- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
szabonagyur #49393 üzenetére
Legújabb crimson driverrel 1366*768-as felbontás, low grafika és stabil 40 fps. Nekem ennyi elég, pláne amennyit játszok. Egy címért nem veszek asztali gépet ha utána nem használnám ki.
-
Kiki7738
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket kérném a következőben:
DELL N7110-es laptopon Windows 7-et használok. A rendszerindítást követően ha a laptop USB3.0 portjába csatlakoztatok pendrive-ot, külső HDD-t egy ideig működik (kb pár perc). Ha alvó módból ébresztés után teszem ezt, akkor érzékeli a gép, hogy csatlakoztattam az USB 3.0-hoz valamit (villog a pendrive-on a led), de nem jelenik meg az eszközök között. Az Eszközkezelőben USB/energiagazdálkodásnál kivettem a pipát, hogy ne állítsa le a windows energiamegtakarítás végett a csatlakoztatott dolgokat, de semmi nem változik. Az USB 2.0 porttal semmi ilyen gondom nincs. Mi lehet a probléma? -
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #49393 üzenetére
Szerintem a CPU előbb fekszik ki, és veszi vissza 1600 MHz-re magát. Throttlesoppal lehet rajta segíteni, de akkor is csak 2,2 GHz lesz.
-
Integrale
veterán
válasz
trassher #49390 üzenetére
Telepíthetsz bármilyen drivert, csak ezt rakd fel hozzá. Minden driver törlés után újra kell rakni a fixet is.
DDU-val pucolj le mindent, aztán töröld az AMD mappákat is innen-onnan. Driverek fel, restart, fix fel, restart.Win 10 esetében nem működik, de a jelenlegi driverek a Dell oldaláról tökéletesek!
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Dell 3537 laptophoz keresném a legfrissebb működő vga drivereket win8.1 rendszerhez. Működő alatt azt értem hogy alvásból felkel a gép és ha kikapcsol a screen akkor vissza is kapcsol. Intel HD 4400 és Radeon HD8670M vga-kkal van szerelve a gép. A segítségeteket előre is köszönöm! -
SzaboZE
addikt
válasz
geckowize #49386 üzenetére
Ezzel mit lehet csinalni? El lehet hibaskent adni?
Te vennél hibás RAMot?
Masik, hogy mindket tesztnel error nelkuli lett most a vinyo, holott legutobb az is fail volt. Ez mit jelenthet?
Ha a delldiag nem jelzett hibát, akkor hivatalosan nincs baja a HDD-nek. Nem szokott megjavulni egy hdd, nem tudom mi okozhatta a hibád.
-
geckowize
őstag
-
Giovanny
őstag
Üdv,lenne egy kérdésem, E7440 dell laptopon lehet-e bios downgrade-elni?
-
BoC1ka
senior tag
válasz
SzaboZE #49373 üzenetére
Router cserélve lett. Telített csatorna? 3 telefon 1 tablet és 3 laptop 1 asztali és 1 tévé ran rácsatlakozva. Ilyet még nem hallottam hogy telített lenne egy Router. két külön típusnál is ugyanaz volt a jelenség.
(#49379) mouzrr
Nah legalább nem egyedi az esetem
Te kicseréled intel Wifire? Gondoltam egy nagyot és lekapcsoltam a wifit, kábelen keresztül s5-ről rátoltam a laptopra a netet és lám még dupla olyan erős is lett mint alapból. Én így oldottam meg.
-
mouzrr
őstag
válasz
BoC1ka #49372 üzenetére
Szia. 1704-es wifi van nekem is, és ugyan ezt csinálja. Próbáltam már új routert is, de máshol is ugyan ez a helyzet. A wifi jelerősség maxon, nem is írja hogy gond lenne, hanem egyszerűen nincs net, és még amikor LoL-oztam ugyan ez a jelenség volt, mindig felment többezerre a pingem, majd utána jó lett.
-
tylerddd
veterán
A legfrissebb Dell XPS 13 létezik-e magyar billentyűzettel?! Eddig egyetlen boltot találtam, ahol azt írták a bill.-nél, h "magyar (nem matricázott)".
-
-
Integrale
veterán
válasz
karesz011982 #49374 üzenetére
BIOS-ban lehet állítani, hogy melyik funkciója legyen az elsődleges a gomboknak, így vagy a F1,F2,F3... billentyűkért kell nyomni az FN gombot, vagy a rajta levő funkció eléréséért.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
karesz011982 #49374 üzenetére
Ha ott az elején kotorásztál, akkor lehet, hogy véletlenül nyomtál egy FN+ESC kombót, nálam az az FN lock-unlock. Ha benyomod, akkor nem fognak működni a másodlagos gombfunkcviók. Nálam legalábbis az ESC-en van, de egy ilyen kis lakatos ikont keress.
-
karesz011982
újonc
Sziasztok!
Egy igen amatőr kérdésem lenne:
Van egy dell i5 laptopom. Az f1 , f2 és f3 gombokkal tudtam eddig a hangerőt szabályozni.
Ez most nem működik. Lehetséges, hogy valahol véletlenül kikapcsoltam ezt a funkciót?
Köszönöm a szíves segítségeteket előre is.
Karesz -
BoC1ka
senior tag
Van egy érdekes próblémám a wifi adapterrel, dell E6330, dell 1504 es wifi van benne. Szüleimnél nekem állandóan dobálja el a wifit, mindenhol máshol megy és mindnekinek megy tablet telo minden más szuperál csak ez a laptop szivat.TP link router sima n es 300mbps-os és Diginet.
Találkozott bárki más ilyen problémával? Pl torrent megy netezni tudok néha, de pl LOL-t elindítom 3perce játszom és egyszerűen eldobja a netet..Miközben írom soraim is eldobta.
Nem tudok rájönni a problémára..valaki help? Köszönöm
-
kistewe
tag
válasz
Space marine #49369 üzenetére
Elég nagy a különbség a két gép között, ( súly, ár, proci , intelvga, chipset ..) 6430 céges ,nálam 2 éve bírja a napi strapát gond nélkül (DVGA-s de letiltottam mert csak CADCAM-hez kell és ritkán) , viszont a 14" ra szerintem kell a 1600x felbontás , olyat nézzél vagy számold bele az esetleges kijelző cserét , amúgy azt hiszem szerelték érintőképernyővel és IPS-el is, 6320-hoz ha jol tudom nincs DVGA csak az inteles, es a felbontás is max 1366x. Ott sem tudok típushibáról de kérdezd meg somasz-t , ő tudja azt is melyikbe rakható IPS, ha sokat bámulod mindenképp megéri a felárat, én a sajátomba ( 6230) kb 2 hónapja tettem bele és ha váltanék akkor csak olyanra ami IPS-es vagy utólag tuti cserélhető..
uff stewe
-
Space marine
aktív tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy használt E6430 vagy E6320-as vásárlásán, az előbbiből találtam Ivy-vel szereltet is. Van ezeknek valami szériahibájuk esetleg? Mire figyeljek oda jobban vásárlásnál? Esetleg van aki ajánlott eladó az aprón? -
David3
őstag
válasz
szabonagyur #49367 üzenetére
Igen, időközben beugrott, hogy régebben is volt erről már szó.
-
David3
őstag
Sziasztok!
Egy jó ideje használom a legutóbbi (november 14-i) AMD béta driver-verziót. Melegen ajánlom mindenkinek ezt a 15.11.1-es verziót, nagyon jól futnak a játékok is (többek között: Black Ops 3, Wolfenstein-The Old Blood, GTA V).
AMD Catalyst 15.11.1 (béta) letöltés: [link]
Ui.: Nálam az AMD HD8850M-ből R9 M200X Series-t csinált, de ez ne zavarjon senkit. Már megszokhattuk.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Hátha akad itt egy szervizes szakember, aki meg tudná válaszolni a következő kérdést:
Vajon az alábbi panel UltraSharp?
Dell Part Number: DC9YJ, 0DC9YJ
Manufacturer: LG Philips
Manufacturer P/N: LP156WFC
Resolution: FHD - Full High Definition (1920 x 1080p) Matte Finish -
teo77
őstag
Sziasztok!
Dell E6320-hoz szeretnék kijelzőt rendelni, de nem tudom, melyiket rendelhetem meg biztonsggal, netről. Legyetek szívesek ebben segíteni nekem! Köszönöm szépen! -
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #49361 üzenetére
Te dolgod, hideg motorral is lehet húzatni az autót, de előbb-utóbb tönkremegy...
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #49359 üzenetére
Már hogy ne lenne? Hány mp egy suspend a Windows-zal? 10? 20? Ha ennyit nem tudsz várni, akkor inkább ne használj dokkolót
Sajnos a szoftver gyártók se lihegik ezt túl, régen volt rendes undock funkció, ami leválasztotta az eszközöket kihúzás előtt.
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #49355 üzenetére
Az ESD hiba sem arról híres, hogy azonnal jelentkezik
Nem tudhatod, de az hogy így veszegetitek le a gépeket lehet hogy több évvel rövidebb élettartamot is jelent egyben.
Az alábbi képen láthatsz ESD okozta sérüléseket. A vezetősáv ettől még működik, de az ellenállása megnő, nagyobb lesz a hőterhelése és kisebb a toleranciája. Ergo hamarabb meg fog hibásodni a gép, mint az ép állapot esetén.
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #49350 üzenetére
1. Dokkolóról nem veszünk le-fel gépet menet közben. Ez ugyanis ESD problémákat okozhat.
2. A somasz által írt megoldást ki kellene próbálni, ha ilyen hibákat tapasztaltok. -
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #49350 üzenetére
egy próbát megért volna
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #49348 üzenetére
7440-hez nem jó a firmware update, amit a 7240-hez linkeltem? Pont a dokkolással kapcsolatos problémákra van.
-
szabonagyur
félisten
Valami nincs rendben a E7440/E7450 gépekkel, egyre több a panasz nálunk...utóbbira a legtöbb.
A 7440-ben sorra szálnak el az alaplapok, tünet: gép megy dokkolón, levesz, összecsuk, megy egy pár métert, kinyit és a gép nem ébred fel többet. Másik tünet: nem tud dokkolni sehogy sem, nem tölti, nem érzékeli a monitorokat.
A 7450: nem bootolnak, befagynak, stb.
Visszasírják a 6430-kat.
-
-
geckowize
őstag
válasz
SzaboZE #49344 üzenetére
Köszi, már én is megtaláltam és megrendeltem. Beszereléshez ez a videó jó, ugye? Pasztát is kell vegyek?
-
tigasz
csendes tag
http://index.hu/tech/2015/11/24/sulyos_hibat_talaltak_a_dell_laptopjaiban/
-
rgeorge
addikt
válasz
seniman #49339 üzenetére
A megtörtént esetet is rosszul értelmezed: nem a Sentinel vizsgált meg szektorokat, hanem a HDD. Az egyik SMART érték ugyanis ezeket számolja, a Sentinel pedig lefordítja, hogy mit jelent, ha ez az érték emelkedik. Valóban pont ezzel az értékkel volt gondja a Sentinelnek egy korábbi verzióban, de csak azért, mert bizonyos gyártók (pl. Lenovo) bizonyos HDD-ken speciális firmwaret használtak, amik másra használták ezt az értéket. Amint ez kiderült, a Sentinelbe bekerült az ilyen HDD-k helyes kezelése.
-
SzaboZE
addikt
válasz
geckowize #49335 üzenetére
1. Ez a dell legolcsóbb, legsilányabb gépe volt anno kb 80e ft-ért lehetett hozzájutni, nem tudom mit vársz tőle így 4-5 évesen...
2. Azért megy százon a proci, mert a hűtőventi hibás és throttlingol.
3. HDD Sentinel nem mérvadó, ha a saját tesztje fail, akkor a hdd-d tuti cserés.
4. Mint írtad, lehet nem is a saját memóriája hibás, akkor milyen 3 hibáról beszélünk? A HDD hiba nem dell specifikus, a memória szintén nem. A venti meg pont elég idős ahhoz, hogy cserére szoruljon bármely más gépben.Én azt mondom, gratulálok a dellnek, hogy ennyiért egy olyan gépet adott a kezedbe, ami kibírt 4-5 évet és ilyen jelentéktelen hibák fordulnak csak elő... Szerencsés vagy.
-
geckowize
őstag
válasz
somasz #49143 üzenetére
Sziasztok,
Baratnomnek az M5040-e is beszart teljesen, es raadasul win reinstall utan is ugyanolyan szar maradt, 100% procihasznalat kb allandoan... Mikor meg a ramra gyanakodtam (2gbnal az is elegge 100% korul ment), vettem bele meg egy ugyanolyan tipusu ramot, semmit nem segitett...Aztan itt lattam a valaszt h diagnostics, lefuttattam es vinyo, cpu fan, valamint ram is failelt..
Kerdeseim:
Cpu fant hol es mennyiert javitjak?
Hogy tud elromlani egy memoriamodul? (Gyanitom, hogy nem az uj, hanem a regi lehet, majd persze letesztelem)
Vinyora ha hdsentinel 100/100at irt akkor miert failel a diagnosticsban?Gratulalok a dellnek, hogy egy ilyen megbizhato gepet sikerult osszerakni. Vagom hogy consumer meg minden, de attol meg ne szarjon mar be 3 dolog is, raadasul ugy, hogy a vinyo egyszer mar cserelve lett...
-
DarknessHope
senior tag
köszönöm segítségtek
tehát mehet 3 is csak nem viszi max sebességen.... a gond nem is igen látok sima sata cuccot pl itt a hardveraprón sincs 10 alatt SSD ami min 80GB kb ennyit szeretnék. amúgy meg ha megveszem sata3-at azt vihetem későbbi gépbe is nem?
ugyse tervezem örökké ezt a gépet használni max még 1 év. aztán eladom már ha kell valakinek.
-
somasz
Topikgazda
válasz
SMartin-HU #49332 üzenetére
E7440/E7450/XPS13
-
SMartin-HU
tag
Sziasztok
Tudnátok nekem ajánlani ultrabook-ot?
Vékony és könnyű legyen, 13-14", optikai meghajtó nem kell bele. Processzor i5 vagy i7 + 8GB ram.
Árban max 380e. Előre telepített win kell, mert nem tudok most több licenszt intézni.
Előre köszönöm a válaszokat.
-
SzaboZE
addikt
válasz
DarknessHope #49328 üzenetére
A hűtőpasztát is kéne cserélni, ennyi idő alatt már tuti megkövesedett. SSD-ből bármilyen sata jó. Felesleges a sata3 , mert a gép lesz a szűk keresztmetszet.
-
kistewe
tag
válasz
DarknessHope #49328 üzenetére
Ennyi év után szerintem mindenképp érdemes kipucolni, saját tapasztalat az , hogy kifújás nem mindig elég mert a pokróccá kövesedett porcicák nem mindig jönnek ki önszántukból , egy régi Acernél csak azután jött ki, hogy kivettem a ventit, nézz körbe HA lehet van aki megcsinálja olcsóbban.
SSD -nek először nézz utána mit érdemes venni és melyik ajánlott mondjuk itt . -
válasz
[CS]Blade2 #49326 üzenetére
Miért mirror módban használdod a tv-t, és miért nem extendeled rá a desktopot? Miért kell mindkettőnek ugyanakkora felbontásban lennie? Mert amúgy a tv lehetne natívban, be lehet állítani elsődlegesnek, és akkor azon van a tálca is és lehet rendesen használni.
-
DarknessHope
senior tag
Sziasztok egy Delll d630 tulaj vagyok már rég.. eddig semmi gondom nem volt most viszont gyakran érzem túl lassúnak. SSD-ben gondolkodom.. szerintetek mire érdemes figyelnem mit érdemes bele vennem? egyáltalán milyen csatlakozót fogad? nem találtam mást csak hogy sata. de ezek hogy kompatibilisek egymással meg ilyesmi azt nem tudom... pl egy sata III Samsung SSD-t bele tudok tenni? laptopsystemnél néztem hogy vállalnak átnézést tisztítást újrapasztázást. szerintetek érdemes? ez egy 6 éves gép amit akkor is használtan vettem azóta csak én pucoltam úgy hogy az elejét felpattintottam egész billentyű kijött így ecsettel meg légbefújással a ventit is elértem.. ők ennél többet tudnak tenni? mert egyébként nem biztos hogy fizetnék 5E+Áfát.
amúgy mindig hűtőpadon használom. figyeltem rá hogy ne melegedjen túl. és eddig semmi gond vele csak érzésem szerint már lassabb mint régen.
-
SMartin-HU
tag
Sziasztok
A Dell Vostro 14 5000 sorozat mennyire megbízható? Hűtés hogy bírja?
i7 Processzorral venném.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
szabonagyur #49324 üzenetére
60UF850V a TV, ennek szinte mindent tudnia kellene. Az natív UHD-n kívül a többi belóg a káva alá. Még a FullHD is, ami pont 1/4 akkora, mint a natív, szóval még azt sem lehetne mondani, hogy a 1366 azért, mert az életben nem jön ki egész pixelre. Ha pedig a notin a driver-ben húzom össze, az gondolom a notin is összehúzza. Egyébként rémlik, hogy valahol már használtunk olyat, hogy valami 1252x-re kellett állítani a driverben, mert 1280x-ban nem fért ki egy régi játék, amiben nem volt 1920x-ra lehetőség, na de itt a windows asztal nem fér ki, az azért elég ciki.
Bátyámnál full HD volt a pont Dell monitor és a samu TV, így nem volt ilyen gond, de akkor UHD TV-hez UHD-s noti kéne, hogy ne kelljen gányolni -
seniman
veterán
válasz
hagymasbab19 #49322 üzenetére
Crucial és a Kingston nem szokott válogatós lenni.De egyébként friss firmware-el szokott mind működni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #49318 üzenetére
1. kérdés: Intel vezérlőközpontot megnyitod és ott van opció ilyenekre, hogy asztal méretezése egy csúszkával.
2. kérdés: nincs erre billentyűgomb, hajtsátok le a képernyőt valamennyire. -
hagymasbab19
újonc
Sziasztok!
Egy régebbi Dell Inspiron N5010-es laptopba szeretnék SSD-t venni.
Elvileg bármilyen 2.5'' legalább SATA 2-es jó kellene, hogy legyen de utánaolvasva láttam, hogy könnyen lehetnek problémák.
(nem ismeri fel a BIOS vagy éppen más gondok miatt nem működik a HDD helyére betett SSD)Azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok olyat javasolni ami tuti működni fog? (vagy éppen biztos, hogy nem...)
Tehát akinek van konkrét tapasztalata N5010-et illetően és írna egy-két javaslatot az nagyon nagy segítség lenne.Amúgy a jelöltek eddig:
- Samsung 850 EVO Basic
- ADATA Premier ProKöszönöm a segítséget!
-
válasz
[CS]Blade2 #49318 üzenetére
- Az intel driverben kell átállítani, hogy ne növelje meg a képet. Most nincs nálam plusz monitor/TV, úgyhogy pontosan nem tudom mondani, hogy hol.
- high-endebb gépeken sincs mindegyiken kijelzőkikapcsoló gomb, win + P-vel lehet változtatni a klónozás/kiterjesztés/csak egyk kijelző módok között (talán win7 óta tudja ezt a windows). Ha csak a TV-re rakod ki a képet, akkor feltehetőleg át is vált a TV felbontására.Amit viszont valaki megmagyarázhatna, az első kérdésről ugrott be, hogy nem úgy van, hogy a DVI-on/HDMI-n fix fullHD (vagy ugye 4K) felbontású digitális jel megy át a TV-re, történetesen pont akkora, mint a TV-é? Akkor a TV miért nem tudja ezt pontosan kitenni azokra a pixelekre, amiből pont ugyanannyi van pont ugyanakkora felbontásban, mint amennyi a jelben van, szóval nem is kellene átskáláznia? A háztartásban két modern latitude meg egy új zenbook is ezt csinálja. És persze ha méretileg be is állítom aránylag pontosan, az akkor sem lesz teljesen pontos, és nem valami éles így a kép.
-
laslie92
senior tag
válasz
szabonagyur #49319 üzenetére
Értem köszönöm szépen.
-
[CS]Blade2
addikt
Ismerősnek adott egy Dell belépő szintű noti, azt hiszem i3 4005U-val. Csak intel IGP van benne. Ez rá van kötve egy TV-re, ami egy LG 60UF850V.
A TV-n 1366x768-ban minden irányban pár cm-vel nagyobb a kijelzőn a tartalom. Pl. a tálcának csak a fele látszik, és az ablakok bezárása is nehézkes. A noti felől gondolom nem lehet beállítani, hogy a noti 1366x-ban legyen, míg a TV 3840x-ben.
Van valami lehetőség, hogy a 1366-os képet csak a TV-n összehúzni?
A másik, hogy a billentyűn nem találtak olyan Fn gombot, ami kikapcsolná a Dell noti kijelzőjét. Filmnézésnél ki szeretnék kapcsolni, hogy ne világítson ott a tv mellett. Kellene, hogy legyen ilyen gomb, vagy elképzelhető, hogy belépő szinten nincs csak fényerő, hang, ilyenek? -
laslie92
senior tag
-
laslie92
senior tag
Sziasztok! Van egy dell 3537 es laptopom. Elvileg van benne 2db USB 3.0 csatlakozó. A drivert feltettem fel is ismerte. De akár milyen USB 3.0 kütyüt dugok rá a 2.0-s sebbeségnél nem tudok többet kihozni belőle. 15.mb a max másolási sebbeség amit pendriveról tudok a gépre másolni. A gépben van egy Intel520 SSD is szóval tényleg nem értem. Esetleg valakinek valami ötletrá?
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Egy e6520 -on szenvedek az ujjlenyomat olvasóval. Az a baj, h ha felrakom a dell data protect csomagot, akkor minden szép és jó, tehát bejelentkezik ujjlenyomatra. Az a baj, hogy mióta fent ez a pakk nem érem el a NAS -t SAMBA -n. Valamit megváltoztat a windows autentikációjában? Gondolom, mert ha eltávolítom a DDP -t, akkor megint jó a NAS elérés...
Találkozott már valaki ilyennel? (W10 -ről van szó egyébként)
-
adalbert1
veterán
válasz
somasz #49259 üzenetére
Igazából szeretném még minél tovább kihúzni az E6230-cal, az utána jövő szériákat még kicsit drágának találom, így vásárlás egyelőre nem fenyeget, de azért jó tudni, hogy pár helyen trükköznek ezzel.
Ha a garancia már lejárt róla, akkor érdemes egy újrapasztázással megpróbálkozni? (ahogy nézem a manualt szerencsére nem kell a billentyűzetet és egyebeket lebontani, mint más, kevésbé felhasználóbarát elrendezésű laptopoknál)
15k már sokkal barátibban hangzik, mint a pár helyen látott 35k-s ár, az kb. a fele-harmada a gép értékének.
-
Superkee
csendes tag
Sziasztok!
A Dell Latitude E5440 laptopomat szeretném egy merevlemezzel bővíteni, mert a 120 GB SSD kezd betelni.
Az optikai meghajtó helyére szeretném betenni a HDD-t, de nem tudom milyen vastag, illetve milyen típusú optibay keretet kellene vennem. Van olyan bolt ahol lehet venni ilyet, illetve esetleg be is szerelik a gépbe?
A válaszokat előre is köszönöm -
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #49309 üzenetére
Nalam is tiltva marad ket gepen is. De nekem is beletelt par percbe, amig megtalaltam a beallitast.
-
válasz
szabonagyur #49307 üzenetére
Nyomkodtam,rajta tartottam az ujjam,a jobb-bal gombnál is megnéztem,nálam marad letiltva.
-
válasz
szabonagyur #49305 üzenetére
Nálam maradt letiltva,2 gépen is.
-
szabonagyur
félisten
E7440-em van és ha letiltom a touchpadot a FN+F5-el akkor ha mondjuk az ujjam rajtamarad egy darabig akkor utána feloldja magától a tiltást. Nektek is van ilyen? Ezt tiltani nem lehetne valahogy.
Tudom emeljem fel a kezem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Posta, csomagküldés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest