Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Dell Inspiron 15 3541 - hez kersek webcam és wifi drivert. Tudnátok segíteni hogy merre keressem ? Köszi előre is
-
soldi3r
veterán
-
somasz
Topikgazda
válasz DessertFox #43205 üzenetére
webcamhoz nem hinném, hogy kéne!
ST alapján kerestél rá a driverekre?Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
félisten
Win7et akarsz ra barkácsolni? Azt lehet nem fogja szeretni.
-
DessertFox
aktív tag
válasz szabonagyur #43207 üzenetére
Igen, win 7 -re. Mi az az ST ?
-
mghltm
addikt
válasz DessertFox #43208 üzenetére
st = service tag
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
félisten
válasz DessertFox #43208 üzenetére
Itt a driverek amik kellhetnek: [link]
Bocs ha nem tokeletes a link telorop vagyok. -
DessertFox
aktív tag
válasz szabonagyur #43210 üzenetére
Köszönöm, itt már néztem. A wifi driver telepítés közben leáll hogy nem megfelelő windows. A camhoz meg itt nem találtam drivert.
Service taggal próbáltam, de az eredményt írtam már.
Köszönöm nektek, hálás lennék bármi segítségért, ajándék lenne a fa alá. -
félisten
válasz DessertFox #43211 üzenetére
Os jol van kiválasztva? Legtobb géphez 2-3 wifi driver is fent szokott lenni es csak egyik jo.
-
soldi3r
veterán
Tippre 32 / 64 bit a problema forrasa. A webcamot nem rantotta le a winupdate?
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
frigo779
újonc
Sziasztok! Lehet volt már kérdés, de nincs időm visszaolvasgatni, ezért bocsi. Ezt a laptopot néztem ki megvételre: http://www.computerimperium.hu/images/DELL_Inspiron_3537_i7_Black.jpg
Játszani mennyire jó ez a gép? Leginkább az új Wolfenstein érdekelne, hogy elmegy -e rajta jól. Akinek ilyenje van, bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok, vagy ha linkelitek hányadik oldalon találom. Még 1x bocsi, de nincs időm mazsolázgatni. Köszi! -
félisten
-
frigo779
újonc
Köszi! Szerinted mi az ajánlott kategória? Árban nem hatalmasat ugorva :')
-
félisten
válasz frigo779 #43220 üzenetére
Ezt ide kéne: Milyen notebookot vegyek Itt van egy kérdőív azt kitöltve kezdjünk bele.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Ma hajnalban felfedeztem a gépemen , hogy az svchost.exe randomra meghajtja a gépemen de már zavaró szinten. És ez egyre sűrűbb.Ezt valaki más tapasztalta már ? Esetleg hogy oldottátok meg ? :\
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Friss rendszernél is csinálja nekem :\
Egyenlőre nem raktam fel semmi virus írtót mert az is hajtotta randomra de iszonyatosan.
Ma , rakom fel az avastot estére ameddig szunyókálok indítok neki egy vizsgálatot !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
sampe
aktív tag
Sziasztok!
Dell studio 1558-hoz keresek alaplapot, találtam is egyet, az eladó ezt a kódszámot adta meg:
DAOFM9MB8D1
Szeretném megkérdezni, illetve a segítségeteket kérni, hogy a fenti kódszám, pontosan milyen specifikációkat tartalmaz?
Gondolok arra hogy ati vagy intel videokártyás-e?Illetve szeretném megkérdezni hogy ez az alaplap támogatja-e az i7-740qm típusú processzort?
Ugyanis azzal szeretném majd használni, persze csak ha nem fogad-e el nagyobbatKöszönöm a segítséget!
Üdv.
Sampe"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
DessertFox
aktív tag
Megoldódott a driver gondom, nektek volt igazatok, nem figyeltem a win számára és nyolcas drivereket szedtem le a heteshez. Köszönöm még egyszer a segítségeteket.
-
-
SzaboZE
addikt
Ez egy értelmezhetetlen számsor. Egy hosszú vonalkódot kell keresni, mellette kötőjelekkel elválasztva egy szám/betűsor, valahogy így: DP/N CN-0xyz12-34567-234-1234-A00
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
sampe
aktív tag
válasz SzaboZE #43229 üzenetére
Akkor ez ezek szerint nem értelmezhető
Felveszem a kapcsolatot az eladóval
Melyik P/N mutatja meg hogy ATI vga-s alaplapról van-e szó, illetve hogy támogatja-e az I7 processzorokat?
Vagy nincs cpu limit e-téren?"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
valeno
tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem,hogy milyen gepet tudnatok ajanlani ?
Jellemzok:
•kb. 180.000 Ft ,nagyon max 210.
•15,6-os kijelzo
•sulya mindegy
•kijelzo matt legyen
•fontos hogy a tervezoprogramok jol fussanak rajta( pl.Inventor 2014/Solidworks 2014), illetve az ujabb jatekok is( pl.Fifa 15,BF4,AC Unity/Black flag)
•ssd nem kell bele max kesobb(ha van termeszetesen nem baj)
•jo lenne ha minosegi lenne bar azt mondtak ennyiert ne varjak aztde a remeny hal meg utoljara :-DElore is koszonom a segitseget :-D
-
SzaboZE
addikt
-
rumos14
nagyúr
sziasztok,
egy Dell Inspiron 7520-at tervezek venni a páromnak, i7 procival.
a felhasználási terület a szokásos böngészés, filmnézés, Word mellett az Adobe programok (Photoshop, Premiere, Illustrator, stb.). a nyers erő ezekhez megvan, de fontos, hogy semmilyen kompatibilitási probléma ne lépjen fel. erről van vkinek tapasztalata?
a gépen külön vásárolt Win 8 lesz, remélem, itt is megvan a 100% kompatibilitás, driver támogatás.
alternatíva a Lenovo Y580. -
félisten
-
rumos14
nagyúr
válasz szabonagyur #43237 üzenetére
i7-3612qm
újabb gép csak u procikkal van ilyen áron-
a vga, nemtom, de videóvágásnál is hasznosulhat (?)
én igazából semmi hátrányát nem látom annak h 2 éves konstrukció, egy 1 éves, még 2 év garis gépet jó áron meg tudnék venni. -
félisten
-
rumos14
nagyúr
válasz szabonagyur #43239 üzenetére
kevesebbért, és egy echte Win 8 is jár hozzá.
ami relatíve hátránya a gépnek, az az alacsony akksi üzemidő meg hogy nem dokkolható, de ilyen erős gépet ennyiért nem találtam (Acer-t meg ilyeneken nem vettem számításba).egy Dell E6510-et váltana. -
félisten
-
Giovanny
őstag
Üdv,Dell-nek van valami software a HDD rázkódás elleni védelemre?
Zero Defect.No Compromise !
-
Giovanny
őstag
Csak hozzászoktam a TP software-kre,és a Dell világgal még csak most ismerkedek,azért felmerülnek néha ilyen kérdések bennem,egyébként van SSD a gépben,és 1Tb HDD is.
Zero Defect.No Compromise !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- További aktív témák...
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- MSI Sword 17 - i7 14700HX(5.50Ghz 28mag) - Nvidia RTX 4070 8GB - 32GB DDR5 5600MHZ - 1.5 TB M.2
- Dell Latitude 5490 palmrest touchpad burkolat dc in kábel és hangszóróval
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 52.5 Wh akkumulátor
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 ANGOL világítós billentyűzet
- 3db hp chromebook 14 g3 egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest