Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Passape
üzenetére
A passzív ATI-t gondold át, ha nem akarsz drehálni. Játék alatt kb. 100 fokos lesz. [link] Egy Ilyen VGA fölött te semmit nem fogsz húzgálni léghűtéssel, csak kínozni, simán felejtős, a RAM-ok is, alaplap is, HDD is, minden sütni fog. Inkább vegyél egy refihűtőshöz egy normális hűtőt, ezért a passzív hűtőért nem szabad pénzt adni és az árban ugyanúgy benne van. Persze ez is egy módszer
Én nem is tudom hogy képzelte bárki is, hogy egy ekkora hőleadó elvisz egy ilyen VGA-t passzívban, Istenem és efölé passzív heatpipe-os alaplapi hűtés, meg tuning passzív 1200-as DDR2 , meg léggel húzott CPU
végülis, ha kirakod az ablakba februárig jó, csak árnyékban legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Futás, futópályák
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem is tudom hogy képzelte bárki is, hogy egy ekkora hőleadó elvisz egy ilyen VGA-t passzívban, Istenem és efölé passzív heatpipe-os alaplapi hűtés, meg tuning passzív 1200-as DDR2 , meg léggel húzott CPU
végülis, ha kirakod az ablakba februárig jó, csak árnyékban legyen