Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathd
senior tag
Új n5110 teszt: [link]. Német, de pár nagyfelbontású képpel.
"The Kid just rages for a while."
-
Tucz
csendes tag
Sziasztok,
Leírások alapján E5520 ill. E6520 érdekelne engem.
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e egy helyet mondani ahol ezeket meg tudom nézni, meg lehet tapogatni.
Mert érdeklődtem több helyen, de mindenhol azt kaptam, hogy sajnos nincs, így nemtom megnézni. És így látatlanba nemigen venném meg.
Köszönöm"Mindenki fölött dolgozik egy méghüjéb"
-
mynames
senior tag
válasz vassgaby89 #18387 üzenetére
nemcsó linkelt egy progit, szerintem ezt keresed! Itt megtalálod!
[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
válasz vassgaby89 #18387 üzenetére
A dell honlapján nézz körbe a driverek közt, valószínűleg az ezekhez tartozót nem tetted fel.
-
vassgaby89
csendes tag
Sziasztok!
Egy rövid, bugyuta kérdésem lenne..
Van egy dell n5010 lapim és mióta új win7 van rajta, nem jelzi a monitoron amikor pl hangerőt változtatok, vagy pl caps on/off stb..
Szétnéztem a vezérlőpultban és a biosban is,de nem találtam meg,hogy hol állíthatnám vissza.Ha vki tudna segíteni, megköszönném:$
-
mynames
senior tag
válasz nkpeti #18384 üzenetére
lényeget nem írtam: N5010, HD5650 core i3.
Melyik a COD2? az nem régi kicsit? Milyen FPS hát fogalmam sincs de meg nem akadna az tuti. Szerintem egy ilyen régebbi játéknál már mindegy hogy core i3 v i5 és megkockáztatom, hogy a vidkari is mindegy, hogy pl. HD5650 vagy a legjobb GF... -
nkpeti
csendes tag
Sziasztok erről szeretnék egy véleményt kérni,hogy játékra mennyire lenne alkalmas 1024x768as felbontásban. http://notebookzone.hu/mid.php?l=DELL+XPS+15+L502X+%28127631%29+Alu&mid=1&lkod=102&skod=7898
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Aslan
aktív tag
válasz mynames #18379 üzenetére
Adminisztrációs hiba volt a DELL külső - felhasználók által megtekinthető, Service Tag alapján lehívható adatokat tartalmazó szerverével. (A DELL belső szerverével minden rendben volt, ott nem volt semmi hiba!) De már helyreállt! Már nem Kazakhstan-t írja ki!
Mivel a DELL belső szerverével semmi baj nem volt, így a tulajokat sem érte semmi hátrány ebből... de már egyébként is minden rendben (ahogy én láttam)
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
mynames
senior tag
Mi lett ebből a Kazasztános dologból? és hogyan kell nézni? és ez miért jó/rossz a tulajnak?
-
Athanáz9
aktív tag
Dell Vostro:
van itt fényerő-szabályozás billentyűvel?Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
SzaboZE
addikt
válasz VINIKOR #18370 üzenetére
Ha ez egy 2.3 Ghz-es CPU, miért lehetne? A boost technológia pedig automatikusan működik. Amúgy meg nem a Ghz a legfőbb mértékegysége a teljesítménynek.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Yahoo
aktív tag
Sziasztok, épp egy új dell vostro gépet telepítek, eddig minden rendben is ment, 64bites win7 van fent. Amikor a dell support oldalán beírtam a service tag-et a driverek letöltéséhez, kizárólag 32bites oprendszert enged választani. Miért van ez? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
horvathd
senior tag
-
VINIKOR
senior tag
Dell Inspiron n5110-es laptopban Core i5 2410M (2.3GHz, 3MB cache, Turbo-Boost) proci van. Nekem nagyon gyengének tűnik az alap 2,3 GHz órajel. Nem lehet feljebb állítani a BIOS-ban, mondjuk 2,6 GHz-re? Hangosabb lenne a venti? Próbáltatok már ilyet?
Van olyan weboldal ahol a Core i5 480M-es gyorsabb az újabb 2410M-esnél. Ez igaz lehet? Melyik az erősebb proci?
Kösz a válaszokat.
-
horvathd
senior tag
Nem tudjátok, hogy az új Dell gépekhez van-e táska a csomagban, vagy külön kell venni?
"The Kid just rages for a while."
-
csillag124
csendes tag
válasz SzaboZE #18362 üzenetére
hát megnéztem a dell honlapján kiválasztottam a gépet kidobta a sok hardvert elkezdtem letöltögetni. Mert ugye pontosan nem tudom hogy melyik kell hozzá és egyenlőre semmi nem volt jó. Egyszerűen a géppel nem tudunk wifizni de a telefonok simán látják. Szóval nem értjük. Sorba próbálkozzak a hardverek leszedésével és majd egyszer csak jó lesz.?
-
SzaboZE
addikt
Le kell tükrözni a rendszert az új HDD-re. Vannak erre szoftverek pl Norton Ghost. Felárért egyébként lehet rendelni oprendszer lemezt is a géphez, de gondolom a kereskedő, akitől vetted a gépet nem gondoskodott róla, mert így még több a haszon.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
-
Kobe
veterán
válasz SzaboZE #18360 üzenetére
akkor legalabb adnanak hozza telepitolemezt, vagy telepitesnel opcionalisan ajanlja fel a crap bloatwarek kiszedeset....
mert igy hogy dragabb a gep a win7 miatt, de az csak addig van a "tulajdonodban" kb amig ujra nem szeretned telepiteni mindenfele trial szar nelkul, eleg lehuzas....ki is fizeted az oprendszert, de nem is kapod meg igazan....
a dell hatterkep meg ok, de a mcafee trial, a kepnezegeto trial, az office starter, a leggagyibb HDD figyelo trial, mar elegge tonkrecseszi a szuz rendszert is.Egy masik forumon pl megneztek, a friss win az elso inditasok utan (kvazi amikor bekonfiguralja magat) 88-92 processt futtatott ugy, hogy a user meg semmit nem telepitett fel, a win ujrahuzasa utan mindefele egyeb kiegeszitovel amit amr a user adott hozza, volt 70-74 task a listaban....
-
csillag124
csendes tag
válasz SzaboZE #18362 üzenetére
hát megnéztem a dell honlapján kiválasztottam a gépet kidobta a sok hardvert elkezdtem letöltögetni. Mert ugye pontosan nem tudom hogy melyik kell hozzá és egyenlőre semmi nem volt jó. Egyszerűen a géppel nem tudunk wifizni de a telefonok simán látják. Szóval nem értjük. Sorba próbálkozzak a hardverek leszedésével és majd egyszer csak jó lesz.?
-
SzaboZE
addikt
válasz csillag124 #18361 üzenetére
Ehhez jó lenne tudni, hogy egyáltalán hogy nem működik? Nincs wifi kártya az eszközök között?
[ Szerkesztve ]
-
csillag124
csendes tag
Sziasztok!
Olyan segítség kellene nekem hogy decemberben vásároltam egy N7010-et és szeretném beállítani a wifit. Ahogy összekötöttem a routert megcsináltam a beállításokat a telefonnal tudok wifizni de a géppel valamiért nem. Mit kell hozzá letölteni? Próbáltam a dell honlapján de eddig sajnos nem jártam sikerrel. Tudna nekem valaki ebben segíteni?
Köszi -
-
ImI87
őstag
Tervezem, hogy rakok egy teljese új, szűz rendszert az XPS 17-re, mert gyárilag már rajta van néhány fölösleges progi. (Nem olyan gusztustalanul sok, mint pl egy sony-nál, de azért itt is akad néhány.)
A gépet Win7 HP oprendszerrel vettem, de telepítő DVD-t nem kaptam hozzá, csak v.milyen helyreállító lemezt. Ha beszerzek mondjuk egy MSDN-es Win7 Home Premium-ot, akkot azt gond nélkül tudom aktiválni a gép hátulján lévő kóddal?
Pár napja volt ilyesmiről szó, de konkrétan erre a kérdésre nem kaptam választ.Ha veszek külön ramokat, és külön HDD-t meg SSD-t a gépbe, akkor a gyári alkatrészeket eladhatom, vagy azokat meg kell őrizni a garancia miatt?
-
Cyrin
addikt
Egy ilyet néztem ki magamnak:
Latitude E5520
ami fontos a matt kijelző, a firewire port, a numerikus bill, a 7200-es HDD, a SB i5 proci, integrált videokártya bőven jó, játék nem érdekel, csak videoszerkesztés miatt lenne kihasználva, illetve LCD Tv-re is lenne kötve HDMI-vel.
Mit gondoltok?
Egyébként itt pont azt írják, hogy 1 év a gari az akkura és a töltőre[ Szerkesztve ]
-
ubid
senior tag
Valaki tudna ajánlani valami jó fajta SSD-t ?
dell n 5010 -be kellene.két hely nincs benne igaz ? hogy a merevlemezt is benne hagyjam és mellé az SSD- t .
úgy akarom hogy arra csak a win-t meg néhány programot. tehát nem kellene túl nagy méretű .
-.-
-
ubid
senior tag
Helló!
Egy apró kérdésem lenne, illetőleg kettő :
Dell Inspiron N5010-re vonatkoznak :
- Maximálisan hány GB memória megy bele ?
- SSD -vel hogy áll , mennyit lehet bele rakni ? ( anélkül, hogy a garancia sérülne ... ? )
[ Szerkesztve ]
-.-
-
SzaboZE
addikt
"manapság minden gyártó "univerzális" driver lemezeket dobál ki , szórja mint a szemetet , és még így yem pakolják tele , anyakiakban meg jelenthet komoly +1 dollár költséget neki ..."
Ma már mindenkinek van net hozzáférése és a legfrissebbet tudja feltenni. Amúgy a W7 általában megtalálja a wifit alapban.
-
HPAA
őstag
válasz SzaboZE #18340 üzenetére
anyám ...
már megbocsáss de hol tartunk , külön-külön cd/dvd kell minden oprendszer driverének vagy mi ??????family csomagban vett w7 et már nem is tehetek rá kérdem ?
ne csináljunk már bohócot magunkból
manapság minden gyártó "univerzális" driver lemezeket dobál ki , szórja mint a szemetet , és még így yem pakolják tele , anyakiakban meg jelenthet komoly +1 dollár költséget neki ...
olyan nagy kérés hogy annak aki frissen telepít legalább wifi drivere legyen hogy neteléréssel beszerezze a többit ???????????????
[ Szerkesztve ]
************* censored
-
Athanáz9
aktív tag
Új fejlemények?
Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
SzaboZE
addikt
"i3 as proci van benne de pl a turbo boost nem akar feltelepülni sem , mert azt írja nem támogatott eszköz ???"
Az i3 támogatja a turbo boost technológiát? Naugye.
http://www.intel.com/consumer/products/processors/corei3-specs.htm
A driver CD-ről meg annyit, hogy negyedévente elavul, ezért tök felesleges. Ráadásul ha oprendszer nélkül vetted, mégis miért kellene hogy legyen? Szopja ki a dell az ujjából, hogy w7-tel fogod használni?
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
Ugyanezen kérdések foglalkoztattak engem is.
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, és megerősítették, hogy teljesen nyugodtan lehet ramot és hdd-t (ssd-t is) cserélni a gépekben, nem okoz garvesztést.
Win7 lemezt én sem kaptam a géphez (XPS 17), csak helyreállítani lehet, vagy vissazállítani gyári állapotra a gépet, ekkor minden driver már feltelepítve, észen működik.
i3 prociban nincs Turbo, ezért nem megy fel a progi, mivel tényleg nem támogatott. -
HPAA
őstag
2 napja vagyok n5010 tulaj
pár kérdés
-2 gb-al vettem , ha teszek mellé +2-t otthon a garit befolyásolom vele ?
-ha ssd-t szeretnék bele ugyanez a kérdés ,...
az jó hogy nem win7-el vettem de akkora kérés lett volna egy q**a w7 driver cd-t asdni hozzá ??? úgy ollózom össze a drivereket a dell honlapról és nem minden van meg
-i3 as proci van benne de pl a turbo boost nem akar feltelepülni sem , mert azt írja nem támogatott eszköz ???************* censored
-
D. Balazs
tag
Köszi a választ.
Akkor marad az i3-as XPS L502 -
Z86
őstag
válasz D. Balazs #18327 üzenetére
Sajnos ennél is elég macerás.
-
D. Balazs
tag
Sziasztok!
Nézegettem a notebookokat és megtetszett az új inspiron n5110.
A problémám csupán annyi lenne, hogy nem tudom lehetséges-e benne normálisan merevlemezt cserélni. Mert az n5010 azért nem mertem megvenni, mert tudom, hogy nagyon körülményes szétszedni. Ugyanis SSD-t szeretnék a merevlemez helyére.
Aki látott már ilyen típusú gépet az megtudná mondani, hogy az alján van-e fedél, ahol a merevlemezt lehet kivenni? -
-
csabecko
csendes tag
Sziasztok!
ELADÓ DELL INSPIRON 1520!
Intel Core2 Duo CPU T5450 1.66GHz, 2,56Gb DDR2 RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS videokártya, 15,4" kijelző, 120Gb HDD, Webcamera, Blutooth, FireWire, 4db 2.0 USB, Lan, Wlan, Wifi, CD/DVD R/RW, Kártyaolvasó stb.
Első tulajdonosa vagyok a gépnek, mely hibátlan állapotú.
Ha valakit érdekel tudok képeket küldeni róla.
Irányára 85 ezer Huf.
Érdelődni: 70/3harminc2-8kettő0kilenc
Megtekinthető szegeden. -
ImI87
őstag
Tudnátok tippet adni, hogy honnan lehet beszerezni EREDETI 9 cellás aksit jó áron egy L701X géphez? Lehet akár külföld is, vagy ebay, stb......
Az aksi típusszáma: 61YD0
Itthon nem is lehet kapni, Dell szervíznél be tudnák szerezni, de 30K-ra jönne ki, amit nagyon sokallok. -
SzaboZE
addikt
"bocs hogy belekotyogok de a világgarancia és az itthon honosítható garancia nem egy és ugyanaz"
Szerintem rugózhatunk még a szavak jelentésén, de a tényen nem változtat, hogy bárhol a világon tudod szervizeltetni ingyen. (természetesen dell vagy dellel kapcsolatban álló szervízben)
-
premete
veterán
Nincs egy hónapja, hogy egy 2 éves, e4300-asomban a táp meghalt; még egy év garancia van rajta, a készüléket az ebayen vettem az UK-ból. Felhívtam a Dell Supportot, és másnap délután hozta a futár az új tápot, a support kérte, hogy a régit dobjam ki. Ennyi.
Amikor az e6410-esem garanciáját honosítottam, megkérdeztem, hogy a kinti garanciából a honosításkor mi veszik el: közölték, hogy a véletlen töréskár itthon nem érvényes, az csak direkt Dell országokban van, de az akkura a 3 évre kiterjesztett garancia már igen, és a hdd csere esetén a régi is nálam marad, itt a kép a garanciáról.A másik, a világgarancia: ismerősöm az USA-ból hozott egy xps m1330-ast, nem volt honosítva, elromlom a tapipad, másnap kicserélte neki garanciában a Humansoft a tapipadot, és mivel már csak 2 hét volt vissza a gariból, a biztonság kedvéért új alaplapot is kapott bele, persze, ezt is a Dell Support intézte, mert a bejelentés másnapján reggel itt volt Pesten a reptéren az alaplap és a tapipad is, és a szervizdíjat is a Dell fizette ki a Humansoftnak, a srácnak egy fillérjébe sem került.
A Dell.us oldalán ott van, országokra lebontva a telefonszám, hol, kit kell hívni, meghibásodás esetén, ez szerintem világgarancia; a honosítás értelme főleg az, hogy vannak olyan garanciaformák, amelyek indirekt Dell országokban nem elérhetőek, például RTD sincs nálunk (este elviszik, reggel hozzák megjavítva)
Arról nem is beszélve, hogy például akku probléma esetén, a Dell Support a garancia lejárta után még max. 3 hónapig ad új akkut ingyen; az természetesen előttem is nyilvánvaló, hogy azért futár hozta a tápot, mert így a szervizdíjat megspórolták, azt pedig az elmondásom alapján megállapították, hogy a táp a hunyó egyértelműen (van dokkolóm és 2 másik gyári tápom is).
Az, hogy nálunk olyan garanciával adják el a Dell notebookokat (jellemzően a kommerszeket), ami csak egy céghez, és csak itthon érvényes, szerintem azért van, mert a kereskedő így veszi meg, olcsóbban. Ugye, ebben az esetben nincs világgarancia, de ezt a kereskedők "elfelejtik" közölni a vevővel, ők pedig mérgelődnek, ha mondjuk Svédországból haza kell küldeni a cuccot javításra.
Arról nem is beszélve, hogy ekkor rögtön a "magyarosch" ügyintézés lép életbe, keresik a kibúvókat, eláztattad, leejtetted, túláramot adtál neki, rossz szoftvert tettél rá, stb, azt hiszem mindenki találkozott már ilyen figurákkal.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Kobe
veterán
válasz SzaboZE #18314 üzenetére
bocs hogy belekotyogok de a világgarancia és az itthon honosítható garancia nem egy és ugyanaz
a vilaggari az amikor kulon honositasi eljaras nelkul a vilag barmelyik pontjan szervizeltetheted a geped. Tudtommal ilyen nincs dellnel mivel orszagonkent mas az alap garancia tartama es tartalma, honositani meg csak a tartalma alapjan lehet - tehat ha megveszed a gepet kint 1 ev garival itthon is csak azt fogadjak el hacsak nem veszel hozza plusz eveket
persze ez kikuszobolheto a honositassal de hagyomanyos ertelemben vett vilaggari nincs rajuk -
mrlujoak
veterán
Hm, srácok, kicsit csalódott vagyok. Páromnak a 7végén vettünk egy M5030-at, rendre feltelepítettem, semmi gond nincs, csak süt. De nagyon. Az msi-m simán ölben tudom tartani, semmi gond, de ez nagyon melegít. Zavaróan.
Pedig a ház szinte kong az "ürességtől" kicsit furi nekem.
Kb. egy órája netezem ölben tartva, és már féltem a nemesebbik szervem... (természetesen a szellőzőnyílások szabadon, és a gép sem melegszik abnormálisan, csupán a testemnek ad át túl sok hőt a gép alján keresztül...)
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
SzaboZE
addikt
Légyszíves ne terjessz butaságokat, nézz utána annak amit árusítasz. Marhára nem mindegy, hogy egy tápot külön veszel vagy a géppel együtt. A géppel együtt vásárolt tápra a gép garanciája vonatkozik, többször nem írom le. Ez a másik blődség, hogy fizetni kell a szervíz munkadíjat. A franciaországból behozott 6410-re olyan szépen jött be az alkatrész, ahogy kell. Honosíttatni kell a gépet, ennyi a titka. Ez egy ingyenes eljárás. A másik dolog az, hogy én naponta járok ki innen-onnan vásárolt külföldi gépekhez és érdekes módon nem kell szervízdíjat fizetniük... Szerinted melyikünk tapasztalata mérvadó?
-
nemcso
őstag
N5010 -hez kaptam Win7 HP 64bites DVD-t, Dell 64bites driver DVD-t és Works 9.0 DVD-t.
A boltban rákérdezve azt mondták hogy nincs semmilyen DVD hozzá, otthon derült ki, hogy ott figyel a 3db DVD becsomagolva a dobozban.Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
premete
veterán
Nekem adtak eddig mindegyik dellemhez fizikai lemezt: a régi d430-ashoz xp-t, az xpshez vistát, az újabb e4300-ashoz w7 ultimate 32 bitest, az e6410-eshez w7 prof 64 bitest, 53 nyelven. de mindegyik csak Delleken megy, windows 7 esetén csak akkor, ha a bios slic 2.1-es. A serial csak az adott OEM verzióhoz jó, Dell gépen, de eddig még sose kérte a telepítő, újabban el is van dugva az akku mögé, érdekes is lenne telepítés közben kivenni az akkut. Az előretelepített particiókat én is megszüntetem és reparticionálom a hdd-t, mert általában dual bootot használok, és az esetleges office trial és McAffe trial nem érdekel.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
SzaboZE
addikt
Miért szerinted az milyen garancia, hogy bárhol meghibásodik megjavítja a dell? Szerinted amikor az ember amerikából idejön, akkor ki javítja a gépét?
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz premete #18297 üzenetére
nem erre gndoltam, wareznak semmi köze hozzá.
Arra gondoltam, hogy amikor te megveszel egy Dell gépet, fizikális windows 7 DVD-t tudtommal nem kapsz, hanem egy, a hard drivera előtelepített verziót, ami az első indításkor konfigurálja magát és gondolom valamilyen kiírható backup-dvd képfileként is ott figyel a winchesteren.
Na ez az előtelepített windows gyártótól függetlenül mindig tele van minden hülyeséggel (antivírus próbaverziók, legszarabb képnézegetők, hard drive protector, office startkit próbaverzió stb stb stb - sony híres erről, de toshiba is viszi a prímet) amit rendesen leirtani a gépről több időbe telik, mint újrahúzni a windowst.Na de mivel te ugye nem kapsz rendes dvdt vagy akármilyen adathordozót a géphez, az érdekel, hogy valami serialt adnak-e legalább a windowshoz, amivel mondjuk egy msdna-s, originál, ám bloatware mentes verziót zökkenőmentesen felhúzhatsz a gépre.....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Diablo IV
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Karcmentes! ASUS ROG Zephyrus Gamer Laptop 144Hz i7 8750H 24GB RTX 2070 8GB Dobozában
- DELL Latitude 5410 i5-10310U - 8GB RAM - 256GB SSD - Win10Pro - használt - 1 év garancia
- GARANCIÁLIS ÓRIÁS Asus Rog Strix Scar 18 G834J gamer laptop/i9-13980HX/32GB RAM/2TB SSD/RTX 4090/18"
- Működőképes laptopok (4db) egyben eladók!
- 1-6 Eladó Hp 850 g7 i7 10 gen laptop 15,6 512SSD 32GB DDR4 Gyári Magyar Világítós billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest