- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Passape #4928 üzenetére
A passzív ATI-t gondold át, ha nem akarsz drehálni. Játék alatt kb. 100 fokos lesz. [link] Egy Ilyen VGA fölött te semmit nem fogsz húzgálni léghűtéssel, csak kínozni, simán felejtős, a RAM-ok is, alaplap is, HDD is, minden sütni fog. Inkább vegyél egy refihűtőshöz egy normális hűtőt, ezért a passzív hűtőért nem szabad pénzt adni és az árban ugyanúgy benne van. Persze ez is egy módszer
Én nem is tudom hogy képzelte bárki is, hogy egy ekkora hőleadó elvisz egy ilyen VGA-t passzívban, Istenem és efölé passzív heatpipe-os alaplapi hűtés, meg tuning passzív 1200-as DDR2 , meg léggel húzott CPU
végülis, ha kirakod az ablakba februárig jó, csak árnyékban legyen
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Passape #4888 üzenetére
az előző hszedre meg erre válaszolok egyszerre.
Giga P45-UD3P (jobban megéri mint amit írtál)
ocz reaper-t el kell felejteni nem jó ram 1cmel se megy többet sok esetben a gyári értékeknél.Bár van akinek megy 1300-at kb olyan eset mint a cruical ballistix.Szerencse kérdése.
csx diablot azt ajánlom főleg az új szériát.
1300at mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged