- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
válasz
Sandormaster #4999 üzenetére
Ha nem meleg akkor sz.tem használhatod nyugodtan, de a te döntésed.
Esetleg ennyi plusz fesz.-el nem lehet nagyobb fsb-t belőni a procinak? Mert akkor azzal együtt a Ram sebessége is nőne. Csak egy tipp. -
plaszy
őstag
válasz
Sandormaster #4997 üzenetére
Álatalában 2,2V körül mennek 1066-on. Szóval szerintem nem gáz. Esetleg nézd meg huzamosabb terhelés után, hogy mennyire melegszik.
-
Sandormaster
aktív tag
Sima kingmax 800mhz-es ddr2 ramom van, a kérdésem hogy a +0,3v -ot szabad-e neki adni, egy próbára megnéztem, így 2,1v-on megy 1066-on nem túl erős 5-7-7-24-es időzítéssel.
-
Passape
tag
Megjött egy KIT-nyi Rev2-es OCZ Reaper 1200 meg egy adag rev3-as.
Bontatlan csomag ramot jobban lehet eladni nem? (h@lyekérdés tudom) mert akkor inkább veszek még egy adag ramot a rev3-asból a 2-est meg eladom.Jorus?! ötlet?
-
Passape
tag
[MOD] Pempellinininek [/MOD]
Ma installáltam egy P5Qvalami alaplapot,és meggyűlt vele a bajom, lapozgatva találtam egy ide vágó dolgot. Az alaplap manuáljában le van írva pontosan, hogy milyen fsb szorzókkal milyen értékek működnek/ideálisak, szerintem segíthet, és elég csak a manualt letöltened a honlapról, hogy jobban értsd. Remélem a tiédben is benne lesz
Rem segítettem Üdv. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
pempellini #4987 üzenetére
Minden lapnnál van úm. strap váltás (általában több lépcsőben, ezt a lapod topikjában jobban tudják, pontosan hol vannak ezek). Ilyenkor hiába van magasabb órajeled nem lesz gyorsabb a rendszer. Ezért (is) nem minden ramszorzó tökéletes (lineáris sebességnövekedést produkáló) minden fsb-hez.
Mod: pl:
965P DS4: 298-ig lineáris sebességnövekedés, 300-as fsb-nél strapváltás jött. Tehát 298-as fsb-vel gyorsabb volt mint pl 310-el, hol ott ha lineáris lenne a növekedés akkor 310-en gyorsabbank kellett volna lennie mint 298-on. Természetesen az időzítések azonosak voltak! Ha csak a ramszorzót változtatod, akkor is beleeshetsz strapváltásba. Mint ahogy nálad is történt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
pempellini #4982 üzenetére
Ha a ramszorzó más, nem csoda. Nem mindegyik szorzót szereti egyformán az MCH. Meg lehet strapváltás is van már ott...
-
Passape
tag
válasz
pempellini #4982 üzenetére
A Ramoknak lelkiviláguk van, és szoktak ilyet csinálni, ez ugyanolyan, mint amikor valamelyik ram 1100-at nem megy 2,1-el, átállítod 2,3-ra azon se, aztán kiderül, hogy 2,2-n teljesen jól elvan prime stabilan. Ha engem kérdezel a ram anyagminőségének az eredménye...
Egyébként az OC pont erről szól, megtalálni az ideális beállításokat, a lehető legnagyobb teljesítmény mellett. Ezek szerint neked kezd jól menni e téma , grat
-
pempellini
senior tag
hali
srácok az miért lehet hogy 3200 ra húzott c2d procival 1066 -os kinston hyperx 800 mhz-en
4-4-4-12 időzítéssel jobb eredményeket produkál mint 960 mhz-en 4-4-4-12 időzítéssel. -
Laraxior
titán
milyen durván néz már ki
Nekem fekete van -
Tengo
aktív tag
Ez az utolsó amit csináltam:
[link] -
ADAM1337
nagyúr
-
nortsen
aktív tag
DKA970GX topikban említettem már a problémám, de inkább ide írom, mert ez az én tudásbeli hiányom lehet és nem alaplap ill. memória probléma sztem, szóval:
Van 2x2GB Kingston ramom amit a gyári 1066Mhz-en 5-5-5-15-ön szeretnék hajtani egy AM2+-os DKA970GX-es lapon, de az istennek nem akar menni hiba nélkül.
DRAM feszt emeltem 2.3V-ra, kézzel beállítottam az FSB ratiot, időzítéseket a specifikáció alapján, és nem tuningolom a procit jelenleg, azaz minden alapon van. NB-t nem variáltam, talán kéne?
Tudtok segíteni, hogy mit lehet még tenni, hogy működésre bírjam?Köszi!
-
Forest
tag
Sziasztok, vennek alacsony idozetesu 4GB DDRII -t, de nem vagom mely chipsettesek a jo ramok. Tudnatok segiteni?
-
pempellini
senior tag
hali
van itt valaki aki P35 Ds4 -es lapban 4x1gb KINGSTON HYPERX DDR2 1066-os ramokat használ,ha igen hogy muzsikálnak.
Én 1160-ig jutottam 5-5-5-15 2,3v-on .800-on simán viszi a 4-4-4-12-őt 2,16v-on.
esetleg érdemes próbálkoznom még?üdv
-
ADAM1337
nagyúr
g.skill 2*1gb pc8500 PI eddig ezt sikerült stabilizálni 2.2v-al
-
plaszy
őstag
4x1 GB Kingmax CL5 1066@1154 100X IBT talán elég stabil lesz
Everest eredmények -
sosmocsok
csendes tag
Ja, a pontosítás kedvéért Geil Value ddr2-800 5-5-5-15 2*2Gb kit ramok.
-
sosmocsok
csendes tag
Üdv mindenkinek. Nemrég cseréltem le a memóimat, elötte 2*1Gb Kingmax Pc6400-as ramok voltak. Akármilyen feszt emeltem, vagy lazítottam az időzítéseket, nálam valahogy 860Mhz fölé nem akartak menni. Aztán gondolkodtam, mire cseréljem, mivel annyian szidják a Geil-eket, már csak perverzióból is rendeltem 2*2Gb Geil Value-t
Hát nem egy tuning bajnok ez se, mostmár belátom, de legalább a Kingmaxhoz képest előrelépés. Giga Ep45-Ds4 lapban, E8500-zal ennyit bírnak nálam, hogy orthos nem hibázik fél órán belül,
980-on stabilak 24h-ban (2,1V), 1044Mhz-nél bebootol a rendszer, de pár perc múlva kék fagyi
Ja, nincs kedvem őket rongyá feszelni
-
Passape
tag
OCZ után nagyon sokat olvastam mostanában, és az egyik oldalon azt olvastam, hogy valamiért az OCZ ramok a 2,2 V-ra érzékenyek, azon nem jók, 2,3-on viszont többet is bírnak Hz-ben.
Ha még bevállalod talán érdemes kipróbálni, ha a ramodra még 100%osan szükséged van lehet, hogy kihagynám a helyedben -
chege
aktív tag
tudtok nekem segíteni P5Q lapom és Ocz Reaperem van 2x2gb 1066mhz. ha a ramom felteszem 1111re és adok neki 2.2Vot akkor nem indul, Bootolás közben kékhalál.
Szerintetek kevés a fesz neki? -
Tengo
aktív tag
Látom az én kis magán tesztem nem nagyon mozgat meg senkit.
Mind1 húzom tovább.Max leég.
-
Passape
tag
Igen, néztem is hogy ez mitől "visszaesés"
Jorus, tőled meg köv hét szerdán szeretnék kérni egy kicsi segítséget, akkor lesz kész az új rendszer és kb. annyit értek a tuninghoz, mint Tango kartárs az első hozzászólásakor.
Addig még átolvasom, én is a másik topicot. Nem tudom kapható vagy-e ilyenekre, de a remény örök -
Tengo
aktív tag
Nekifogtam!
(Úgytűnik az MSI beletett 1 automata memoria kezelőt,mert csak a MHz értéket kell megadnom és az időztést beállítja magának)
Az alap 800MHz től haladtam 5 lépésben a 909MHz-ig
Eredmények::::
1--Tuning előtt[link]
2--Egy kevés emelés után[link]
3--833MHz-es emeléssel[link]
4--857MHzes emeléssel[link]
5--909mhz gyenge visszaesés a 4eshez_kepest(1 kicsit elszáltam kiakartam már próbálni 900 felett)[link]
Érdekes módon az utolsó legmagasabb órajelen belassult a Ram és a Cpu is.
Hőtöblet nem keletkezett nem tom h ez mit jelent de szerintem jó,áramerősséget sem kellett növelni,továbbra is 1.9V.
Építő jellegű hozzászólásokat kérnék h mit jelentenek ezek az adatok/értékek.
Köszike. -
Tengo
aktív tag
Mászkáltam biosban találtam 1 érdekes dolgot:
[link]a 2db 1000es értéket én állítottambe.
Elején mind2 800 volt.
Az lehet esetleg a ram órajele?
Azt húznom kéne felfele? -
Tengo
aktív tag
Most elvileg 800MHz-en megy (nem biztos)
1000MHz-et akarnék kicsiholni.plz help me!
időzítést és feszt ha vki plz.
[link]
1 iet is csináltam--- -
Tengo
aktív tag
@ 400 MHz 5-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-51-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
ezt írta everest.
Mit tok állítani h nagyobb MHz-et menjen? -
Tengo
aktív tag
Köszike a linket.
-
Tengo
aktív tag
Sziasztok!Nemrég vettem a gépem(Nyár végén)és rendelkezem 1 tuningra való hűtővel is.
Szeretnem ha ez nem csak világítgatna kihasználatlanul. Van 1 E8400as procim Xigmatek Red Scorpion hűtővel és 1 MSI P7N sli Platinum Alappal.Lenne pár kérésem kérdésem:
-Alkalmasak-e ezek a cuccok tuningra?
-Aki tud küldjön 1 linket 1 jó kis gyorstalpaló leírásra télleg az alapoktól CPU és RAM tuningolásról(időzítés fsb... stb)
-Meg néhány jó tanácsot ha tudtok.
A memóriám 2 szimpla A-Data 800MHz-es van hozzá 1 kis hűtőbordám 2GB(nem saját, vettem bele):[link]
-ez alkalmas tuningra?
-Nem tom nagyon ezt a dolgot,automatikusan beáll dual chanelben ha a két oldalon van az 1-1 ramom?
-ha igen kilehet csikarni belőle 1000MHz-et biztonságosan?
De minden jó tanácsot meghalgatok!
KöszönömAddigis olvasgatom a topicot.....
-
mcintosh
tag
Hali!
Remélem tudtok segíteni.
A problémám a következő: ha az időzítést felrakom CL6-ra(6-6-6-18 a többi auto) nem jutok a POST-ig sem (holott ugyanazokkal a beállításokkal CL5-ben simán megy). Kingmax 800as ramjaim vannak dual channelben és ASUS P5Q alaplapom. Haveromnak is ilyen alaplapja van és Buffalo Firestix ramjai és nála is ez a robléma.
Kérlek segítsetek! -
priti
addikt
válasz
Punisher15 #4931 üzenetére
okozhatja pölö szar / lejárt / inkompatibilis vírusírtó program aktív védelme
-
Passape
tag
Elnézést pontatlanul fogalmaztam, egységenként nem akarom hűteni külön-külön, csak 12 centis noctuákkal hűtök a házon keresztül, ki-be. egy 12es sokkal barátibb mint bármilyen 6 centis vga hűtő.A passzívról csak jót tudok mondani, a vicces az, hogy 2 hétig tök faszán ment zéró plusz hűtéssel, után kezdett drasztikusan megnőni a hőmérséklete, értsd 50 fokról 90re, lehet hogy a paszta öregedett el?! mindegy, most közvetlenül hűtöm a passzív bordákat, egy 12 centis 1300-as noctuával 800-ra degradálva, hátul meg hagytam 3 slotnyi kiáramlás-helyet és bárhogyan húzom 33 fok fölé nem megy, szóval maga a megoldás a legjobb a piacon, csak én azért a ventillátort, ahogy te is értetted nem nevezném opcionális tartozéknak.
másik megoldásról viszont nem tudok, ami 31 fokos VGA 4850 full felhúzva,és van kemény 8Db hangja... más kérdés, hogy az elrendezés miatt 2 ilyen nem reális crossfirebe, mert a felsőt lehetetlen lesz lehűteni így, arra egy aktív 4870-eset lehet mondjuk, de akkor meg ugrik a koncepció, a ram meg nem tudom nálam nem volt érzékeny, bár nem is húztam 800-ast 1200ig
[MOD] hasonlóan oldottam meg, de ha alatta hagy az ember egy 5 centi légteret, akkor az egész kártya felületét lehűti, a képen lévőnél biztosan hatékonyabban. -
Punisher15
tag
hello
kék halállal kapcsolatba kérdeznék pár dolgok elöször is azt irj ki h MEMORY_MANAGEMENT
Stop: 0x0000001a (0x0000000000041790, 0xfffffa800376c830,0x000000000000ffff,0x000000000000)(lehet pár 0-val többet irtam vagy valami elirtam majd reggel megnézem)Ezt mi okozhatja?????Nem mindig jön elö ez a hiba csak 1nap 1szer 2szer de van h többször is mind1 mit csinálok a gépen csak ugy jön.Memtest 8-órán keresztül ment de semmi valami ötlet??
A választ előre is kösz -
priti
addikt
válasz
Passape #4928 üzenetére
A passzív ATI-t gondold át, ha nem akarsz drehálni. Játék alatt kb. 100 fokos lesz. [link] Egy Ilyen VGA fölött te semmit nem fogsz húzgálni léghűtéssel, csak kínozni, simán felejtős, a RAM-ok is, alaplap is, HDD is, minden sütni fog. Inkább vegyél egy refihűtőshöz egy normális hűtőt, ezért a passzív hűtőért nem szabad pénzt adni és az árban ugyanúgy benne van. Persze ez is egy módszer
Én nem is tudom hogy képzelte bárki is, hogy egy ekkora hőleadó elvisz egy ilyen VGA-t passzívban, Istenem és efölé passzív heatpipe-os alaplapi hűtés, meg tuning passzív 1200-as DDR2 , meg léggel húzott CPU
végülis, ha kirakod az ablakba februárig jó, csak árnyékban legyen
-
Passape
tag
Oké plaszy
, feb. 4.-én lesz meg a konfigom(remélem), addig sokat kell dolgoznom, és brekk koléga sem reagált még semmit, dehát hétvége van, ilyenkor mindenki pihen
Ha minden igaz, akkor egy ár/érték arányban best közép-felső gép lesz.
E8600, Gigabyte GA-EP45-DS3P (nagyon jó a hőelvezetése, és a tuningpotenciálja egyik srác léghűtéssel 1500ram/4500cpu-ig felhúzta.), hyper Z-600, meg a ramok, 4850 full passzív 1G /csak a hang miatt nem 4870/ már alig várom.
-
Passape
tag
Nah RAM megrendelve, végülis 1200-as OCZ reaper lesz, az biztos megy 1200-at ^^ más nem kell, ez is inkább csak a lelkemnek, mint az fps-eknek jó
-
Zsubi
őstag
válasz
Adam333 #4921 üzenetére
CSX ajánlom!
Nekem volt ilyen CEC 1066-os kitem és 1240-et mentek, még most is sajnálom hogy eladtam őket
Geil nem nagy eresztés, meg a G.Skill sem de ha választani kellene akkor inkább a G.Skil nekem tuningban jobban mentVagy még figyelmedbe ajánlanám az OCZ ramokat is
-
Passape
tag
válasz
Adam333 #4921 üzenetére
Hasonlókban gondolkodom manapság én is, gskillt nem ismerem, most black dragonom van (2x2G 800Mhz problémamentes) ami sztem csak abban különbözik az ultrától, hogy van rajta 2 világító szem, és nincsen hűtőborda, de ha lehet akkor inkább ultra sztem. CSX jó ár/érték arányban 1136 ig lehet kb stabilan húzni cl5 ben. Kingstonnak pont most nézek utána neten, hogy mik a tapasztalatok... Többiek talán tapasztaltabbak.
-
Adam333
tag
Hali!
Tudnátok segíteni vmiben, melyik az erősebb?GSKILL F2-6400CL4D-4GBPI-B
spec.: 2x2 800 4-4-4-12 1.8-1.9v 11,5kGSKILL F2-8500CL5D-2GBPK 10k
spec.: 2x1 1066 5-5-5-15 2.0-2.1vKINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 1066MHz CL5 KIT 9,5k
CSX 2048MB DDR2 1066Mhz CEC FAN KIT 10k
GEIL Ultra 2048Mb DDR2 1066Mhz KIT 10,5 k
GEIL Black Dragon 2048Mb DDR2 1066Mhz KIT 11 k
Kérlek azt írjátok le melyik a legjobb tuninhban és a legjobb ár/ minőség mutatója melyiknek van? Pliz tegyétek sorrendbe, hogy tudjak tájékozódni, alapvetően a játékra használnám.
Ezeken gondolkoztam és lenne egy külön kérdésem is( az első 2 RAM közül melyik érné meg jobban? -
Passape
tag
Szerintetek ez a Scythe Wing réz cuccos mennyit dobhat a stabilitáson?. Ránézésre jónak tűnik, csak azt nem tudom hogy az a szárny állítható-e vagy hogy hány fokban döntött.... Tippek/tapasztalatok? Mert ha jól hűt lehet, hogy csak egy CSXO-CEC-1066-2GB lesz, és akkor ezt is lehet 1150ig húzni kis szerencsével
...
-
pempellini
senior tag
Hali srácok mi a véleményetek a Kingstin Hiperx 1066-os 4x1gb-os kitt-röl?
Fontos lenne.
Gigabyte P35 ds4-ben használnám. -
-
priti
addikt
Ne vegyél RAM-ot !
Most lettem kész a próbálgatással. Volt itthon egy AC alpine 7 CPU hűtő, arról leszedtem a hangtalan ventit.
A CPU blokkról, meg oldalt az ajtón lévő aktív radiról pont úgy hajlik a vizes cső, hogy csak úgy oda tudtam tenni a híd fölé rádugva a lapra, kb. a csövek tartják meg az egyik sarka ráakad a blokk lefogatóra, szóval totál dreha, de most az fújja a hidat és mivel össze van pipálva minden ez elég. Megszűnt a hiba az újraindításkor terhelés után is, de nincs olyan jó a lap, mint volt, az FSB-nek meg ami alatta van a BIOS-ban kell adni pluszt, eddig nekem elég volt auton hagyni, de a hiba viszont a hűtéssel megszűnt, így tuti hogy az alaplap miatt van. Úgy látszik nem csípi a meleget, pusztúl tőle a drága, így hogy ez a 8-as nekem elég lett középen nem néztem melyik része hevül túl, lehet alul a VGA alatt, csak a heatpipe miatt így is lehül... nemtom, de valamit sürgősen tegyél vele, mert tuti hogy alaplap neked is. -
h.adam.92
őstag
Hy!
Nekem lenne egy olyan gondom, hogy 2-3 óra után a gépen atomra beakad, majd kékhalállal leáll. Mikor újraindítom, akkor az írja ki, hogy "Hibás beolvasás Ctrl+Alt+Del" vagy valami ilyesmi. Ha várok fél órát, akkor semmi baja és megint van 2-3 óra, amíg működik. Azért teszem itt fel a kérdést, mert egyrészt tuningolva van a procim, de a memóriák a gyári órajel alatt mennek (Geil Ultra 2*1GB 1066MHz*913MHz) gyári feszeknek 2.2V-2.4V-ot ír, nekem 2.25-ön megy 5-5-5-15-ös időzítésen, ami szintén gyári, meg hát úgy tudom, hogy a kékhalál általában memória miatt van. Tehát nem tudom, hogy mi a probléma segítsetek pls!
-
priti
addikt
Azért írom a VGA-s dolgot, mert ilyen furcsaságokat is tapasztaltam, amikor az általad leírt hiba után újraindítottam a vasat alapon, (mert csak úgy lehetett) hogy amellett hogy terheletlenül winfos alatt 41fok a deszka, ami nem kevés, a CPU-ra 25 fokot ír, gondolom a tokozás, ami kábé hiteles is, mert a vízhűtésem hőfokkijelzős és a rendszervizem 24 fok, mivel 18 fok van a szobában, de a CPU magokra meg 42fokot ír, mint az alaplapra, ekkora eltérés a tokozás és a magok hőmérsékletében nekem még nem volt igaz nyáron melegebb a rendszervíz is, szóval vagy az egész lap át van hevülve és alulról melegíti a procit, vagy az everest hülye, de szerintem inkább az első. Persze nem olyan nagyon sok a 40fokos alaplap, de valami teszt ott a boot-oláskor ezen a hőmérsékleten néha behány nekem is. Én arra gyanakszom, hogy nem a 40 a gond, mert az egy átlagérték, mi van, ha a VGA alatti híd hevül túl, de ez csak tipp. Ha megnézed a VGA környezete mindig forróbb, most a hétvégén akarom én is lemérni, úgy, hogy az egyik hőfokdiódát ráragasztom a VGA alatti hídhűtőre kiváncsi vagyok hány fokos, lehet hogy 50 fölött van és amiatt hány be, ez se kizárt, mert a bootoláskor mindent tesztel a deszka, ez a verzió jobban magyarázná, hogy miért nem száll el kékhalállal forrón menet közben, meg hogy miért nem hibázik a terheléses teszt, miért csak bootoláskor instabil a rendszer. Valszeg szoftveresen nem azt teszteled, ami "instabil" az alaplapi boot-teszt során.
-
-
priti
addikt
Ugyanolyan alaplapunk van. Ez nem memória hiba. Vadi új RAM-mal kezdte el nálam is csinálni, mivel 1066-os rammal már 2,2 V vagy afölött kell adni a RAM-nak, meg jöttek a magasan 500 fölötti FSB-k is.
A tiéd már valszeg mégkészebb, de az alaplap túl meleg. Próbáld ki, hogy leterheled alapon fél órát és utána forrón nyomsz egy reset-et és utána kezded beállítani a BIOS-ban a tuning értékeket, látni fogod, hogy nem áll fel a gép azokon az értékeken, amiken hidegen, első bekapcsoláskor simán feláll és stabil is. Ha megfeszülsz se áll fel csak alapon, mert forró. Egyértelmű a történet, mivel ha több feszt adsz neki attól csak mégjobban melegszik, tehát csak a jobb hűtés jelenthet megoldást, vagy a lapcsere a stabilitásra. Modjuk tényleg fura, de nálam is stabil forrón is mindaddig, amíg újra nem indítom a gépet telepítés miatt például, de ha megnézed hidegen akár újra is indíthatod, tehát egyértelmű. Sajna 40 fokon már csinálja, ez a tapasztalatom, 30 körül kell tartani a deszkát és ez forró video-val nem nagyon szokott sikerülni, szóval ott kell kezdeni, de a ramcserével mellényúlsz. -
válasz
pempellini #4905 üzenetére
Mivel a főidőzítések OS alól való macerálása rendszerint fagyást eredményez, így a MemSet-tal is csak subtimingeket javasolt állítgatni, ami egyes benchmarkoknál fontos tizedmásodperceket, illetve pontokat jelenthet.
-
plaszy
őstag
válasz
pempellini #4903 üzenetére
Én is letöltöttem, de nekem azt írja ki, hogy nem támogatott platform vagy valami hasonló
-
pempellini
senior tag
srácok a memset 4.0 nevü progival mit lehet csinálni?
esetleg windows alól lehet az időzítésekkel játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux Mint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest