Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz TraderSystem #14548 üzenetére
Beszélj vele, rugalmas a srác, nekem is az itthon 700 ezres cucc megvolt 300-ból, számlásan. 3 év honosított garanciával,
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz Ace Ventura #14549 üzenetére
Kinti tesztben olvastam, hogy a Dellt az A860-asnál egy szempont vezérelte: kihozni 400 dollár alatti áron; ez sikerült nekik, minden mást ennek rendeltek alá.
-
Retr0
tag
Valaki talált már megoldást az everest-es problémára, miszerint, amikor frissíti a program az adatokat szaggat a gép.
Esetleg alternatív megoldás arra, hogy ki lehessen jelezni a hőmérsékletet? -
Ace Ventura
addikt
-
premete
veterán
válasz Ace Ventura #14554 üzenetére
Amit linkeltem, a cpugenie-t próbáltad? egyik notebookomban sincs most celeron, nem tudom kipróbálni, hogy mit csinál..
-
Retr0
tag
Próbáltam egy frissítést leszedni a driver managerrel, de folyton azt írja nekem, hogy nincs fájl kiválasztva.
Pedig kivan.
Már letöröltem és újra feltettem a programot, de semmi.
Miért van ez? -
Chaser
legenda
válasz Ace Ventura #14549 üzenetére
Hát nem alacsony az biztos, én a helyedben beruháznék egy fogymérőre. 65nm miatt 1ébként érthető a vid, ált ekörül van. Azért net alatt nem indokolja semmi hogy zabáljon, nincs esetleg valami ami zabála a cpu-t? Akuról még mindig nem mondtál esetleges elhasználódásról semmit.
Nem fogod tudni alulfeszelni a procidat se genievel, se rmclockkal, se semmivel, nincs low vid/órajel párosRocko007: Grat, telitalálat az a proci, csak az ára annyira nem vonzó Hol vetted a távkapcsot? Jah wm9-et nem ismerem, soha nem használtam Na akkor legalább tudom hogy nem szériabetegség a mic viselkedése.
szerk:Retr0: Driver managerrel én se tudtam letölteni semmit, de ki lehet választani hogy a böngésző töltsön, úgy lejött minden.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Ace Ventura
addikt
-
Chaser
legenda
válasz Ace Ventura #14560 üzenetére
Ezt mondogatom egy ideje...ha aku nincs leamortizálva akkor érdekes a történet.
-
premete
veterán
válasz Ace Ventura #14560 üzenetére
Utánanéztem tesztekben, a 4 cellás akkuval a speedstepes cpu-val is csak 50-130 percet tud teljes terhelés/minimum terhelés esetén. Rákerestem , 6 cellás akku van, de ehhez a típushoz csak 20.000 Ft magasságában van az ebayen, kb. kétszerannyiért, mint egy másik dellhez, és 9 cellást nem is találtam.
-
-
premete
veterán
válasz Ace Ventura #14564 üzenetére
Ezek szerint normális. Azt megnéznéd, hogy dvd-lejátszáskor mennyi hátralévő akkuidőt ír ki a window7? Legalább megtudnánk, hogy a Celeron proci hogy viselkedik a netezéshez képest.
-
Ace Ventura
addikt
válasz premete #14565 üzenetére
Most jön egy 400 megás fájl, illetve dvd-ről nézem a Hasonmás c filmet
10 óra óta megy akkuról, az eddig 100 perc helyett már csak 45-öt ir ki.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Ace Ventura #14566 üzenetére
1 óra 10 percet ment, utána kaputt.Megnézném XP alatt is ennyit produkálna.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
premete
veterán
válasz Ace Ventura #14568 üzenetére
Az eddigi Delljeim xp alatt, és Linux alatt is mind rövidebb ideig mentek. (Latitude e4200, e4300, e5400, e6400, D630, D430, Mini 10v, Inspiron 1520, Vostro 1710, xps M1330, XPS M1530),
-
Doresz
tag
Hello,
érdekes problémám akadt: a 1501-es notebookomon egyszerűen nem tudok "&" jelet írni. Eddig akárhányszor megnyomtam a megfelelő billentyűkombinációt, bejött a Catalyst Control Center ablaka. Azt sikerült kikapcsolni, gondoltam ezzel meg is oldódik a probléma. Azonban még mindig nem tudom elővarázsolni a &-t. Tudom, apróság, de baromi idegesítő, mikor pontkéne valamihez, és kereshetek egy fájlt, aminek a nevében már eredetileg is benne volt, és onnan másolgatom össze-vissza. Van rá megoldás, én bénáztam eddig? -
Chaser
legenda
Alapból felajánlotta nálam. Nekem a dell managar semmivel nem működött, explorerrel se.
Ace Ventura: Win7 alatt többet tudnak a gépek akuról, valahogy kevesebbet eszik a gép kb 5%-kal, mint xp vagy más alatt, vista alatt még nem mértem. Érdekes fogyasztású a géped meg kell hagyni.
-
Ace Ventura
addikt
válasz Chaser #14573 üzenetére
Hát ahogy elnéztem nem nagyon várhatok el többet tőle.A cerka megy max órajelen, se speedstep, se semmi.Az akku 4 cellás 32W/h-s.Ez van, meg kell szokni.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Gabcsika
tag
Melyik az a program, amelyik azt csinálja, hogyha megnyomom a laptopon (Studio XPS 1340) a hangerő up vagy down hardvergombot, megjelenik a kék animáció a képernyőn!
Freedom, Nature, Love & Music
-
Gabcsika
tag
-
Doresz
tag
válasz SzaboZE #14582 üzenetére
"Eddig akárhányszor megnyomtam a megfelelő billentyűkombinációt, bejött a Catalyst Control Center ablaka. Azt sikerült kikapcsolni, gondoltam ezzel meg is oldódik a probléma. Azonban még mindig nem tudom..."
Erre gondoltam. Enable hotkeys előtt tehát már nincs pipa, és még mindig nem jó. És igen, jó billenyűkombinációt használok. Duh. A @ és többi hasonló jel gond nélkül működik.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
3 nap elteltével megismétlem.
Sziasztok!
Hónapok óta nézegetem a Dell notebookokat, pontosabban a Studio 1555 szériát. Nem találtam igazából megfelelő konfigurációt, (nem n-es a WiFije) most végre megjelent a 1557, ami sokkal szimpatikusabb, viszont azzal sincs minden rendben.
A videókártyája vagy 4xxx és full hd a kijelző, vagy 5xxx de azt csak 1366 x 768-assal találtam.
Mi lehet ennek az oka?
Szerintetek mikor hozzák be Magyarországra az i3 és i5 processzoros változatokat?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szüksége lenne egy megbízható laptopra. Napi szinten használná, hozná vinné... kiváltaná az asztali gépét. Tulajdonképpen netezésre, zene hallgatásra (rádugná az otthoni hangszóróra) és egy kis játékra használná pl: sims 3, egy két stratégiai játék, bf heroes... szóval nem nagy gépigényű játékokról lenne szó.
Olyan 130 at szánna rá.... de maximum 150 az a legfelső határ. Oprendszer nem kell és semmi olyan ami drágítaná.
Én a dell vostro 1015-ös gépét néztem ki jónak tűnik és csak jókat hallottam róla, de nem tudom, hogy mennyire lenne elég.
Ami tetszik benne, hogy 3 év garancia van rá. És jó az akku ideje... de az olcsóbb modelleket 2,2-es celeron procival adják ami szerintem kevés.... a T6570 pedig nem tudom, hogy megéri e a 20k pluszt.Jó lenne ha lenne benne egy kis tartalék... mert nem az a fajta aki évente venne másikat
-
premete
veterán
A Dell illetékesei nagy ívben tesznek az oldalra, sőt, a magyarországi partnereikre és Dell tuajdonosokra is.
Nagyon sok mindent itthon nem is tudsz megvásárolni, vagy csak a kinti ár duplájáért; ha mégis sikerül kinti címre valamit megrendelned, leveszik a lóvét, majd a hitelkártya-szám ellenőrzésekor kiderül, hogy magyar, törlik a rendelést minden értesítés nélkül, és a lét 2 hét alatt sikerül tőlük visszaszerezni jó esetben.
Ha az itthoni partnereken keresztül rendelsz valamit a gépedhez, akkor elküldik 1-2-3 hónap múlva, ha olyan kedvük van; például az és esetemben a cucc kint 60 USD, itthon 27 ezer Ft, amit január 21.-én rendeltem, még nem ért ide. Érdekes, Kínából minden ideér 10 napon belül, Limerickből 5 hét kevés.
Leszámítva az NBD garanciás laptopokat az utolsó csavart kintről rendelik, és ott sincs minden raktáron, néha a szervizek is várnak hónapokat alkatrészre.
Persze, az itthon forgalmazott laptopok nagy része Lengyelországban lett összehányva, csavarok, antennakábelek hiányoznak belőle, vagy éppen rövidebbek pár centivel a kelleténél; a csatlakozók végén sem hüvely van, hanem egy elharapott szigetelőszalag-darab.
Szóval, nagyon elment a kedvem a Dellektől, nem hiszem, hogy több Dellt fogok venni, bár sajnos a többi márkánál sem sokkal jobb a helyzet, lásd Compaq vs HP, IBM vs Lenovo.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
SzaboZE
addikt
válasz premete #14590 üzenetére
Szerintem amit írsz, az inkább a Vostro/Inspiron vonalra jellemző, a business Latitude szériában azért ilyesmit nem nagyon tapasztalunk. Mármint hiányosságokat és hányavetiséget. Az árkategória persze más...
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
premete
veterán
válasz SzaboZE #14592 üzenetére
Sajnos, éppen a Latitude az egyik, amelyik lengyel összeszerelés, olyan polszki-fiatos, nem hiszem, hogy zavarná őket, hogy Latitude-ot, vagy Inspiront raknak össze; nem hiszem, hogy Limerickben tanulták ezt, mert az ír dellekben nem találkoztam ilyen anomáliákkal.
Bár lehet, csak a limericki pubokat látogatta fél éven keresztül a kiküldött 400 lengyel.
Csak a sajátjaimról tudok biztosat, de amit mástól hallottam, az sem különb.
1, lat. E6400: billentyűzet lefogató csavar 2 helyett 1, wwan egyik antenna nem ér el a modemig, egyik csatlakozón sincs védőkupak, csak szigetelőszalag-darab, nem is elvágva, elharapva, vagy tépve.. MADE IN POLAND
2, Lat. E4300: WWAN egyik antennakábele hiányzik (természetesen wwan ready a cucc) MADE IN POLAND
3, Latitude E6400: HDD heret rögzítőcsavar 2 db hiányzott MADE IN POLAND
4, Latitude on flash: dell.com-on 60 USD, itthon 27.000.- Ft
5, Latitude E4300 backlit hu KB megrendelve 2010. 01.21.-én, még nem érkezett meg.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
asadasad22
őstag
válasz premete #14590 üzenetére
amit irsz, az mind igy van, viszont ez elsosorban a dell magyarorszag sara, nem a magae a delle.. es ok sem igazan tehetnek rola sztem, magyarorszagon sajnos nagyon sok ceg tamogatottsaga sehol nincs a kinti szinvonalhoz kepest, es ez elsosorban annak koszonheto, hogy jelentektelen piac vagyunk itt vilagviszonylatban, illetve hogy jocskan le vagyunk maradva, es sok esetben a szarral is beerjuk, joval dragabban. jo pelda erre ez is, de szinte minden mason is latni: kint egy bd film ugyanannyi mint egy dvd film (20 usd), mig itt egy dvd 3000 huf (ez meg oke), egy bd 7000 huf. de ez mindennel igy van.
egy rendesen tamogatott orszagban ilyen nem is fordulhatna elo, mint jelen esetben, hogy valamelyik videokartya melle csak ilyen monitort valaszthatsz vagy forditva, mert te magad valaszthatod ki a geped kb minden egyes alkatreszet.
en orulok h ossze tudtam rakni magamnak egy jo gepet, az nbd gari pedig magyarorszagra is szol, innentol kezdve nem is igazan talalhatnek jobb markat itt, mashol sincs jobb support, sot. -
GorSan
csendes tag
válasz csuki00 #14589 üzenetére
Hosszasabb morfondírozás után a közelmúltban vettem külföldről, a német eBay-ról, használtan (lízingből visszaadott) Dell Latitude D630-as gépet (T7700-as, 2,4 GHz-es processzor, 4 GB RAM, 250 GB winchester, 128 MB-os nVidia Quadro grafikus kártya). Házhoz szállítva 140.967 forintba került. Ennyi pénzért csak a vasat kaptam. Az operációs rendszert, a meghajtó programokat nekem kellett beszerezni. Elvileg furcsa az 1440*900 pixeles felbontása (mármint számszerűen). Egyelőre nagyon elégedett vagyok vele. Feltételezem, hogy a barátnődnek is örömet okozna egy ilyen gép használata, ha tudtok fizetni PayPal segítségével az eBay.de-n történő vásárláskor. Nem kell félni a 2 - 2,5 éves, használt géptől! Az eladó a a még hátralévő garanciát meghosszabbítva adta a gépet!
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz premete #14593 üzenetére
Hihetetlen, napi 5-6 latitude megfordul a kezeim között és hidd el nem ez a jellemző... Most vagy iszonyú peched van vagy én vagy mázlista
ON Flash-sel van már tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Doresz
tag
válasz SzaboZE #14584 üzenetére
Najó, ezt nem vágom, mit kéne megnéznem a karaktertáblán? Vezérlőpultban megnéztem a billentyűzetet, ott az van, hogy "Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyűzet". Nem ennek kéne ott lennie? Amióta újraraktam a rendszert, semmit nem babráltam itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest