Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Hajdúböszörményben tulképp most milyen kábeltv és internet szolgáltató van? Semmilyen?
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Keresek 2x1 GB DDR3-as ramot. Sebesség lényegtelen, occsó legyen. Várom az ajánlatokat pü-ben. Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Keresek 2x1GB DDR3 memóriát. Márka, sebesség lényegtelen, az ár nem. Ha lehetséges, akkor PÜ-ben várom az ajánlatokat (ha lesznek ).
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
-
HWSW
tag
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem: fel kéne tölteni egy Defy akksiját, van valaki Hajdúböszörményben, aki megoldaná? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
válasz diablo1984 #42901 üzenetére
Ja, de a telefon perpill téglásítva van, hogy ebből kikerüljön kellene egy full feltöltött aksi. A telefon addig meg nem tölti az aksit, amíg nem indul el rajta az oprendszer.
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Valaki ismeri a fenti üzletet? Esetleg dolgoztatott már velük? Ha tudna írni valaki pro/kontrát a munkájukról, azt megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Keresek PCI-E vidkarit S-Video kimenettel. Legjobb lenne passzív hűtéses. PÜ-ben jöhetnek az ajánlatok, amit előre is köszönök.
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Üvegtölcsért hol tudok venni Debrecenben? Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Üdv!
Nincs valakinek F Astrához tetőcsomagtartó kölcsönbe? Olyanra lenne szükségem, amit a gyári rögzítési pontokhoz kell rögzíteni, mivel 3 ajtós Astráról lenne szó! Az ikeából kellene egy munkalapot elhozzak!
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek ilyenje?
Tudnék érte adni kp-t, vagy AMD-s lefogatót!
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Ajánlom magamat: [link]
WD: 2 db. WD5000AAKX-60U6AA0
Seagate: 3 db. ST500DM002
Ár: 7e/db.[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Ilyen volt nekem is, egymás után talán 2 próbálkozás is, felhívtak az OTP-től (természetesen rejtett számról), hogy visszaélés történt, letilthatják-e a kártyámat, én meg mondtam, hogy nem. Letettük a telefont, felhívtam én a bankbiztonsági kutyafülét, ugyanazt a nőt kapcsolták , és akkor mondtam, hogy mehet a tiltás.
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
válasz SG3rg0 #74616 üzenetére
Biztos utálhatod a guglit.
http://www.dkv.hu/hu/menetrend/bus/airport-bus[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Az úgy van, hogy pl. Hajdúböszörményben megvannak a szelektív kukák, de azokat egy kamion hordja el, egyszerre, egy raktérben, összeborogatva, majd a telepen (gondolom) közhaszontalanok (tisztelet a kivételnek) szétválogatják. A telep vezetője mondta ezt a városi TV-ben (igaz, már vagy 2 éve), mert olcsóbb a telepen szétválogatni, mint minden egyes kukához külön kiszállni.
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
-
HWSW
tag
Üdv!
Keresek 17"-os laptopot 50e Ft környékén, beépített webkamera feltétel, matt kijelző sem ártana.
Ha van valakinek hasonló feltételekkel eladó, legyen szíves küldjön pü-t a részletekkel.[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
-
HWSW
tag
Sziasztok! Debrecenben/környékén foglalkozik valaki foncsor felújítással? Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
-
HWSW
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest