Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
somasz
addikt
Nem hiszem.
Intel szarik bele.Ismerősnek szintén 7537 van, nála az asztalijába dugott wifiantenna (a másik szobában levő router jelét erősítő) lett a megoldás. a látszólag közepes-jó vétel ezek szerint nem volt elég neki.
Ugyanakkor mások meg panaszkodnak a router melletti közvetlen helyen is. -
pinnacle
nagyúr
Szerintem az akkun nincs ilyen matrica, aminek a megsértése garancia megvonással járna. Itt sem látom. Ez úgy néz ki, mintha utólag ütötték volna rá a szervizben.
Egyébként mit ajánlotok, ha tönkremenne ez a Dell FRROG 60Wh aksi?
Gondolom az újrakondicionálás nem sokat ér. Valószínűleg ezért indult 9%-ról. Gyári 23k-ért van, utángyártott 19k. Esetleg tudtok jobbat ajánlani? -
Dhampir
félisten
Annyira biztos, mint az NVIDIA Quadro NVS 140M-el szerelt laposok.

Másik dolog pedig az, hogy minden laptop "megfő", amivel sokat játszanak, tökmindegy, hogy Intel vagy AMD.
A dedikált kártyáknak van hőtermelése rendesen, a Precikben nem véletlenül van több ventilátor is a jobb szellőzés érdekében. -
....igyekxem!! A mai nap az RGB kimenetet próbáltam ki. A bekapcsolás pillanatában nem volt kép a notin, majd amikor billentyűparanccsal kitettem a képet a külső monitorra, azonnal megjelent a kép a saját kijelzőjén is. Tanácstalan vaok, 1re jobban hajlok arra, h deszkás a gép. Valamikor amikor még létezett a Fujitsu Siemens, akkor egy szervizben voltam szervizmérnök, és e márkának voltam a doktora. Most látom, h mennyivel könnyebb volt ott hibát feltárni. Volt cserealkatrész, és ha nem szalagkábel, vagy inverter, esetleg kijelző, akkor alaplap. Itthon ez egy kicsit másként fest. Sajnos itt nagy a bukás lehetősége. A DELL-esekkel is beszéltem ma, szerintük kijelző, bár nem esküdnének meg rá.

-
Jól esik a köszöntésed, kedves vagy. Sajnálattal olvasom az észrevételed a Dell-el kapcsolatban. A gép az egyik unokatesóé. Én magam ThinkPad-os vagyok egy T430s-el.
Az a baj, pár évvel ezelőtt amikor megvették a Dell-t, nem az ésszerűség és tapasztalat volt a mérvadó, hanem a pénztárca. Egyébként én magam is szorgalmaztam ennek a márkának a megvásárlását. A konzumerekről nem volt tapasztalatom, sajnos már van. Még az első évben volt egy deszka csere benne, most meg ez a kijelző. Szomorú vagyok, főleg a gazdája. Megpróbálok a sejtésemre hagyatkozni és kijelzőt cserélek benne, majd meglátom, h ráfizetéses lesz-e ez a javítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Nintendo Switch
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Intel szarik bele.