Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nethunter
csendes tag
válasz szabonagyur #37148 üzenetére
A számla megvan a gépről, de a gyári garancia nem Service Tag alapján megy?
-
Benzoldog
tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok és érdeklődöm, hogy melyik érné meg jobban, egy új Inspiron gép vagy egy használt Latitude E6400/6500 laptop? Érdemes használtan üzleti szériás gépet venni, vagy inkább egy új de belépő kategóriásat?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Benzoldog #37155 üzenetére
Dell E6500-asom is van itthon, teljesen megvagyok vele elégedve, jól néz ki, világit a billje, kijelzője is szép, szóval nincs bajom vele. Viszont azt hittem többet is rászánnál, mivel írtad akár újat is vennél Inspironba. Így én azt javaslom ha hosszabb távon tervezel szánj rá annyit amennyit egy új gépre szántál volna, azért meg használt fronton már komolyabb Latitude gépet veszel jó esetben még garanciával. Csak ugye nem tudom mennyi a max kereted erre.
-
SzaboZE
addikt
-
Benzoldog
tag
válasz B-L-A-C-K #37156 üzenetére
Igen, később tudnék rászánni akár 130-150 ezret is, csak a közeljövőben szerettem volna venni egy viszonylag olcsó, használt Latitude gépet és kíváncsi voltam, hogy Ti melyiket ajánlanátok de lehet, hogy még várok egy kicsit, és akkor tudnék egy jobb használt gépet vásárolni.
SzaboZE: Tehát olyan 70-80 ezerért már lehet jót kifogni? Akkor megfontolom.
Még egyszer köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
Üdvözlet az uraknak!
A közel jövőben kettő darab notebook megvásárlásában kellene valamilyen formában közreműködnöm, és a fórum, valamint a net böngészése után lenne egy-két kérdésem, amire jó lenne ha kapnék egy kevéske iránymutatást.
Kereslet-kínálat alapján a főbb szempontok szerint két kategóriát figyelek.A használt Dell gép 100k alatt, lehetőleg gyári garanciával, és a bruttó 150k boltban számlával lehetőleg windows op. rendszerrel.A következők kapcsán nem látok teljesen tisztán: A használt gépek terén akkor végül is mi ez a honosításos dolog? Ha pl. külföldről hozznak be egy gépet, én egy kereskedőtől azt megveszem, aztán nem tudni honnan jött a gép, akkor nem tudom majd szervizben garanciáztatni?
Az új gépeknél milyenek ezek az U processzorok? Nem gyöngék? Miért raktak mindegyik gépbe ilyet? -
félisten
-
kecz
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #37160 üzenetére
Múlt hétvégén lett tesztelve kábellel havernál és stabil, gyors volt. Itt most nem tudom kábellel tesztelni, mert nem az én lakásomban van a router (légvonalban kb 8 méter és nincs közös falam a router helyiségével (átellenes szoba, ha egy 2x2-es mátrixhoz hasonlítanám). Itt van mellettem az Asus f5rl-em és annak prímán gyors a kapcsolata.
-
kiskaktusz
addikt
Felfoghatatlan minőségi ugrás volt ma Inspiron M5010-ről Latitude E6220-ra. Elképesztő...
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kiskaktusz #37165 üzenetére
M5010-ről majdnem minden az lett volna...
-
Chaser
legenda
válasz kiskaktusz #37165 üzenetére
A dell végletei...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
ginola
addikt
Dell 5430-ról milyen véleménnyel vagytok?
Leginkább a szerkezeti felépítése, hogy mennyire strapa, a kijelző, il.l a billentyűzet minősége, használhatósága érdekelne... -
B-L-A-C-K
titán
válasz ginola #37170 üzenetére
Szerkezete masszív, strapabíró. Kijelző a sima HD felbontásban (1366 × 768) nem a legjobb, viszont HD+-ban (1600 × 900) már jó, billje is teljesen jól használható, én nem tudok negatívumot írni róla, főleg világítós kivitelben...
A gép egyedüli hátránya a kissé hangos venti, többet dolgozik magas fordulaton mint kellene....
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
válasz B-L-A-C-K #37168 üzenetére
Azért ennyire nem rossz Én is lati párti vagyok, de a konzumer szutykokhoz képest ennyire nem vacak. Asszonynak volt fél évig, nem melegedett, nem hangoskodott, nem akadozott, a winyója ugyan elkezdett haldoklani, de gariba cseréltetve lett. HD3000-el vígan elfutott rajta az archicad, autocad, PS. Tudom szétszedni borzalmas, de volt a kezeim közt egyéb más szutyok ami szintén ilyen, abban a kategóriában amiben versenyez a többi gép is ilyen tré.
-
vwpolopg
őstag
válasz B-L-A-C-K #37174 üzenetére
Nem kell fényezni, csillog mint Salamon töke és gyűjti az ujjlenyomatokat rendesen
Csak próbáltam egy kicsit védeni, mindenki utálja ezeket a gépeket, de én csak azt mondom van ezeknél rosszabb is. Mondjuk aki elsőre belefut egy ilyen gépbe, lehet, hogy többet nem vesz az életben Dellt és másnak sem fogja ajánlani... Nekem mondjuk még egyszer nem kéne más csak Lati és ezerszer inkább veszek használt Latit mint új biliműanyag laptopot, de ízlések és...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vwpolopg #37175 üzenetére
+1
Én is ezen az érven vagyok. Mind minőségben, mind garanciális szempontból verhetetlenek jelenleg. Rengeteg gépem volt már de ezekre tényleg azt mondom nagyon jó széria...
Jövőhónapban alig várom már megkapjam E6540-est...
ginola: Miért is? Azt nem a E5430-asra írtam hanem az M5010-re...
[ Szerkesztve ]
-
Nethunter
csendes tag
Ma vettem észre, hogy ha játszok, akkor a töltőm érdekes ciripelő/zizergő (talán a legjobban egy csapágyas ventillátorhoz tudnám hasonlítani) hangot ad ki. Eddig a földön volt mindig lehet azért nem vettem észre, ma pedig az asztalon.
Ez mennyire veszélyes/normális? Lehet tovább így használni vagy azonnal stop és adjam vissza gariba? -
vwpolopg
őstag
válasz Nethunter #37179 üzenetére
Nekem eddig 2 töltőm cicergett elég hangosan (az egyik annyira, hogy aludni se lehetett mellette) ahhoz, hogy zavarjon, mindkettőt kicseréltettem gariban. A mostani már amikor küldték is cicergett, de a korábbiakhoz képest szinte észrevehetetlenül, ez már nem zavaró
-
kecz
aktív tag
válasz Pocok256 #37180 üzenetére
Namármost jó lenne tudni, hogy ez most driver baj, vagy hardveres. Windows 7-el működött vajon az embereknek a wifi rendesen? Csak mert ha driver baj, akkor !teszem fel! lesz megoldása az intelnek/dellnek rá.
Legalábbis nagyon merem remélni, hogy dolgoznak a problémán, érünk még annyit a cégeknek, hogy adnak a vevői visszajelzésekre.
Mert ha csak valamilyen driveres sz@rakodás, akkor lehet megelőlegezném az intelnek és addig egy 2300 forintos usb-s wifi vevővel használnám a gépet. Ideiglenesen. -
-
Atlantisz48
őstag
üdv!
Mi a vèlemènyetek a Dell 3737 ről? Kinek van olyanja közületek? -
ro_bert17
őstag
-
kellcucc
aktív tag
Előző laptopnál (hp) is felfigyeltem erre, és most az 5537-emnél is. Ha megterhelem a gépet (pl diablo3), csak épphogy elindítom a játékot és elkezd egyfajta cicergő hangot kiadni, próbáltam rögzíteni de olyan frekvenciájú, hogy a teló képtelen befogadni. A régi laptopomnál is ez volt, de még csak játszani se kellett vele már cicergett. Hogyha kissé nyúzom (szaggat,laggol a játék) akkor meg a cicergés lelassul ugye, ahogy belassul a játék. Első pár napban nem cicergett amikor játszottam, de most már mindig csinálja, amikor játszok. Van valakinek ötlete arra, hogy ezt egyáltalán mi csinálhatja? Teljesen a proci kihasználtságával hozom összefüggésbe, de pl AIDA terhelésre nem cicereg hiába 100% a terhelés.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kellcucc #37190 üzenetére
Ezt a kis "cicergést" a proci csinálja, és sajnos nem tudsz ellene mit csinálni, ugyan abban a szériában van amelyik nem csinálja de van amelyik igen...Onnan tudom biztosra mert nekem is volt ilyen, és nagyon idegesített, cégnél volt lehetőségem kihozni egy másik gépet ugyan abból a típusból, így is tettem és az már nem csinálta...
-
ginola
addikt
6330-nél mik a típushibák, ill. mennyre kopik maga a billentyűzet körüli rész?
Mennyire jó a hűtése, jobb mint egy 5430-as?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs