Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Egy Intel GMA X4500 mire elég?! Barátnőm kiszemelt gépében egy ilyen lapul, és szeretne sims hármazni....
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szüksége lenne egy megbízható laptopra. Napi szinten használná, hozná vinné... kiváltaná az asztali gépét. Tulajdonképpen netezésre, zene hallgatásra (rádugná az otthoni hangszóróra) és egy kis játékra használná pl: sims 3, egy két stratégiai játék, bf heroes... szóval nem nagy gépigényű játékokról lenne szó.
Olyan 130 at szánna rá.... de maximum 150 az a legfelső határ. Oprendszer nem kell és semmi olyan ami drágítaná.
Én a dell vostro 1015-ös gépét néztem ki jónak tűnik és csak jókat hallottam róla, de nem tudom, hogy mennyire lenne elég.
Ami tetszik benne, hogy 3 év garancia van rá. És jó az akku ideje... de az olcsóbb modelleket 2,2-es celeron procival adják ami szerintem kevés.... a T6570 pedig nem tudom, hogy megéri e a 20k pluszt.Jó lenne ha lenne benne egy kis tartalék... mert nem az a fajta aki évente venne másikat
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek kellene egy noti. Nem kell neki semmi komoly csak átlag használat, esetleg kis játék (de ez nem lényeg). Én egy Vostro 1015 -öst néztem ki. De ebből van két verzió egy Core 2 Duo T5670 1.8GHz. és egy Celeron 900 2.2GHz. laptop procikhoz nem értek, sose használtam, szóval nem tudom, hogy teljesítményben mekkora a különbség. Ahogy néztem árban 10 rugó. Érdekelne, hogy teljesítmény üzemidő tekintetében megéri-e?
Valamint ha van más tippetek akkor örömmel veszem,
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Energiaital topic
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkBook 14 i5-1135G7 16gb ram 512 SSD FHD IPS
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- XPS 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest