Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocko007
aktív tag
Kazahsztánba lett összerakva a gép.
-
Aslan
aktív tag
válasz Avicularia #18197 üzenetére
LOL... nekem is Kazakhstan. Wtf?!
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
nemcso
őstag
válasz mynames #18194 üzenetére
Talán még erre is szükséged lenne : ATI HDMI Audio Driver
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
Aslan
aktív tag
Van már valakinek tapasztalata az új n5110-eseket illetően? Főleg a melegedés és a zaj érdekel (venti zaja)... általános felhasználás mellett mennyire csöndes?
-
mynames
senior tag
Sziasztok!
Tegnap az N5010-et HDMI-vel kötöttem össze a TV-vel és a hang sehogy sem ment át se VLC playerrel se media playerrel. Mi lehet a gond?
eszközkezelőben minden ok.[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Ezzel kell foglalkozni? Természetesen itthon vettük a gépet. -
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Olvasom a topikot, vannak mindig kérdések, hogy xy típusnak mennyire melegszik a processora, milyen hangos. Erről a gépről nem találtam ilyen információt, így leírom, vagyis beteszek képet, hátha segít valakinek.
Típus: Dell Vostro 1015; Intel Core2Duo T6570
AIDA64 1 órás stabilitás teszt után (100% CPU terhelés):
Átlagos használat mellett, ami nálam office eszközök és internet használatát jelenti, a processzor hőmérséklete 45-50 Celsius fok között mozog, nem hangos. A 720p filmeket szépen viszi. Használok CAD programokat is:
- AutoCAD 2007: A 2D részét akadás nélkül lehet használni, a 3D-t nem próbáltam
- SolidWorks: Megy
- Catia: Megy
- UGS NX: A 6. verziót próbáltam, itt bajok vannak a megjelenítéssel. Szóval itt a vonalaknál elég nagy össze-vissza dolgok vannak azért.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
veterán
Akkor megkönnyebbültem
Az enyémnek általános használat mellett (böngészés) a proci ventillátora áll, a videókarijé (HD5650) Everest szerint 30%-on megy, a gép ekkor nagyon halk. HD-s videónézegetés közben 3200-3300-as fordulaton megy a prociventi, ez egyáltalán nem hangos. Komolyabb játékoknál (GTA IV High textúra szinten) néha eléri a 4000-es fordulatot, akkor nem semmi hangja van
Esetleg nézd meg a procihasználatot alapállapotban és futtass le egy vírusírtót.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Aslan
aktív tag
válasz szabogabor10 #18184 üzenetére
Nekem is ciripel.. Ugyan az a jelenség áll fenn, mint nálad. (N5020)
Neked nem hangos a ventije általános felhasználás mellett?[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Sziasztok!
Nemrég lettem boldog tulajdonosa egy Dell Inspiron N5010-nek. Nagyon szépen működik, újabb játékokat is gond nélkül elviszi. Ugyanakkor észrevettem rajta egy érdekességet: ha akkuról megy a gép, akkor a wifi modul ciripel. Először azt hittem (és meg is ijedtem ), hogy az akkumulátor ad ilyen hangot, de amikor kikapcsoltam az F2-vel a wifi-t, azonnal megszűnt. Ha rádugom töltőre, megszűnik. Próbálgattam az energiagazdálkodási beállításoknál a vezeték nélküli csatoló beállításnál különböző mértékű energiamegtakarításokat beállítani, de nem szűnt meg a ciripelés. Érdekes jelenség.
Találkozott esetleg rajtam kívül valaki még ilyennel?Szerk.: Eredeti Win 7 Professional x64 van rajta.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Adams15
aktív tag
Üdv!
Erről mit gondoltok? [link]
Szerintetek érdemes lenne megvenni? Tud valaki jobbat?
Köszönöm előre is a választ!
-
Draken
őstag
Nekem is sikerült, köszönöm a tippet
Egy kérdés: ha össze szeretném kötni a laptopot a tv-vel hdmi kábellel nem kell hozzá felrakni semmilyen drivert?
-
Sobi_888
csendes tag
Azt szeretném kérni, hogy ha valakinek van ez a típus : Dell Inspiron M301z. Írjon néhány sort. Akksi meddig bírja, tapasztalatok...
Köszi előre is! -
nemcso
őstag
válasz Gaberking #18175 üzenetére
Passzolom a kérdést...
Az asztali gép videokariját, már próbaképp "tunningoltam", de a notiéhoz nem akarok nyúlni, mivel szerintem nem véletlen, hogy annak órajelét levitték. Már a "gyári" értékekkel is nagyon tud 3D alatt melegedni (hütőpadon használjuk)...Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
Gaberking
senior tag
válasz Avicularia #18176 üzenetére
feltelepítettem, indítom és:
Failed: No valid devices found! -
nemcso
őstag
Uraim !
Talán sikerült a 11-3 Catalyst telepítése !?
A menete a következő volt :
A siker alapját a következő fájl letöltése eredményezte az ATI honlapjáról : 11-3_catalyst_mobility_64-bit_util.exe
Ez egy ATI Catalyst letöltő progi, ami a következő nevű fájlt szedte le a netről :
"11-3_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl.exe" , amit letöltés után ki is csomagolt, majd el is indított. Na ez a fájl tartalmazott display drivert is, amit nálam a "hagyományos" mobility 11.2 és 11.3 Catalystok nem mutattak telepíthető elemként, ha egyedi telepítést választottam (ekkor ugyanis megmutatja a telepíthető elemeket a csomagon belül)Akinek kedve van próbálja ki.
-
egykori
őstag
válasz delbarta #18172 üzenetére
Természetesen, ha van konkrét hiba, akkor más a helyzet, mintha csak azért frissítgetünk, mert ez újabb. Viszont, ha van ismert probléma, akkor biztos a cég is kiad egy optimalizált frissítést.
Tehát jogos a türelmetlenséged. Mi ezen gépen nem nézünk filmet, amire használjuk, arra nagyon jó. -
delbarta
senior tag
válasz egykori #18171 üzenetére
Ha kijön egy frissítés, mindig elolvasom milyen változások történtek az előző verzióhoz képest. Így vettem észre, hogy az új 11.3-as ati driver-ben javították a 720p-s wmv akadozó lejátszását. Elég zavaró volt, hogy ilyen rohadt erős gépen akadozott a lejátszás, ha meg beletekergettem, akkor zavaróan sokáig tartott, míg utolérte magát. Nagyon idegesítene, ha nem menne fel az ati-s driver mert elég sok ilyen filmem van és a tudat, hogy van már rá javítás, de nem tudom használni, mert a gyártó nem foglalkozik a driver frissítéssel az elég frusztráló, főleg, hogy ennyi pénzt adtam ki érte.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
egykori
őstag
válasz delbarta #18169 üzenetére
Én a Dell Optiplex gépemnél jártam úgy - éppen a video driverrel -, hogy talán egyszer frissült a Dellnél. De felrakosgattam a gyártói újabbakat, majd mindig uninstall, mert különféle hibák jelentkeztek. Most is a Dell-féle driver van rajta, de ez legalább stabil. Így, azt hiszem a laptopon sem fogok kísérletezgetni - főleg, ha nem muszáj.
-
Z86
őstag
válasz McLaca #18147 üzenetére
Ha esetleg még nem láttad: E6410 logout cikk
-
-
Draken
őstag
Ez így eléggé értelmetlen helyzet, valakinél működnek az új, ati oldaláról leszedett driverek valakinél meg csak a dell oldaláról leszedett működik..?
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Továbbra is n5010 és win7 64
csak a gyári driver megy fel a hd5650 -hez az ati -é nem, de szeretném egy kicsit húzni is a vga-t, feltelepítettem az MSI Afterburner programot, jelzi is az órajeleket, csak semmit nem tudok fentebb állítani. Az MSI Afterburner, a vga-t felismeri, de a driver version -nál nincs semmi.
Hogyan tudnám növelni az órajeleket?
Előre is köszönöm! -
nemcso
őstag
Csak kérdeztem : a CC -ben az info-nál, nemcsak az utolsó sor (control center), hanem az első sor (display driver) is a 11.3 -as verziót mutatja nálatok ?
-
nemcso
őstag
válasz nemcso #18161 üzenetére
Tapasztalatom 11.2 mobility Catalyst-tal :
1.variáció :
11.2 indítása, uninstall Catalyst (meglévő Dell-es), gép újraindítás. A drivert szemmel láthatóan törölte. 11.2 indítás, telepítés, gép újraindítása. A felbontás továbbra is a 800 -as, a gép nem is lát ATI kártyát a gépben, a videokártya az Intel 16MB -os i5-ben lévő, minek max. felbontása 1024 -es. Dell driver dvd elő, Dell-es Catalsyt indítás, uninstall, gépújraindítás, Dell-es Catalyst install, gépújraindítás... minden rendben működik, van ATI 5650 a gépben felbontás a maxon.2.variáció :
11.2 indítása és installálása a meglévőre, gépújraindítás. A driver továbbra is a Dell-es, a Control Center 11.2 .[ Szerkesztve ]
-
delbarta
senior tag
válasz nemcso #18157 üzenetére
Én meg sem próbáltam felrakni a dell-es drivert. Azonnal az atisat raktam fel. Előbb a 11.2-est, majd amikor kijött a 11.3, arra frissítettem. Tökéletesen megy full felbontáson, semmi gondom nincs vele. Sőt hdmi-n keresztül a játékot is kiraktam hdtv-re, azzal sem volt gond. Szóval ez így, ebben a formában nem igaz.
(n5010, i5-480m, ati-5650, win7 64-bit)
-
-
-
SzaboZE
addikt
válasz Gaberking #18150 üzenetére
Csak a delles drivert használd, nem véletlen írja az ati is az oldalán, hogy ha brand gépedben van a kártya, akkor a gyártó driverét használd.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
3 napja vettem egy Dell Inspiron n5010 notebookot. Csak a dell.com -ról letöltött ATI Catalyst Display Drivert sikerül feltelepíteni rá. A legújabb ati driver -t szeretném feltenni, de nem boldogulok. Letöltöttem a legújabbat, feltelepítettem, restart és nem tudom a képernyő felbontását 1280*768 -nál nagyobbra állítani. Hogyan tudnám jól feltelepíteni a legújabb ati drivert?
Előre is köszönöm! -
-
McLaca
őstag
válasz premete #18136 üzenetére
Azé', mert én fizetek érte...
polip: SB jó, főleg az integrált VGA-ja, csak az E6420-as masina hozzá nem. Arra a kijelzőre sok az 1600×900, gyengébb is a színhűsége, feketéje, kontrasztja, mint a 6410-é (epdig azé se egy űber ), ráadásul új gép, nincs vele tapasztalat, zsákbamacska, külsőre sem igazán Latitude-os, és direkt 16:10-es kijelzőt kerestem. Hangosabb (sokkal) a 6410-től (a tesztek szerint), meg a burkolaton lévő hűtőrács is árulkodik róla, a 6410-ről meg tudom, hogy nem túl zajos. Szóval minden a 6410 mellett szól, a kérdés csak az volt, hogy az a konfig a piacon fellelhető hasonlókhoz viszonyítva megfelelő árú-e.
A Wifiből meg tudjuk, hogy mennyit visz át a papíron 300 és 400Mbit. Ha letöltök 80Mbittel és közben fel 25-tel, az még a 3 csatornásnak is sok lesz.Közben látom az 5420-at, az tényleg nem 6410 , és elvileg műanyag is, kiesik emiatt.
A 6420 meg a fentiek miatt esik ki. Jó a konfig (számomra), de van windózom (ráadásul nem oem és nem kalóz ), minek még egy?
Szóval számok tekintetében jobb a 6420, de ennyi. 3 hónapja vergődök ezen, most már csak az érdekel, arányos-e az ár a fentebb jelölt konfigért.
Ja, és a gari sehol nem szerepel a 6420-asoknál, én 4 év NBD-vel kértem ennyiért a 6410-et.Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
polip
addikt
válasz SzaboZE #18142 üzenetére
defaszvagyok
a 6420at akartam belinkelni
de akkó má csakazértis
Ezüst Latitude E6420: Processzor: Intel Core i5-2520M(2.50GHz, 3MB cache, Dual Core), Kijelző: 14.0in HD+ Antiglare LED-backlit (1600x900) + Integrated Full HDCamera with Microphone, Memória: 4096MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel, HDD: 500GB Serial ATA (7200RPM), Optikai meghajtó: DVD+/-RW Drive; Intel HD Graphics 3000; Dell Bluetooth 375 Card, Intel Centrino Advanced-N 6205 (802.11 a/b/g/n) Half Mini Card, Internal Hungarian Backlit Keyboard (Fingerprint Reader and Contactless Smartcard Reader), Akkumulátor: Primary 6-cell 60W/HR LI-ION, Hungarian Windows 7 Professional (64Bit)
Bruttó 313
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
csabecko
csendes tag
Sziasztok!
ELADÓ DELL INSPIRON 1520!
Intel Core2 Duo CPU T5450 1.66GHz, 2,56Gb DDR2 RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS videokártya, 15,4" kijelző, 120Gb HDD, Webcamera, Blutooth, FireWire, 4db 2.0 USB, Lan, Wlan, Wifi, CD/DVD R/RW, Kártyaolvasó stb.
Első tulajdonosa vagyok a gépnek, mely hibátlan állapotú.
Ha valakit érdekel tudok képeket küldeni róla.
Irányára 95 ezer Huf.
Érdelődni: 70/3harminc2-8kettő0kilenc
Megtekinthető szegeden. -
007Csaba
csendes tag
Sziasztok!
Van a DELL VOSTRO 1015 -nek HDMI csatlakozója? Mert a Tonervilág webáruházban így árulják. Én akárhol néztem akármelyik 1015-öst sehol nem láttam egyiken sem.
Ráadásul az N11502-es sorszámút még a hivatalos dell honlapon sem találtam, és mindegyiknek 1-gyel több száma van, tehát 6 jegyűek.
Előre is köszi az infót. -
polip
addikt
válasz McLaca #18135 üzenetére
jóvanna, de ha meg elhatároztad, akkó minek kérded?
amúgy ménem SB-eset veszel?
ezt a konfigot 299.900 bruttóért áruljuk:
Ezüst Latitude E5420: Express Card, Processzor: Intel Core i7-2620M(2.70GHz, 3MB, Dual Core), Kijelző: 14.1in Ultrasharp HD+ AntiGlare LED-backlit (1600x900) + Integrated Full HD Camera with Microphone, Memória: 4GB(1x4GB) 1333MHz DDR3 Dual Channel, HDD: 500GB Serial ATA II (7200RPM), Optikai meghajtó: DVD+/-RW Drive; Dell Bluetooth 375 Card, Intel Centrino Advanced-N 6205 (802.11 a/b/g/n) Half Mini Card, Internal Hungarian Backlit Dual Pointing Keyboard (Fingerprint Reader Dual Point), Akkumulátor: Primary 6-cell 60W/HR LI-ION, Hungarian Windows 7 Professional (64Bit), NO WWAN
bár tudom...csak 300megabites a wifi, nem 450-es
-
-
YencYke
tag
Valaki nézegeti már az új XPS 15-t? Mert én amiket találtam, azoknak nincs világító billentyűzete.
"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."
-
csabecko
csendes tag
Sziasztok!
ELADÓ DELL INSPIRON 1520!
Intel Core2 Duo CPU T5450 1.66GHz, 2,56Gb DDR2 RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS videokártya, 15,4" kijelző, 120Gb HDD, Webcamera, Blutooth, FireWire, 4db 2.0 USB, Lan, Wlan, Wifi, CD/DVD R/RW, Kártyaolvasó stb.
Első tulajdonosa vagyok a gépnek, mely hibátlan állapotú.
Ha valakit érdekel tudok képeket küldeni róla.
Irányára 95 ezer Huf.
Érdelődni: 70/3harminc2-8kettő0kilenc
Megtekinthető szegeden. -
McLaca
őstag
És ez miben jobb a fentinél? A kijelző gyengébb, a vinyó kéttányéros (2×160 - lassabb, mint az 1×250, akkor is, ha a 250-es külső rackben lesz, de eSata rackben!, és még a 250 is felesleges számomra), így melegebb és zajosabb, a Wifi 2 csatornás (a 6300 háromcsatornás, ahogy a routerem is), és van benne egy számomra tök felesleges op' rendszer és smartcard olvasó, az ujjlenyomat olvasóról nem is beszélve.
A szándékot díjazom és köszönöm a fáradozást, de az általam összerakatott egyéni konfig nekem továbbra is megfelelőbb.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
polip
addikt
válasz McLaca #18120 üzenetére
rossz vétel!!!
enyniért ilyen konfigot adok neked
Ezüst Latitude E6410:
Processzor: Intel Core i5-560M(2.66GHz), Kijelző: 14.1in Widescreen WXGA (1280X800) + Camera with Microphone, Memória: 4096MB (2x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel, HDD: 320GB Serial ATA (7200RPM), Optikai meghajtó: 8X DVD+/-RW Drive; Intel HD Graphics With Express Card; Europe Dell Bluetooth 375 Card, Intel Pro Wireless 6200 (802.11 a/g/Draft-n 2X2) Mini Card, Internal Hungarian Qwertz Backlit Keyboard (Touchpad with Fingerprint Reader and Contactless Smartcard Reader), Akkumulátor: Primary 6-cell 60W/HR LI-ION, Hungarian Windows 7 Professional (64Bit), SilverThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
dundipók
csendes tag
válasz Moonwolf #18132 üzenetére
Szia Moonwolf,
köszönöm a segítséget, átnéztem a két linket, de én nem tudtam belőle továbblépni. Munkahelyi notebookról van szó, új hdd-t fogok kapni bele, új image-dzsel, de a régi hdd-n lennének megmenthető dolgaim, beállításaim.
CMOS törlése szerintem nem indokolt, ameddig csere hdd hibátlanul futtat XP-t és ubuntut ugyanezen a gépen.
Lehet, hogy a holt hdd-k társaságához kellene átvonulnom ezzel a kérdéssel?
Köszönöm még1x:
D.PókHa egy kék szám hívása mobilról 44 HUF/perc, akkor mennyibe kerül 15 perc várakozás az ügyintézőre és kinek éri meg?
-
dundipók
csendes tag
Sziasztok,
A Latitude D630 notebookom nem bootol, nem látja a hdd-t, a merevlemezből szokatlan szaggatott zajok jönnek. <F5> onboard diag ezt írja ki:
Error: 0141
Msg: Error Code 2000-0141
Msg: No drive detectedA HDD egy Seagate Momentus 7200.2 80GB, Firmware: 3.ADC
Expertek szerint mit fed ez a hibakód?
Megállapítható ebből, hogy a HDD elektronikája vagy mechanikája sérült?thx: D.pók
Ha egy kék szám hívása mobilról 44 HUF/perc, akkor mennyibe kerül 15 perc várakozás az ügyintézőre és kinek éri meg?
-
Draken
őstag
válasz Avicularia #18119 üzenetére
Nekem is simán települt a mostani és az előző is. Az előzőt eltávolítottam, majd az újat felraktam de mintha ott se lenne.Gondolom nem véletlenül nem jó az új..és csak a régi megy hibátlanul ami a dell oldalán van. Az új catalyst telepítése után megvolt az újraindítás, és max 1024*768 felbontást lehetett állítani, aero nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
nemcso
őstag
válasz Buda76 #18124 üzenetére
Lent a taskbar jobb oldalán van olyan ikonod, ami egy "elemet és egy dugvillát" mutat ?
Ha van, akkor jobb klikk rá, majd "Dell akkumulátormérő" menüpont kiválasztása. Azon belül "Akkumulátor élettertam" fülre katt, majd kipipálni az "Akkumulátortöltés letíltás"-át.Amennyiben nincs ilyen ikonod/menüpontod, az előttem már leírt Dell QuickSet programot kell telepítened... R257296.exe
[ Szerkesztve ]
-
delbarta
senior tag
válasz Buda76 #18124 üzenetére
Nem minden géphez jó és driver is kell hozzá. Itt egy régebbi írásom, abban le van írva melyik.
-
Buda76
senior tag
válasz Avicularia #18115 üzenetére
Nem hozott ki semmit erre a billentyű kombinációra. Pedig a setupot is állítgattam.
-
McLaca
őstag
válasz SzaboZE #18121 üzenetére
A 6420 megtetszeni nem fog, az tuti (abszolút nem BC-nek néz ki), és a kijelző felbontása se jó, vagy kicsi, vagy túl nagy (a 16:9 miatt a mérete se ideális), szóval mindenképp 6410-ben kell gondolkodnom, de most az a kérdés, hogy a fenti konfig azért az árért drága/olcsó/éppen jó-e...
Már elég régóta a piacon van, van vele hosszútávú tapasztalat. A 6420 még túl ismeretlen, egyelőre zsákbamacska, meg már így is 3 hónap késésben vagyok, januárra terveztem a cserét, de közbeszólt pár esemény... A Vostro 1400-asomat meg már nagyon kinőttem.Üdv!
-
McLaca
őstag
Véleményekre vagyok kíváncsi...
Latitude E6410:
Core i5 560M
2×2GB RAM
Intel HD VGA (i5-be integrált)
1440×900 WLED
háttérvilágításos magyar bill.
250/7200 HDD (majd csere SSD-re házilag, ez meg megy rackbe)
Intel Ultimate N-6300 Wifi
webkamera
BlueTooth
6 cellás akku (60 Wattórás)
4 év NBD gari
op' rendszer nélkül
(nincs ujjlenyomat és smartcard olvasó)mindezért bruttó 303.000 pénz.
Jó vétel, vagy nem jó vétel?
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Esetleg erre valakinek van valami ötlete? -
Draken
őstag
Újból megpróbáltam a legújabb catalystot feltenni az ati oldaláról (n5010 hd5650). Felbontást nem tudom állítani, control center elő se jön, mehet vissza a régebbi driver a dell oldaláról amire ugye kell várni kb 20percet mire lejön.. nemrossz
-
Avicularia
veterán
válasz vassgaby89 #18111 üzenetére
biosban lehet állítani az alapértelmezettet
-
Buda76
senior tag
Szépnapot!
A minap szert tettem egy inspiron i3 5650 laptopra.
Kérdésem: legtöbbet otthon használom, így a tápkábel rá van kötve agépre.
Ezért nem szeretném, hogy az akumlátor feleslegesen használva legyen. A kérdésem, hogy van-e lehetőség az akumlátor töltésének letiltására, esetleg ezt autómatikusan megteszi-e agép. Vagy az egyetlen megoldás az akumlátor eltávolítása? -
vassgaby89
csendes tag
sziasztok
van egy dell lapim, és annyi gondom van vele,h f1-től f12-ig a gombok csak az fn lenyomása mellett funkcionálnak. egyébként hangerő és egyebek,tudjátok
annyi lenne a kérdésem,h h tudom megcserélni a funkciókat,tehát ne kelljen az fn-t lenyomnom az alap funkciók használatához.. -
kilozsul
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek Dell Vostro 3300-as gépe, vagy esetleg tesztelt, használt ilyet? A 13" méret miatt erősen gondolkozom rajta, csak a hűtését nem dícsérik túl...
Ti mit vennétek Dell-ből, ha ez a kiindulási alap? (ár, minőség, stb..)
-
Moonwolf
senior tag
válasz Avicularia #18108 üzenetére
hát hogyha nem használsz közvetlen mikrofont és annyira érzékeny ami a laptopon van akkor ez elképzelhető
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
Jó mondjuk specifikációk alapján egyszerűbb eldönteni viszont az nem mindig fedi a valóságot talán , ha csak a specifikációk alapján kellene dönteni
[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. n5010-esem van. Ebben a hangszórók elől-alul vannak és köztük van a mikrofon. Ritka szar megoldás. Ha skype-on beszélgetek valakivel, állandóan panaszkodnak, hogy visszahallják saját maguk és olyan effektus van, mint amikor betelefonálnak egy rádióba, és rájuk kell szólni, hogy halkítsák le a rádiót mert összegerjed. Ti nem tapasztaltok ilyet? (Win7 64bit.)
-
polip
addikt
válasz lacko22 #18095 üzenetére
az tény, h sokkal jobb, de sokkal drágább is...
csak a példa kedvéért:
Inspiron N5110 : 15.6in High Definition (1366X768) WLED + Integrated 1.0 Mega Pixel Widescreen HD (1280 x 720) camera, Intel Core i3-2310M (2.10GHz, 3MB cache, Dual Core) 4096MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel, 500GB Serial ATA (5400RPM) 8X DVD+/-RW Drive, 512MB AMD Radeon HD 6470M, Intel Centrino Wireless-N 1030 (b/g/n + Bluetooth Combo Card), Primary 6-cell 48W/HR LI-ION, Free DOS,
ennek a bruttó végára 159.900 forint lesz, ez lesz a legalapabb külön kártyás SB-es inspiron...
namost jelenleg itt van ez a gép:
ez a gép rommá veri a SB-est video terén...a 6470 egy kalap sz@r az 5650hez képest... és ráadásul ez a gép 149.900...
a következő lépcsőt az nvidia Gef 525-ös kártya jelenti, ez kb. partiban van a radeonnal...de az már 165.000 lesz
ráadásul ha még azt is figyelembe vesszük, hogy a SB-es Ci3-as teljesítményben is picit gyengébb, mint a 380-as Arrandale, akkor végképp nem értem miért jobb vétel egy sandy bridge-es
-
SzaboZE
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
- Működőképes laptopok (4db) egyben eladók!
- 1-6 Eladó Hp 850 g7 i7 10 gen laptop 15,6 512SSD 32GB DDR4 Gyári Magyar Világítós billentyűzettel
- ASUS TUF GAMING FX505G! I7-8750H,Gtx 1050TI, 16 GB DDR4, 512gb ssd ! Hibás!
- Dell XPS 15 9500 (10.gen.i5/512GB SSD/8GB RAM)
- Dell Latitude 3420 Notebook I3 1115G4/8GB/256GB SSD/Windows 11
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest