- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
animatrix11 #49695 üzenetére
-
somasz
Topikgazda
válasz
animatrix11 #49695 üzenetére
Ez szokott szerepelni, ha meghosszabbítják a gép gariját. Melyik országba szól egyébként?
Ha nem itthonra és nem tudod honosítani, akkor nem sokra mész vele. -
SzaboZE
addikt
válasz
animatrix11 #49693 üzenetére
Next Business Day... Olyan nincs, hogy lejárt a garija, de ilyen van rá
Vagy van garija (ilyen) vagy van másmilyen
-
seniman
veterán
válasz
animatrix11 #49693 üzenetére
Ez alapján talán a hagyományos NBD ,szerverekre szánt változata.
-
animatrix11
őstag
Üdv
Tudja valaki mi a NBD ProSupport garancia?
-
AstraCDX
senior tag
válasz
Tothgera30 #49687 üzenetére
Ezen a DELL PA-12 töltőn, van AC230V, DC 12V bemenet is ?
Vagy ez általános a DELL autós töltőknél ?
Üdv.
Astra
-
ryori
senior tag
Üdv, beszereztem egy 5558-as inspiront, meglepően jó és halk a hűtése
A04-es biossal szállították, lenne a driverek közt egy A07-es érdemes feltenni?
Ebben a modellben csak integrált vga van, A07 leírásában valami dgpu-ról írnak.
Valamint még egy olyan kérdés hogy gariztatásnál kell e a dvd, mivel elvileg ez egy garivesztés nélkül kivehető dolog, mivel a dvd előlap pöcke letörött, nem tudom mennyire akadnának ezen fennt. mert ha igen akkor lehet érdemes eleve dvd nélkül küldeni majd -
somasz
Topikgazda
válasz
AstraCDX #49686 üzenetére
Egyforma a töltő generációk óta, egyforma a töltője az összes méretnek.
Ebből következik, hogy bármelyik generáció autós töltője jó, amelyik 90W teljesítményt le tud adni. (lehet, hogy elég a 65W is)további lehetőségek:
Dell Auto Air DC Adapter 90W
Dell D09RM, 28F6C, H536T ezekre a cikkszámokra keress rá. -
AstraCDX
senior tag
válasz
Tothgera30 #49680 üzenetére
Tehát konkrétan DELL Latitude E6540-hez nincs gyári autóstöltő, de egyes korábbi modelleké jó lehet hozzá .
Akkor melyik DELL autóstöltőt ajánlanátok az E6540-hez ?
Pontosan melyik típust, illetve 19,5V hány Wattost kell keressek ?
Üdv.
Astra
-
kistewe
tag
válasz
Giovanny #49675 üzenetére
Amennyiben az ND az NBD akart lenni akkor az next businnes day , azaz következő munkanap javítják , on site azaz helyszinen...extended with date , valszeg a standard 3 évre még lett vásárolva és ennek dátumával lett kitolva, gondolom... de amennyiben külföldi gép akkor honosítani kell a garit...
stewe
-
mouzrr
őstag
Üdv. Ha van egy USB nyílás a laptopon, ami folyton ledobja a pendrive-okat (hallatszik a hang a Windowson amint csatlakozik, majd ledobja, majd csatlakozik..) akkor az hibás? Az egér hibátlanul megy róla, nem szakad meg, nem is dobja le mint a pendrive-okat.
-
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Frissen vásárolt Dell Latitude 5558 típusnál normális, h az Insert, ó billentyűket megnyomva körülötte a billentyűzet panele mozog?
-
Giovanny
őstag
Esetleg erre (#49669) senki sem tud mit jelent pontosan?
-
vmaxter
tag
válasz
Mikulásbá #49663 üzenetére
Feltettem a Dell Command Update-et. Nagyrésze meg is oldódott, köszi. De a hálózati vezérlőhöz még mindig nincs illesztőprogram és a Wi-Fi továbbra sem működik. Továbbá egy ismeretlen eszköz is van a listában. Lefuttattam egy autodetectet, egy drivert nem tudott automatikusan telepíteni, azt manuálisan megoldottam, ahogy javasolta. A Dell Command Update azóta azt jelzi, hogy nincs mit frissíteni, minden up to date.
-
kislaszlo83
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy a ventillátor mitől ad ki vonyító hangot? Teljes kitakarítás után is. Köszönöm.
Dell Studio 1537-esről van szó -
geckowize
őstag
válasz
SzaboZE #49388 üzenetére
Hali,
Megtörtént a cpu fan csere, most már jó, viszont szétszereléskor a billentyűzet szalagkábelének lefogóját nem lazítottam meg, és úgy húztam ki, ami miatt van az a probléma most meg, hogy a billentyűzet közepén lévő betűk nem működnek (e-től z-ig, d-től h-ig, c-től b-ig).... Rendelhetek új billt ebayről? Megnéztem, kicsit karcos a vége a szalagkábelnek, amiatt lehet?
Másik, hogy a cpu ventinél lévő felső házmodul-csatlakozójának fekete lefogó pöcke eltört, de jól belenyomtam meg ragtam oda egy ceruzaradírt, hogy ott is maradjon, ez okozhatja a problémát, vagy ez teljesen másra van? Tudja valaki az mire van?
-
Giovanny
őstag
Üdv,a garancia típusáról kérdeznék,hogy ez pontosan mit jelent? ND ProSupport EndUser On-Site Extended with Dates
-
Fleto93
tag
válasz
soldi3r #49665 üzenetére
Köszönöm, ezt a szót én is értem. Egy billzet hiba normál esetben nem öli meg a teljes gépet. Billentyűzet egyébként hibátlanul működik indítás után. De a megoldás szerviz szerint: alaplapi chip hiba - 35eFt a javítás és 3 hét. Nem javíttatom, szükségem van gépre a munkához. Ha valakit érdekel így hibásan, akkor hamarosan meg lesz aprón hirdetve.
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Dell inspiron 3542-ben szeretném a ramot 4ről 8 gigára bővíteni. Ha jól tudom csak egy foglalat van benne, tudnátok ajánlani 8 gigás ramokat? Nem nagyon találtam a neten, csak asztaliba valót.
Valamint szeretnék még bele venni egy 240 gigás Samsung 850 Evo SSD-t is. Ez a modell jó bele?
Köszi a válaszokat! -
Fleto93
tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E5430-am. Lejárt a gari 2 hónapja, szóval időszerű volt, hogy el is halálozzon...
Amikor próbálnám bekapcsolni, akkor felvillannak a ledek, a bekapcsoló led világít, és semmi más nem történik.
Néhány próbálkozás után bekapcsol rendesen, ilyenkor ezt írja ki: "Alert! Keyboard initialization failure". Nyomok egy F1-et, tovább megy a Windowsba, és ilyenkor a következő leállításig hibátlanul működik.
Szétszedtem, Winyó hibátlan, RAM-ok jók. Próbáltam az elemet is levenni, nem segített.Van valakinek tippje, hogy mit lehetne még tenni? Esetleg egy tényleg gyors és megbízható szerviz Pest környékén? Elég sürgős lenne, munkaeszközöm...
Előre is köszi!
-
vmaxter
tag
Sziasztok!
Szert tettem egy Dell Latitude E6420-as, i7-es laptopra. Az eszközkezelőben néhány eszközhöz nincs driver, így például: hálózati vezérlő, hálózati távvezérlő, broadcom ush, PCI egyszeű kommunikációs vezérlő stb. A wi-fi nem bírom életre kellteni. A Dell honlapjáról már letöltöttem egy rakás drivert, de nem tudom telepíteni egyyiket sem, Hol? Hogyan keressek?
Kösznönöm.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
soldi3r #49652 üzenetére
Azt hittem már senki sem reagál kérdésemre .
Marha érdekes, hogy egy ilyen szinte FULLOS géphez nincs ilyen gyári tartozék .
Most 24V/~230V inverter + DELL 90W táppal használom .
Csak elgondolkodtam, hogy van-e a 230V > 19,5V 4,62A tápnak megfelelő,
24V (esetleg 12V) bemeneti feszültségű gyári DELL táp .Keresgéltem, de nem igazán találtam .
Csak gagyikat láttam, amire azt írják, hogy "mindenhez jó" .
Abban viszont nem bízok .
Itt is csak E6520-ig írja a kompatibilitást .
Azért észmegállító, hogy épp E6540-hez nincs ilyen cucc .
Üdv.
Astra
-
HIJ
őstag
Hali!
Az n5010 -be lehet világítós billentyűzetet rakni? Ha igen akkor melyiket?
-
-
kistewe
tag
válasz
Tothgera30 #49645 üzenetére
Amennyiben nem kell neki CDROM akkor szerintem kényelmesebb a 12" ha hordozza is esetleg, és ami nagyon fontos van bele utólag is belerakható IPS kijelző, ég és föld a sima TNhez képest. A 6230 ban erősebb a proci és van benne pöcökegér már ha ez számít...
uff stewe
-
somasz
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #49645 üzenetére
Félreértettem.
2520m-hez szerintem elég.Erre a felhasználásra 6220 i3+ssd-t ajánlanék, húgaimnál bevált.
6430u-ból i5 alá nem mennék.
-
-
somasz
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #49642 üzenetére
A 6220 pontosan olyan erős, mint egy vele azonos procival szerelt 6320,6420,6520. Ugyanez érvénes a 30-as szériára.
E6420U nincs. 6430u-ra gondolhatsz esetleg. (Vigyázz, nincs hozzá magyar bill.)
-
Haveromnak szereztem egy E6220-est. Nagyon bejött neki. Bár hűtését szerelni a nagyobb gépekhez képest borzalom és elég gyenge egy E6420-6520/30/40-hez képest. Szóval nagyon megtetszett a barátnőmnek, és E6220 vagy E6420U között vacillál.
-
Primary92
senior tag
válasz
szabonagyur #49640 üzenetére
Egyenlőre nekem is ez a tapasztalat.
De most telepítettem egy másik E6440-et, bár az nem dVGA-s, de semmi hátránnyal nem találkoztam. W7 már nálam nem jöhet szóba, W8-at meg nem vennék külön. W8 volt az amire azt tudtam mondani, hogy ez igen, ez egy normális rendszer (leszámítva a start menüt, de azon pár kattintás segíteni). Szóval csak a W10 marad.
-
Dhampir
félisten
válasz
lord.lakli #49638 üzenetére
Dehogynem.
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #49635 üzenetére
Az érdekes, én M4600-on Quadro 2000M-mel, 1000M-mel, elég szép időket tapasztaltam Win10-zel úgy is, hogy nem ment az optimus, csak visszavette az órajelet. Firepro M5100-zal szintén.
-
Roxkex
senior tag
Hát azért az még messze van , hogy annyi időm legyen , hogy ezzel kísérletezzek xD - De majd ha egyszer eljön arra az idő (remélhetőleg idén
) akkor neki állok és nézegetem.
Bár nekem a win 7 is szereti pörgetni a ventit néha egy chrome-tól is xD -
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #49629 üzenetére
Attól függ hogyan konfigurálod. A spór üzemmóddal jóval több is kihozható a gépből (energiagazdálkodásnál lehet beállítani elég sokmindent).
-
AstraCDX
senior tag
Hahó Szakik !
DELL Latitude E6540 notebookhoz pontosan milyen típusú gyári autós töltő való ?
Létezik több változat is ? 12V, és/vagy 24V bemenő feszültségű létezik ?
Üdv.
Astra
-
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #49624 üzenetére
Kell neki pár nap, míg bejáródik. Ma már észrevettem, hogy nem akadozik a görgetés és minden hasonlóan fluid, mint 8.1-en.
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #49624 üzenetére
Hát valójában arra lennék kíváncsi , hogy ezen a laposon hogy megy . Mert speciel nekem a win8.1 az okádék volt ezen a gépen :\ Ellentétben a win7el
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Adott egy dell inspiron 3537 laptop (i7) amin jelenleg egy windows 7 fut.
Már be van tárazva egy windows 10 is mellé de nem tudom , hogy megéri-e frissíteni !? Mennyire futnak jól vele a programok / játékok ?
Meg mennyire stabil / gyors vele a lapos ?Előre is köszi mindenkinek mindent !
-
B1T3
addikt
De pár perc játéktól? A venti sem pörgött fel szerintem, és azért azt érezni kívülről is, ha túlmelegszik.
Az én még régebbi konzumer Asus laptopom nagyon megszenved a 2160p videók 1080p-be renderelésével, egy pár perces eltart egy óráig is, hallom, hogy szinte 100%-on pörög minden, még sincs semmilyen probléma, szóval ez a pár perc játéktól leállás nem igazán természetes, főleg, hogy csak 1 hete produkálja.
Mit lehetne ezzel kezdeni? -
icp1970
senior tag
esetleg erre valaki?[link]
-
bignor
tag
sziasztok!
Dell latitude e szériás gépekben webkamera utólagos telepítésére kivannak építve a csatlakozók? Csak webkamerás keret és a webkamera modul kell?
-
B1T3
addikt
Üdv!
Adott testvérem Dell Inspiron 17R (5720) notebookja, amely egy hete játék közben csak úgy leállt. Ma este pedig szintén játék közben ugyanez megtörtént, ám nem kellett újabb hetet várnia a probléma ismételt jelentkezéséig, mert a játékba visszalépve megint kikapcsolt.
A játék World of Warcraft, nem hiszem, hogy túlzottan erőforrás-igényes, még csak nem is volt felmelegedve a gép, amikor ezek a leállások történtek (persze még ha ezerrel pörögne a gép, akkor sem kéne kikapcsolnia).Mire tippeltek, mi lehet a probléma? Ennyi alapján nekem a dedikált VGA gyanús, de nem látok bele annyira a témába.
-
icp1970
senior tag
sziasztok.adott egy dell latitude e 6540 niti.és szeretnék a benne lévő hhd mellé ssd-t rakni.van itthon egy mSATA ssd-m is.No most a 6540 en két foglalatot látok.az eggyik a wwan a másik pedig a 1/2 mini nevű[
ebbe nem fér be az msata ssd-m,mert túl hosszú. csak a wwan helyre.oda be raktam de nagyon lassúnak találom.mi lehet a gond?a wwan helyre nem jó az msata ssd?inkább kellene rövidebb msata ssd-t vennem az 1/2 nini helyre?köszi a választ előre is.
-
SzaboZE
addikt
válasz
lord.lakli #49603 üzenetére
Nem, mert mint írtam, nem lehet ilyen csatit kapni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest