Hirdetés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
HELP
Dell Inspiron 5558-179395 ez a típusú laptop IPS paneles? egyik oldal azt írja, a másik TFT-t ír, a gyártó honlapján meg nem találom
Xbox One: bandymnc
-
mouzrr
őstag
Lehetséges valahol azt megnézni Windowson, hogy hány órája megy akkumulátorról?
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Volna egy gondom, SSD van az eredeti HDD helyén (Dell E6510) és ODD helyére secondary HDD van (2TB) és nem tetszik nekem az, ahogy kezeli a gép magát a secondary HDD-m (lásd kép)
/lehet ezen változtatni valahogy, hogy ne külső meghajtóként kezelje az ODD helyére rakott HDD-t?/
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
félisten
-
Patryk91
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy Dell Inspiron n5110-zes laptopom és szeretnék benne ventilátort cserélni. Az lenne a kérdésem, hogy ebbe milyen ventilátor jó?
https://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/igi/Rt3VUyBMKtFaTybe.large
Ez lenne maga az adott ventilátor + a "háza", igazából annyi kérdésem lenne, hogy ahogy nézegettem a többi laptopot hasonló volt maga a hűtő, legalábbis az alakja.
Mivel nem igazán foglalkoztam még ezzel, így kb fogalmam sincs, hogy mit kéne megvenni és hogy az jó lenne-e ehhez. Keresgélek gyári hűtőt, de a legtöbb helyen egyben van a hűtőtönk meg a ventilátor, de nekem csak a ventilátor kéne, mivel a többi az jó, csak már zúg a venti.
-
bandi0000
nagyúr
válasz szabonagyur #49193 üzenetére
köszi megnyugodtam
Na már most akinek van tapasztalata DELL IPS és TN paneles géppel, az elmondaná hogy megéri a felárat az ips variáns? tehát ha nyitom csukom akkor nem lesznek nagy eltérések a színek között?
-
félisten
-
bandi0000
nagyúr
a notebook.hu áruházról van valakinek valami tapasztalata?
Milyen garancia papírt kellene hogy kapjak egy Dell gép mellé? inspiron 5558
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
válasz barca4ever #49151 üzenetére
Olvass is, ne csak írj, kaptál rá választ.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz BMizutani #49178 üzenetére
Olvasd el mégegyszer amit írtam. WWAN <> WLAN
A PA-10-es táp járt alapban a nagyobb teljesítmény igényű gépekhez is, mint pl Latitude D820, D830 etc. Kérlek akkor adj tanácsot, ha tudod is miről beszélsz.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
félisten
-
BMizutani
tag
válasz SzaboZE #49160 üzenetére
Üdv . A tápos választ onnan vettem (gondoltam ) , hogy mind a kettő van pa 12 a géphez pa 10 dokkolóhoz a pa 10 es kocka alakú zömökebb nehezebb , minta a pa 12 dizájnosabb , ebből gondoltam hogy régebbi .
A nalayahoz intézett válaszod is hibás , amit d520 ast láttam azokban volt wlan antenna csak a wifi modul hiányzott , volt kettő ill három kábeles . De mivel nem szervizes vagyok így nem láttam mindent .
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Vostro V130 kamera drivert keresem, de nem találom a driverei között. Amit a Win10 telepít, azzal meg nem működik.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
somasz
Topikgazda
válasz falaci2002 #49174 üzenetére
Egy bios reset is segíthetett volna akkor valszeg.
balbekk12: Nem foglalkozom új gépekkel, ott a Milyen notebookot vegyek? topik, ott biztosan tudnak segíteni, fáradj át oda. Lehet, hogy más gyártónak versenyképesebb gépe lesz a nyerő az adott árkategóriában. (pl. talán az ASUS N551 - ennek az elődje sokáig ajánlott volt 200-250 közt, aztán lehet, hogy a 300e-es ára teljesen fölöslegesen drága neked...)
Én továbbra is a használt üzleti vonalat ajánlanám, NBD garanciával. Többen árulnak számlásan, ha csak emiatt keresnél új gépet.
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
falaci2002
tag
válasz falaci2002 #49148 üzenetére
Üdv!
Magam kérdeztem, magamnak válaszolok, mint a seregben, hátha valakinek segít.
A "gép nem kapcsol ki" probléma úgy oldódott meg, hogy mivel proci csere volt, szétszedtem, proci ki, proci vissza, pasztázás, gomb elem ki, fél óra múlva vissza. Egy-két dolgot újra kellett rajta igazítani szoftveresen, mert elfelejtette, de azóta kikapcsol. Legalábbis az eddigi 4-5 alkalommal jó volt.
Nem mondom, hogy mindenkinél működni fog, és azt sem tudom nálam meddig, de a gombelem kivétele lehet, hogy egy opció a megoldásra.
Nem magam jöttem rá, egy külföldi oldalon olvastam.
-
somasz
Topikgazda
válasz balbekk12 #49171 üzenetére
Tudnátok ajánlani egy jó DELL laptopot ArchiCAD tervezéshez? 250 körüli összegért.
Ha újat kértél volna, akkor nem ajánlok feltétlenül használtat.
Mellesleg egyik általad linkelt gép sem 250e.
7737-tel wifiantenna probléma lehet, 5548-at passzolom. Egyikért sem adnék ennyit.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
CTM
csendes tag
Sziasztok!
A Latitude E5420-osamban Egy Intel Centrino 6205-os Wlan kártya van és egy ideje ledobált a netről Win 8.1 alatt úgy, hogy utána csak a chipset újratelepítése után volt hajlandó újra működőképesnek látni az adaptert. (drivert nem engedett újratenni, mert "van fent újab"). Már utána olvastam és próbáltam különböző drivereket, illetve már win 10 is volt a gépen, de ez a probléma mindig fenn áll. (Perpill teljesen mázli hogy éppen látja-e az adaptert attól függetlenül, hogy működik-e...) Lassan újra kell telepítenem az egészet, mert a "Tethering Control Channel Protocol'-t és 2 másikat is ismeretlenként kezel.
Vki tud megfelelő drivert win 8.1-re és win 10-re vagy felejtsem el ezek stabil használatát ? (Mivel Win 8.0-ra jöttek ki hozzá hivatalosan driverek és ott is kevesebb, mint Win7-re, ezért nem tudom mire számítsak. Új gépet nem igen tudok mostanában venni.)
Előre is köszönöm a válaszokat! -
balbekk12
tag
Tudnátok ajánlani egy jó DELL laptopot ArchiCAD tervezéshez? 250 körüli összegért.
Vagy van itt olyan aki erre használja?!
Bár jobb lenne SSD-vel...
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Egy problémával fordulnék hozzátok. Van egy laptopom, dell inspiron 3542, i7-es változat. A gép maga jól működik, de leállításnál nem akar leállni. Rányomok, hogy leállítás, kijelentkezik, elsötétedik a képernyő, de fut tovább ugyanúgy a hűtőventillátor. Ha így hagyom, akkor kb addig megy, amíg le nem merül. Ilyenkor nem reagál semmire, nem jön vissza a képernyő ha megmozgatom az egeret, vagy röviden nyomom a bekapcsológombot. Csak úgy áll le, ha hosszan nyomom a bekapcsológmbot. Szerintem ez nem normális
Próbáltam windows újra telepítéssel, az sem oldotta meg. Mitől lehet ez? -
somasz
Topikgazda
válasz bandi0000 #49161 üzenetére
Jellemzően Latitude-re, Precisionre és egyes 7000-es Inspironokra van NBD.
Az olcsóbb Inspironokra olyan gyári gari van, hogy be kell vinned a legközelebbi Dell szervizbe, a központtal történt egyeztetés után. Egyes forgalmazók, viszonteladók vállalhatnak rá saját garanciát, ekkor nyilván oda kell visszavinni a gépet. (Ilyesmi asszem a Laptopszalon extra garanciája pl., de lehet, hogy tévedek.)
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Pontosan hogy van a DELL gépekre a garancia?
Kinéztem egy inspiron 5558-at, 3 év garit ír, na már most ezt nekem kellene oda vinnem ahol vettem?
Melyik típusokra van háztól-házig gari?Xbox One: bandymnc
-
SzaboZE
addikt
válasz BMizutani #49158 üzenetére
"1 , Töltő a Pa 12 az 65 wattos s újabb , a Pa 10 90 wattos s régebbi konstrukció "
Ezt honnan szedted? Egyidősek a tápok, a számuk azért más, mert más a teljesítményük.... Egyébként vagy 10 éve ugyanazt a csatlakozót használja a dell, a legújabb E szériás latitude tápokkal is megy ez a gép.
cs.nalaya: Nem egy új konstukcióról van szó, a D520-ban nincs wwan előkészítés, az eredeti konfigban max a procit, memóriát (DDR2@667), a merevlemezt tudod cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
BMizutani
tag
válasz cs.nalaya #49139 üzenetére
Üdv . De még mielőbb vennél valamit tesztelni kellene pl számtech boltban szervizben mert nagyon a határon van a megérhetősége . De ezt te tudod .
1 , Töltő a Pa 12 az 65 wattos s újabb , a Pa 10 90 wattos s régebbi konstrukció .
2 . A bővíthetőség a chipszetől függ ram vagy 2 vagy 4 gb , prockó szintén , wifi , 3gmodem?? a laptop előkészítettségi fokától függ ( antenna kábelek benne vannak -e stb) , hdd sata 2.5' .Amúgy véleményem szerint egy helyesen működő ketyere már az elvárásoknak megfelelően gondolva elégre nem mai gyártmány Linuxal , esetleg win 7 el még elmegy .
-
félisten
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Egy kis help kellene. Megvan végre a Precision M6800. A HDD-t kivettem és a benne lévő mSata 512GB-os SSD-re feltelepítettem a géphez járó, gyári jogtiszta Win 8.1-et. Ha simán indítom, akkor Csak akkor indul el normálisan, ha F12-vel az UEFI Boot-ból kiválasztom a Windows boot managert. Ha simán indítom, akkor "Invalid partition table" hibaüzenetet dob és megáll. Mit kellene csinálnom, hogy sima indításnál ne keljen az F12-vel bohóckodnom?
Rappi
-
gozso
őstag
kíváncsiságból ránéztem az egyik dell adataira.
ez pontosan mit jelent a garancia ellenőrzésnél?
PSF10 RTDfél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
barca4ever
tag
most már egyre rosszabb már a bios-ban is magától ugrál választ ki dolgokat aztán kikapcsol
valami ötletetek erre ? Én alaplapra gondolok mostmárNe azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
mouzrr
őstag
válasz Fejlesztő13 #49149 üzenetére
Fent van az Audio driver, Windows 8.1, viszont tényleg nem működik egyik funkciója sem, sem a mikrofonnal, sem a hangszórókkal, szóval érdekes. Viszont régebben működött (azóta volt újratelepítés), de ott is jelen volt ez a hangerősség szabályozatlanság
-
Fejlesztő13
tag
válasz mouzrr #49144 üzenetére
Szia!
Nekem Dell 3542 van és amióta frissítettem Windows 10-re azóta ismerős a jelenség. Továbbá az is, hogy megszűnt létezni a "MAXX Audio Pro" funkció ami régebben ott volt és működött. Természetesen legújabb driver van fent. Megoldást nem tudok rá de engem is érdekelne ha esetleg valaki rájött/tudja.
-
falaci2002
tag
Sziasztok!
Dell n5050-ről lenne szó a kérdésemben, kérésemben!
Tudom, hogy sokan írták, kérdezték, de nem találtam igazán korrekt választ, pedig egész nap kutakodtam.
Nem kapcsol ki a gépem a leállítás gombra kattintva. Nyers telepítésnél a "leállítás" feliratnál megáll a kurzor forgása és kész, még a kijelző sem kapcsol ki. Ha feltelepítem a vga drivert, akkor a képernyő kikapcsol, de a vinyó és a venti nem. A wifit is lekapcsolja. Csak kézzel a bekapcsoló gomb segítségével tudom leállítani teljesen. Ha lecsukom a fedelet, alvó módból sem jön vissza, olyan mintha kikapcsolt volna, de a venti meg a hdd ledje működik. Újra indításnál sosem jelez indítási problémát, teljesen simán indul. Újrapasztáztam, takarítottam, és utána az első kikapcsolás jó is volt, de már a másodszor nem ment rendesen, csak kézzel. A hűtés jól működhet mert változik a sebesség, bár elég sokat felpörög, de teljesen hideg levegőt fúj.
Procit cseréltem benne, de rögtön a megvétele után, és a volt gazdája állítja, nem tapasztalt azelőtt ilyesmit, én meg nem is próbáltam a régivel. Lehet összefüggés a csere és a probléma között?
B710-ről B960-ra cseréltem. Bios-t frissítettem 03-ró 05-re. Hdd 100/100, és a memóriák is jók gondolom.
Win7 64-gyel és 32-vel is próbáltam, de már más gépekre is telepítettem ezeket, de ott nem volt gond velük.Kérem, aki tud segíteni tegye meg!
Üdv.: Laci
-
gilfoyle
őstag
Egy esésből adódóan kitörött a töltő (PA12 65W) kábelének a végéről a műanyag hüvelyből a csatlakozó. Kép...
Szerintetek tudják ezt javítani valahol, esetleg érdemes forrasztanom vagy hagyjam a fenébe?
Csak sajnálnám, mert a töltőnek semmi baja... -
barca4ever
tag
Megtörtént illetve helyesbítenék elkezdtem a diagnosztikát de kb a DVD-ROm test-nél puff lekapcs
mostmár abszolút nincs ötlet ha csak nem alaplapi gebasz?Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
barca4ever
tag
somasz Köszönöm!
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
mouzrr
őstag
Valakinél volt már olyan hiba hogy néha elfelejti a gép hogy mekkora hangerőn van és maxon kezd el lejátszani videót/zenét? Utána megnyomom az F2-t(leveszi hangot), akkor hirtelen egyből elhalkul az előző szintre (példaképpen 44%-on van a Windows, erre elindul valami 100%-on, megnyomom a hangerő le gombot és máris 44%-on meg)
Van rá valami megoldás?
-
somasz
Topikgazda
válasz barca4ever #49142 üzenetére
Valószínűleg a jó kis fostos amd proci/vga megadja magát. Futtass diagnosztikát elsősorban. (F12->diagnostics bootolásnál)
Ha ott minden ok, akkor próbálj meg egy live-linuxot, ha ott minden ok, akkor win/driver hiba.A random ablaknyitogatásra egy billentyűzet kivételt, kifújkodást, kiszívkodás javasolnék.
cs.nalaya: Felejtsd el szerintem. Egyébként ki kéne deríteni, hogy 940-es vagy 945-ös chipseted van. Utóbbiba mehet core 2 duo is, meg 4gb ddr2 ram. Előbbibe dual core és celeron + 2gb ram limit. És csak ropi áron vegyél hozzá bármit is, nem éri meg rá költeni semmit sem.
-
barca4ever
tag
Üdv Mindenkinek Újra ! végre sikerült újra belépnem valami hiba folytán nem tudtam egész ezdiáig belépnem és már hiányzott ezúton is szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni akinek a privát üzeneteire nem válaszoltam nem volt szándékos
na de a lényeg !
lenne egy Dell Inspiron m5040 tipusú gépem ami a közel múltab érdekes és egyben idegesítő problémát kezdett produkálni elég nehéz lesz körül írni de megpróbálom a legegyszerűbben leírni .
a legfőbb az hogy gondol egyet és se szó se kékhalál se semmi puff leáll illetve rengeteg olyan ablakot nyit meg magától amire nem is kattintottam ! legyen ez bisos-ban vagy akárhol máshol
én Proci hibára gondolok de nem vagyok benne biztos hátha ti többet tudtok mondani
a segítséget előre is köszönöm!!Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
cs.nalaya
csendes tag
Sziasztok . Kaptam egy Dell Latitude d520 as használt laptopot , tartozékok nélkül . Azt kérdezném melyik töltő kell hozzá pa 10 vagy pa 12 ?
Továbbá érdekelne a bővíthetősége proci , ram , hdd , wifi , 3g modem , stb ?
Jelenleg intel 410 celeron , 512 mb ram , cdrw , van benne meddig mekkorára cserélhető ?
A válaszokat előre is köszi .
-
somasz
Topikgazda
válasz DELLLLL #49136 üzenetére
Nem csak ezért lassú, simán lehet, hogy túlmelegszik. Ha nem volt takarítva az utóbbi időben, akkor túlmelegedhet.
DDR2 rammal bővítheted, 2*2GB még elviselhető árban van.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
DELLLLL
újonc
Sziasztok! Van egy dell d430 latitude ősrégi notebookom,érdeklődnék h lehet-e bővíteni a benne lévő RAM-ot?
Most 2gb ram-ja van és az előző telepítő win7, 64bit-es op.rendszert tett rá,ezért elég lassú.Köszönöm a válaszokat. -
draco31
veterán
válasz vikcsi #49131 üzenetére
Az akku nem nagy tragédia, konnektor az van bőven. A cserével is elboldogulok, nem olyan vészes a videó alapján. Sok laptop hűtőjét nehezebb kitisztítani.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
somasz
Topikgazda
válasz scream #49132 üzenetére
Ennek az utódja kéne neked, ez még az E4300-hoz és társaihoz volt emlékeim szerint.
Nem ismerek hasonló delles progit.
Szerk: ha nem lett volna világos, tudtommal nincs utóda!
[ Szerkesztve ]
-
vikcsi
senior tag
válasz draco31 #49115 üzenetére
Hali,
Nekem volt, ami nagyon megmaradt, hogy az akksi csapnivaló volt. Habár használtat vettem és fél órát bírt, de egy új sem tudott 3 órát, ami jó lett volna, ráadásul szerelős, nem egyszerű cserélni.
Viszont minőségre tetszett, meg külsőre is nagyon bejött. Normál használatra megfelelő, ha van konnektor a közelben.
A hangjára viszont már nem emlékszem sajna, nem vagyok benne biztos, de mintha ez lett volna egy picit hangosabba a kelleténélELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
animatrix11
őstag
válasz animatrix11 #49127 üzenetére
Dos alól megoldódott!
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
animatrix11
őstag
Üdvözlet!
Dell inspiron 3531, Windows 7et szeretnék rá rárakni, de telepítő kék halálozik, csak akkor lehetséges ha frissítek biost, külföldi fórumon írták, leszedem a legújabb bios, 03 de a 02-vel is ezt csinálja, a Insydeflash működése leállt, dos alól nem megy, hogyan lehet ennek a tetűnek frissíteni a biosát? Direkt egy friss win8at is ráraktam, hogy hátha az a baj, de nem megy...
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Sajtqukac
tag
Sziasztok!
Valakinek van hozzáférése egy Inspiron 7559-es Dell-hez? A billentyűzet befoglaló méretei, illetve ha lehet a csatlakozása érdekelne a hátulján, ugyanis az Inspiron 7537-esem billentyűzete annyira rossz láhatósággal rendelkezik, hogy már kezdem el veszíteni a fejemet.
Eladni nem szeretném mert ezt leszámítva nagyon tetszik és így maradt ez hogy esetleg kicserélni a billentyűzetet egy másik szériából. -
bajuszati
tag
Sziasztok,
thinkpadről váétottam dellre..pontosabban 7440-re munkahelyen.
Delleknek van afféle power manager, vagy hasonló dell specifikus alkalmazás beállításokhoz?
köszi
-
SeatZola
őstag
Srácok! Új vagyok a Dell laptopokba. Eddig HP workstationjaim voltak csak. Egy kérdésem lenne: Precision M6800 laptopon a BIOS frissíthető pendrive-ról? Sajnos véletlenül tegnap éjjel felrakom rá egy 1000 évest és azóta a 240w-os tápot sem ismeri fel csak 210w-nak. Állandóan hiba üzenetet dobál miatta.
Rappi
-
G-Bali
senior tag
Ebbe tud valki segíteni?
-
Szentes
tag
Tisztelt Fórum Társaim!
Ezúton szeretném megosztani mindenkivel, hogy "SOMASZ" topik gazda kollégánk milyen ritka "kincs" ebben a fura Világban!
Segítségemre sietett, pedig sohasem láttuk egymást, csak itt és telefonon keresztül értekeztünk, ő még is önzetlenül, saját magát költségbe verve segített nekem!
Becsüljük meg! Nem minden napi ember, ritkán találkozni ilyen nagyszerű, önzetlen és becsületes PH-s kollégával!Köszönök mindent! Zoltán - Miskolc
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Hello!
Van valakinek V130-as Vostro-ja? Mi a véleményetek róla? I3-as változat.
-
somasz
Topikgazda
válasz adamssss #49113 üzenetére
Nem hiszem, hogy van itt másik olyan ember, akinek hasonló mennyiségű gép megy át a kezei közt szervizelés céljából és gyökeresen eltérő, objektív véleményt tudna megfogalmazni.
-
.:ZS:.
senior tag
válasz szabonagyur #49111 üzenetére
De akkor miként kéne kitakarítani rendesen?
-
félisten
-
csendes tag
Szia!
Írtam privátot, ha időd engedi nézz rá, előre is köszönöm.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz szabonagyur #49108 üzenetére
Koránt sem havonta... 2,5 éves gép és kb 5-ször lett kiszedve...
-
félisten
-
senior tag
Sziasztok!
Kis segítség kéne, adott egy Dell 3521, néha napján kiszoktam szedni a billentyűzetet hogy kipucoljam a ventit sűrített levegővel. Az a gondom, hogy mostanában azok a kis rugós pöckök a billentyűzet tetején már nem tartanak és fölül állandóan kiugrik a billentyűzet a helyéről. Van bárkinek bármi ötlete, hogy mit tudnék kezdeni vele?
-
Latitude-hoz kepest milyen az xps-ek osszeszerelesi minosege, illetve tartossaga?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest