- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy az optikai meghajtó csak bizonyos típusú lemezeket olvas be?
A hardver mindenképpen működik, hiszen az adatlemezeket simán beolvassa, de az audio lemezeket (eredeti anyagokkal próbáltam, többel is!) egyáltalán nem. Próbáltam a DELL hivatalos diagnosztikáját is, de az is csak azt hajtotta, hogy 'helyezzen be egy audio lemezt'.A laptopomat decemberben vásároltam, tehát még nincs egy éves, Inspiron 15 (3000 series).
Az optikai meghajtó típusa: PLDS DVD+-RW DU-8A5LHA rendszer Windows 8.1, jogtiszta.
Firmware frissítést ajánlottak, de igazából még sosem csináltam, ha esetleg ez megoldaná a dolgokat, akkor szívesen venném valaki gyors segítségét! Az összes driver egyébként naprakész a Windows update és a DELL hivatalos driver elemzője szerint is.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fűnyíró topik
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Microsoft Excel topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest