzője szerint is.
Köszönöm előre is!
-
oszi666
őstag
válasz
kornel1987 #47051 üzenetére
Én pár hónapja szereztem be egyet használtan, elvileg mid 2012-es gép, szóval nem mai darab. 88Wh-os aksi van benne, így már kicsit nehéz súlyra, de ennyit tudok max felhozni ellene, cserébe egész nap elmegy vele.A nehezet úgy értem, hogyha csak a gép van nálad, akkor persze oké, de azért nálam az elég ritka, könyv, víz, kaja stb azért mindig van pluszba a tatyóba, úgy már combos.
Egyetemre rohangászok vele, meg labroban dolgozom. Nagyon komoly hardverigényes munkát nem végzek vele, folyamatmérnöki optimalizáció, 3d-s renderelés, meg statisztika fut rajta, az meg se izzasztja (i5 3340M proci)
Nekem 1600*900-as a kijelző. Szerintem bennem lesz a hiba, de nekem pár óra múlva elkezd fájni tőle a szemem egy kicsit, akkor felállok, és kibámulok az ablakon, pár perc és elmúlik. Ez a kisebb felbonású, régi notimnál nem jelentkezett. Nem értek hozzá, de szerintem nem csúnya a képe, bár nekem nem is kell tökéletes minőségnek lennie. (Ismerős is panaszkodott, hogy a régi-új lenovojánál fáj a szeme, és annak is a kijelzője nagyobb)
Szerintem ez a gép egy atomvillanást is túlél, valahogy annyira masszív érzése van tőle az embernek. Mint írtam, mid 2012-es gép, de van rá gari 2016 novemberig. A garit átírni a nevemre kb fél óra meló, 1 nap várakozás volt
Szerelni élmény egyszerűen.
Win 8.1-et simán viszi, nulla driver hiba, vagy ilyesmi. Valamiért néha felpörög a system a feladatkezelőben, és elviszi a proci 20%-át, gőzöm sincs mi lehet, minden néztem már, ez szerintem user error lesz.
Ennyi. Csak ajánlani tudom -
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #47042 üzenetére
Előtte azért pakoljuk vissza a gyári cuccokat, hiszen nem a dell szerviz feladata kideríteni, hogy az idegen cuccok jók-e benne....
-
kuruc01
tag
Sziasztok!
Windows 8.1 van a gépen,tudja valaki hol lehet megnézni a gép használatát,készül valahol erröl napló?A gyereket szeretném ellenörizni mennyit játszik.Egy kissé off téma csak annyiban kapcsolódik ide hogy dell laposom van. -
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E5440-es laptopom és amikor akkumulátorról használom a processzor 800MHz-re veszi vissza az órajelet, még akkor is, mikor terhelés alatt van. Hiába váltottam energiasémát, teljesítménycentrikusban sem emelkedik meg az órajel, amint visszadugom az adaptert egyből gyorsul a proci (Intel i5 5310U). Az akksi 100%-os.
-
kistewe
tag
válasz
Lásd fentebb... attól függ mire kell ha CADCAM akor jobb a Preci, nekem 6430-ba NVS5200 van es a Preci 6600 3D testmodellnél alaposan elverte....
Amúgy nagyon is ajánlható nekem most lesz 2 éves a szervizgép és kapott mindent, volt már HDD csere is..khmm...kopás se túl sok van rajta pedig minden nap utazik...Dvga-t csakk akkor vegyél ha tényleg kell, mert fűt rendesen de le tudja hűteni és messze nem olyan hangos mint az Latitude 5xxx széria ,
Win 7 -el megy rendesen .. 8.1 el nem tudom nincs tapasztalat..
Ha az alfánál lévő dobozos win7 -el árultat nézted ki akkor szerintem nagyon megéri..ha nem tetszik a kijelző akkor talán somasz vagy szabonagyur tud segíteni hogy cserélhető -e és ha igen akkor hogyan és mennyibe fájhat, nekem 1600x van benne sima TN és nekem elég de tudom hogy van fullhdtouchos is....
viszont ha nem kell a dvga és sokat lesz hurcolva akkor érdemes elgondolkodni egy kisebb méreten a 6230 nagyon barátságos hordozás szempontjából...uff stewe
-
somasz
addikt
válasz
Felhasználási terület és keret kérdése
-
somasz
addikt
válasz
kornel1987 #47049 üzenetére
Jó cucc, kijelzője nem túl szép, de a felépítése elég masszív. 3. gen procik elég erősek. Akár 9 cellás akkut is a seggére rakhatsz. Sajnos msata ssd-t nem kezel. Röviden ennyi.
CAD munkára van belőle quadrós változat, QM procit is elbír a hűtője. -
kornel1987
csendes tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy a Dell 6430-as mennyire ajánlható gép? Mármint olvastam, hogy a kijelzője nem a legszebb, csak ez nem tudom mit takar. Mennyire melegszik, tartós konstrukció stb.. Előre is köszi
-
t72killer
titán
válasz
extasymajom #47045 üzenetére
Benthagytam a melóhelyen a cuccost, inkább a hétfőt cseszem majd el vele
Fura, hogy minden előjel nélkül ilyen fiatalon beadta a kulcsot.
-
extasymajom
aktív tag
Hdd villog a tobbi fix akkor az proci hiba
-
t72killer
titán
válasz
premete #47039 üzenetére
Külső monitorral is halott, mostmár a LED-ek se akarnak reagálni se akksiról se töltőről. Otthon van egy másik tápom, este megpróbálom azzal.
Szerk: a venti felpörög, és egy idő után a három LED mégiscsak közölni akar valamit:
hdd villog
power+wifi: fixen világít.A kézikönyv táblázata alapján ez "possible processor failure has occurred" - mivaan
-
t72killer
titán
Üdv mindenkinek, gondban vagyok: adott egy Latitude E7450, friss windows 8.1 telepítéssel. Elment aludni, azóta semmiképp sem tudom életre kelteni. Bekapcsoláskor fekete képernyő, a ledek világítanak, de semmi post/bios, stb. akksikivétel, ill alaplapi elem lehúzás után ugyanez, gyakorlatilag sem a BIOS-ba sem az OS-be nem tudok belemenni. Iletve visszatettem az eredeti Dell win7-et tartalmazó SSD-t, de az sem segített, a képernyő be se kapcsol. Külső monitor szintén nem reagál - legyen akár közvetlenül a notiba akár a dokkolóba dugva. Vigyem gariba?
-
somasz
addikt
-
.:Koska:.
csendes tag
Sziasztok!
Latitude E5440 notebooknál merre találom a windows kulcsot?
Laptopsystemes vétel, ott azt mondták a biosba van égetve, de ott nem találtam meg. -
ZeTE
tag
Sziasztok!
Van egy N5010 Gépem és évek óta tökéletesen kiszolgált
Tegnap estéig...
Este filmeztem és levettem a fényerőt (az erre kialakított gombal)
Nem is volt semmit gond addig amíg most reggel be nem kapcsoltam
és meg nem próbáltam vissza állítani a kijelző fényerejét.
Se a gombokkal nem csinál semmit se a vezérlőpultban.
Azt mutatja hogy felénél áll és semmit sehova.
Nagyon fontos lenne a válasz!
Előre is köszönöm! -
válasz
Radeon_5 #47026 üzenetére
5 mm környékén kapcsol át jellemzően - kihúzás közben persze adódik a fej-, vagy fülhallgató esetén a csati felosztása miatti sztereó, majd csak egyik és/vagy másik hangszóró, illetve mind a két hangszóró szól, de csak monóban -, ha a dell noti esetén ez jelentősen kevesebb, illetve valóban olyan könnyen képes kicsúszni a jack dugó az aljzatból, akkor az nem okés.
-
válasz
Radeon_5 #47023 üzenetére
nem szabadna, hogy olyan legyen, egyrészt nem csak egy picit kell kihúzni, hogy átkapcsoljon a külső hangszóróra, másrészt nem csúszhat ki olyan könnyen, elég szorosan/biztosan áll helyén és csak meghatározott erejű húzásra jön ki a csatlakozó.
vannak problémás, nem megfelelő méretű (hossz és/vagy átmérő) jack dugók, azoknál elképzelhető az általad leírt probléma, vagy akkor, ha sérül/meghibásodott a noti jack aljzata. -
Radeon_5
aktív tag
Dell tulajok, jack fejhallgato/mikrofon kimenet/bement komborol lenne kerdes.
Bedugott fejhallgatot (tobbet is probaltam) a leheto legkisebb hajszalnyit is kihuzva rogton nem adja mar a jelet, azaz a noti hangszoroja szol. Mas tapasztalt mar ilyet? Szerviz gyanus, vagy ez ilyen oszt kesz?
Eleg kellemetlen, tok veletlenul ki tud csuszni ilyen keveset barmikor.
Konkret tipus E6440 -
Champ1on
tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni ki is néztem egy Dell 3540-et de egy másik topikban azt mondták nem éri meg az árát. Tényleg így van? Ha igen akkor tudnátok ajánlani valami jobbat ebben az árban? -
dbius
veterán
válasz
szabonagyur #47008 üzenetére
Szerintem először fel fogom hívni a Dell supportot, hogy ők mit mondanak.
-
r.endruu
tag
válasz
premete #47012 üzenetére
Értem köszönöm, a lényeg hogy a wifivel se lesz gond.
(#47013) Bond41
Köszi a Lenovo-s tippet, pl az X220-ra gondolsz? Ajánlották máshol is, de az a helyzet (tudom nem ez kéne döntsön) hogy külsőre nagyon taszítanak engem ezek a "kocka" laptopok, ez is az egyik ok amiért az E6220-at néztem ki. -
-
r.endruu
tag
válasz
premete #47010 üzenetére
Köszi a gyors választ, akkor továbbra is jó vételnek tűnik
Viszont valamit akkor félreérthettem ha nem fém a háza.
"Stylishly armored top to bottom with a hard-wearing MIL-STD 810G tested Tri-Metal™ casing, a highly durable anodized aluminum display back, strong magnesium alloy wrapped corners and a tough powder-coated base - the Latitude E6220 is ready for whatever your work might dish out."
Ezt írja a Dell oldalán. Vagy a wifi antenna egy nem fémes részen lenne? Bocsi ha hülye kérdés, én csak az olvasottak alapján megyek.
-
premete
veterán
válasz
r.endruu #47009 üzenetére
Milyen akkuidőt várhatok? (6 cellás akku) 0-6 óra, elhasználódástól és felhasználástól függően
Wifi vevő mennyire erős, nem akadályozza a fém ház a vételt? Fém ház akadályozná, de nem fém a háza egyiknek sem.
Touchpaddel kényelmesen lehet használni, pontos, nem ugrál? Multitouchot úgy tudom tud, ebből a legfontosabb a görgetés lenne, az milyen? átlagos
Mennyire melegedne mérsékelt felhasználással i7 2620M-mel? (Úgy emlékszem ez az i7 van benne) nem jellemző
SSD így SATA2n is jóval gyorsabb és megéri HDD helyett, ugye? Csak 1 hely van benne, tehát csak az a lehetőségem van hogy nagyobb SSD-t veszek, ha kifutok a helyből? jóval gyorsabb, így van -
r.endruu
tag
Sziasztok, előzetes kérdezősködés alapján kinéztem magamnak a Dell Latitude E6220-at, laptopsystemnél venném, ha majd újra lesz SSD-s verzió. Lenne viszont azért pár kérdésem róla. Egyetemen használnám majd.
Milyen akkuidőt várhatok? (6 cellás akku)
Wifi vevő mennyire erős, nem akadályozza a fém ház a vételt?
Touchpaddel kényelmesen lehet használni, pontos, nem ugrál? Multitouchot úgy tudom tud, ebből a legfontosabb a görgetés lenne, az milyen?
Mennyire melegedne mérsékelt felhasználással i7 2620M-mel? (Úgy emlékszem ez az i7 van benne)
SSD így SATA2n is jóval gyorsabb és megéri HDD helyett, ugye? Csak 1 hely van benne, tehát csak az a lehetőségem van hogy nagyobb SSD-t veszek, ha kifutok a helyből?Nagyjából ennyi, ha van még róla valami fontos tudnivaló akkor ne tartsátok magatokban!
Laptopsystemnél 90 ezerért volt 2 nappal ezelőtt, ennyit szerintem simán megér az i7es SSD-s változat. Ha ilyen árban van jobb ajánlat, <15.6" méretben, az is érdekel természetesen.
Előre is köszönöm.
-
dbius
veterán
válasz
szabonagyur #47006 üzenetére
Nincs, már korábban rákerestem, ezekre a kulcsszavakra is 0 a szó szerinti találat, amiket felhoz, azok nem jók.
Szerk: Term. köszi a javaslatot!
-
dbius
veterán
Üdv mindenkinek!
Nem laptoppal kapcsolatban, hanem egy Dell Poweredge T20 szerverrel kapcsolatban írnék. Vásároltam egy ilyen szervert 5 éves NBD garival, gyárilag beépített dvd íróval.
Ebbe a szerverbe a dvd író helyére be lehet építeni 2 db 2,5"-os ssd-t vagy vinyót. Azon szereverknél, amelyekbe nincs gyárilag beépítve a dvd író, gyári tartozék a dvd író helyét takaró előlap.
Nekem az a problémám, hogy mivel gyárilag benne volt a dvd író, sajnos nem kaptam hozzá a dvd író helyét takaró műanyagot (én bontottam ki a dobozt, nem volt benne), így ha kiveszem a dvd írót, akkor egy szép "nagy" lyuk fog tátongani az előlap helyén...
Az üzlet, ahonnan vettem, megkereste a HRP nagykert, (ahonnan ők beszerezték a szervert), de ők nemes egyszerűséggel annyit válaszoltak, hogy nem tudnak adni ilyen előlapot, további információt pedig nem adtak.
Na, ezt nem igazán értem, főleg, hogy gyárilag azok a vásárlók, akiknek nincs dvd író, azoknak benne van a csomagban. Nekem nem volt, mivel dvd íróval szerelt változatot vásároltam.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék beszerezni hozzá ilyen előlapot, amivel elfedhetem a dvd író helyét??? Szükségem volna rá, mert elég hülyén fog kinézni, amikor kiveszem a dvd írót...
Keresgéltem a neten, de nem találtam külön ilyen "spare parts" alkatrészt, azt viszont nem hiszem el, hogy a dell nem tudna ilyet adni az ügyfélnek szükség esetén.
Most nem az a lényeg, hogy ingyen, ha kell megveszem, de nem találok sehol ilyet...
-
bpcicke
csendes tag
Leírnátok (vagy link), hogyan kell újratelepíteni a Win7 pro-t (mert német a kezelői felület)?
Esetleg tudna valaki kölcsönadni Dell telepítő készletet -- product id a régi maradna (és aktivált maradna a win)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest