Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sosmocsok
csendes tag
Ja, a pontosítás kedvéért Geil Value ddr2-800 5-5-5-15 2*2Gb kit ramok.
-
sosmocsok
csendes tag
Üdv mindenkinek. Nemrég cseréltem le a memóimat, elötte 2*1Gb Kingmax Pc6400-as ramok voltak. Akármilyen feszt emeltem, vagy lazítottam az időzítéseket, nálam valahogy 860Mhz fölé nem akartak menni. Aztán gondolkodtam, mire cseréljem, mivel annyian szidják a Geil-eket, már csak perverzióból is rendeltem 2*2Gb Geil Value-t
Hát nem egy tuning bajnok ez se, mostmár belátom, de legalább a Kingmaxhoz képest előrelépés. Giga Ep45-Ds4 lapban, E8500-zal ennyit bírnak nálam, hogy orthos nem hibázik fél órán belül,
980-on stabilak 24h-ban (2,1V), 1044Mhz-nél bebootol a rendszer, de pár perc múlva kék fagyi
Ja, nincs kedvem őket rongyá feszelni 
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Microsoft Excel topic
- Konteó topic
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- SSD kibeszélő
- LEGO klub
- Azonnali notebookos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- GIGABYTE Z790 GAMING X AX - WIFI DDR5 - FirstShop garancia 2025.12.05.
- ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI - Garancia 2026.05.15.
- Hynix 16GB 2933MHz DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát nem egy tuning bajnok ez se, mostmár belátom, de legalább a Kingmaxhoz képest előrelépés. Giga Ep45-Ds4 lapban, E8500-zal ennyit bírnak nálam, hogy orthos nem hibázik fél órán belül,
Ja, nincs kedvem őket rongyá feszelni