Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haslam
csendes tag
hello
van egy dell latitude laptopom win8 pro matricával de nincsenek meg hozzá a gyári windows recovery lemezek illetve a gépen sincsen telepítve op. rendszer. tudja valaki hogyan tudnék ingyen gyári lemezeket kapni a dell-től
köszi
-
para09
csendes tag
Hali!
Egy Dell Inspiron 3537-et néztem ki.
[link]
Tudnátok ajánlani ezt, vagy inkább mást keressek? -
félisten
-
somasz
Topikgazda
válasz haslam #43105 üzenetére
"dell latitude laptopod típusszáma" + drivers -> google
Első találat lesz a dell oldala, oprendszer kiválasztása után le tudod tölteni, amit akarsz. ST beírásával le is tudod szűkíteni arra, ami valószínűleg neked kell.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
haslam
csendes tag
válasz somasz #43106 üzenetére
az kicsit gyorsabb lenne ha egybe jönne minden nem egyenként kell letöltögetni, engem nem szokott zavarni a sok haszontalan program mert utólag beállítom, hogy ne lassítsák a rendszer betöltést meg ne fussanak a háttérben helyem meg bőven van.
illetve ha leszedek egy msdn windowst fel tudom rakni akármilyen kód nélkül, későbbi aktiválással. nem kell már a telepítéshez is kód?
dell e7440 amúgy a pontos típus
[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
válasz haslam #43107 üzenetére
E7440 driver cab. En nem szeretem a sok szemetet amit elotelepitenek.
Amugy 1-2 hete volt szo valami szoftverrol ami letolt es telepit mindent.[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
papafater197
tag
Sziasztok!Szóval?Nem tud senki hozzászólni?Dell 3537 i5,4200u.Játéknál érdemes laptophűtőt használni?Kihasználja?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz papafater197 #43115 üzenetére
Szerintem felesleges, megfelelő válasz?
-
papafater197
tag
válasz szabonagyur #43118 üzenetére
Köszönöm!Persze.
-
őstag
Sziasztok!
Elnézést, ha rossz helyre írok, de nem találtam megfelelőbb helyet.
Van egy E5530-as gépem és hozzá egy E port II dokkoló. 90w-os táppal használom.
Van 3 db usb3-as külső házam, ebből 1 db 2,5" aldis medion 1TB hdd-vel, 1 db 2,5" Wd 300GB-s hdd-vel és 1 db 3,5" Samsung 500GB-s hdd-vel.
A probléma a következő: Bármelyik 2 hdd-t használom együtt az USB3-as porton, kb 1-2 perc múlva leválasztódnak úgy, hogy csak a gép űjraindításával, alvó módba küldéssel-ébresztéssel lehet őket újra felcsatlakoztatni (usb kihúzásra-visszadugásra nem reagál). Pendrive-okkal nincs ilyen gond.
Kérdésem, hogy van-e valakinek 5lete illetve tapasztalt-e már hasonlókat és van-e rá megoldás. Sajnos erősebb tápom nincs, ha ez lenne a gond. Bár usb2-ön mindegyik megy napokig is, ha kell. Egyenként használva bármelyik usb3 porton is hibátlanul működnek.Köszönöm a segítő válaszokat!
Üdv: Mcrazy
Ui: Azt elfelejtettem, hogy Win 8.1 64bit a legújabb driverekkel.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
coqito
tag
Sziasztok!
Dell latitude e6400 borítását teljesen szeretném kicseréltetni, sajnos leejtettem és a lenti rész sarka megtört pár mm-en, illetve a zsanérok ki vannak lazulva. Tudnátok valakit ajánlani? Köszönöm előre is! -
somasz
Topikgazda
-
sazo
tag
Sziasztok!
Gondoltam, hogy a MyDell-en keresztül megnézem az új drivereket (Inspiron 7537). Le is töltöttem a videókártya drivert, illetve vmi True Colort, de az exe fájlokat se futtatni, se kicsomagolni nem tudom. "The update installer operation is unsuccessfull" üzenetet ad. Találkozott már ezzel valaki?
Köszönettel:
Z
-
Vassili_Zait
senior tag
Sziasztok!
Dell Latitude d400-ra vannak driverek win7-hez? Vagy csak xp-t érdemes feltenni?
-
somasz
Topikgazda
válasz Vassili_Zait #43126 üzenetére
elvileg megy, csak a vgával kell szopni
Alternatívaként egy linux mintet próbálnék. (11 éves gép, úr isten )
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
SzaboZE
addikt
válasz Vassili_Zait #43126 üzenetére
Nekem D410-en volt win7 és már ahhoz is hekkelni kellett vga drivert, szóval jó eséllyel sima vga módban fog csak menni.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Giovanny
őstag
Üdv,meglett az E7440 gépem,és kellene hozzá HDD keret,hol lehet venni hozzá?
Zero Defect.No Compromise !
-
Ricsi85
csendes tag
Hi
akinek van dell vostro 5470 gépe legyen kedves véleményezni. (anyagminőség, üzemidő, teljesítmény játék nem érdekel) köszönöm. -
akyyy
senior tag
intel driverre is van valami fixed esetleg?
-
totpeti15
újonc
Sziasztok!
Szeretnèk véleményt kèrni Tőletek, hozzáèrtőktől.
Dell xps 15z laptopról lenne szó, 1Tb vinyó, nvidia geforce gt 525m, intel i5 2450m proci, 8Gb ram, vadiúj, garanciákkal, win7 ultimattel, 2010es office.
Ajànlanátok-e ezt a gépet olyan jàtèkok mint pl.: Assassin Creedek, gta4(-majd5), Call of Dutyk és hasonlók futtatására? (Illetve nyilván szörfölèsre a neten és hasonlók.)
Esetleg vannak tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Úgy hallottam, olvastam, hogy viszonylag hangos gèpről van szó hűtèse ès mèg nem tudom milyen okokból kifolyólag... de ez jellemző a minimum ilyen grafikus teljesítmènyű laptopokra, vagy nem?
A 250.000 Ft-s ár reàlis hozzà, vagy sok/kevés?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Avicularia
veterán
Dell Latitude 7350-ről van valami tapasztalat, vélemény?
Elgondolkodtam rajta, le van most nálunk értékelve. Latitude E6230-at cserélném le vele. -
Avicularia
veterán
válasz Avicularia #43135 üzenetére
Közben rájöttem, hogy a cégeknek szóló oldalát nézem a webshopnak, ami nettó árat közöl és nem teszi oda, hogy +áfa
-
Avicularia
veterán
válasz premete #43138 üzenetére
Tudom, hogy a proci gyengébb, meg úgy minden, de igazából a 6230-at is inkább ágyban használom filmnézés, youtube, mikor milyen kedvem van. Néha tableten megy ugyanez, néha meg htpc-ről 42-es hálószobai tévéről. Tetszik ebben a 7350-ben hogy fullhd és levehető tabletnak, ugyanakkor ott a 3 év nbd gari.
Azt hittem 7999 koronáért megy akcióban ,ami 264K-de ez nettó ár sajna. -
Ricsi85
csendes tag
Sziasztok
érdeklődnék, hogy Dell Vostroval milyenek a tapasztalatok?
(anyagminőség, hibák, teljesítmény, aku időtartam gyári adatok annyira nem valósághűek)Köszönöm
-
Giovanny
őstag
válasz soldi3r #43143 üzenetére
Szia,a kijelző nem is kérdéses (AU Optronics B140HAN) ,sokkal jobb mint T430s.De a billentyűzet ....gépelés közben is behorpad,borzasztó.A bill.kicseréltem magyarra,és a bill.körül lévő műanyag keret a jobb oldalon már nem illeszkedik rendesen..Vettem hozzá 1Tb HDD-t is (7mm) és most azon gondolkodok hogy a keret jó lesz-e hozzá egyáltalán?Pár óra ismerkedés után talán ennyi,de majd írok,sok-sok TP után ez az első Dell
Zero Defect.No Compromise !
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali.
Korábban írtam ide wi-fi problémával, hogy néhány óránként beszarik, és újra be kell jelentkezni. Úgy megint megy. Azt írtátok, az Intel driver a ludas. Viszont rájöttem valamire, amiben totál nem látok logikát. Úgy tűnik, az egész a uTorrent-vel van összefüggésben, ugyanis ha nem fut, akkor nincs hiba. Napok óta nem használtam, a wi-fi azóta nem döglött be. Ha fut, egy, néha két-három óránként kifingik. Próbáltam másik verziót, annál nem hal meg, csak totálisan belassul egy idő után, akkor is, ha nincs adagforgalom. Mi a szent sz@r?
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
Giovanny
őstag
-
Praetorianus
aktív tag
Sziasztok. Pár hete vettem egy Latitude E5440 notebookot. Szeretem, imádom, meggyőződésem hogy nagyon jól választottam. Egy gyors kérdéssel tartanám csak fel a hozzáértőket. Van néhány hotkey, amit nem tudok beazonosítani, illetve amik megnyomásra sem csinálnak semmit.
Fn + F2 (egy lakat, benne egy 9-essel)
Fn + F3 (egy lakat, benne egy lefelé mutató nyíllal)
Fn + F5 (a touchpad stilizált képe).
Ezek mire jók? Valami driver hiánya okozza esetleg, hogy inaktívak? Nem szöszöltem a driverekkel, a win8.1 húzta le őket automatikusan, szóval lehet hogy kimaradt valami... -
tibyke
tag
olyan budapesti kollegakat keresek, akik DELL 6430-cal rendelkeznek.
szeretnek egy 5 perces probat, mert neha azt erzem, nem biztos, hogy 100%-osan rendben mukodik a trackstickem/touchpadem, de nem tudom egyertelmuen leirni, hogy mi a baj, es talan egy 5 perces "csere" fenyt deritene a rejtelyre.
koszi, ha esetleg valaki!
t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest