- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz Cs1csó #155381 üzenetére
Ez sarga-sarga? Nekem inkabb libafos-sarga. Akkor legyen kanari-sarga. Ez jobban meghatarozza.
Kieg.: valojaban egy magyarorszagi baratomnak kuldenem - Magyarorszagrol. Pardon ha kicsit bonyolult vagyok. Lenyeg, hogy vagy Debrecenben kellene neki atadni vagy postan kuldeni - a nevemben. En sajnos tobb mint 2000km-re vagyok onnan. Ezert.[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
Keresek sarga szinu Samsung kulso DVD irot. PM ha van ilyened. Koszonom.
-
Borosz
őstag
Sziasztok. Október 6-7-én Debrecenben leszek. Keresek lga 1151 lapot, processzort és 2x4gb memóriát. PM pls ha van valamid. ;)
-
Borosz
őstag
-
Borosz
őstag
Eladó egy pár hónapos TP-LINK TL-WR841N router dobozában. 3K
Holnap estig lehet elvinni. PÜ-t nem nézek. _Kérlek hívjatok ha kell. -
-
Borosz
őstag
Van itt még egy DELL Latitude E5430 noti is eladó.
Szééééép és jó állapotban. Angol bill. 2*4GB DDR3, i5 3320, 1600*900 14,1 matt kijelző. Akku 3 órás kb. (állapota BIOS-ban normal). DELL 128GB SSD. Gyári 90W-os töltővel.
Ezen a linken vannak még infók, de nem ez a konfig már, hanem jobb picikét. Win7 64 pro matricával.
65K -
Borosz
őstag
Eladó Samsung P2270 22" FHD monitor. Hibátlan és szép. Külső tápos. DVI csatis. Péntek délutáni átadással. 15.000Ft
-
Borosz
őstag
válasz Borosz #117495 üzenetére
Update:
Sziasztok. Költözés miatt eladók a következő dolgok:
fenyő frontos vállfás szekrény - 5000
MTB bringa, férfi 16-os, teleszkóp elöl, csomagtartó, sárvédő, lámpa. Kék. - 8000
Tesco-s ezüst fém ágy (90cm), ráccsal - 5000
PC ház, Aerocool - 1000
Kicsi iróasztal, bútorlapból - 1000
Indesit mosógép IWSND61253, A+++, 6kg, 1200rpm. Jó állapot, hibátlan - 20000
Samsung Galaxy Core 4G okosteló, független, jó állapot, jó akku - 5000
iPhone 5s 16GB független, fehér/ezüst. Kijelző szellemképes, de szép a készülék. - 15000Itt a link a képekkel: https://1drv.ms/f/s!AuNJJLCqJTN18z56Ws5USdNa-nEl
Elnézést a képekért, sietnem kellett.
Ha érdekel valami kérlek hívj. Számom: Telenor2huszonöt8044.
A mosógép, hűtő, az ágyak, mikró, szekrény szállíthatósága július 15. Ezeket ezen a napon lehet vinni. Köszi a megértést. Aznapig szükség van ezekre. -
Borosz
őstag
Sajnálom...
Update:
Sony erősítő STR-DE245, táv (ajándék hangfalpár) - 10000
Irodai kis szekrény fiókokkal, zárható - 5000MTD 40 PO benzines fűnyíró, fűtartó - 15000
MTD ECS 20/40 villany láncfűrész - 6000
MTB bringa, férfi 16-os, teleszkóp elöl, csomagtartó, sárvédő, lámpa. Kék. - 8000
Panasonic cordless telefon - 500
Fenyő lakkozott ágy, ráccsal (90cm) - 7000
Fenyő IKEA ágy, barna, ráccsal (90cm) - 7000
Fekete irodai szék, szakadt - ingyen
Fenyő íróasztal - 2000
PC ház, Aerocool - 1000DELL 1909Wf LCD monitor - 4000
Philips 190 Wv LCD monitor - 2000
Komód, fenyő (fiókok sínjei cserések) - ingyen
kis fejméretre BIEFFE off limit bukó sisak - ingyen
Elektrolux kombi hűtő (nem mai darab, de működik rendesen) - 10000
Samsung mikrosütő 800W - 3000HP Elite 8200 Convertible fél-PC (i5-2500, hűtő, alaplap, táp, DVD) - 10000
HOME fit Living AD2000 kondenzációs páragyűjtő (450W,tisztítható porszűrő, takarítva) - 10000
iPhone 5s 16GB független - 16000 (leírás fentebb)Itt a link a képekkel: https://1drv.ms/f/s!AuNJJLCqJTN18z56Ws5USdNa-nEl
A mosógép, hűtő, az ágyak, mikró, szekrény szállíthatósága július 15. Ezeket ezen a napon lehet vinni. Köszi a megértést. Aznapig szükség van ezekre. -
Borosz
őstag
Van itt egy iPhone 5s is.képek
Ezüst/fehér. Jó állapot, jó akku. 16GB, független. A kijelzője most lett cserélve, mert az előző betört. Viszont úgy néz ki a képeken, hogy gyári hibás lehet a kijelző (szerintem). Egyébként szép a készülék, minden működik rajta szépen, TouchID is. Töltő nélkül lehet vinni 16-ért.[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
válasz Borosz #117489 üzenetére
Update (ígérem nem lesz minden tételnél frissítve ):
Irodai kis szekrény fiókokkal, zárható - 5000
MTD 40 PO benzines fűnyíró, fűtartó - 15000
Fenyő íróasztal - 2000
PC ház, Aerocool - 1000DELL 1909Wf LCD monitor - 4000
Samsung mikrosütő 800W - 3000
HP Elite 8200 Convertible fél-PC (i5-2500, hűtő, alaplap, táp, DVD) - 10000
HOME fit Living AD2000 kondenzációs páragyűjtő (450W,tisztítható porszűrő, takarítva) - 10000Itt a link a képekkel: https://1drv.ms/f/s!AuNJJLCqJTN18z56Ws5USdNa-nEl
Borosz
őstag
Irodai kis szekrény fiókokkal, zárható - 5000
MTD 40 PO benzines fűnyíró, fűtartó - 15000
Fenyő íróasztal - 2000
PC ház, Aerocool - 1000
DELL 1909Wf LCD monitor - 4000
Samsung mikrosütő 800W - 3000
HP Elite 8200 Convertible fél-PC (i5-2500, hűtő, alaplap, táp, DVD) - 10000
HOME fit Living AD2000 kondenzációs páragyűjtő (450W,tisztítható porszűrő, takarítva) - 10000Itt a link a képekkel: https://1drv.ms/f/s!AuNJJLCqJTN18z56Ws5USdNa-nEl
Borosz
őstag
Reball-al foglalkozik itt még valaki?
-
Borosz
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
Viddinét akció:
Midi torony (ezüst)
Pioneer IDE DVD író
80+160GB Sata HDD-k
Asrock AMD AM2 NF6G lap
Sempron 2800+ procc + hűtés
2GB DDR2 (4x512)
HD 3450 128 bit 512MB PCIe VGA
Ingyen vihető. Működő gép.
Fél óra múlva indulok be Fórumba. Ha kell valakinek ott esetleg oda tudom adni. 20-225-8044 -
Borosz
őstag
Van valakinek 4G-s Telenoros MiFi-je? Kölcsönbe, megvételre is akár. Vagy SIM-es 4Gs routere...?
-
Borosz
őstag
[ Szerkesztve ]
-
-
Borosz
őstag
Nincs jobb dolgotok?
Nekem se...bocs... -
Borosz
őstag
FM2+ procija nincs valakinek éladó? A8-A10...
-
Borosz
őstag
Tudnátok ajánlani gázkazános embert nekem? Egy Thema Classic Turbo kazánt kellene átvizsgálni és cserélni benne amit kell.
-
Borosz
őstag
válasz Aryes #113343 üzenetére
Egy szösszenet a múltból. Csak ennyi. Az eskü azóta is erősebb, amit azok után az idők után tettem. Apám temetése pár hete volt. Nem sok mindent éreztem, csak afelett bánkódtam, hogy és szeretni akartam, de nem lehetett egy olyan embert így nem is voltam rá képes.
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
válasz diablo1984 #113341 üzenetére
Igen. Mégsem tudok somolygás nélkül visszagondolni erre. Szomorú volt, de mára már vicces.
-
Borosz
őstag
válasz Bjørgersson #113332 üzenetére
Gyerekkoromban hívta így apám anyámat. Tudom hülye vicc, de így volt.
-
Borosz
őstag
Keresek 2*4GB DDR3 Kingston HyperX 1600-as rampárt. Vagy más 1600-ast, ha csak az van.
-
Borosz
őstag
válasz Borosz #113233 üzenetére
Van egy ezüst midi PC ház, benne:
420-as vaskoksabb táp (8cm, halk). Nem gagyi.
Asrock AM2NFG6-VSTA lap
AMD Sempron 2800+ procc
4*512MB DDR2 667
Samsung 160GB Sata
Pioneer IDE DVD író
HD3450 passzív VGA
Minden működik, lecserélt PC.
5K-ért lehet vinni. Ha drága, alkudjatok.[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
-
Borosz
őstag
Nézem a Xiaomi shopot és nem látok Redmi 4x-hez üvegfóliát. Esetleg valakinek nincs elfekvőben?
-
Borosz
őstag
Van egy ezüst midi PC ház, benne:
420-as vaskoksabb táp (8cm, halk). Nem gagyi.
Asrock AM2NFG6-VSTA lap
AMD Sempron 2800+ procc
4*512MB DDR2 667
Samsung 160GB Sata
Pioneer IDE DVD író
HD3450 passzív VGA
Minden működik, lecserélt PC.
Ajánlatok érte valamit és vigyétek. -
Borosz
őstag
Már nem aktuális.
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
Keresek Sony Xperia telefonhoz adott fehér headset-et. Új érdekelne elsősorban. Semmiképp sem sokszorhasznált. PÜ, ha van és eladnád.
-
Borosz
őstag
válasz Aryes #112565 üzenetére
2016 májusi hír:
"Jobb évet zárt tavaly a Szerencsejáték Zrt. az azt megelőzőhöz képest, hiszen az árbevétele 15,4 százalékkal, azaz 47 milliárd forinttal emelkedett 351,5 milliárdra a legfrissebb eredménybeszámoló szerint."
Ezek alapján, ha 3M szerencsejátékost veszünk alapul (ami reális szám) akkor havi 9750Ft ment el szerencsejátékra. Inkább félre kéne tenni az ilyen "felesleges" pénzt mondjuk hasznosabb "alapba". 10 év alatt 1+ misi is összejöhetne. Persze megértem azt is, amikor valaki megnyeri az ötöst akkor az veszteség szegény Szerencsejáték ZRT-nek. Szegény Zrt...
De játszani jó, mert ugye ahogy ma is hallottuk a rádióban: mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.
Persze tök más kontextusban volt említve.[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
válasz mamusz11 #112517 üzenetére
Szia ODBII-es olvasóm van, ha az jó a Thalia-hoz. Itt vagyok bent az IT-nál a Vezéren. Munka után megyek az Aldiba a Böszörményi úton. Plusz Teszkó. 17:00-kor végzek. Akár ott helyben is meg tudjuk nézni.
Itt van a z aljzat?
Szerk: el is viheted.[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
válasz Peti78 #112353 üzenetére
Nem tudom...én nem úgy ismerem Markoo-t, mint aki bárkit bármilyen marketinges fogással csőbe akarna húzni. Inkább segítségnek fogom fel, hátha valakinek a valakije felemeli a telefont és megkérdezi ahelyett, hogy itt adná ki a dühét egy rövid mondaton. Norvég, Angol, kanadai álláshirdetéseknél is olvasni ilyet.
-
Borosz
őstag
Lehet lesz eladó Gigabyte HD5750 1GB GDDR5 passzív VGA eladó. Akit érdekel az írjon privátot.
-
Borosz
őstag
válasz mghltm #112114 üzenetére
BB vagy a sors fintorának mocskos keze, nem tudom. A reklámokkal viszont tapasztalok BB élményt rendszeresen. Lehet, hogy üldözési mánia, de már többször volt olyan, hogy CSAK beszéltünk otthon valamiről, másnap már dobálta fel a DIREKT reklámokat az ámítógép. Fene se érti.
-
Borosz
őstag
válasz bobace #112111 üzenetére
Vegyél VW-t. Azzal is van szívás ugyan, de megéri. Más világ, mint a francia. Imádom.
De azért ez sem perfekt. Dec. 31-én délután mentünk haza a középső gyerkőc buliba fuvarozása után. Mondom Juditnak: "Hm...nem bántam meg, hogy VW-t vettem!" 1 perc nem telt el és elkezdett villogni a check engine lámpa és remegni a kasztni, esni a sebesség. Hazaértünk vele, de remek szilveszterem volt. Másnap reggel irány a Youtube, meglett az ihlet, irány a garázs, szerelés, nyomozás és végül minden szép és jó lett. Bárdinál kaptam is 10K kedvezményt, mert kettő BERU-t vettem 20-ért 30 helyett. Az élet szép.@Többiek: a kütyüt kölcsönbe gondoltam, ha valakinek szüksége lenne segítségre. Egyébként meg Konnwei ELM 327 V1.5 BT. 10 USD és tényleg frankón megy. Torque Android-os appal lehet használni BT-n keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
Ha netán valakinek szüksége lenne ODB-II-es diag kütyüre hibakód diagnosztikára és törlésre, az jelezze. Van egy ilyen kütyüm a Touran-hoz és működik is.
(Legutóbb az egyik gyújtó trafó döglött ki és remekül ki tudtam olvasni vele, na meg javítás után törölni.) -
Borosz
őstag
Fotótáskákban jártas itt valaki? Egy Nikon D200-hoz kellene jól védett kuckó.
-
Borosz
őstag
Tudna nekem valaki kölcsönadni egy n-es wifi routert egy hétre? Sanszos, hogy rosszalkodik a TP-LINK és mielőtt újat vennék, kipróbálnám ezt a lehetőséget is.
-
Borosz
őstag
válasz adi mester #111148 üzenetére
Jól feleltél! Kis kiegészítés, olyan is van pl., hogy NetApp Storage box. veszett sok meghajtóval. Ezekben is ilyenek vannak. Enterprise körülmények, hűtött szerverszobák, kifogástalan tápellátás stb. Ebból a szempontból sem rossz vétel egy-egy ilyen disk. -
Borosz
őstag
Sziasztok. Keresek magas nyomású mosót, működő habosító funkcióval. Ha esetleg valaki megunta volna pl. Lidülös ketyeréjét, az jelezze. (Ez egy elég jó kütyü volt anno, úgy emlékszem, de más is jöhet.)
-
Borosz
őstag
Eladó két régebbi okostelefon:
LG P970 fekete, független (2 tok, egyik párizsos, másik fekete). Bekapcs gombot erősebben kell nyomni.
Samsung Galaxy Core 4G (G386f) Telenor (8GB), fekete, pár helyen az ezüst keret repedt, nem kopott, egyébként szép állapotban van.
Eredeti dobozt tudok adni mindkettőhöz, de csak az egyikhez van töltő. Akkuk jó állapotban vannak még.
Ajánlatokat várok. Nem szeretném, hogy a helyet fogja, munkástelefonnak kiváló lehet. -
Borosz
őstag
Ilyet kaptam csak a G4-est G9 helyett. Szóval ez is vihető x pénzért. 4db van. Cold White/G4.
-
Borosz
őstag
-
Borosz
őstag
válasz Csöves #110434 üzenetére
Tele van velük a BestFM "...kárglász javííííít...kárglász cserééél!"
-
Borosz
őstag
válasz Borosz #110332 üzenetére
Eladó PC:
ASUS P5K pro S775 lap
E8400 C2D 2*3000Mhz/6MB cache (hőcsöves hűtő, halk)
2*2GB 1066 DDR2 Kingston
160GB WD VelociRaptor 10000rpm Sata HDD
ASUS HD2600XT 256MB PCIe
300W halk(ított) táp (Codegen) - nincs vele gond. Egy ideje viszi a gépet.
Torony ház (ezüst fekete, előlapon USB és kéken világító infó kijelző)
Egész gyors, egész hallk. - 15K -
Borosz
őstag
válasz diablo1984 #110427 üzenetére
Én felhívtam a ebrecen Autót. Segítettek. Kiderült, hogy 2011-ben hivatalosan 33.000Km volt a kocsiban. Azóta elvileg belement évi 18.000, ami éppen még reíális is lehet. Én is aláfeküdtem, a küllemet illetően elég jó a szemem. Akku pipec (szinte új, Varta), a kocsi tényleg kívüé-belül PATYOLAT. Persze biztosan kipucolták, de gynémelyik helyen annyira megdöbbentően tiszta, hogy nem értem ma sem hogy lehet ennyire kisuvickolni egy kocsit - ha így volt. Ülések pipecek, semmi kiülés, szakadás, kormány, váltó reális kopottságú. Mondom, van erre szemem. Kényes vagyok az ilyesmire. Most már, miután jobban utána néztem az FSI-nek, ez a NOx ez az egyik betegsége az FSI rendszer miatt, persze ha kénes benzint tankolunk. Másik hiba, ami ezeknél előjöhet az alulméretezett 6 sebességes váltó. Simán lehet, hogy az is reális, ami éppen van vele - mintha kenés nélkül be-besírna egy csúszócsapágy és CSAK hidegen. A váltás, kuplung viszont hihetetlenül pontos és megbízható. Fekszi az utat, stabil, nem kopog a futómű. Remek autó egyébként, nagyon lehet szeretni. Csak bosszantó, hogy ennyit az ember kiad - egy akkoriban kb. 6 millás kocsiért, megjegyzni ezt is érdemes - és még nem áll meg itt a sztori, mert vinni kell a műhelybe. Jó lesz az, csak nem kell pánikolni - mondogatom magamnak folyton.
-
Borosz
őstag
Ja, még valami. Nem tudom, hogy ilyen tapasztalatod mennyi van, de a külföldi autók esetében, kereskedésben vásárolt autót úgy szokták eladni némely helyeken, mintha te hoztad volna be a járgányt. Meghatalmazással intéznek mindent és gyak. nincs adás-vételi. A regadót is te fizeted be kb. vagy legalábbis a te nevedben intézi a kereskedő. Mivel ő még arra sem költ, hogy a nevére írja. Elmondása szerint "felesleges pénzkidobás" lenne - term. az ő részéről az. Én így tudom.
-
-
Borosz
őstag
Én úgy tapasztaltam, hogy hiába, ha egy kereskedés koros és jóhírű akkor, ha amikor veszed az autót nem tapasztalsz vele semmi gyanúsat, de a hidegben előjönnek a bajok. És még ekkor is azt lehet mondani, hogy a kereskedés nem hibás.
VW Touran 1.6 FSI 146K km. Német származás. Gyönyörű kocsi, szinte új belsővel, szinte hibátlan külsővel. Motor jár mint az óra, semmi füst, 0 hibajelzés a műszerfalon. Aztán bejön a hideg... a váltó elkezd néha berezonálni alapjáraton, kuplung benyom - csend. 1000km után az egyik szondáról kiderül, hogy nem ad jelet (NOx szonda - 160K egy ilyen sz@r) - hibakód. A legjobb, ha minden eshetőségre felkészülsz:
- szakemberrel mész autót nézni, ha nem értesz hozzá
- utánaolvasol a tipushibáknak (kvázi felkészülsz a típusból amennyire lehet)
- megnézel vagy 5 ugyanolyat
És még ekkor sem garantált, hogy nem költesz rá még vagy 300K pluszt. -
Borosz
őstag
válasz Atomantiii #110396 üzenetére
Van olyan, aki mindig tévét néz?
-
Borosz
őstag
Eladó PC:
ASUS P5K pro S775 lap
E8400 C2D 2*3000Mhz/6MB cache (hőcsöves hűtő, halk)
2*2GB 1066 DDR2 Kingston
160GB WD VelociRaptor 10000rpm Sata HDD
ASUS HD2600XT 256MB PCIe
300W halk(ított) táp (Codegen)
Torony ház (ezüst fekete, előlapon USB és kéken világító infó kijelző)
Egész gyors, egész hallk. - 17K -
Borosz
őstag
Nincs esetleg valakinek egy kensington zárja "eladó/odadó"?
-
Borosz
őstag
Nagyobb TORX bitfejeket hol vehetnék? NEm készletben, hanem pl. egy 8-ast, 10-est, 12-est és 14-est?
-
Borosz
őstag
Eladó Samsung Galaxy J5 J500FN LCD+érintő. Fehér. Ma jött Kínából, de idő közben ellopták a sérült telefont így nincs rá szükség. - 7K
-
Borosz
őstag
Eladó:
Logitech M185 egér. Szép. Mint az új. Bordó. 2K
Logitech M171 egér. Szép. Garos. Szürke. - 3K -
Borosz
őstag
Eladó Vodafone/Alcatel Smart Prime 7 szép állapotban - 18.000Ft. Miskolcon.
-
Borosz
őstag
-
Borosz
őstag
Egy 1.6 FSI VW Touran-hoz keresek magyar kézikönyvet. Ha valaki tud akár elektronikus formában, kérem jelezze.
-
Borosz
őstag
-
Borosz
őstag
Eladó szobabicajt is keresek.
@Diablo1984: 2005-öst keresek minimum.
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
Keresek spec. hardvert: VW Touran 1.6 FSI Highline vagy Trendline (ülésfűtéses modell érdekelne). A lényeg az előélet. (Nem várok csodákat, de gondoltam felteszem ide is az igényt. )
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
Érdekel valakit egy makulátlan Fujitsu Lifebook E8110? Magyar Bill.T2300.512mb ram ami bővíthető. 1024x768 LCD. 80gb Sata hdd. Akku még bír egy keveset. Töltővel. PÜ
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
-
Borosz
őstag
Eladó
Prestigio Muze C3 - 10K
Alcatel Pixi 4 (6") - 18K
Függetlenek, szép állapotúak. Jelenleg Miskolcon vannak. A bátyámé mindkettő. Pixi-n üvegfólia és két tok van hozzá. -
Borosz
őstag
..csak most olvasom a reklámos témát. A PH!-n elhanyagolható (és nem mellesleg kultúrált, valós cégek általi stb.) reklámmennyiség van. Nem a sok f@asság, hogy "45 perc alatt fojékonny angól" és "edd meg ezt a hányadék állagú cuccost és meggyógyulol" meg hasonlók.
-
Borosz
őstag
Chromecast-ot használ itt valaki? Érdekelne, hogy pl. mobilra feltöltött vagy azon felvett videókat vagy akár notin lévő filmeket is lehet streamel-ni a TV-re?
-
Borosz
őstag
válasz 7Sony7 #109596 üzenetére
Én a Decathlonban is megnézném a helyedben. Igaz, azok inkább túrabakancsok. Én egy ilyet vettem két éve, csak rövidszárút és nem piros fűzővel. Vízálló és meleg. Habár ezeket inkább az északi országokban jobb használni. Egy kis tapasztalat: ebben a bakancsban másztam meg a Preikestolen-t Norvégiában és nem fáradt el alában benne. 2*2 órás túra volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia