Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
Topikgazda
válasz Vasinger! #37500 üzenetére
kb. 2mm lóg ki, a baj az, ha beledugsz valamit, akkor kinyomódik az EC mechanikája miatt, így újra be kell nyomni az egész cuccot.
Saját képem sajna nincs már.ennél egy kicsit kevesebb kilógás rémlik:
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
eastsider
nagyúr
válasz Vasinger! #37504 üzenetére
W7 alatt mindenképpen kell hozzá driver az USB3 miatt.
W8.1 alatt tesztként bedugtam egy USB2.0-s pendrivet (nincsenek U3-as cuccaim, nem használom az Express Cardot, ott az esata). és egyből ment semmi telepítéspedig ez a hulladék Jmicron chipsetes. vegyél ASMedia chipseteset, azok a tutik
más: 6430-ra minek express cardos U3? azon már van alapból USB3... nem elég a port?
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
Hali
Hirtelen nem találok infót róla, de Dell 3537-be milyen magas caddy való? Lehet bepróbálkozom vele, hátha nekem beválik a dolog.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz szabonagyur #37509 üzenetére
12.7 mm-es fajta kell valószínűleg. Tudok szerezni, ha érdekel
-
bmakszim
senior tag
válasz molnarpeter #37513 üzenetére
Ha ez a 12,7mm a vastagságára utal, akkor az nagyon nem annyi. Egy mezei vonalzó alapján olyan 9,5-re saccolom.
-
félisten
-
Tompie
őstag
Hali!
Azt akarom kérdezni, hogy ez a kijelző jó lenne egy E6530-ba a HD kijelző helyére?
Illetve ha ki lesz cserélve akkor a garancia megmarad vagy, hogy / kivel kell kicseréltetni, hogy megmaradjon a garancia?köszönöm
-
TheProb
veterán
Nos, anno volt gondom egy Inspiron 5537-el és a beletett caddy-vel, ahogy hibatkozok előzményként a régebbi posztomra is. Páran mondták, hogy írjam meg ha van valami feljemény. Nos, hál' istennek sikerült megoldani a gondot, mivel ugye a drága LSZ tuskó supportja nem volt képes segíteni, így írtam a CHS szervíznek és röviden az lett a vége, hogy kaptam egy vadiúj gépet és azóta - lekopogom - tökéletesen megy a gép a caddy-vel együtt. Ez majdnem 1 hónapos átfutási időt jelentett, de végülis megérte a dolog. Így ha valakinek hasonLÓ gondja van (márpedig tudom, hogy nem én voltam az egyetlen), azt tanácsolom írjon a CHS-nek, a Humansoftot azért nem mondom, mert náluk se éreztem a segíteni akarást.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
bmakszim
senior tag
válasz szabonagyur #37515 üzenetére
Ha nem bízol a vonalzómban, elmész venni egy tolómérőt, kiveszed az optikai meghajtót és leméred
Egy csavar tartja. -
FRENK1988
veterán
6520-ben mi az a sata flash?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szabonagyur #37450 üzenetére
Pontosan!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
tvamos
nagyúr
válasz Tompie #37533 üzenetére
Okes, ahogy mondod! (Azert en csalok, mert van, aki megcsinalja. De elmondom azert, milyen volt, ha megvan. De a youtube videok alapjan valoszinuleg en is meg tudnam csinalni. De csak egy kell, azert nem akarom megtanulni a cseret, hogy meg tobbe is keruljon a vegen.)
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
premete
veterán
válasz tvamos #37534 üzenetére
A kijelzőcsere az egyszerű: keret lepattint, lefogató csavarok ki, kijelző kifordít, kábel lehúz, újra rádug, visszafordít, csavarok be, keret vissza. (5-10 perc)
Ha a kábelt is cserélni kell, az már sokkal húzósabb.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
tvamos
nagyúr
válasz premete #37535 üzenetére
No, azt semmi keppen sem akartam, hogy veszek displayt, varok 1 honapot, mire megkapom, utana kiderul, hogy kell egy kabel, meg 2 kis bizbasz, arra varok meg 3 hetet, oszt a vegen letorok 3 kis fulet a keretrol, mert beidegesedek, es meg 2 honapig csunya a noti, mig varom az uj keretet. Mar azt sem birtam kivarni, hogy megjojjon az uj display, es azzal vegyem at. Hat... nem a turelmemert szeretnek.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
MODERÁTOR
13,3 méretű matt kijelzővel rendelkező Dell notit keresek, használtan is akár (lehetőleg világító nem szigetes billentyűzettel)
Melyik típust ajánlanátok?20 éve a Prohardveren
-
B-L-A-C-K
titán
Ennyiből egy Dell Latitude E6320-at vennék...
-
drmazsi
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy megoldották a wifi problémát?
Dell 7537Don't hate the player, hate the game ...
-
YencYke
tag
Sziasztok!
Ismerős vett egy inspiron 3537 gépet linuxal. Feltettem neki a win8.1, wifi nem működik semmilyen driverrel sem. Vissza kéne rakni a linuxot, viszont én csak a 350mb particiót hagytam meg. Ebből visszalehet valahogy állítani a linuxot, vagy le kell tölteni?"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."
-
félisten
-
YencYke
tag
válasz szabonagyur #37545 üzenetére
Ami a Dell oldalán van a networknél 1704-re kiirja hogy nem megfelelő oprendszer, a 1705-re pedig nem csinál semmit miután installálni akarom. Atheros driverrel is próbáltam. de abból csak a bluetooth tette fel. Most viszont kéne a linux mert rájött az ismerős, hogy az egyik progijához kell a linux. Akkor le kell töltenie gondolom az ubuntu honlapjáról?
[ Szerkesztve ]
"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest