- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kokoato
aktív tag
Hali mindenkinek!
Mennyire húzható a Geil Ultra? Konkrétan ez a tipus: [link]
-
Hurkaleves
őstag
cpu nb vid az a nb azaz L3 órajeléhez kell....legalább is nálam...
ahhoz, hogy stabilan menjen az nb (L3) 2600mhz-n nekem pl.: 1.275v kell (alapból nálam 2000-en megy)
az sb-hez nem nagyon nyúltam talán egyel föntebb vettem a feszt...
a többi elég egyértelmű... ddr a ramoké cpu voltage a procié... -
yolan
őstag
válasz
Hurkaleves #5890 üzenetére
Ammászép, gratulálok hozzá! -
for3l
senior tag
válasz
Hurkaleves #5890 üzenetére
de nem ám!
mondanám, kérünk prime blend tesztet vagy memtest-et vagy valamit, de elméletileg a közel jövőben lesz az is.
-
lipi67
nagyúr
Most látom, "jól leírtam" - Ha sok kell és kefész fesz akkor rev2-es, ha teljesítmény és elég 2 giga rev.1-es.
Ha 4 vagy több giga kell és nem akarod a lapodat, tápodat terhelni, akkor rev2-es és az nagyon alacsony (1,8v körül) elszaladgál. Ha meg 2giga elég, de vágtasson, akkor rev1-es, az úgy megy mint az ágybaszarás, de kell 2,2 - 2,3V is neki.
-
sz.j
nagyúr
A BIOS ---> M.I.T Menu ablak alján találod a (G)MCH OverVoltage Control-t, itt kell + 0,1V ra átállítani.
Lásd az oldal közepe körül. -
-
CsOHi
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problemam h amikor anno vettem a gepet vettem bele ket giga kingmax :S ddr2-1066 memet amik idaig futottak is 1066on semmi problema nemvolt veluk namarmost kellett vennem megegyet mer elkezdte a cubase zabalni a memeket es vettem bele meg egy kingmaxot beraktam de nem indult csak 800 on win bootnal ujraindult 1066on visszavittem vettem helyette egy kingstont szinten 1066osat es avval is ezt csinalja...miert lehet ez? rettenetesen idegesit h az 1066os memjeimet nemtudom csak 800on futtatni
feszultseget is adtam neki +0.2 tol +0.5 ig es sehogy se jo..:S milehetagaz? lecci segitsetek
Koszi
jah igen a gep: gigabyte p35 ds3 c2d e6750
-
Agyas
aktív tag
Sziasztok
Lecserélném a 2x1gb G.Skill hk ramomat 2x2gb-ra. Milyet ajánlotok 965-ös lapba (konkrétan abit quad gt-be). Elég régi alaplap de nem adnám el fillérekért. Mondjuk 1066-os kitt megteszi, a lényeg hogy ne vesszenek össze az alaplappal -
-
Atla
senior tag
Igen ha 800-as a RAM-od és,mindezt 1.8V-on birja akkor érzésem szerint 2.1V-on mennie
kell 1000Mhz -en!De csinálhatod ugy is h a proci szorzót leveszed a legkissebbre pl 6
az FSB-t 400 ra rakod és beállitod a 2.00-ás RAMszorzót! Igy fog menni 800,majd szépen lépésenként emeled az FSB-t addig amig nem indul a gép!Tehát ha 500ig eljutsz gond nélkül akkor már 1000Mhz-en vannak!Kérdés h a procid tudja-e a 6x500 3000Mhz-et? -
Atla
senior tag
-
Az L2 cache benchmark-nál leginkább az befolyásolja az eredményt, hogy milyen mértékben használják a mérés alatt más programok a CPU cache-t. Ha az első mérésnél több program futott a háttérben(ideértve a memória-rezidens alkalmazásokat is, tehát vírusirtó, tűzfal, services, stb.), még reális is lehet az eredmény, arról nem is beszélve, hogy a második mérés 64-es OS-sel készült.
Azt írtad, hogy 15-20k-ért szeretnél RAM-ot. Az OCZ 21k.
-
sith7
félisten
Sziasztok
Nekem kingmax 800 mhz - es ramjaim vannak, 2*2 Gb
5-5-5-18 - on mennek
1,8 volt - onLehet, érdemes ezeket tuningolni ?
Sose csináltam ilyet hogyan, mivel lehet elkezdeni ? -
Atla
senior tag
Nézzétek már meg a két képet!
Felhivnám a figyelmet az L2 cache adataira!
[KÉP1]
[KÉP2]Mitöl lehet h a duplájára ugrottak az értékek az L2 gyorsitotarral?
Ne mondjátok h a RAM miatt!
Új az Everest és ujra lett rakva a Win.!Az egyes képen 32 bites Win7 a kettes
képen 64bites Win7!
Én az utóbbira tippelek!Sztetek mitöl lehet?(#5860) Jorus! Nincs annyi pénzem sajnos!Akkor bizok a szerencsében,de ha nem menne
az 1066-os Ram csak 1066-ot annak is örülök!Lényeg h 4GB legyen!Asszem marad a dominátor mert azt helyben is tudok venni,és hát a Garancia sem az utólso szempont! -
Ha biztosra akarsz menni, javasolt 1200-as modulokat venned, de azok nem 15-20k-ba fájnak. Persze spórolhatsz a RAM-on, de egyik 1066-osnál sem tuti az 1200MHz-en való stabil működés, így reklamálni sem fogsz tudni. Ősembernél van
- G.Skill F2-9600CL5D-4GBPI - 34k-ért,
- OCZ 2P1200LV4GK - Platinum Low Voltage - 21k-ért
- OCZ 2B1200LV4GK - Blade Low Voltage - 22k-értA lapod topicjában nézz szét, hogy mennyire csípi a deszkád az OCZ modulokat.
-
Atla
senior tag
Sziasztok!
Már két napja keresgélek,2x2GB-os DDR2-es Kit-et szeretnék!A célom az 1200Mhz cl5-el!
Az OCZ-t kilöttem!
G-Skill-t nem találok sehol!?
Maradt a Corsair,de van két tipus és nem tudom h mi a különbség,mert árban 4k a difi!
Ime:
CORSAIR TWIN2X4096-8500C5D 2x2GB 20675ft
CORSAIR Dominator TWIN2X 4096-8500C5DF 24050ftMind a kettö Dominator,csak az egyiknek van még egy F betüje!
Melyik lenne a jó nekem?Ha valaki esetleg tud magyar weboldalt ahol lehet G-skillt rendelni az bátran linkeljen!
-
dokee78
félisten
Adjatok már tippet kinek mit megy 4x1GB Kingmax 1066MHz RAM AMD konfigban?
-
eladohardver
őstag
Ha netán köll vkinek akkó tess
-
winfier
senior tag
Valaki tesztele már ilyen ramokat, hogy mit mennek??
Kingston HyperX 1066MHz DDR2 RAM (2x2GB) (KHX8500D2BK2/4G) CL5 Black Edition
Kingston HyperX 1066MHz DDR2 RAM (2x2GB) (KHX8500D2T1K2/4G) CL5 (Tall Heatsink)Mostanába, hogy mennek az 1066-os cl6-os kingmaxok. Mennek cl5-ben?
-
Kicsizso
tag
-
Kicsizso
tag
Hy!
Segítségre lenne szükségem!
Vettem memót GEIL ULTRÁT 1066Mhz-st és most csak 800Mhz-megy miért van az hogy beállítom hogy 1066Mhz-n menjen akkor nem indul el a gépem ki kell vennem az elemet
Esetleg plusz feszt kéne neki adnom vagy mit?
Thx előre is! -
pisti88+
senior tag
Kihaltunk gyerekik mint a gyíkok a meteortol életet ebbe a topikba gyerünk gyerünk, vagy mindenkinek DDR3-a van?:S
-
-
Gucunja
aktív tag
-
dime27
őstag
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Pár napja szert tettem ilyen ramokra. Szeretném megnézni, mennyit bírnak, és ehhez kérek némi segítséget. Az alaplapi fsb, késleltetés, és a memória szorzón kívül van még valami, amit érdemes piszkálni? És mennyi az a fesz, amennyit még nyugodtan adhatok neki? -
Hurkafej
aktív tag
Helló!
Van két 1Gb-s, DDR2 800MHz-es ram-om.
Ahogy néztem a bios-ba, a memclock value 400 Mhz-re volt állitva, és max 800-ig leeht.
800-ra állitottam most.
Akkor egész eddig 400 MHZ-n mentek a ramjaim ? -
toyone
őstag
Minél alacsonyabb annál jobb, szóval ne akard emelni.
(#5823) Ugyan ez minél alacsonyabb annál jobb, 6-on stabil akkor boldogság ha inkább feljebb vennéd akkor a 7-8-at bevállalhatod.
(#5820) dokee78 Minden táblázat tetején ott van hogy Maximum Speed, + a szövegben is hogy 2.2v-n ezt tudja maximum. -
bzs73
őstag
Ja és bocsi még azt szerettem volna kérdezni hogy perf level mi a legkisebb ami adható 24/7-re 2x2gb modulnak,mert most 1066mhz-n 5:8 megy perf level 6-on és 1.80v-al de full stabil.Ha kevés a 6 inkább felveszem 7-8-ra,nehogy baja legyen.1 gigás moduloknál tudom hogy mehet perf level 6 de 2gb modulnál ha jól tudom 8 a jó?
-
bzs73
őstag
Üdv mindenkinek.Azt kérdezném hogy 2x2gb ramnál trfc-t auton 52-re rakja a bios és én ezt keveslem.Biosba ugye csak 50-55-60 van,így én 55 -re raktam de lehet 60-ra kéne?spd 68-at ír 1100mhz-hez,de én ált 1066-1080mhz körül használom.
Ja 2x2gb G.Skill 8800pi-1.8-1.9v ramról van szó. -
dokee78
félisten
E szerint ez a Patriot 4GB kit megy 1066MHz-t 4-4-4-12-ben?
Ja és mi a különbség a színeken kívűl ezek között?
F2-8500CL5D-4GBPI
F2-8500CL5D-4GBPI-B -
toyone
őstag
-
sz.j
nagyúr
Srácok, lenne egy láma kérdésem ....
A win alatt futtatható memtest-et (v3.5) hogyan kell használni?
Mert amikor el akarom indítani ezt dobja fel.
4 × 1GB-os C.B. PC2-8500 1066MHz memó van a gépben.Én eddig a Memtest86+ progit használtam, ami tökéletessen bevált, de kiváncsi lennék a win alatt futóra is ...
-
-
pisti88+
senior tag
Volt ezelőtt DDR3-am is de gyorsulást nem tapasztaltam csak nyüglődést, jó ez falura címszó alatt elketyeg még a cell a gépbe, ha baja van megy a gariba, és előről kezdődik rá a garancia elnyűhetetlen kis cucc, szeretem
A proci + remélem beváltja a dédelgetett álmokat 4500mhz 24/7
-
toyone
őstag
válasz
pisti88+ #5806 üzenetére
Lehet rosszul értem
Szerintem érthető, az érdekelte mit jelentenek ezek az időzítések ott van a Memóriaidőzítések fontossága rész ott el lehet olvasni hogy mire jó ez, utána meg hogy mit minek nevezünk. Vagtamha nem ezt akartad szólj.
Én is így vagyok a Crucial- okkal ha már nem lesz ddr2-es rendszerem is meglesz mert egyszerűen az a kb 8000 ft amiért el lehetne adni (kb ilyen árak mozognak az apróban) nem téríti meg az elvesztett értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest