- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retr0
tag
Megoldódott.
Safe módban indítva lefutott a scan
Nem tudom, hogy ez valami win7 bug, vagy a biossal nem stimmel valami, de remélem nem jön elő többett.
Azt tudja valaki, hogy miért lehet az, hogy 3 programból 1nél szektorhibát ír ki a gép a merevlemezen?
2hetes használat után nem kellene.
HD tune Pro és a Hard Disk sentinel szerint minden rendbe -
Retr0
tag
Próbálgattam tegnap de semmi.
Ha rámegyek arra, hogy elmezellenőrzés ütemezése, akkor ugyebár a következő restartkor kellene ezt megtennie, de továbbra is megáll.
Negyedóra türelem után kinyomom, mert addig meg se moccan.
Próbáltam rendszervisszaállítást is csinálni, jelzi, hogy sérült a C meghajtóm.
Szóval valahogy csak lekéne futtatni azt az ellenőrzést.
HDS szerint 100% a lemezek állapota.
Egy WD 5000BEVT van benneÖtletek?
-
Chaser
legenda
Alapból felajánlotta nálam. Nekem a dell managar semmivel nem működött, explorerrel se.
Ace Ventura: Win7 alatt többet tudnak a gépek akuról, valahogy kevesebbet eszik a gép kb 5%-kal, mint xp vagy más alatt, vista alatt még nem mértem. Érdekes fogyasztású a géped meg kell hagyni.
-
-
Milan24
aktív tag
Nekem is az van fenn. Nekem nem szaggat, de nem is gyorsak a játékok.
Nekem is jobb lenne valami használhatóbb driver. Amúgy ebbe ki se teszi a kijelző széléig a képernyőt ha játékba lejjebb veszem a felbontást, szal a fene se tudja. Énnekem összehasonlítási alapom nincsen mer ezt tettem fel legelőször. -
premete
veterán
Olvasással van gondod, vagy a szövegértéssel, vagy az angol nyelvvel? Mindegyik letölthető program alatt ott a leírása is.
[hasznos dolog a google]
Ugyanott van driver update program is általában. -
DV
senior tag
Hogyha a "LED backlit display (optional)" van kiirva a gephez, akkor azt meg kell rendelni, marmint alapbol nincs a gepbe szerelve (opcionalis).
1747 manual, merevlemez-meghajtót(k), 2 db HDD/SDD-nek van hely.
A 1557 eleve kisebb gep, nincs hely a 2. HDD/SDD-nek. Manual, merevlemez. -
premete
veterán
Igaz, csak kicsi delljeim vannak/voltak, az ilyen böszme nagy laptopokat nem kedvelem, de erre is igaz, hogy a hdd egyszerűen cserélhető: minden Dell laptophoz van letölthető szerelési útmutató. [hdd csere]
A legtöbb gépen van [segédlet is]
Optikai meghajtó helyére második hdd, vagy pótakku a Dell üzleti laptopjaiban is van, de az xps nem az a kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest