- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
chege
aktív tag
van két képem
ez első most minden full alapon - 6os tRD
[link]Ez egy régebbi kép, ez hasonlít a tiédhez csak ez Asus lappal készült és az anyém 5.5.5.15. De ugyan úgy 8-as Perflvlel, bár nemtudom bizonyítani, de higgyétek el nekem
[link]mod: neked is rev3-as reapered van? Nekem az van de sztem elég gagyik tuningba, én többet vártam tőlük még akkor is ha 2gbos modulok
-
Passape
tag
OCZ után nagyon sokat olvastam mostanában, és az egyik oldalon azt olvastam, hogy valamiért az OCZ ramok a 2,2 V-ra érzékenyek, azon nem jók, 2,3-on viszont többet is bírnak Hz-ben.
Ha még bevállalod talán érdemes kipróbálni, ha a ramodra még 100%osan szükséged van lehet, hogy kihagynám a helyedben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Asustor NAS
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest