Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
birq
tag
Sziasztok!
2 x MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G, gari: 2020-06-19 emag. - 0,05 BTC
üdv: Attila
-
bul07
nagyúr
válasz atike #111202 üzenetére
Gondolom
BTC=BitcoinLehet bányász karik voltak
Mire megírom ej
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dewil666
őstag
Jól látom most mennyibe kerül egy BTC ?
Most már el kellene adni azt a 20 darabot (ha lenne )[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről? [link]
Amire használva lenne az böngészés, Youtube, online film, zene, unaloműző ingyenes online játékok.Vagy esetleg van jobb gép 50 környékén telepített op. rendszerrel?
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
-
schulc99
aktív tag
bul07 / adorjant
Ajándék lenne egy 10 éves gyereknek, ezért keresek az olcsóbb kategóriában.
Ez jobb választás lenne? [link]Használt géptől őszintén szólva tartok ha laptopról van szó.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
adorjant
őstag
válasz schulc99 #111212 üzenetére
Ez kb ugyanazt tudja,mint a másik, újabb a cpu, de nem nagyon lett erősebb, csak a GPU.
Legolcsóbb kategóriából nem javaslom a vásárlást amúgy, de akkor már inkább valami ilyesmi -
schulc99
aktív tag
válasz adorjant #111213 üzenetére
Pedig reménykedtem.
A keretem viszont 60, így ebbe kéne beleszorítani a gépet, de úgy látom ez lehetetlen ha új gépet szeretnék.Még ezt [link] találtam, igaz használt, de újszerű. A keretemet ez is túllépi
[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a laptoppal kapcsolatos segítséget / hozzászólásokat.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Ha mar laptop...aki kepben van apple laptopokkal kapcsolatban (hasznalt 2008-2010-eseket nezegetek) es raerne 1-2 kerdesemre valaszolni privatban azt koszonettel vennem.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
D@niel
addikt
sziasztok,
van egy laptopom, aminek a billentyűzete körül eléggé ujjlenyomatos tud lenni a borítás a kézfejem miatt. szeretnék ide ragasztatni egy fóliát (a billentyűzet köré), amit persze jól meg kellene tervezni, tehát hozzáértő kellene hozzá.
tud valaki olyan személyt, aki vállal ilyeneket?𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
törölt tag
válasz mghltm #111220 üzenetére
Én értem. Upgrade az ok.
Mittomén lecserél ezt-azt, hogy jobb legyen a megtérülés/villanyszámla arány.
Míg a különböző google play-es Bitcoin miner vackokban a rig gyűjtése a cél, addig a kishalak a valóságban 10>x mennyiségű riget használnak, és optimalizálnak folyamatosan a nagyobb számítási kapacitás, és a kevesebb fogyasztás vonalán egyensúlyozva. -
Borosz
őstag
Tudna nekem valaki kölcsönadni egy n-es wifi routert egy hétre? Sanszos, hogy rosszalkodik a TP-LINK és mielőtt újat vennék, kipróbálnám ezt a lehetőséget is.
-
aero.
veterán
Sziasztok
64, ne adj isten 128gb-os SSD-t keresek megvételre, házhoz is tudok menni nagyjából az egész megyén belül. Samsung, Kingston, Intel, Sandisk és hasonló márkák érdekelnek.
-
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Elektronikai alkatrészeket hol tudok venni debrecenben? Elco kondi kellene.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
tahepa
senior tag
-
tahepa
senior tag
Egy barátomnak lenne szüksége pálinkához való ízesítő aromára. Debrecenben lehet valahol venni ilyen terméket?
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Eladóvá vált, egy még 2019 év végéig garanciás Xbox One S konzolom.
Akit érdekel, írjon rám nyugodtan privátban.
Csere is érdekel Nintendo Switch-re. -
senior tag
válasz 7Sony7 #111244 üzenetére
(#111244) 7Sony7 Egyelőre annyira jutottam tengap este, hogy egy kis vágást tudtam csinálni a csavarra, de még nem annyira széles, hogy a csavarhúzó bemenjen. Lassan haladok, a fűrészlapot is ketté kellett törni, és alig pár centit tudom mozgatni, nagyon kevés a hely...
De két bitfejet is beejtettem a motortérbe, így le kellett vennem az alsó burkolatot, aztán este fél 11-kor abbahagytam... talán majd ma vagy hétvégén... -
atike
nagyúr
Friss gumiteszt - nyári, téli, négyévszakos erre
Meglepő eredmények... Mármint tényleg azok.
Viszont egy dolgot nem tudnak/tudtak mérni - hogy melyik gumi milyen körülmények között mennyit kopik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest