Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
válasz Janika-1982 #51119 üzenetére
az eszközkezelőben nem látok semmit ami kamera lehetne.. nincs olyan eszköz se, amit problémásnak mutatni. Közben viszont a kamera mégsem megy, illetve a mikrofon sem..
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Adott egy 2011-es Dell N5110 gép (S/N: CSCDTP1). Olyan problémám lenne, hogy a beépített webkamerát és a mikrofont windows 8 (illetve jelen esetben már 10) alatt nem tudom életre kelteni sehogy sem.. Tud esetleg valaki hozzá drivert, vagy valami trükköt, hogy működjön? Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! A múlt héten írtam egy Dell N5110-es gépről,melyben a winyó behalt. Nos közben beszéltem az ügyfélszolgálattal, és Szombathelyen sajnos nincsen szervizük, így azt tudják felajánlani, hogy küldenek futárral egy winyót, amit én házilag kicserélek. (vagy Bp-re küldöm az egész gépet, de akkor hetekig nincs nálam).Ezzel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy ez mennyire oldható meg házilag? Tudom, hogy az 5110-ben a HDD csere nem egyszerű mutatvány, de a tapasztalatok szerint normálisan kivitelezhető ez itthon? Nem fognak törni műanyag pöckök, stb? A másik kérdésem az lenne, hogy azt nem tudjátok, hogy az új winyóra, amit küldenek, arra garancia ilyenkor hogy van? Újra kezdődik rá a 3 év, vagy akkor marad az a kb. 9 hónap, ami a gépre még hátra van? A harmadik kérdésem pedig, hogy a régi winyót vissza kell nekik küldenem? Vagy hogy van ez? Előre is köszi!
-
Geri89
aktív tag
válasz Chaser #32532 üzenetére
Nos igen.. nem egy könnyen szerelhető gép.. A mostani hibát leszámítva viszont nagyon szeretem.. előtte egy MSI gépem volt, az a 2 éves garancia alatt 2x volt szervizbe, plusz garancia lejárta után 2 hónappal széttört a műanyag a zsanéroknál, ezért is volt fő szempont a 3 év gari a választásnál... Holnap felhívom a Dell-es ügyfélszolgálatot, aztán meglátom, hogy mit mondanak, mert valahol olvastam olyat is, hogy lehet, hogy küldenek egy winyót egy helyi boltba, akivel szerződésbe vannak, és akkor ott kicserélik.
[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
válasz Chaser #32530 üzenetére
Köszi az infót! Persze, semmiképp nem költenék már a garanciára, hisz több, mint 2 éves gépről van szó. HDD-t én nem szívesen venném ki belőle, ahogy néztem róla leírást régebben, eléggé szét kell hozzá szedni a gépet (asszem az alaplapot is ki kell venni), azért is nem álltam még neki magam kicserélni nagyobbra a winyót.
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Adott egy Dell N5110 notebook, amire még kb. 250 nap "Dell Base Warranty" van. Most úgy néz ki, hogy a gyári 320 GB-s merevlemez megadta magát. A kérdésem az lenne, hogy ezzel a garanciával hogy történik a javítás? Oda vigyem vissza, ahol vettem a gépet (szombathelyi vagyok, ha ez számít valamit), és ők majd elküldik ahova kell? Mennyi idő alatt ér vissza a gyakorlatban a gép? A "háznál történő javítást" én nem vehetem igénybe?
A másik kérdésem az lenne, hogy most 320 GB-s winyó van benne. Szerintetek olyan dolog működhet, hogy nagyobb winyót kérek bele, és a kettő közti árkülönbözetet fizetem, vagy felejtsem el ezt? Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
-
Geri89
aktív tag
válasz kunokb #18779 üzenetére
Bocs a szóhasználatért Igazából azt akartam kifejezni, hogy az én igényeimet ez a kijelző kielégíti. Lehet, hogy alacsonyak az igényeim, lehet, hogy másnak mások, de amire én használom a gépet (net, filmezés, zene), arra nekem ez teljesen megfelel
Az enyémen van egy külön gomb, amivel a kijelző kikapcsolható.
Egyébként ha így a negatívumoknál tartunk, akkor nekem egy olyan problémám lenne, hogy van egy külső HDD-m, amihez Y alakú USB kábel van. Na ezen a laptopon minden USB olyan távol van egymástól, hogy lehetetlen a kábelt bekötni, így pluszba egy hosszabbító kábelt kell közbeiktatnom. Nem értem, hogy erre miért nem gondoltak...
[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
válasz kunokb #18769 üzenetére
Ha Győrben vagy Szombathelyen jársz, én meg tudom mutatni az N5110-es kijelzőjét. Én is egy 3 éves MSI-ről váltottam (VR610), és az való igaz, ha az ember figyeli, akkor a Dell esetében jobban lehet látni a pixeleket valamiért. Betekintési szöge szerintem hasonló mint az MSI-nek volt. Nincsenek extra igényeim a kijelzővel kapcsolatban, így nekem tökéletesen megfelel.
MÁS: Nem tudja valaki, hogy az mitől lehet, hogy a fent említett N5110 (i3 2310,2GB RAM, win7 64 bit) gépen ha zenét hallgatok, és mondjuk a böngészőben a "lefelé" nyíllal megyek lefelé, akkor a zene nagyon durván akad? Ha az egér scrollját használom, akkor nem. Illetve ez a hang akadás néha gyorsabb gépelésnél is előjön akár Word-ben is (tehát nem csak böngészőben van!). Eddigi gépeimnél még egyiknél sem tapasztaltam ilyet, és nagyon idegesítő
[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Nekem is megérkezett az N5110 i3 2310-es procival, 2GB RAM-al és integrált videóval. Most települ a Win 7, utána majd tudok róla írni
Visszaolvasva a dolgokat, már előre félek a driver telepítéstől[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
válasz sunone #18643 üzenetére
Köszi a segítséged! Az i3-as proci nekem bőven elég, eddig egy TK-55-ös AMD teljesített szolgálatot, és ott sem volt gondom a procival Filmnézés, netezés, sulis dolgokra szerintem felesleges többet költeni rá, igy ma meg is rendeltem az 5110-es Dell-t. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Elsősorban az Inspiron 5110 tulajokhoz szólna a kérdésem: Írták itt páran,hogy nem túl jó a készülék zsanérja. Ez pontosan mit takar? Tönkre fog menni? vagy miben nyilvánul ez meg? Én a következő gépet néztem ki [link] Szerintetek ez jó vétel? Egy MSI VR610 utódja lesz. Nem fogok csalódni ? Előre is köszi!
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Ha van itt olyan ember, akinek N5010-es gépe van Intel i3 380M procival, 2GB memóriával illetve integrált VGA-val, az legyen szíves jelentkezzen(akár PM-ben is), ha megoldható, akkor lenne pár kérdésem hozzá Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest