Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aslan

    aktív tag

    válasz petra88 #18727 üzenetére

    Szia!

    Azt tudom mondani, hogy nézz szét a témában a DELL hivatalos angol nyelvű fórumain és ott olvasgass, kissé sokan panaszkodnak a hangos és hülyén működő hűtésre. Van, akinél folyamatosan pörög még általános felhasználás mellett is (nos olyan is van, akit ez nem zavar, én megőrültem tőle) van olyan, akinek gyakran ki-be kapcsolgat a hűtés, és van egy kisebb csoport, akiknek különösebb probléma nincs a hűtéssel.

    Melegedés? Nos nem volt éppen hűvösnek nevezhető a gép, de mivel már nincsen nálam a noti nem tudok neked konkrét hőmérsékleti adatokat mondani a tavaszi/nyári külső hőmérséklet növekedését is figyelembe véve a gép melegedéséről. (értelemszerűen mivel a külső hőmérséklet is nő a gép is jobban melegedik... ez van)

    Még 1x mondom, azért mert én nem békültem ki ezekkel a dolgokkal (ami másoknak apróság vagy jelentéktelen dolog)... szóval ez csak az én véleményem. De számomra zavaróak és bosszantóak voltak.

    Ha a két GPU közötti váltást (mert két GPU-van az n5010-ben) gyárilag kapcsolhatóvá tette volna a DELL ezekben a notikban, akkor ha az energiatakarékos GPU-ra vált az ember nem lett volna semmi gond a hangos hűtéssel.

    (Ha más gyártók meg tudták csinálni rendesen a hűtést - halk de mégis elégséges hűtés, jó ventivel - akkor igenis bosszantó, hogy a Nagy DELL erre nem volt hajlandó, csak mert az Inspironok nem prémium kategóriás notik még odafigyelhetett volna rájuk a gyártó jobban... de ez láthatóan nincs így.)

    [ Szerkesztve ]

    SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés