- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #47892 üzenetére
Köszi, ugyanaz elöl is szerepel: Inspiron 15 3000 Series (link)
Viszont a link alapján 'összeollózva' tudom csak leírni, hogy konkrétan mit tud az én laptopom: pl. 1 TB HDD és i5-ös proci. Nincs valami konkrét azonosítószám, ami alapján ha kikeresem pl. a DELL saját adatbázisából, akkor kiadja konkrétan ezt a gépet, a megfelelő felszereltséggel?
-
törölt tag
válasz
thefreeman #47875 üzenetére
Szia!
A barátnőm Toshiba laptopjánál van ugyanez a probléma, csak olyan kényelmetlen a dolog, hogy ha totál lemerül és nem kapcsol vissza, akkor ki kell csavarozni az akksit, nem egyszerűen lepattintani... tudtok valami jó megoldást rá? Win8.1-et használ.
-
törölt tag
Üdv!
Hol találom a DELL laptopom konkrét típusát? (talán ha kiveszem az akksit, amögött?)
Köszi! -
törölt tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy az optikai meghajtó csak bizonyos típusú lemezeket olvas be?
A hardver mindenképpen működik, hiszen az adatlemezeket simán beolvassa, de az audio lemezeket (eredeti anyagokkal próbáltam, többel is!) egyáltalán nem. Próbáltam a DELL hivatalos diagnosztikáját is, de az is csak azt hajtotta, hogy 'helyezzen be egy audio lemezt'.A laptopomat decemberben vásároltam, tehát még nincs egy éves, Inspiron 15 (3000 series).
Az optikai meghajtó típusa: PLDS DVD+-RW DU-8A5LHA rendszer Windows 8.1, jogtiszta.
Firmware frissítést ajánlottak, de igazából még sosem csináltam, ha esetleg ez megoldaná a dolgokat, akkor szívesen venném valaki gyors segítségét! Az összes driver egyébként naprakész a Windows update és a DELL hivatalos driver elemzője szerint is.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest