Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
Topikgazda
válasz thomasvold #43700 üzenetére
Dell Command Update-re nevezték át, csak nem tudtam, hogy a te géped is megkapta a frissítést. Ezzel remélhetőleg frissül a kérdéses driver.
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
thomasvold
őstag
válasz somasz #43701 üzenetére
A Dell Controlvault driver-t feltenném, de nem indul el, azt írja, hogy a gépemen frissebb verzió van, azt hogy honnan került oda, azt nem tudom és azt sem, hogy hol van A firmware meg DOS alól telepíthető, ez most megfektetett
Kipróbálom ezt a Dell Command Update-et, hátha alakít valamit.
[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
válasz thomasvold #43702 üzenetére
firmware mappa -> ushcv64.exe
vagy 32, ha 32-es a wined.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
somasz
Topikgazda
válasz thomasvold #43705 üzenetére
Én biztos nem erőltetném
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
thotzoltan
tag
válasz szabonagyur #43644 üzenetére
OK!
köszönöm!
Kicseréltettem a HDD-ét,SSD-re..most a régi hardver a laptop USB portján kólső tárként működik.
Milyen szoftvereket érdemes erre a gépre tenni az alapokon kívül,amik a harwereit működtetoik,a teljesítmény,gyorsaság érdekében? -
félisten
válasz thotzoltan #43707 üzenetére
Ami a Dell oldalon van mindent fel kell rakni, kivéve a Wifi-nél a sok lehetőségből csak ami neked van.
Sorban: chipset, Intel HD, AMD, majd a többi...(Win7 esetlében az AMD driver előtt kell a . Net 4.5 is). -
thomasvold
őstag
válasz somasz #43706 üzenetére
Én is csak kipróbáltam, mert nem volt még ilyenem, de azóta sem tudok belépni
Mikor 20 lehúzásból egyszer sikerül, kiírja, hogy üdvözöljük (win7) akkor is csak forog 20 sec-ig és ugyanúgy kiírja hogy nem található azonosítható ujjlenyomat. Nem értem mi van vele újból meg nem szeretnék win-t telepíteni. -
thotzoltan
tag
válasz szabonagyur #43708 üzenetére
A telepítés során a Win7 mindent felrakott magának,legalábbis az eszközkezelő azt mutatja,hogy minden rendben..sok dolgom nem volt vele..olyasmikre gondoltam,amik javíthatják a processzor,VGA működését,de alapból nem teszi fel az op renszer..
-
félisten
válasz thotzoltan #43710 üzenetére
Most komolyan mit nem értesz? Összes drivert rakd fel a dell oldaláról mert nem lesz jó vége. Pont ezektől lesz stabil a rendszer, de ha nem akarod ne rakd, majd jössz 2 nap múlva, hogy szar a rendszer, szar a windows, szar minden.
-
somasz
Topikgazda
válasz thomasvold #43709 üzenetére
Elképzelhető, hogy nem jó az olvasód. Próbáld meg még egyszer beállítani, lassan. És belépésnél is lassan húzd le.
De mindegy, mert elvileg csökkentett módban megkerülhető az egész.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
félisten
-
ginola
addikt
válasz szabonagyur #43714 üzenetére
Igen, Xiaomi telóm van, ezzel mit lehet kezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ginola
addikt
válasz szabonagyur #43716 üzenetére
Ok, akkor marad így.
Nem tudom hol lehet Xiaomi telóhoz drivert találni.
-
félisten
-
somasz
Topikgazda
válasz ginola #43717 üzenetére
van elég xiaomi topik, biztos segítenek, ha kell valami a telódhoz.
-
ginola
addikt
válasz szabonagyur #43718 üzenetére
Marad így, nagyon köszönöm.
Dell Command Update automatán frissíti a drivereket? Eddeig nem is hallottam róla, ha igen az szuper.
-
félisten
-
ginola
addikt
válasz szabonagyur #43721 üzenetére
Most telepítettem 5430-hoz, nekem megy, régebbi géped van?
-
félisten
-
somasz
Topikgazda
válasz szabonagyur #43723 üzenetére
Nekem sem szedte le üres gépre (E7440)
Viszont frissítésre jó, automatikusan.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
félisten
válasz somasz #43724 üzenetére
Hmm pedig pont itt írta valaki, hogy képes arra is, hogy csak net kell neki és kiírja mik vannak hozzá és leszedi, akkor semmivel sem több így mint a inspironhoz adott Dell Update program. Mondjuk nem tudom mennyit frissül a latitude de az enyém kb fél évente, szóval kb felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
válasz szabonagyur #43725 üzenetére
A kurrens cuccok gyakrabban frissülnek.
Lehet, hogy premeténél ment, nálam nem.
-
Zoll21
tag
sziasztok, adott egy dell vostro 500 noti. Celeron M540-el vértezve és 1gb ddr2 533mhz rammal, mit tudnék beletenni upgrade céljából cpu és ram érdekelne. köszi
Keress telefonon vagy email-en bármikor.
-
kissthom
csendes tag
Sziasztok.
Ket temaban szeretnem a segitsegetek kerni.
1. Tud-e vki jot vagy rosszat mondani a dell latitude e5540-rol? Kb 300e-ig keresek uj uzleti notebookot es eddig ez tunik a legjobb valasztasnak.
2. Hogy mukodik a dell garancia? Ha belenyulok a gepbe es mondjuk hdd-t ssd-re cserelem, vagy ramot cserelek, akkor elveszitem a garanciat vagy nem?
Koszi a segitseget. -
félisten
-
szentkuti11
addikt
Srácok, Dell Latitude E4310-en hogy tudom kikapcsolni a Touchpadet? Fn + valami billentyűkombinációk közül egyik sem jó, nincs is touchpad kikapcsoló piktogram a billentyűzeten. Windows 7-et használok.
-
Birsmann
tag
válasz szentkuti11 #43730 üzenetére
Dell Touchpad software
-
somasz
Topikgazda
válasz szentkuti11 #43732 üzenetére
frissebbeken fn+f5
-
Birsmann
tag
-
kissthom
csendes tag
válasz szabonagyur #43729 üzenetére
Koszi a segitseget.
-
félisten
-
félisten
-
soldi3r
veterán
válasz szabonagyur #43741 üzenetére
E30 (oo=[][]=oo)
-
félisten
válasz soldi3r #43742 üzenetére
Már ne is haragudj de eddig nem erről beszéltél. Írod, hogy máshol van ezért 6-os széria. Kolléga megkérdi hol, te meg rávágod, hogy Magyarországon nem tudsz ebben segíteni.
Most belinkeled az aprót? Össze-vissza beszélsz, látom reggel van még. Most vagy akarsz segíteni vagy nem, nem az, hogy van gép, de nem segítek aztán meg durcázva bedobom, hogy nesze itt a gép hogy nem láttad.
-
soldi3r
veterán
válasz szabonagyur #43743 üzenetére
Bocs, lehet az elejen felreertheto voltam, de nem hirdetes kozvetito vagyok, csak egy barati tanacsot adtam.
Tovabbra is allitom, hogy lehet/lehetett Mo-on (boven) 300 alatt uj, utolso szerias E6-ost kapni.E30 (oo=[][]=oo)
-
félisten
-
soldi3r
veterán
-
félisten
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy Dell Inspiron 7520-at hogy lehet rávenni, hogy minden alkalommal 100%-ra töltse az akkut? Már próbáltam minden beállításkombinációt az Energiatakarékosságnál, de nem akar összejönni. Ez valami hiba vagy én nem találom a jó opciót? Köszi előre is.
-
félisten
Mert mennyire tölti fel? Van egy bizonyos szintű beállítás erre bár szerintem nagyon rosszul működik az Inspirionok esetében. Energiagazdálkodásban bal oldalt van a Dell kiterjesztett akkumulátor beállítása. Nekem mindegy mit állítok mindig feltölti ha legalább 88%-ra lemerülök.
-
soldi3r
veterán
válasz szabonagyur #43747 üzenetére
Te irtad az elozo hozzaszolasodban "...mivel a kolléga boltból írta..."
Igen, leirhattam volna, masodszorra is csak azert linkeltem, mert azt mondtatok, hogy olyan nincs...[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- MSI Sword 17 - i7 14700HX(5.50Ghz 28mag) - Nvidia RTX 4070 8GB - 32GB DDR5 5600MHZ - 1.5 TB M.2
- Dell Latitude 5490 palmrest touchpad burkolat dc in kábel és hangszóróval
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 52.5 Wh akkumulátor
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 ANGOL világítós billentyűzet
- 3db hp chromebook 14 g3 egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest