- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
válasz
huszi.gyb #18724 üzenetére
Nekem volt n5010-esem de nem nyűgözött le... nagyon sajnáltam a dolgot, de nem ezt vártam a DELL-től. Csalódás volt.
Kezdjük ott, hogy az i5-ös prociban benne volt az integrált Intel chipes GPU, és ugye ott volt benne a 5650-es Radeon is, de a DELL nem tette lehetővé a két grafikus vezérlő közötti váltást. Általános felhasználás mellett is folyamatosan pörgött (és nem halkan!!) a ventilátor... és elég erőteljesen fújta magából (terhelés nélkül is) a nem épp hideg levegőt. Nem ájultam el a tapipadjától sem. Elvileg multi tuch-képes a tapipad, és valóban tudja a több ujjas érintést, de borzasztóan lassan reagál. Több driver probléma is előállt... és a DELL egyszerűen nem biztosít épkézláb webcam szoftvert (nem a driverről van szó, mert azt a W7 felteszi magának magától). És szerintem az anyaghasználat is elég közepes volt az n5010-nél. Játékok alatt nagyon durván pörgött a venti.
Másik érdekesség, hogy ha wifiről megy a net és akkuról működik a gép, akkor furcsa ciripelő hangot hallani a gép belsejéből. Ha a wifi-t kikapcsolod a hang megszűnik. (és ez sem egyedi eset... többen is írták, hogy feltűnt nekik)...
Sajnos a képernyő minősége is közepesnek mondható. Némi állítgatással lehet rajta javítani, de valahol ez is csalódás volt.
A gép hangosságával kapcsolatban rengeteg angol nyelvű fórum is tömve van panasszal... köztük a DELL hivatalos fórumai is.Teljesítményre teljesen jó a gép, ilyen téren semmi gond nincs.
Nos van, akinek ezek a dolgok nem jelentenek problémát, de én nem nagyon tudtam megbarátkozni ezekkel, és olyanról is tudok itt a fórumon, aki a vásárlástól számított néhány napon belül vissza is vitte a gépet az üzletbe ahol vette és vissza kérte a pénzt.
Nem akarom lehúzni a gépet, csak azt mondom, hogy számomra sajnos kissé csalódás volt... és nagyon sajnáltam is, hogy ilyen véleményt voltam kénytelen kialakítani a gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- L13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen3 27% ÁFA, 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest