- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Azért írom a VGA-s dolgot, mert ilyen furcsaságokat is tapasztaltam, amikor az általad leírt hiba után újraindítottam a vasat alapon, (mert csak úgy lehetett) hogy amellett hogy terheletlenül winfos alatt 41fok a deszka, ami nem kevés, a CPU-ra 25 fokot ír, gondolom a tokozás, ami kábé hiteles is, mert a vízhűtésem hőfokkijelzős és a rendszervizem 24 fok, mivel 18 fok van a szobában, de a CPU magokra meg 42fokot ír, mint az alaplapra, ekkora eltérés a tokozás és a magok hőmérsékletében nekem még nem volt igaz nyáron melegebb a rendszervíz is, szóval vagy az egész lap át van hevülve és alulról melegíti a procit, vagy az everest hülye, de szerintem inkább az első. Persze nem olyan nagyon sok a 40fokos alaplap, de valami teszt ott a boot-oláskor ezen a hőmérsékleten néha behány nekem is. Én arra gyanakszom, hogy nem a 40 a gond, mert az egy átlagérték, mi van, ha a VGA alatti híd hevül túl, de ez csak tipp. Ha megnézed a VGA környezete mindig forróbb, most a hétvégén akarom én is lemérni, úgy, hogy az egyik hőfokdiódát ráragasztom a VGA alatti hídhűtőre kiváncsi vagyok hány fokos, lehet hogy 50 fölött van és amiatt hány be, ez se kizárt, mert a bootoláskor mindent tesztel a deszka, ez a verzió jobban magyarázná, hogy miért nem száll el kékhalállal forrón menet közben, meg hogy miért nem hibázik a terheléses teszt, miért csak bootoláskor instabil a rendszer. Valszeg szoftveresen nem azt teszteled, ami "instabil" az alaplapi boot-teszt során.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest