Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
mario28
csendes tag
válasz
Attila75
üzenetére
Nem akarok vitatkozni, csak szeretném az igazamat én is elérni.
http://www.option.com/en/products/products/embedded-mobile-broadband/gtm382w/about/#start
Még egyszer hangsúlyozom SEMMI vita. Tisztelem a tudásotokat!
Mondjuk ettől még nem fog jól működni, de ha majd rászánok egy pár órát akkor biztosan ez is lesz olyan jó mint a tietek.
Tamás
-
Jottika
csendes tag
válasz
Attila75
üzenetére
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Van egy d420-as gépem, viszont német a bill, nem tudtok valakit akár PH-n, akár azonkívül aki foglalkozik ilyen cuccok beszerzésével?
Vagy alternatív megoldásként a matrica, van-e valakinek tapasztalata vele, honnan, milyet érdemes venni? Mennyire tartós, stb?A segítséget előre is köszi.
-
Magnat
veterán
válasz
Attila75
üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek!
N series: biztosan nem NVidia chipsetet jelent, legalábbis ebben nem az van.
Az Xp-vel meg az a helyzet, h sikerült hozzá mindent összevadászni, tehát az eszközkezelőben minden ok volt, de összességében bugos volt az egész, pedig kétszer is telepítettem az Xp-t. A teljesség igénye nélkül: a systrayből a hálózati kapcsolatok ikonjai első telepítésnél nem jöttek elő, hiába állítottam be, másodszorra ott voltak, de nem reagáltak klikkre, szal pl új wifit csak a hálózati kapcsolatokban lehetett belőni, aztán ha telepről ment a gép,akkor is azt mondta, h hálózatól megy, néha bizonyos feliratok elvesztek a képernyőről, pl a Total Commanderben egy file lista egy sora eltűnt, ha ráálltam előjött, a fényerő állítás nem működött, de a hangerő igen.Jah és ami a legbosszantóbb volt: a gép időnként belassult, és nem lehetett tudni, mit csinál, mert a task managerben nem látszott semmi. Hozzáteszem, legális licensz volt és 2 szűz install... így végül megfűztem a tulajt, h intézzen egy Win 7-et és azt feltoltam rá, most tökéletes a gép.Viszont a Bluetooth nem látszik win7 alatt sem, arra gyanaxom, h talán az Ipon rosszul írta ki az adatlapra, már toltam nekik mailt ...
És egy kérdés: a manual alapján találtam rá egy sim kártya foglalatra az akksi alatt, ez mire való? A leírás elég homályosan fogalmaz, de az alapján 3g modemnek kéne lennie, viszont ilyet sem az adatlapon, sem az eszközkezelőben nem találok ... de akkor mi az?
-
Chaser
legenda
válasz
Attila75
üzenetére
Én is így tudom a dátumot, lehet regiisztárlni kell a dellnél? Toshibánál pl így van, akkor felülírja a vásárlástól számítva a hivatalos gart.
Én még nem beszéltem a dellen, csak itt fórumon mondtam el a nyűgömet egy illetékes szerviznek, valahogy csak továbbították a dellnek, mert 1-2 napon belül szóltak hogy megjöttek a szükséges alkatrészek a delltől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eddig 15 perc volt a max. amíg volt türelmem várni, és nem vette fel élő ember. De van hogy 2-3 perc után megszakad a hívás, vagy tök süket lesz a vonal.