- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petra88
csendes tag
Köszi a válaszokat. Ezen a fórumon amit mondtál akkor majd szétnézek.
Igazából csak ez a melegedés aggasztó egy kicsit mert az átlaghőmérséklete 39-42 fok körül szokott lenni, de most mikor a lakásban ilyen 30 fok körüli volt az idő, felment 50 fölé azért találtam furának.
Egyébként ez az első laptopom, úgyhogy összehasonlítási alapom nem igazán van. Ezzel meg még barátkozó üzemmódban vagyunk, ezért érdekelne hogy meddig mondható "normálisnak" a hőmérséklete. -
huszi.gyb
senior tag
Köszönöm szépen... Hát meggondolom még, bár néztem mindenfélét, ahogy észrevettem DEll hibák-> tapipad, hűtés, kijelző
Acer-> elvből sem veszek 1 év garancia miatt se, annyira meg nem olcsó, és jó, hogy több évet vásároljak rá
Asus-> még ez az ami labdába rúghat, de nem találtam olyat, ami tetszene (ár6érték)
MSI-> no comment
Sony-> drága
HP-> szintén
Toshiba-> sokan dicsérik, de ismerettségi körömben nincs, nem tudom 1-2 napra külcsönkérni, kipróbálni
Samsung-> nincs olyan, ami tetszene (tudás/ár/érték)Szóval maradtam a Dellnél, és szerintem az lesz, hogy kalapból kihúzom hogy N5010 vagy N5110
Mindegyiknek van előnye, hátránya...
Köszönöm az infot mindenkinek mégegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest