Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Azért írom a VGA-s dolgot, mert ilyen furcsaságokat is tapasztaltam, amikor az általad leírt hiba után újraindítottam a vasat alapon, (mert csak úgy lehetett) hogy amellett hogy terheletlenül winfos alatt 41fok a deszka, ami nem kevés, a CPU-ra 25 fokot ír, gondolom a tokozás, ami kábé hiteles is, mert a vízhűtésem hőfokkijelzős és a rendszervizem 24 fok, mivel 18 fok van a szobában, de a CPU magokra meg 42fokot ír, mint az alaplapra, ekkora eltérés a tokozás és a magok hőmérsékletében nekem még nem volt igaz nyáron melegebb a rendszervíz is, szóval vagy az egész lap át van hevülve és alulról melegíti a procit, vagy az everest hülye, de szerintem inkább az első. Persze nem olyan nagyon sok a 40fokos alaplap, de valami teszt ott a boot-oláskor ezen a hőmérsékleten néha behány nekem is. Én arra gyanakszom, hogy nem a 40 a gond, mert az egy átlagérték, mi van, ha a VGA alatti híd hevül túl, de ez csak tipp. Ha megnézed a VGA környezete mindig forróbb, most a hétvégén akarom én is lemérni, úgy, hogy az egyik hőfokdiódát ráragasztom a VGA alatti hídhűtőre kiváncsi vagyok hány fokos, lehet hogy 50 fölött van és amiatt hány be, ez se kizárt, mert a bootoláskor mindent tesztel a deszka, ez a verzió jobban magyarázná, hogy miért nem száll el kékhalállal forrón menet közben, meg hogy miért nem hibázik a terheléses teszt, miért csak bootoláskor instabil a rendszer. Valszeg szoftveresen nem azt teszteled, ami "instabil" az alaplapi boot-teszt során.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest