- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika21
tag
sziasztok!
lenne egy kérdésem, Dell D620-as,tökéletesen működik,de minden bekapcsolásnál,egy rövid,de annál hangosabb pittyenés,sípolás hallható,az asztali gépem is csinálta,de azt kikötöttem,mivel ez az első laposom,nem tudom mitevő legyek. bios-ban ki lehet ezt kapcsolni valahogy,vagy mi lehet a baj?
egy haveromnak is ilyen a céges gépe,neki nem csinálja,de sajnos nem tud hozzáférni,semmilyen beállításhoz. :-(
várom válaszotokat,üdv -
mario28
csendes tag
Sziasztok!
Csak lenne egy pár kérdésem a vostro 3300-val kapcsolatban.
1. Ebben a gépben van mobil internet kártyahely és tudtam telepíteni a mobil internet szoftvert is, így akkor eszköz is van benne. A D820 ban ez az eszköz mobil internet és GPS kártya egyben. Esetleg ez a vostro esetében is így van? Ha igen ekkor itt is hyper terminalon keresztül lehet a GPS antennát éltre kelteni?
2. Van ebben egy 2 MP kamera. Létezik, hogy nincs hozzá gyári szoftver csak driver. Telepíteni telepítette és az eszközkezelőben is látom, de nem tudom, hogy mivel tudom megnézni, hogy milyen a kép rajta. Csak ezért telepítsem fel az MSN-t? Létezhetetlen.
Tamás
-
mario28
csendes tag
Alighogy leírtam életre kelt!
Tamás
-
mario28
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A vostro 3300 lett a befutó. Most teletelepítem mert ez csak dos al kapható de a wifit nem bírom életre kelteni. Egyik driver sem akar jó lenni.
Azt írja ki, hogy nincs a gépben megfelelő hardware. esetleg a kici kinai kihagyta volna?Tamás
-
dhcodoki
senior tag
válasz
SzaboZE #17195 üzenetére
SzaboZE: Igaz! Ez elkerülte a figyelmem.. nem is értem miért.. elég stabil anyagból van az alsó borítás is, talán ez lehet az ok..
mate007007: a gép méretei: 343, 5 x 244 x 37,8 mm (pl. egy HP dv6 alu: 245 x 378 x 30,8-36 mm) Mondjuk annyira nem vastag, inkább csak a kialakítás miatt tűnik annak.
-
dhcodoki
senior tag
Dell n5010 alumínium-ról egy kis vélemény.
Többen szenvedtek a wifi driver telepítésével én ezt raktam fel, és működik.
-
Chaser
legenda
válasz
mate007007 #17191 üzenetére
8-ért? jan 5k 2GB so-dimm ddr3 1333. Lehet az alu verziónál elszámolta magát az importőr, mert mindenütt kifutott szériaként van, páran jól jártak.
-
Chaser
legenda
válasz
mate007007 #17189 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz
mate007007 #17186 üzenetére
Hát, inkább úgy mondanám nagyon rossz választás
Az alu verziója i3 380-nal került a napokban 166k-ba. VGA és többi alkatrész ugyanaz.
-
b-age
csendes tag
válasz
mate007007 #17186 üzenetére
Hát igen. Én is 17 "-at akarok, nagyképernyő-buzi vagyok
De az irreálisan többe kerül. Ugyanilyen tudás +30 ezerrel több, ahogy néztem... -
b-age
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy laptopot, kíváncsi vagyok, hogy szerintetek jó választás ?
Dell Inspiron N5010
Intel Core i3 370M 2,4 ghz
4 GB ddr3 memória
Ati Radeon HD 5650 1 gb
320 GB winchester
15,6"
3 év garancia
Windows nélkül179ezer Ft
Alapdolgokra használnám + zenekészítés+alap videószerkesztgetés
Jó választás vagy ilyen áron (esetleg kicsit kevesebbért) van más alternatíva?
Előre köszönöm a válaszokat
Peace
-
toptender
csendes tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Nekem lenne egy Dell Studio 1535öm, Intel Core2 Duo T9300 2500MHz 6MB L2 cache procival, ATI Radeon HD 3450 256MB VGA-val és 4GB DDR2 / 667MHz memóval plusz 500 gb hdd vel. Annyi lenne a kérdésem, hogy a VGA bővíthető-e és egyátalán érdemes-e... Nemrég újítottam ezt a gépet és megmondom őszintén nem vagyok ATI párti...
Előre is köszi!!
-
mate007007
csendes tag
Köszi, akkor maradok a DELL-nél, szerintetek játékra mennyire lesz alkalmas? pl Battlefield Bad Comapny 2, vagy Cod legújabb része , full grafikán elfutnak e vajon? , ha nem akkor ti milyen 17" laptopot tudnátok nekem ajánlani.
-
SzaboZE
addikt
válasz
mate007007 #17179 üzenetére
A hozzáadott támogatás mindenképpen a dellnél jobb.
-
mate007007
csendes tag
Sziasztok! most akarok venni laptopot, de két laptop közül nem tudok dönteni.
Az egyik egy Dell Inspiron N7010 ( http://www.a4team.hu/product/view/57053 ) a másik pedig egy Asus K72JR tipusú ( http://www.a4team.hu/product/view/57626 ) de nem igazán tudom eldönteni. Szerintetek melyik a jobb? -
hhx
tag
válasz
dhcodoki #17170 üzenetére
Én most megyek falnak.
Én Győrben a sima N5010-et vettem 168e Ft-ért. i3 350M procival, és 5470 vga-val. Proci igazából észrevehetően szerintem nem jobb, de azért tesztekben kimutatható a különbség a magasabb órajel miatt. A videókártya viszont nagyságrendekkel jobb. Javítson ki valaki ha nem így lenne.
Szerintem jó vétel, én biztos ezt venném az enyém helyett.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Tudom amit most csinálok, nem illik itt, ne haragudjatok rám!
Nincs valakinek "kidobandó" Dell Inspiron 9400/E1705 (konkrétan: ez) alaplapja? Állítólag az alaplapom purcan ki és nettó 93eFt + 13eFt a csere. -
Gery Skywalk
csendes tag
Sziasztok,
Ipp cserélem a vasam notira... A választott egy dell inspiron n7010. Egész jutányos áron adnak 3 év garival cori5-öt 460m-est és gigás vga-t. Többek közt game-re is használnám.
Valakinek volt-e már dolga ezzel a configos dell-el?
HA igen legyen szíves ossza meg tapasztalatait.Many thanks
Geri
-
Magnum_
nagyúr
dell d520-ban milyen csatlakozású a HDD?
-
dhcodoki
senior tag
Ezen gondolkodom. Elég jó árnak számít nem?? Az aluborításon kívül vajon más különbség is lehet a "hagyományoshoz" képest??
-
ELVIRA79
csendes tag
Üdvözlet! Megvételre ajánlottak egy Dell 1540 est. Azt mondják 8 hónapos Angliából hozott,hol tudom megnézni a neten hogy valóban igaz e mármint a garija miatt.?Tudom hogy van egy kód a hátulján, de hol keressek rá a neten. Előre is köszönöm a segítséget.
-
mario28
csendes tag
Sziasztok!
Kezd kikristályosodni a feleségem gépe, de még mindig van kettő:
DELL VOSTRO 3300 vagy
DELL insiprin mini v10Nagyon kicsit sem szeretnék mert egy idő utána a kis kijelző hátrány, de böhöm nagy meg egy nőnek szerintem nyűg!
Most legyek okos.
Tamás
-
premete
veterán
válasz
Chaser #17161 üzenetére
Latitude e4300-asra kértem mindkét helyről árajánlatot, arra hasonlóan 30K körüli a +3 év szerviz vagy a +2 év NBD garanciabővítés (egy éve, akkor még jobban állt a forint). Gondolom, az árak nagyban függnek a meghibásodási valószínűségtől, tehát az árajánlatokból rögtön kiderül, melyik laptopot érdemes megvenni.
-
balazsbük
tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani,hogy a dell.comon hol láthatom a gépem és az én adataimat hol tudok belépni a service tagommal?
Kérlek írjatok! Köszönöm!
-
Incubus
tag
Segítséget, tanácsot kérnék, h melyik lenne a jobb vétel:
Dell Latitude E6510.
15.6" HD-LED LCD (1366x768)
- Intel® Core™ i5-520M Processor. Normál 2.4Ghz, Turbo 2.93Ghz!
- 4GB DDR3 1066Mhz
- Intel HD VGA HD tartalmakra optimalizálva.
- Western Digital 250 GB SATA HDD (100/100)
- Super Multi DVD-RW
- Intel 6200 a/g/n wifi
- Hibátlan állapotú gyári akkumulátor (kb. 5-6 órát bír)
- Fényérzékelő
- Beépített Creative WEBKAMERA
- Magyar billentyűzet
- E-SATA, Displayport
2013ig garis
ár: 139 990 FtDell Studio 1537 (Intel C2D T5800,3gb DDR2,160gb,ATI HD3450) talán van rajta gari
Disztributorral felvettem a kapcsolatot
ár: 85 000 FtDell Studio 1555
15,6 col WUXGA FULL HD White-LED (1920x1080), Truelife
Processzor: Intel Core 2 Duo T6600 (2.2GHz, 800MHz FSB, 2MB L2 cache, 64-bit, 45nm, 35W)
Memória: 4GB (2x2GB) DDR2 800MHz
Merevlemez: 500GB, 5400rpm, SATA
Optikai meghajtó: DVD Super Multi (Slot-Load)
Videókártya: ATI Mobility Radeon HD4570 512MB DDR3
WiFi: Dell WLAN 1397 (802.11b/g)
Bluetooth: v2.1+EDR
Kártyaolvasó: 8-in-1(SD, MMC, MS, MS-Pro, xD, mini SD, MS-Duo, MS-Pro Duo)
Interfész: 3xUSB2.0, 1xHDMI,, 1xeSATA, 1xFireWire(IEEE 1394), 1xExpressCard/34, 1xRJ45 (10/100/1000Mbps), 1xVGA, 2xmikrofon bement, 1xfejahllgató kimenet
Webkamera: 2 Mpixel
Akkumulátor: 9 cellás
23hónap gari
ár: 150 000FtDell Studio 1537
2 éves hibátlan laptop
angol billentyűzet
Wifi, e-sata
akksi kb 2 órát bír
Kingston Hyper X 2*2 Gb DDR2 800 MHz (külön vettem bele)
Intel Pentium Dual Core T3200 2.00 Ghz processzor
160 Gb HDD
Ati Mobility Radeon Hd 3450 256 MB
DVD író
Nincs gari
ár: 95 000FtDell Studio 1535
CPU: Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5750, 2000 MHz (12 x 167)
RAM: 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
VGA: ATI Mobility Radeon HD 3400 Series (256 MB)
HANG: ATI Radeon HDMI @ ATI RV620 - High Definition Audio Controller
HDD: TOSHIBA MK1652GSX ATA Device (160 GB, 5400 RPM, SATA-II)
OPTIKAI: TSSTcorp DVD+-RW TS-T633A ATA Device
4 USB; HDMI; WLAN; SD CARD READER
Garis még
ár: 115 000FtDell Inspiron 1545 Blue - 4Gb RAM,320Gb HDD,512Mb ATI VGA
ár: 140 000FtDELL Inspiron N5010
Intel Dual Core P6100 2GHz (i3 alapú)
3GB DDR3
320GB SATA
Intel GMA HD
LED 15,6" wide 1366 x 768
DVD-író
6 cellás akku 2,2 Ahr
numerikus billentyűzet
webkamera mikrofonnal
HDMI Full HD kimenet
4db USB port
Bluetooth
Gigabit hálózati kártya
VGA kimenet
Wifi (vezetéknélküli hálózat)
Gari 36hónap
ár: 139 990 FtDELL Inspiron N5010
Intel Core i3 370M 2.4GHz 3MB
4GB DDR3
320GB SATA
ATi Radeon HD5650 1GB DDR3
LED 15,6" wide 1366 x 768
DVD-író
6 cellás akku 2,2 Ahr
numerikus billentyűzet
webkamera mikrofonnal
HDMI Full HD kimenet
4db USB port
Bluetooth
Gigabit hálózati kártya
VGA kimenet
Wifi (vezetéknélküli hálózat)
Gari 36hó
ár: 179 990 FtIlletve az a kérdésem, h a mostani Inspiron notebookok jobbak\erősebbek-e a másfél éve megjelent Studio szériánál, mivel valaki itt említette, h a Studio az Studio, míg az Inspiron az Inspiron.
üdv RG
-
-
rizso
addikt
válasz
premete #17152 üzenetére
Nem tudom, hogy arra van-e lehetőség, hogy én megveszem 1 év garanciával, azt itthon érvényesítem, és ha a későbbiekben lesz egy kis pénz, azt szintén kint veszem hozzá (bár lehet, hogy kint is drága lesz az utólagos garanciakiterjesztés). Csak hogy itthon is módosul a rendszerben a gép garanciája? Vagy megint külön kell egyeztetnem a Dell Magyarországgal?
-
rizso
addikt
-
premete
veterán
Kérdezd meg mondjuk a Humansoftot. De anélkül, hogy tudnád, milyen készülékről van szó, milyen az eredeti garanciája, mi a service tag-je, nem sokat tudnak segíteni.
Mellette az aktuális forintárfolyamtól is függ, ami mostanság nem kimondottan stabil, 25-40 ezer között lehet kb/sacc a 2 év. -
rizso
addikt
Helló Srácok!
Dell gépeknél hogyan történik a garanciakiterjesztés, ha én külföldön veszem a gépet 1 év garanciával? 3 évre akarom majd itthon bővíteni. Árban ez mennyi lenne?
-
Talma
tag
válasz
cellpeti #17146 üzenetére
Ezt egy boot scriptbe gányoltam:
[link]
(USB, hangkártya, HDD,... energiatakarékos mód)
Ezen kívül ha akkuról vagyok, akkor a két magot átnyomom "ondemand" governorre. Így automatikusan visszaveszi az órajelet 1,2 Ghz-ig terheléstől függően.
Lehetne állítani "powersave" módra is, ami folyamatosan 1,2 Ghz-en járatja. Józan ész azt diktálná, hogy az a leggazdaságosabb, pedig nem, mert később tud lemenni a processzor a leggazdaságosabb C állapotba. Ezt egy Inteles mérnök nyilatkozta, szóval nem bullshit :-DWindowsban meg nem piszkáltam szinte semmit, csak indexelést meg Aerot kapcsoltam ki
-
Talma
tag
válasz
zoli-69 #17144 üzenetére
Nekem is az van. Ha a mostani wifi meghibásodástól eltekintek, akkor annyit tudnék felróni neki, hogy a beépített hangszórója gagyi. Szóval zenézéshez/filmezéshez nem árt egy fejhallgató. Amúgy jó gép, mindent hardvert felismert Windows 7 és Ubuntu is. Akkuideje egész jó a WLED monitor miatt, Windows alatt olyan 2,5-3, Ubuntu alatt kb 4 óra körül van.
(Ubuntuban powertop nevű progi ~ 10 Wattos fogyasztást számol)
Integrált VGA-t sokan fikázzák, de erőlködés nélkül mennek rajta a Full HD videók, meg az ilyen Half-Life 2 szintű játékok -
zoli-69
csendes tag
sziasztok.Laptop vásárlás elötti dilemmámban kérek segitséget Tőletek.Dell vostro 1015 cor2duo-t néztem ki.Én sokat vagyok uton a melom miatt és igazábol chatelni kellene meg nézelődni.De azért nem szeretnék mellé nyúlni sem vásárlásnál.Szerintetek ez jo gép?Én nem vagyok képben azzal hogy most integrált videokártyával vagy anélkül.Egy középkategóriás gépet akarok.De ha más gépet ajánlotok szivesen megnézem azt is.köszi.
-
nofi
addikt
Itt írtam róla vételkor pár dolgot, hátha van benne számodra hasznos info: [link]
Azóta abszolút megelégedve használom. i7-est akkor vegyél ha fontos az erősebb vga, egyébként érezhetően jobban melegszik és szerintem zajosabb is mint az i5-ös (utóbbival csak pár órát töltöttem együtt). Eddig semmi hibát nem produkált, nagyon a szívemhez nőtt. Ha konkrét kérdésed van még én is szívesen válaszolok -
mario28
csendes tag
Sziasztok!
Totálisan elvesztem a DELL sűrűjében.
Most amit ajánlottak :dell Vostro v130
Kinek mi a véleménye.
Nekem egy nőies ám de strapa bíró gyors, gép kellene és nem ártana benne: blútyúk, wifi.Az sem baj ha 200.000 alatt megállna az ára.
Tamás
-
hugoo
aktív tag
válasz
SeatZola #17134 üzenetére
szia,
Megy elvileg FF-al is, csak először amikor indítod, rákérdez (angolul), hogy a böngészőből vagy a download manager-en keresztül akarod-e leszedni. Nekem is ez volt, a download manager-el nem is megy. Ha az előzményeket ill beállításokat törlöd a böngészőben, akkor újból felajánlja és ha nem a download manager-esre mész, már jó lesz...
üdv
-
Talma
tag
Hali! Vostromon megadta magát a wifi
Feltúrtam a fél házat a garancialevele miatt, de nem találom (pedig még a rohadt dobozát is megtartottam
)
Szerintetek szerviz beveszi garilevél nélkül is? Dell honlapján megnéztem service tag alapján még 43 nap "parts only", és 774 nap "base warranty" van rá.
-
cellpeti
nagyúr
-
SeatZola
őstag
Mondjátok már meg, hogy hogy a rákba lehet Dell XPS L501x-re drivereket letölteni? A Dell-letöltéseknél valamiért nem jön le semmi, csak valami DelldownloadDrivermanager.applicatin file. Ez feltelepül, de semmi tovább
-
Tomekk.
aktív tag
Sziasztok!
Énis a Vostro 3700-ast néztem ki, nem tudjátok van-e olyan bolt itthon ahol ki van állítva belőle és meglehetne nézni? -
BillBácsi
tag
Hali!
Útban van felém egy Dell Vostro 3700, Core í5 560, Gef 330, 4GB RAM stb.
Ha vannak valakinek erről tapasztalatai, jó vagy rosz véleménye, örülnék ha megosztaná velem. -
törölt tag
-
mrluigi
csendes tag
Sziasztok,
Terv szerint holnap veszem át életem első notbeookját (Dell N5010) és volna néhány kérdésem.1. Akksi (Li-ion). Leginkább hálózatról fog menni a gép.
- Bent hagyjam-e a gépben az akksit?
- Kapocsoljam-e ki a töltést (ha jól tudom a Biosban kell)?
- Alkalmanként merítsem-e le néhány százalékra és töltsem fel utána max.ra?2. FreeDos-szal kapom a gépet.
Win7 már megvan hozzá.
- Ezenkívül milyen alapvető programokat szerezzek be, és milyen sorrendben kezdjem a telepítést? Például bios-t kell-e frissíteni, ha igen hogyan, egyéb illesztőprogramok stb.? -
SeatZola
őstag
Mik a tapasztalatok a Dell XPS L501x-el? Van valakinek? Bírja a strapát?
-
mario28
csendes tag
Keresek még D820 hoz magyar billentyűzetet is.
Tamás
-
Attila75
tag
válasz
cellpeti #17107 üzenetére
De így van....
Az aksi/laptop maga szabályozza mikor szükséges tölteni azt. Mindig van az aksinak egy önkisülése, ami miatt időszakosan szép lassan lemerül és ha folyamatosan hálózaton van, akkor időnként rátölt..
Átlagos aksi élettartam kb 3-4 év... Ha nem használód akkor is tönkremegy.... Akkor inkább használd.... Fél éve van meg a mostani aksi, semmit nem változott, napi cca 20 órát megy hálózatról... néha aksiról is használom, de nem jellemző... viszont amikor elmegy az áram, akkor szuper, hogy nem vesznek el a dolgok... -
balazsbük
tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron N5010-22-es notebookom és az érdekelne,hogyha ki van kapcsolva a gép de a töltő rá van dugva és be van dugva áramba akkor attól lesz baja?
Ég a kék led folyamatosan.Kérlek írjatok márkatársak
-
Rocko007
aktív tag
válasz
mario28 #17099 üzenetére
Keresd meg [Badb0y-t]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sorozatok
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged