- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
Erre valaki? [link]
-
nkmedve
őstag
-
Morden24
nagyúr
válasz
Rocko007 #18792 üzenetére
Basszus, megoldódott a probléma.
No nem csak ez kellett hozzá, mert ezt már néztem, és nem működött.A poén abban rejlik, hogy a line intől távolabbi jack esestén csinálja ezt a szemétkedést, a line in mellettivel meg nem. Eszem megáll
Na most egyelőre körbejárom, hogy ezhogyisvanez, de legalább már van előrelépés
Mindenesetre köszi! -
Morden24
nagyúr
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne: adott egy Dell Studio XPS 1647-es gép, ami egy IDT HD audió cuccal van szerelve. A problémám ehhez, azaz ennek a driveréhez kapcsolódik.
Ennek az eszköznek van egy olyan remek tulajdonsága, hogy 30 másodperc nem-használat után lekapcsolja magát, ami nem is lenne gond, csakhogy ilyenkor illetve visszakapcsoláskor egy igen halk, "ciccenő" hangot ad ki magából a hangfal/füles, ami - bár lehet, hogy csak én vagyok hisztis - ROHADT IDEGESÍTŐ.
A rendszer Win7 x64, a driver az, amit a dell honlapjáról - egyedüliként - le lehet tölteni. Driver nélkül nem csinálja, de úgy meg egyéb bajaim vannak. Sem a szoftveres kezelőfelületből, sem a driver beállításai között nincsen lehetőség ennek az elcseszett energiatakarékos marhaságnak a megoldására.
Ha esetleg valakinek van valami ötlete, akkor ne tartsa magában, ellenkező esetben majd a Dell-hez fordulok, legalábbis megpróbálok.
Előre is köszi!
-
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok!
Rádumáltatok egy N5110-esre, amellett fogok dönteni. De kérdésem lenne:
Miben különbözik, mennyivel jobb(érezhetően):
NVIDIA GeForce GT 525M 1GB
mint
ATI 5650illetve:
Core i5 460
vs
Intel Core i5-2410M (2,3 GHz, 3MB)Ha esetleg valami bővebb teljesítményleírást/összehasonlítást tudtok linkelni, megköszönöm.
Husziszerk.: köszönöm már kaptam választ, de azért jöhetnek a vélemények
-
kunokb
csendes tag
válasz
Geri89 #18781 üzenetére
Vagyúgy, szuper, kössz a választ mindkettőtöknek!
Én is hasonló felhasználásra tervezném - persze a tanulással együtt járó programozással az élen - szóval valószínű nekem is megfelel majd. Nem hiszem, hogy sokkal rosszabb lenne, mint a jelenlegi 3,5 éves konstrukcióm... Nekem átjött a mondanivalód, no problem!
-
Geri89
aktív tag
válasz
kunokb #18779 üzenetére
Bocs a szóhasználatért
Igazából azt akartam kifejezni, hogy az én igényeimet ez a kijelző kielégíti. Lehet, hogy alacsonyak az igényeim, lehet, hogy másnak mások, de amire én használom a gépet (net, filmezés, zene), arra nekem ez teljesen megfelel
Az enyémen van egy külön gomb, amivel a kijelző kikapcsolható.
Egyébként ha így a negatívumoknál tartunk, akkor nekem egy olyan problémám lenne, hogy van egy külső HDD-m, amihez Y alakú USB kábel van. Na ezen a laptopon minden USB olyan távol van egymástól, hogy lehetetlen a kábelt bekötni, így pluszba egy hosszabbító kábelt kell közbeiktatnom. Nem értem, hogy erre miért nem gondoltak...
-
VINIKOR
senior tag
Aki Dell laptopot vett az nem linkelné be a windows élményindex képét? A laptop leírásával.
A posztban legyen benne az élményindex szó, hogy később rá lehessen keresni.
Köszi!
-
csotresz
csendes tag
Sziasztok!Dell inspiron 6400 E1505 géphez szeretnék ebay-en rendelni aksit(9 cell).A kérdésem az lenne,h mi alapján rendeljem meg,mit kell tudnom az aksiról,h biztos jó legyen?!!!Nem szeretnék befürödni vele és kidobni az ablakon 10 ropit!!!Előre is kösz a válaszokat.
-
-
Geri89
aktív tag
válasz
kunokb #18769 üzenetére
Ha Győrben vagy Szombathelyen jársz, én meg tudom mutatni az N5110-es kijelzőjét. Én is egy 3 éves MSI-ről váltottam (VR610), és az való igaz, ha az ember figyeli, akkor a Dell esetében jobban lehet látni a pixeleket valamiért. Betekintési szöge szerintem hasonló mint az MSI-nek volt. Nincsenek extra igényeim a kijelzővel kapcsolatban, így nekem tökéletesen megfelel.
MÁS: Nem tudja valaki, hogy az mitől lehet, hogy a fent említett N5110 (i3 2310,2GB RAM, win7 64 bit) gépen ha zenét hallgatok, és mondjuk a böngészőben a "lefelé" nyíllal megyek lefelé, akkor a zene nagyon durván akad? Ha az egér scrollját használom, akkor nem. Illetve ez a hang akadás néha gyorsabb gépelésnél is előjön akár Word-ben is (tehát nem csak böngészőben van!). Eddigi gépeimnél még egyiknél sem tapasztaltam ilyet, és nagyon idegesítő
-
premete
veterán
válasz
Geresics #18768 üzenetére
A Dell nem ad, hogy a viszonteladók mit adnak, azt nem tudom, nekem Delles NBD garim van mindegyik laptopomra, így nem kell se szervizbe vinnem, se heteket várni a javításra. Mondjuk a Dell Support nem is említette a hivatalos szervizpartnerek között a Laptopszalont.
-
kunokb
csendes tag
válasz
BullZeye #18767 üzenetére
Hát, ez most nagyon elszomorít, fogalmam sincs mennyire lehet ez zavaró vagy "gáz", egy 3 és fél éves MSI-m van, eddig azt gondoltam, hogy ennél biztosan nem lehet rosszabb a kijelzője (ha csak a háromésfél évet is nézzük), most pedig már ebben sem vagyok biztos...
Mit csináljak?
Rendeljem meg és küldjem vissza, ha nem tetszik? Vagy keressek üzletekben N5110-es gépet, és vegyem alaposan szemügyre? Azt is írtátok itt nemrég, hogy még nemigen lehet ilyet találni... Hááát
(Pedig igen vonzó paraméterekkel rendelkezik... i7-2630QM, 8GB és egyebek)
-
BullZeye
veterán
Mert semmivel sem jobb mint egy 6 éves Asus notebook, és mert a pixeleket fél méterről is simán lehet látni, és a fekete sávokat is a pixelek között. Na meg mert ha tökéletes derékszögben nézed pont középen, akkor akkor az egyik oldala sötét a másik világos. Ha kényes vagy ilyenekre, akkor vegyél mást, ha nem érdekel, akkor jó ez is.
Ha nekem vettük volna, akkor visszaküldtem volna, de mivel olyan embernek lesz, aki nagyon nem gépezett még, így nem tudja milyen egy jó monitor, nem fogja zavarni, cserébe nagyon szépen néz ki, és nőies a gyönyörű piros bevonat miatt.
-
premete
veterán
válasz
stevewonder #18759 üzenetére
Azt az adatbázist csak ők látják, de még akkor sem 100%-os, mert lehet, később jelentik be/még később viszik fel az adatokat. Nagyon sok lopott van, nem árt az óvatosság.
-
premete
veterán
válasz
stevewonder #18756 üzenetére
Felhívod őket, és megkérdezed.
-
stevewonder
aktív tag
Sziasztok.
Hogy lehet megtudni dell-éknél, hogy egy noti le van-e tiltva(lopottá/eltűntté van nyilvántartva)?
Köszi előre is, hogy segítetek. -
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Egy érdekes problémával fordulok Hozzátok. 2 hónapja vettem egy Inspiron n5010-es laptopot. Nagyon szeretem a masinát, egyetlen baj van vele, az pedig a mikrofonnal kapcsolatos. Vettem egy headsetes fejhallgatót, és arra panaszkodnak skype-on a partnerek, hogy nagyon zúg a mikrofon. Meghallgattam, és ténylegesen zavaró a háttérzúgás. Szenvedtem a beállításokkal, teszteltem a fejhallgatót másik gépen, ott nem volt probléma. Észrevettem ezek után, hogy ha képen nyilakkal jelzett fém(szerű?) sávhoz bárhol hozzáérek, akkor abbamarad a zúgás, ha elengedem, akkor pedig ismét zúg. Íme a kép:
Ez mitől lehet? Zárlatos, vagy valami földelési probléma lesz? Irány a szerviz, vagy megoldható máshogy is ez a dolog? Nem tudom mit lehetne vele csinálni, remélem Ti tudtok segíteni. Előre is köszönöm! -
VINIKOR
senior tag
Úgy hallottam, hogy a Dell Inspiron n5110-es (Core i7) laptophoz nem adnak driver CD-t.
Ebben a videóban, 1:45 percnél látni egy CD-t: [link]
Ez driver CD (vagy DVD) lenne? Mégis adnak hozzá?Köszi a választ.
-
kolink4
csendes tag
Sziasztok!
Vettem 3-rom napja egy Dell Inspiron Mini 1018 netbookot!
Umbutu volt rajta ezzel is hozta de Win 7-et tettem rá és azzal is rosz
Hibája hogy szerintem nagyon melegszik a gép!(még a billentyüzet is)
Ez vajon normális vagy rossz a gép?Megpróbáltam leszedni e drivereit nem tudom hogyan, vagy honnan lehet mer dvd nem adtak hozzá csak egy címet a delltől,de be sem lehet rá reggelni mert összeomlik és nem enged tovább!
Tehát onnan nem tudtam leszedni!
Tudnátok segíteni?
Köszi! -
-
Kobe
veterán
dellnek van valami programja a webcamhez a driveren kívül ? az istennek se akar menni a HD video call skypeon de dell.com on valam alkalmazást sem találtam hozzá
kiiso: szvsz nem gyengébb rondább, mint a sima 502X
a fehér billentyűzet és lada légrács féle hangszórónyílás odaver, olyan mint a sima 501/502 jóárasított kínai utánzata
-
kiiso
tag
Jön az új Dell XPS 15z!
-
Chaser
legenda
válasz
BullZeye #18739 üzenetére
Laptopnál alapszabály, bárki bármit mond nézd meg élőben! Ha meg neten vetted 8 napon belül indoklás nélkül elállhatsz tőle. Nem kellett volna teszteket olvasnod, hónapok óta téma az 5010-eknél az elég gyeszura kijelző, várható volt hogy 5110-ekbe is ugyanazt rakják.
Rosep: Hw-es problémára nincs sw-es megoldás. Az mondjuk érdekes, mért is raktak 2 dvi-t a dokkolóra. Lehet nem csak only lattutde ready, hanem más modellhez is jó amiben van diszkrét vga, esetleg lattitude-nél is van diszkrét megoldás, azoknál viszont lehet használni.
-
BullZeye
veterán
válasz
Chaser #18732 üzenetére
Belépő kategória vagy sem. 2011-ben az ember főleg internetről vásárol, mivel vagy 5 nagy üzletben voltunk, és sehol sem volt n5110, így élőben nem tudtuk kipróbálni.
És azért 140k, amennyibe kerül most Iponban az N5110-2 nem kevés pénz, nem olyan amit 4 hét alatt összespórolsz, így joggal várja el az ember, hogy tájékoztassák az embert a tesztek. De én spec egy tesztet nem olvastam, ahol a fentebb leírt hibákat taglalták volna, így meglepetésként ért minket.
Nagyon szép és jó laptop, de hogy őszinte legyek, nem ajánlom senkinek aki jártas ezekben a dolgokban, és igényesebb mint az átlag. Mert hiába szép, hiába erős a HW, attól még az LCD hosszútávon rohadtul idegesítő tud lenni. Kerüljön 10k-val többe, de legyen használható az a képernyő.
-
petra88
csendes tag
-
Aslan
aktív tag
-
Chaser
legenda
válasz
huszi.gyb #18721 üzenetére
163k körül van i3 2310-zel, 4GB rammal, gt 525-tel -ami kikapcsolható, nem úgy mint az 5010-es gépek külső vgai- 500-as hdd-vel az 5110. 7k-ból jut hátizsákra meg headsetre..
Aslan: Ezért váltotak nvidiára, az atival sok a copás a kapcsolgatás összehozásában, sok gyártó emiatt átváltott róluk, az nv nagyon eltalálta az optimust. 1ébként meg az 5110-től se kell csodát várni, az inspiron mindig is belépő volt. Egyik gyártó belépő gépei se húúú de jók minden szempontból. Viszonylag alacsony ár, erős hw, ez erről szól. Akinek a kaszni nem felel meg vehet xps-t...persze az már drágább, hát ilyen ez.
-
Aslan
aktív tag
válasz
huszi.gyb #18729 üzenetére
Még ha elfogadsz esetleg egy ajánlatot:
Lenovo Y560! (Kiváló masina és nem is "drága")
Petra!
Ezek a hőmérsékleti értékek véleményem szerint teljesen jók... ne ijedj meg a nagyobb hőmérséklet miatt, ahogy mondtam és ahogy nagyon helyesen Te magad is írtad, ha a szoba hőmérséklete (külső hőmérséklet) magasabb, akkor a gép is több hőt termel. Ez áll az asztali PC-kre is.
Ha esetleg aggaszt a melegedés szerezz be egy hűtőpadot és arra helyezve használd a notit
-
petra88
csendes tag
Köszi a válaszokat. Ezen a fórumon amit mondtál akkor majd szétnézek.
Igazából csak ez a melegedés aggasztó egy kicsit mert az átlaghőmérséklete 39-42 fok körül szokott lenni, de most mikor a lakásban ilyen 30 fok körüli volt az idő, felment 50 fölé azért találtam furának.
Egyébként ez az első laptopom, úgyhogy összehasonlítási alapom nem igazán van. Ezzel meg még barátkozó üzemmódban vagyunk, ezért érdekelne hogy meddig mondható "normálisnak" a hőmérséklete. -
huszi.gyb
senior tag
Köszönöm szépen... Hát meggondolom még, bár néztem mindenfélét, ahogy észrevettem DEll hibák-> tapipad, hűtés, kijelző
Acer-> elvből sem veszek 1 év garancia miatt se, annyira meg nem olcsó, és jó, hogy több évet vásároljak rá
Asus-> még ez az ami labdába rúghat, de nem találtam olyat, ami tetszene (ár6érték)
MSI-> no comment
Sony-> drága
HP-> szintén
Toshiba-> sokan dicsérik, de ismerettségi körömben nincs, nem tudom 1-2 napra külcsönkérni, kipróbálni
Samsung-> nincs olyan, ami tetszene (tudás/ár/érték)Szóval maradtam a Dellnél, és szerintem az lesz, hogy kalapból kihúzom hogy N5010 vagy N5110
Mindegyiknek van előnye, hátránya...
Köszönöm az infot mindenkinek mégegyszer
-
Aslan
aktív tag
válasz
petra88 #18727 üzenetére
Szia!
Azt tudom mondani, hogy nézz szét a témában a DELL hivatalos angol nyelvű fórumain és ott olvasgass, kissé sokan panaszkodnak a hangos és hülyén működő hűtésre. Van, akinél folyamatosan pörög még általános felhasználás mellett is (nos olyan is van, akit ez nem zavar, én megőrültem tőle) van olyan, akinek gyakran ki-be kapcsolgat a hűtés, és van egy kisebb csoport, akiknek különösebb probléma nincs a hűtéssel.
Melegedés? Nos nem volt éppen hűvösnek nevezhető a gép, de mivel már nincsen nálam a noti nem tudok neked konkrét hőmérsékleti adatokat mondani a tavaszi/nyári külső hőmérséklet növekedését is figyelembe véve a gép melegedéséről. (értelemszerűen mivel a külső hőmérséklet is nő a gép is jobban melegedik... ez van)
Még 1x mondom, azért mert én nem békültem ki ezekkel a dolgokkal (ami másoknak apróság vagy jelentéktelen dolog)... szóval ez csak az én véleményem. De számomra zavaróak és bosszantóak voltak.
Ha a két GPU közötti váltást (mert két GPU-van az n5010-ben) gyárilag kapcsolhatóvá tette volna a DELL ezekben a notikban, akkor ha az energiatakarékos GPU-ra vált az ember nem lett volna semmi gond a hangos hűtéssel.
(Ha más gyártók meg tudták csinálni rendesen a hűtést - halk de mégis elégséges hűtés, jó ventivel - akkor igenis bosszantó, hogy a Nagy DELL erre nem volt hajlandó, csak mert az Inspironok nem prémium kategóriás notik még odafigyelhetett volna rájuk a gyártó jobban... de ez láthatóan nincs így.)
-
petra88
csendes tag
Szia!
Hmm...érdekes dolgokat írtál. Nekem is ilyenem van.
Azt, hogy folyamatosan pörgött a ventillátor hogy érted? Megállás nélkül? Mert nekem (mióta megvettem - 2 hónapja) azóta az csinálja, hogy kb 4-5 percenként bekapcsolja egy 10-15 mp-re, aztán ki...olvastam, hogy nálad ez a zavaró kategóriába tartozott, de amúgy ez normális ennél a típusnál? Amúgy sztem nem hangos.
A tapipad néha tényleg nehezen reagál, + nekem néha előfordul, hogy a billentyűzet se vesz be 2-3 karaktert és kihagyja.
A wifi-aksi dolgot én is tapasztaltam, akkor ezekszerint az se csak az enyémnél van.
A többi dolog amit leírtál engem nem zavar csak ezek.
Ja...a tied mennyire melegedett? Meddig mehet fel olyankor mikor eleve melegebb a környezet hőmérséklete? -
Aslan
aktív tag
válasz
huszi.gyb #18724 üzenetére
Nekem volt n5010-esem de nem nyűgözött le... nagyon sajnáltam a dolgot, de nem ezt vártam a DELL-től. Csalódás volt.
Kezdjük ott, hogy az i5-ös prociban benne volt az integrált Intel chipes GPU, és ugye ott volt benne a 5650-es Radeon is, de a DELL nem tette lehetővé a két grafikus vezérlő közötti váltást. Általános felhasználás mellett is folyamatosan pörgött (és nem halkan!!) a ventilátor... és elég erőteljesen fújta magából (terhelés nélkül is) a nem épp hideg levegőt. Nem ájultam el a tapipadjától sem. Elvileg multi tuch-képes a tapipad, és valóban tudja a több ujjas érintést, de borzasztóan lassan reagál. Több driver probléma is előállt... és a DELL egyszerűen nem biztosít épkézláb webcam szoftvert (nem a driverről van szó, mert azt a W7 felteszi magának magától). És szerintem az anyaghasználat is elég közepes volt az n5010-nél. Játékok alatt nagyon durván pörgött a venti.
Másik érdekesség, hogy ha wifiről megy a net és akkuról működik a gép, akkor furcsa ciripelő hangot hallani a gép belsejéből. Ha a wifi-t kikapcsolod a hang megszűnik. (és ez sem egyedi eset... többen is írták, hogy feltűnt nekik)...
Sajnos a képernyő minősége is közepesnek mondható. Némi állítgatással lehet rajta javítani, de valahol ez is csalódás volt.
A gép hangosságával kapcsolatban rengeteg angol nyelvű fórum is tömve van panasszal... köztük a DELL hivatalos fórumai is.Teljesítményre teljesen jó a gép, ilyen téren semmi gond nincs.
Nos van, akinek ezek a dolgok nem jelentenek problémát, de én nem nagyon tudtam megbarátkozni ezekkel, és olyanról is tudok itt a fórumon, aki a vásárlástól számított néhány napon belül vissza is vitte a gépet az üzletbe ahol vette és vissza kérte a pénzt.
Nem akarom lehúzni a gépet, csak azt mondom, hogy számomra sajnos kissé csalódás volt... és nagyon sajnáltam is, hogy ilyen véleményt voltam kénytelen kialakítani a gépről.
-
padi68
senior tag
Sziasztok, melyik gépet ajánlanátok?
15,6"Matt Led kijelző
Sbridge
min.3 év gari,
film nézés
internet....Memó méret min 4Gb
150eFt körül free, 185eFt win7-el
-
huszi.gyb
senior tag
Viszont N 5110-nek is vannak, néztem olyat is (élőben) több dolog sem tetszett...
1. nagyon tolja a meleget
2. touchpadja kritikál aluli (gyári friss driver-rel)
3. (sztem) az árához képest gyenge a kijelzője
4. hangosak a billentyűkÚgyhogy nem tudom, gondolkodtam mindenfélén, meglátjuk mi lesz belőle
Szerk.: mit értessz kellemetlen "beütések" alatt?
-
smisa
őstag
Sziasztok,
Vettem egy DELL Vostro V130-t 1 hete, most tettem rá 1-2 gadget-et, feltetem egy akku kijelzöt és meglepetésemre azt mondja hogy az 1 hetes gépen 7,3%-ban el van használodva az akku
feltetem még 2 alkalmazást és azok is hasonló adatokat mondanak. valkinek volt már hasonló problémája? a másik hogy a beigért több óra is felejtős mert max 2 óráig bírja általában már 15%-nál rinyál és eddig kétszer el is dobta a wint ilyen kis teleptöltötségnél.
Kérédés mi lehet a próbléma? irány vele vissza a gariba mert ez azért nem normális (az akku nem kivehető!) komplet cserére? vagy .........?
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Chaser #18718 üzenetére
Megnéztem az 5110-et is. Tetszik benne az USB3, meg a helyszíni gar, de sokkal jobb áron kapok N5010-et és ezért éri meg (nem a két napja felsoroltakkal veszem, hanem komolyabb konfiggal Ati 5650-nel meg nagyobb HDD... stb Hátizsákos táskával, usb szettel, egérrel, headsettel 170 alatt megáll, így szerintem megéri
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
werszomjas #18712 üzenetére
Ezeket a Delleket nem ismerem, de Inspiron N5010-et veszek énis i3-as procival stb... Haveromnak i5-tel bírja több órán keresztül aktív használattal, szóval az akksival szerintem nem lesz gond.
-
szaszapi
őstag
-
szaszapi
őstag
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Kis segítséget kérnék, laptopot szeretnék venni 100k alatt, a 3év garancia miatt erősen szemezek a Dell-ekkel, másik jelölt a Lenovo, bár kb ugyan azon az áron vannak, és azokra csak 2 év a gar, de gondolom itt a Dell-t ajánlanátok inkább
A gép általános használatra kell, játékra nem, szóval 100e felé nem szeretnék menni.
Először is mi a különbség a Vostro és az Inspirion között?
A kiszemeltek:
Itt az utolsó 3nál kicsit elkeveredtem proci ügyben, árban tudásban egyformák, de a proci más, melyik az ajánlott?
AMD V Series V160 2.30GHz, AMD Sempron V160 2.40GHz vagy Intel Pentium T4500 2.30GHz ?
Illetve úgy tudom ezeket mind 6 cellás akksival szerelik, órában mennyit bírnak ezek?
Köszönet
-
Rosep
senior tag
Adott egy Latitude E5520 laptop és egy E-Port Plus dokkoló, amin van 2 DVI, 2 DisplayPort és 1 D-SUB. Szerettem volna rákötni a dokkolóra 2 db Dell U2311H monitort DVI-n keresztül. Bárhogy is próbáltam, mindig csak két kijelző ment a háromból. Ez a dokkoló, vagy az Intel VGA hibája?
-
Chaser
legenda
válasz
BullZeye #18687 üzenetére
Win-es driver lemezt csak win-es géphez kapsz, sztem máshol is így van. A driverek elérése káosz, eddig nem így volt, már ömlesztett az egész. Képernyő tényleg gáz sok géphez képest, nekem meg is fájdult tőle a szemem, hosszabb időtartam után, n5010-em volt. System sw sztem az osd cuccokhoz kell.
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Nekem is megérkezett az N5110 i3 2310-es procival, 2GB RAM-al és integrált videóval. Most települ a Win 7, utána majd tudok róla írni
Visszaolvasva a dolgokat, már előre félek a driver telepítéstől -
szaszapi
őstag
válasz
BullZeye #18699 üzenetére
nekem elég jó a szemem,én folyamatosan látom hogy rácsos a képernyő.Jó néhány mostani hp és acer laptop fordult meg nálam és mindegyiknek jobb volt a kijelzője azt elhihetitek.
Nálam
Élményindexre ennyit kapott: (n5110 Fekete)
CPU - 7,4
RAM - 7,6
VGA - 5,9
3Dm - 6,6
HDD - 5,9 -
csabiks
senior tag
válasz
littlebrandy #18697 üzenetére
Nekem van viszonyítási alapom : 2fujitsu és egy asus noti van itthon, mérföldekkel jobb ebben a panel mint azokban, nekem nincs vele bajom.
-
Aslan
aktív tag
válasz
littlebrandy #18700 üzenetére
Mindenesetre az ember a Nagy DELL-től egyáltalán nem ezt várja el!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest