Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retr0
tag
Nekem még most sem megy a scroll sajnos, már feltettem, meg leszedtem a drivert 2x, is, restart is volt, de semmi.
-
Milan24
aktív tag
Megvan a Dell XPS 1640-em. Nagyon zsír.
P8700
4GB DDR3
ATI RAdeon 4670 1GB
Full HD RGBLED-es kijlező
500GB (7200rpm) prociTeljesen meg vagyok elágedve eddig.
Köszönöm neked: mobo
-
Milan24
aktív tag
Windows 7-re létezik 64bites ISO bemountolo progi? Eddig a Magic ISO-t használtam ami nekem nagyon bejött. Kicsi mindent tud. Valaki?
-
helkis
veterán
üdv!
van egy XPS M1730-as nálam, ami nem akar elindulni, ledek világítanak normálisan, de nincs kép, se boot.. van az a media-mód-os dolog, akkor bejön egy kép, de nem megy tovább..
cmos-clear megvolt, ramok, proci, hdd jó másik gépben, kipucoltam, rengeteg kosz jött ki belőle, de minden maradt a régi.. ötlet?
előre is köszi!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Milan24
aktív tag
Van egykét ismeretlen eszközöm. Mik lehetnek? DVB-t valakinek működik rendesen?
A CD/DVD kiadó érintő gombbal nem adja ki a lemezt.Megoldás szerintetek? XPS 1640
-
SzaboZE
addikt
válasz Milan24 #14310 üzenetére
Nem tudom hol tart a téma, de 1-2 héttel ezelőttig úgy volt, hogy az AH Budapest térségében valami minősíthetetlenül gyenge jellel sugárzott, mert valami katonai frekit használt a DVB-T sugárzáshoz. Úgy akkoriban hallottam, hogy megállapodtak az illetékesekkel és hamarosan rendes minőségben fognak tudni sugáozni.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz SzaboZE #14312 üzenetére
Na, akkor ez a fáma: http://www.ahrt.hu/Sajtoszoba/Sajtokozlemenyek/Jelentos%20javulas%20Bp%20vetel.aspx
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
saltanus
aktív tag
sziasztok !
dell vostro laptopom van . nvidea geforce 8600 256mb grafikus karty van benne. grafikus kartya csere megoldhato e? pl erosebre?
koszi
-
Milan24
aktív tag
XPS-emen, Windows 7 64 bit van fenn, és valamiért nem megy a COD4, el se indul, be se lép a játékba. Valakinek volt ilyenje? És volt rá megoldás?
-
Rocko007
aktív tag
válasz ArrayOfLilly #14287 üzenetére
Köszi, működik SXPS-en, egy alternatív media center. Hasznos program, ajánlott kipróbálni.
-
Milan24
aktív tag
Ha nem megy fenn minden multimédiás gomb. Wifi, CD\DVD kiadó gom, akkor erre kell valéami külön progi? (XPS 16)
-
saltanus
aktív tag
válasz SzaboZE #14317 üzenetére
Nekem egy dell vostro 1500 van.
Leirás:
Installed Physical Memory (RAM) 2,00 GBProcessor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz, 2001 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s)
NVIDIA GeForce 8600M GT
Mobile Intel(R) PM965/GM965/GL960/GS965 Express PCI Express Root Port - 2A01 -
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Tegnap végre egy dell studio 1555-ös tulaj lettem. Egy problémám akadt a dell driver download managerrel, nem működik megfelelően, azaz sehogy . A Dell honlapján kijelölöm a drivereket add to list funkcióval majd mikor elindul a program kiírja, hogy üres a listám, adjam a letölteni kívánt tartalamat a letöltési listába. Körülbelül 100x hozzáadtam de a progi üresnek látja a listát. Win7-el és Xp-vel is próbáltam, a jelenség ugyanaz. Ötlet?
-
-
Steve-0
őstag
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
inspiron 1545-hez tud vmi bluetotthn drivert x86 vistahoz?
hüllő
-
Retr0
tag
Sziasztok, egy olyan problémám lenne, hogy ha az XPS-em et akkuról hajtom, akkor a játékok szaggatnak, míg hálózatról hajtva tökéletesn fut.
Be van llítva egy saját séma, hogy teljesítménycentrikus legyen, de valahogy mégis visszább vesz, ha akkuról megy. -
stiggy
tag
Ma másodszor beszéltem a Focus Camera ügyfélszolgálatával, először egy férfi, most legutóbb egy nő vette fel. Egyszerűen lehidalok. Ilyen késséges (nem nyálas) tájékoztatással még nem volt dolgom. Még arra is választ kaptam, amit meg sem kérdeztem. Félő, hogy az üzleti titkaikat is kifecsegik...
Csak ajánlani tudom őket. A Dell gépek ára nagyon kedvező. Ha valamilyük épp nincs raktáron mondanak egy időintervallumot, én esetemben többet mondtak, biztos ami zicher alapon.
Gondoltam megosztom veletek a tapasztalataim. Lassan talán sikerül felzárkózni a nyugathoz, vagy ha úgy tetszik visszatérni a gyökereinkhez.
Legjobbakat!
(Remélem nem törlik a hsz-t, én hasznos tippnek érzem. )
[ Szerkesztve ]
-
Milan24
aktív tag
Nekem valaki csak egy normális drivert mondjon erre a HD 4670-re, mer 6300-at kaptam csak a 3DMark06-ban. GT 240 nem kaphat több pontot T4300-as procival mind nekem a P8700-el és HD4670-el. Kizárt.
QuickSetel már rendesen működik minden gombom. Még csak annyi, hogy ha nyomkodom a wifis gombot, akkor nem csinál semmit. De a kijelzőn megjelenik ez:
És nem tudom kikapcsolni akkor a wifit? Jah és a bloutooth jel világít meg mellette a wifi jel.de ami mellette lenne antennás jel az mikor világít?
Bocs a sügér kérdésekért, de még nagyon új vagyok jó gépekbe
-
Milan24
aktív tag
Everestnél tapasztalta már valaki, ha rámegy az érzékelőkre, hogy hány fokos a gép. Akkor mindha meghalna?
-
-
SzaboZE
addikt
válasz Milan24 #14344 üzenetére
Ez függ attól, hogy mennyi hőt termel a proci. Lehet, hogy a kollegáé kevesebb hőt termel, azért kapcsolgat ki a venti.
A másik antenna jel a HSDPA jele. Természetesen csak akkor világít, ha van HSDPA kártya a gépben és aktív.
-
Rocko007
aktív tag
válasz Milan24 #14338 üzenetére
Üdv!
Ne bosszankodj, mert Amíg a P8600-am volt 5700 pontot kaptam default beállítások mellett. ATi 9.11 mobility modded volt fent. VGA oc-val hirtelen megtáltosodott a gép, 7650 pontot zsebelt be. Most próbálom ki a legfrissebb drivert (10.2), remélem, hogy még gyorsulni fog egy kicsit::-]
Quicksetből nekem a 9.6.8-es van fent, minden funkciója működik. ment pü.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest