Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lappy
őstag
Debrecenben (lehetőleg! ) keresek 50x50x10 12V-os ventilátort PC-be! Több darab kellene aki tud jó áron az írja meg hol vagy ha van neked úgy is jó!
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Salex1
őstag
válasz Cs1csó #127944 üzenetére
frisslevegős klímának hívják azt, amelyik kinti levegőt is szív, de nem olcsó mulattság. Egy családi házban, ha szellőztetsz naponta, akkor nem is sok értelme van.
Nekem 25 fokon megy a klíma, és ahogy kint eléri a 25,5 fokot, már nyitom az ablakokat és úgy szellőztetek. -
mackosajt
addikt
Cívis Tv szervíz kapcsán érdeklődnék, hogy kinek mi a véleménye róluk?
Múlt hét szerdán vitték el bevizsgálni a mosó-szárító gépünket, kiterjesztett gariban.
Előbb hívtam őket, és még mindíg bevizsgálás van folyamatban... egyszerűen hihetetlen, hogy 3 munkanap alatt nincs meg az ok.
Egyébként szárítás közben a fi-relet verte le. Mosás közben semmi, ami szerintem (korábbi javításnál, gyári gari alkalmával tett betekintéseim alkalmával, szerintem a szárító rész fűtőszálnak testzarlat gyanúját adja)
Nem tudjátok, hany nap lehet, amíg ezzel bohóckodnak?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
sirály69
őstag
válasz mackosajt #127955 üzenetére
Csak csendben jegyzem meg, hogy nekem a Philips szerviz 42 nap után csinálta meg a bevizsgálást.
Tudtommal gumiszabály érvényes. Törekedni kell a mihamarabbi bevizsgálásra, hibaelhárításra.
Egyébként náluk már több esetben javítatam már tvt, stb és kb 1 hét volt az átfutási idő...
Milyen márka a gépezet?Szerver Hosting Debrecenben
-
Csöves
őstag
Jogsi hoszabbítást intézhetek vidéken is, vagy csak Debrecenben?
Orvosi megvan, de délelőtt vidéken vagyok és ott intézném, ha lehetAquila non captat muscas.
-
mackosajt
addikt
válasz sirály69 #127956 üzenetére
Candy... soha többet nem veszek.
@aryes: csütörtök-péntek-kedd. 3 lesz az. Plusz szerdán reggel -kor vitték el.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
bul07
nagyúr
válasz mackosajt #127959 üzenetére
Samsung tv-t csináltattam garanciába náluk, többet
Semmi gond nem volt
Egyiket hétfőn vitte pénteken hozták
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Van egy Mann olajszűrőm, téves rendelés. A cikkszáma: HU 612/2 x
Erről van szó konkrétan. Én 1.4-es G Astrához rendeltem.2 tábla Tibi tejcsokiért vihető.
-
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #05304832 #127940 üzenetére
Nem kotegedes, csak pici kiigazítás.
A probléma nem a jelenlegi elnöknel kezdődött.
Már Obama első időszaka alatt felvetődött, hogy a Huawei HALOZATI rendszerei az USA-ban nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. (Kínai állam fedocege, és adatot halasznak, de főleg internetre, vonalas telefonra kell gondolni. Utóbbi Amerikában iszonyat elterjedt és a mai napig igen erős piaci szereplő.)
Ez kb. 8 éve kezdődött, és azóta "súgják" az éppen aktuális elnök fülébe, hogy ebben lépni kellene.
Obama jó arc volt, csak szóba hozta ezt, de valódi lépést nem tett.
Időközben (állítólag) ez a kémkedés folyamatosan bővülő tendenciát mutat, és nemigen látnak más megoldást, mint minden amerikai befolyásoltságú oldalról támadni őket." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mackosajt
addikt
válasz sirály69 #127960 üzenetére
Gyorsan és olcsón kipróbáltuk milyen 4 gyerek mellett a szárító funkciót használni. Többször volt gyári garis szervíz, legutóbb motor csere. Azok gyorsak voltak, de az másik szervíz.
Ezek 1 hétre a kiterjesztett garis bejelentés után jöttek a gépért, már ez sem annyira szimpi. Ez a több napos bevizsgálás szintén.
Elhiszem, hogy samu prémium szervíz, és nyűg nekik a candy szutyka, de nem én vállaltam a biztosító felé a kiterjesztett garis szervíz szolgáltatást.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Zola007
veterán
válasz mackosajt #127969 üzenetére
Mostanság a "pénztártól távozás reklamációt nem fogadunk el" elv működik a legtöbb cégnél.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mackosajt
addikt
válasz Aryes #127971 üzenetére
Következő az lesz. Most készül a 32A betap, az eddigi 10A helyett. A házban meg vagy 10 éve ki lett cserélve az összes kábel.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
TrackR Bravo bluetooth nyomköveto - 3499Ft
Fitbit Flex aktivitásméro, okoskarköto - 7999Ft
HOMTOM S12 telefon ( ÚJ ) - 14000Ft
Nokia 1600 telefon ( újszeru ) - Csak a telefon és tölto van hozzá.
-
zolikaDB
veterán
A huawei oprendszerrol: [link]
Sracok, Win7 alatt laptopon ezzel a gombbal hogy csinalok print screen-t?
Ha megnyomom, a Paint-be Ctrl+V-re semmi, ha nyomok utana Ctrl+C-t, akkor se jo, az FN+a kepen levo gombra se semmi...
A kepernyometszo alkalmazas nem jo most nekem. -
zeon.hu
nagyúr
Debrecen Plaza garázs milyen magas?
Vivaro-val kéne parkolnom kb ½ órát.#?*@&!
-
dbius
veterán
válasz Dan-szan #127985 üzenetére
pl. Hario Skerton Pro. A Csapó utcán a Black Sheep kirakatában mintha láttam volna kirakva!
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Lebontott vályog mellék épület falazatát lehet hasznosítani vagy konténert rendelni és el szállítani (sajnálom csak úgy kidobni) ?
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
-
törölt tag
válasz atike #127997 üzenetére
Az nem. Csak már kissé rosszul vagyok attól, hogy a legtöbb "Milyen akármit vegyek..." topicra rátelepedtek a sznobok. Szóval mint láthatjuk nincs:
KV főző 100k
daráló 35k
TV 400k,
notebook 300k
telefon 100k és 6" alatt (ezt a kört ez a topic is lefutotta pár hete, ha jól rémlik Zola kérdésével kapcsolatban). Stb.Ezek a topicok szinte kivétel nélkül elszakadtak az emberek valós igényeitől, de akár úgy is mondhatnám, hogy en bloc a valóságtól. Bezárkóztak a maguk kis elefántcsont tornyába, és a csillogás elvakította őket. Talán a fej/fülhallgatós működik rendesen. Ott nem akarják meggyőzni az embert, hogy akár 5-10x annyiért vegyen valamit, mint amennyit szán rá. Gondolom azért is, mert abban a topicban nem sznobok, hanem valódi hozzáértők adnak tanácsot, akik valóban tudják mi a különbség a kategóriák, és eszközök között, és képesek a feltett kérdésre válaszolni, a megadott paramétereken belül. De egyébként bárhol máshol nézem (legalábbis külföldön) a szakmai oldalakat, minden témában képesek kategóriákban gondolkodni. Nem padig csak és kizárólag csúcs és prémium eszközökben gondolkodni, és azokat próbálni leerőltetni az emberek torkán. KV témában is. Érdekes módon képesek $50 (15-18k) alatt is ajánlani jó KV főzőt. Ami itt megy a fórumon a legtöbb ilyen témában, az már egyszerűen szánalmas.
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Kerti öntözőrendszerhez locsolófejet hol árulnak Debrecenben?
Illetve, tudnátok ajánlani locsoló pisztolyt, aminek normális vízátengedése van? (eddig amit találtam, az mind nagyon lefogja a kutat és kevés víz folyik át rajta) -
zolko74
tag
válasz #65675776 #127998 üzenetére
Szerintem kicsit túlreagálod a dolgot. Ha kicsit utánnaolvasnál a kávédarálás technológiájának akkor rájöhetnél miért kerül többe egy kávéörlő mint egy propelleres kávédaráló. A kérdező megvehetné a boltban is az előre daráltat, de valamiért jobban kedveli a frissen őrölt kávé aromáit... Akkor most ő is sznob?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest