Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz PindurAnna #4350 üzenetére
Ezen sajnos már tényleg csak nevetni tudok. Mi kerülhet 58 ezer jómagyar forintba egy cipőn?.. Én nagybátyámtól szoktam néha kapni ruhákat, amiket vagy kétszer vette fel, mert aztán mégsem tetszett neki.
Egyébként hoztam neked és atinak képeket!
(#4352) daa-raa: Jó ha félévet kibírna.. Mikor nullázódik a képfeltöltő?
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz PindurAnna #4350 üzenetére
14k-t biztos nem adok farmerért. 58k-s cipőre meg annyit, hogy a mostani bakancsom volt vagy 20k. A korábbi hasonlóból kiindulva 8-10 évet kibír folyamatos használat mellett. Kérdés az a DC cipő is bírna-e ennyit.
kovy29: [link]
De úgy látom itt már szokás lesz a közösség elleni izgatás.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz #65675776 #4352 üzenetére
Az egy hónap megvolt, csak az nem mikortól indul. Mindig 18-án?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ngabor2
nagyúr
válasz Bjørgersson #4354 üzenetére
a képfeltöltő mindig a feltöltést követő 1 hónap után nullázódik. a kép megmarad, csak a keret áll vissza.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz #65675776 #4352 üzenetére
Oh dehogy bír. Májusban vettünk egy DC cipőt 20-ert, kb egy hónap múlva el kezdett leválni a talpa és a nyelvénél is elszakadt. Visszavisszük és azt mondták, hogy köteles vagyok a javítást elfogadni. Oké, de kértem írja bele a jegyzőkönyvbe, hogy ha ragasztós lesz a vászon nem fogom átvenni.
Szólnak kész a cipő menjünk érte. Persze tiszta ragacs..jó akkor minőségbevizsgálást kérek, mert én így nem veszem át. Erre az eladó, hogy hiába írja meg a papírt meg az újbóli jegyzőkönyvet úgyse fogják elfogadni meg kb 15 nap a bevizsgálási idő. Mondom nem baj ráérünk. Egy hát után jött az sms hogy elfogadták a reklamációm..mehetek levásárolniKovy köszi a képet ez nagyon jól néz ki
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Bjørgersson
félisten
válasz ngabor2 #4355 üzenetére
Már értem, most lettem figyelmes az archiválás oszlopra is a képeimnél.
Anna nyisd ki az ablakot, küldök fénypostával kóstolót.
-
törölt tag
válasz PindurAnna #4356 üzenetére
Komoly.
Mondjuk 58k-ért már elvárnám, hogy pontosan a lábamra szabják azt a cipőt, és egyedileg, teljesen kézzel készítsék. Ezzel még indokolható is lenne az ár. De egy kínában tömegtermelt valami, amit előállítani kb 2-300HUF, főleg mivel semmi érdemleges anyag nincs benne...
-
Bjørgersson
félisten
Ha már a cipőknél tartunk, nekem most ez tetszik nagyon és szerintem még szállítással együtt is olcsóbban jutnék hozzá külföldről, mintha itthon venném meg.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Bjørgersson #4359 üzenetére
Ezzel az a bajom, hogy nem lehet felpróbálni. Van olyan cipője a fiamnak ami 41-es, de a mostani 43-as..
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Bjørgersson
félisten
válasz PindurAnna #4360 üzenetére
Általában 42,5 vagy 43 szokott kelleni akármilyen márkából, szerintem ebből is jó lenne. Ha más nem a mérettáblázatból valahogy kisaccolnám melyik is jó nekem.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Bjørgersson #4361 üzenetére
Rizikós...
-
Bjørgersson
félisten
válasz PindurAnna #4362 üzenetére
Valahogy biztos meg lehetne oldani a cserét.
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
-
mexicanraven
senior tag
Ha a gyerkőc löketi a deszkás cipő témát, akkor Osirist kell neki venni, nekem eddig vagy 5 pár volt, mind jól bírta.
when the sun shines, we'll shine together
-
werszomjas
addikt
válasz ngabor2 #4364 üzenetére
nyamíí
de jó színe van a konyhapultotoknak
Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de sztem a palacsinta akkor a legfinomabb, ha más készíti el
Én mikor magamnak csinálok sose esik olyan jól, mint mikor más süti ki
(#4368) PindurAnna> mert az hova lett? mégse vált be? de a színe ilyen volt
[ Szerkesztve ]
üdv
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz mexicanraven #4365 üzenetére
Nem is hallottam még ilyen cipőről
Vérszomjas ez nem az amit tőled vettünk Az az ablak alatt van
[ Szerkesztve ]
-
mexicanraven
senior tag
válasz PindurAnna #4368 üzenetére
Sinus/Garage boltokban kapható, szerintem jól is néznek ki, az áruk változó, de eddig én nem találtam problémát a minőségükkel.
Itt még kicsi a választék a nyári termékek miatt, de a NYC 83-as típusok elég jók!when the sun shines, we'll shine together
-
giigz
veterán
Na ha már cipő:
Csak Nike-t szabad venni, bármilyen használat mellett is ki fog bírni 1 évet, 15-20k-ért lehet kapni őket. Nekem 8-10 éve csak Nike cipőm van, az első 1 évben egyiknek sem volt semmi baja, utána is csak az ápolatlanság miatt.
-
ngabor2
nagyúr
válasz werszomjas #4366 üzenetére
nekem mindegy, ki készíti. én készíteni is szeretem.
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
A napokban eladó lesz egy bontatlan csomagolású, garanciális Logitech Z623! (garancia 2 év, mely a Logitech-hez szól)
Debrecenieknek némi kedvezmény is jár!
Érdeklődni pü-be!when the sun shines, we'll shine together
-
PindurAnna
Közösségépítő
Tényleg ha már cipő..van két pár teljesen új cipőm amit eladnék. Ajándék volt de nem jó méretileg és a másik meg nem tetszik.
-Reebok easytone fekete 43-as. 26990 Ft volt, 20000 Ft-ért eladnám.
- Hervises seems 41-es fehér-fekete 4995 Ft volt, 3500 Ft-ért eladnám.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
így kell ezt csinálni!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
zolikaDB
veterán
Kossuth utca forgalmi rend:
a két sáv ahogy beszűkül, ott szépen el is fogy a felezővonal, majd egy sáv, és a Csonkánál kiszélesedik kettőre.... -
blasko92
őstag
válasz #65675776 #4348 üzenetére
Angol turiban rá lehet bukkanni 501-es Levis farmerre Én ~1000 Ft-ért vettem ott egy feketét 3-4 éve, és még mindig múkodik Egyedül annak tetszik a szabása.
Cipőből Adidas Superstar. Az 4 évet kibírt téli/nyári használat mellett + 1 hét kukoricacímerezést.
Anna mennék szívesen, csak nem tartózkodok már Debrecenben
De ha egyszer megyek, és lesz ilyen party, akkor benézek -
kiss.a
tag
honnan lehet rendelni ilyenkor gyros tálat ami normális adag is.
-
-
Potib
tag
Üdv!
Eladó konfig lehetőleg egyben.
Asrock H61M-GS alaplap 2év gar.
FSP FSP350-60APN 350W 2év gar.
Intel Celeron G530 processzor 3év gar.
Kingmax 4GB DDR3 1333MHz memória 10év gar.
M-Tech FM12A-BK BLUE számítógép ház 1év gar.
GENIUS SW-S 2.1 200 hangfal 1év gar.
LG Flatron W2242S monitor
Gigabyte 5 gombos Egér 2év gar, Genius bill 1év gar.Csere nem érdekel.
Továbbá:
Panasonic DMC-LS5 fényképezőgép. 8 hónapos.
LOGITECH WebCam C270 HD 720p még kb. 1 év garancia van rá.Érdeklődni privátban.
-
elfelejtette
veterán
válasz ngabor2 #4364 üzenetére
Na jó, most akkor keresek egy moderátort, és kitiltatlak vele... :-)
Az a szerencséd, hogy csak most léptem fel, mert eddig sikerült beosztanom a tegnapi kemencében sült túrósbélest![ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
GIJoe
addikt
Én pedig a magyar Mark cipőket favorizálom, teljesen bőr cipők, akár hosszú évre jók, ha vigyázol rájuk. Igaz hogy nem rég vettem a sportdirectben egy kappa sport cipőt, bár nem vagyok tornatanár hogy abban éljem az életem, de 6000 Ft-ot megért, eddig nincs bajom vele...
-
Bjørgersson
félisten
Esetleg Tisza?
[ Szerkesztve ]
-
-
zolikaDB
veterán
válasz PindurAnna #4382 üzenetére
Igazad van, Széchenyi!
-
GIJoe
addikt
válasz ngabor2 #4387 üzenetére
legutoljára a munkaruházati boltban vettem (hatvan utca) 15K volt, egy bőr csukáért nem sok... (érdemes benézni sokszor) sok esetben nekem sem annyira, de most inkább legyen bőrben a lábam, mint egy műanyag síró kínai gyerekek könnyeivel összepréselt alig szellőző szöveg,plasztik szorításban
-
nakrisz
tag
775-ös foglalatra keresek hűtőt, akár a gyári is tökéletesen megfelel. Ajánlatokat privátban várok. Ha ma átvehetem, az csak előny.
-
wwhy
veterán
Valaki nem rendel/ne mostanában a sportsdirect-ről?
Postába beszállnék.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Scoobyka
addikt
Eladova valt egy iPhone 3gs 32 gb-os keszulek.
Amit kinalok:
A keszulek teljes karcmentes kijelzo es hatlap (most lett felujitva) ,gyari kabelek,tolto,headset,doboz,leirasok,sim kiszedo tu.
+ajandekba adok 2 rapatintos vedotokot (feheret es feketet)
+asztali dokkolo
+1 ajandek tolto kabel
+plusz egy sim tarto
+1 apple vedotok.
Keresre JBelem vagy barmilyen IOs rendszert felteszek neki esetleg magyarazatot is nyujtok hozza valamint barmilyen appot felrakok ezekert kulon dijat nem szamolok fel ez benne van az arban. Wifi,GPS hibatlanul mukodik!
Az elolapi uvegre 1 honap garancia van ha elromlana a hatso burkolatra 3honap! (Bp-re szol mind2)
Ar:65.000Ft amibol er alkudni meg 5.000-et!
Csere szoba jöhet,de hasonlo vagy esetleg dragabb keszulekre. Amennyiben dragabb egyeztetes utan rafizetek.
Erdekelne Galaxy S 2 vagy iPhone 4 ,de mas is szoba johet ami hasonlo parameterekkel rendelkezik.Pmben keressetek arra jobban figyelek. Tovabbi szep napot!
-
blasko92
őstag
válasz PindurAnna #4381 üzenetére
Csepelen
-
simonzé
addikt
Vennék USB-s analóg TV tunert normális állapotban, normális áron.
Ajánlatokat privátba kérek. Tapasztalataim szerint ez egyszer leírva hatástalan, ezért még egyszer: Ajánlatokat privátba kérek.
Köszi!I don't fit in. I fit out.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest