Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz Carlos Padre #20014 üzenetére
Szerintem nem egy videót néztünk akkor. A játék fejlesztése elsősorban PC-re ment, végül a vezetőség döntött úgy, hogy a játéknak meg kell jelennie a régi, gyenge konzolokra is. A nextgen konzolokhoz pedig nem volt devkitjük se. Játékosként egyetért a reklamációkkal, de mivel ő is ebben dolgozik, és ebben a játékban is dolgozott, elmondta a másik oldal szemszögét is, hogy jobban belelásson más is, hogyan zajlottak/zajlanak ezek a folyamatok.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Jinxb1rd
addikt
válasz juliensorel #20049 üzenetére
Hm akkor nem tudom. Az egyértelmű, hogy a tükörben másképp rendelődik a karakter, pl ott a Dlss nem kapcsolódik be, ezért az alacsonyabb felbontású pixeles fürdemvényt hozza be tippre.
We are only Stardust...
-
BoneDragon
veterán
Ahogy nézem a patchek mennyiségét és minőségét, tuti csak 1 ember dolgozik rajta...
-
nagyúr
Összeraktam egy új konfigot (adatlapom), erre már Win10 ment fel, és nagyon durva, hogy amíg a Win7-tel a korábbi konfigon (i7-4790K, 32GB RAM, RTX 2080S SLI) FHD-ban ment csak élvezhetően, de ott sem volt minden maxon, most meg Win10-en egy darab 2080S-sel vígan szalad UHD-ban egész magas beállításokon. Nagyon durva a különbség. Írtátok, hogy lesz különbség, de ezen kicsit ledöbbentem. Lehet elölről kezdem a gámát.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
veterán
Üdv!
Nem lehet valahogy megoldani, hogy pl. egy 517 MB-os frissítés során ne írja újra mind az 55 GB játékot?Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Megint találkoztam evvel a vicces hibával és most fel is tudtam nektek venni videóra.
A 6th street bandával kerültem összetűzésbe és harc közben kicsit távolabb mentem.Mikor visszafordultam azt látom, hogy az őrmnesterüket lövik a bandatagok, aztán egy gránáttal meg is ölik majd utána kezdenek ismét rám lőni [link] -
ballazol
senior tag
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
RetepNyaraB
veterán
válasz ratcache #20063 üzenetére
Mivel a cyberpunkság alapkövetelményeiből legalább egy teljesen hiányzik jelenleg (pl. a beépíthető kiberverek - és a műlábakat, hallókészülékeket és pacemakereket ne számítsuk ide, de a közvetlen ember-gép kapcsolat se úgy tűnik, hogy mostanság fog megvalósulni, hiába a beleölt rakat pénz), a cikknek nem sok értelme van, bár igen választékosan (túlságosan is) fogalmaz.
[ Szerkesztve ]
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
veterán
válasz RetepNyaraB #20064 üzenetére
Az emberi tudat digitalizálása és virtualis térbe való feltöltése lehetseges lesz belátható időn belül és elhozhatja az örök életet szerinted?Vagy ez egy soha meg nem valósuló fikció marad?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz beyruth82 #20065 üzenetére
Mivel alapvetően spirituális beállítottságú vagyok, egyrészt nem hiszem az egészet (a játék más kérdés, meg pl. az egész AI kérdéskör). Másrészt a fenti alapelvemből kifolyólag ha mégis megoldható lesz, akkor én semmiképp nem szeretném azt megérni és az én tudatomat ne töltsék fel semmilyen Arasaka felhőbe.
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
félisten
Egy prostinak milyen funkció kellene azon kívül ?
Régen nyáron mindig onnan tudtuk, hogy itt a tavasz, hogy Siófok fele Enyingnél kint állt a drága a körforgalomnál a semmi közepén és stoppolt.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
jonnyjoker01
veterán
Kurzgesagt videó a témáról: link
Még nem tudjuk hogy egyáltalán lehetséges-e, a Neuralink majd kicsit felgyorsítja szerintem az emberi tudat utáni kutatást, hiszen közvetlenebb módon tudják majd vele vizsgálni az agyat. Elnézve hogy jelenleg még az alvás működését sem értjük 100% pontosan (egy csomó más aggyal kapcsolatos dolog mellett) én arra fogadok hogy ez nem a közeljövőben lesz. Neuralink is elsősorban betegségekre fog fókuszálni először, az is egy jó darabig elfog még tartani míg elhozzák az "ígéreteiket".
Erről a témáról eszembe jutott egy érdekes videó magáról a tudatról, ezt is ajánlom megnézni link.
Szerk: én maga az örök élet kérdése mellett úgy vagyok hogy ez a digitalizálás vagy másolgatás nem járul ehhez hozzá. Szvsz lehetne így immortalizálni egy ember személyét de ő maga már nem az eredeti ember lenne (Kurzgesagt is rátér erre röviden). Szerintem ha a biológiai test meghal, a mostani Te megszűnik létezni a jelen formájában. Esszéket tudnék erről írni mert engem nagyon foglalkoztat de ezt most ennyibe hagyom
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #20070 üzenetére
Köszi ez szuper.Második videó nincs magyar felirattal? Az angol tudásom elég gyenge......😀
-
ballazol
senior tag
válasz jonnyjoker01 #20070 üzenetére
Kurzgesagt 🤘😎🤘
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
-
RetepNyaraB
veterán
Egyébként miközben a játék futja a szokásos köröket szexuális irányultságban, az ilyen pusztai jelenetek mind siralmasan férfiközpontúak. Pl. lerobbant szívdöglesztő latin kan kigombolt ingben (nem meleg, csak bugyilebegtető) nem szerel autót a sivatagban. De nincs dragqueen és melegprosti se. Vagy legalább egy meleg fixer. Értem, nem lehet mindent, de minimálpróbálkozás lehetne, ha már behozzuk a szex vonalat egy játékba.
-
Winne
nagyúr
Lerobbant a kocsija és ettől egyből prosti lett?
@ #20069 RetepNyaraB : + @ #20072 beyruth82: Gondolhatjátok, hogy megpróbáltam, de beszélgetni sem akart.
A városban már volt szerencsém hozzá, nem sajnáltam a pénzt, úgyis könnyen jött..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #20076 üzenetére
Hát ha nem fáradtság neked meg az időd nem sajnálod rá, akkor nagyon jó lenne.A nagy magyar átlag nem igazán beszél ilyen szinten angolul szerintem.
-
ballazol
senior tag
válasz RetepNyaraB #20078 üzenetére
nem elég, ha majdnem mindenki bi, még meleg is legyen?
fene a finnyás fajtáját!!!"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
Winne
nagyúr
válasz juliensorel #20080 üzenetére
Azt mondta fáj a feje..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
hombre[EU]
veterán
wow milyen komoly vizekre eveztetek
elōször a mūkôdését kellene megtanulni...na most jelen pillanatban egy egyszerū féreg agyának mūködését sem értjük (nem én mondtam [link]), az emberi pedig pöppet komplikáltabb
hamarabb fogunk kiszáradni/vízbe fulladni,mint cyberpunkban élniLife, Uh, Finds A Way
-
proci985
MODERÁTOR
egy tipp: world drop SPT32 Gradbol az osszes LVL20as (alacsonyabb szintu karakterrel is). Overwatchhoz kell a teljes Panam questline es O'Five bunyobol van ami gorilla hands nelkul hacker buildekkel nehez lehet.
viszont, az Aldecado campon arulnak lvl10 korul egesz oke aron, szoval tippre az a legkorabbi pont ahol normalis mesterloveszt lehet kapni. vanilla Nekomata megfelelo skillezes nelkul alacsony szinten hasznalhatatlanul pontatlan.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Jinxb1rd
addikt
Második végigjátszás végén tartok. Az elsőnél kimaradt Kerry sztorija, mert nem kaptam hívást vagy bármi jelzést, hogy még lehet rá számítani. Másodiknál direkt figyeltem, itt vagyok a legvégén, mindent megcsináltam, de nem akar elindulni.
Mit kell csinálni? Mikor indulna el?
UI: Na erre elindult nagynehezen, nem tudom mi váltotta ki. Az egész játékot újraindítottam és angolul töltöttem be az állást.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
juliensorel
senior tag
válasz Jinxb1rd #20088 üzenetére
Hátha mást is érint a Kerry dolog.
Én youtubeon néztem utána, mert nekem se akart "jönni".
Nekem ez bevált: Többször (akár 10-15x) kell 24 órát ugrani, utána elmenni V lakására, ott beszállni a liftbe a fegyveres Wilsonnal szemben, elindulni lefele és akkor pár mp múlva tényleg hívni fog. Lehet kell egy oda vissza liftezés bizonyos esetekben...[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Az elmúlt napokat szinte Cyberpunkban töltöttem. Tudom én megkésve játszom végig a játékot, de leírnám a véleményemet amit eddig tapasztaltam, most már lassan 50 óra után (egyenlőre csak a questekről, mert hosszúra sikeredett).
Fő sztorival az egyetlen bajom, hogy annyira jó, hogy még többet szeretnék belőle. Szerintem nem kellett volna rövidebbre fogni a sztorit csak azért mert a Witcher 3-mat nem játszották végig elegen.
Egyenlőre még csak az Evelyn, Panam vonalat vittem végig, Takemurával fogom folytatni aztán tervezem kinyírni az összes Voodo Boys tagot. Rohadjanak meg, nem bírom őket nagyon Mellékküldetésekkel van egy kis bajom... 5-10-15 percig bele vagyok mélyülve a játékba, a küldetésbe aztán jön egy olyan dolog ami kiragad az egészből (nem bugokra gondolok, azok nem annyira zavarnak). Pl. Claire
Ilyen dolgokat folyamatosan veszek észre a mellékküldetéseknél, de most csak ezt az egy példát hozom fel.első versenyét csináltam meg, bent a garázsában olvastam hogy kórházban volt. A verseny végén direkt azt választottam hogy együtt menjünk vissza a garázsba, gondoltam lesz majd párbeszéd, esetleg fény derül arra miért volt kórházban, erre 1 db szót nem beszéltünk, a végén kiszálltam a kocsiból és még ráadásként elhúzott utána az utcán, nem be parkolt a garázsába vagy bármi ilyesmi... Jelenleg az NCPD küldiket csinálom a fő sztori mellett hogy szintezzem a karakteremet. Ezek faék egyszerűek de a shardokból kiderül egy kis kontextus vagy magáról a helyzetről vagy a karakterekről, ami ad a worldbuildinghez, nekem nincs problémám ezzel, van egy kettő ami pedig kidolgozottabb is (pl amiről kommenteltem pár napja, elég durva).
Aztán ott vannak a Gig-ek, szerintem nagyon jól eltalálták őket. Akik csak végigszántanak rajtuk aztán panaszkodnak hogy mindegyik ugyanolyan, azokat nem igazán értem meg. A telefonhívásokból, üzenetekből, shardokból, a helyszínen párbeszédekből, emailekből, magából a pálya designból rengeteg információt ad a játék hogy mi is történik ezeken a helyeken és eddig nem találkoztam ctrl-c ctrl-v helyzetekkel, pedig sokat megcsináltam. Ezek elég mélyen belemennek a lore-ba. Csak ránézek a térképemre és látom hogy annak ellenére hogy egy csomót megcsináltam van még temérdek mennyiségű gig, és még csak 30-as Street credem van, tehát fognak újabbak is jönni, őszintén kicsit overwhelming hogy mennyi content van a játékban. Ezen a téren egyértelműen le kell lassulni egy kicsit, nem úgy kell darálni a gigeket mint az NCPD küldiket.
Üdv. Johnny
-
modflow
veterán
A Kínzó vágy küldetésben az van, hogy várj a bajba jutott ember hívására.
Ez mégis hogy a jóégbe indul el?
-
jonnyjoker01
veterán
Srácok az ingyen fekete Caliburn hiányzása milyen okból történhet? Első mentésemben magamtól megtaláltam aztán örültem mint majom a farkának (hogy 200+ ezret elvertem járművekre mielőtt megtaláltam a kocsit ) most meg nincs a barlangban Van valami specifikus dolog amit tenni kéne hogy spawnoljon? Úgy emlékszem múltkor csak véletlenszerűen kocsikáztam a badlandsben és úgy találtam rá
Üdv. Johnny
-
modflow
veterán
válasz ratcache #20095 üzenetére
Hát már vagy három hete várok. :D
De tényleg. De sose hív...Most éppen a Súlyos mellékhatások küldetést csinálom, be kellene mennem a 103-ad szobába, pedig ez csak opcionális, mégis ezt jelöli, de nem tudom kinyitni az ajtót, nem vagyok eléggé feltápolva.
A 203-as szobában sincs semmi, hiába megyek oda.
Leadni se tudom a cuccot.
Ez bug?Ha félbehagyom, ez is átmegy sikertelen küldetésbe?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #20096 üzenetére
Nem lehet hogy másodjára túl korán mentél vissza a barlangba?Én így jártam.
Csak miután megcsináltam
Panamal a küldetést(ahol a sivatagban azt a löveget kellett semlegesíteni) és megkaptam a nomádoktól a motort utána találtam meg a barlangban a kocsit.Előtte 2x is visszamentem a játék folyamán de még nem volt ott a kocsi.[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz jonnyjoker01 #20091 üzenetére
modflow: kívülről be kell mászni az ablakon másik szobába, annak az erkélyéről át a 103-ba, vagy valami ilyesmi volt, nem emlékszem pontosan, de kerülőúton juthatsz be, nem bug.
A hangulatot/átszellemülést kinyíró jelenségek/igénytelenségek (néha csupán bugok) engem is rettentően zavartak sajnos.
Részemről amikre kifejezetten emlékszem:
-Misty kezében egyszer sem volt kártya amikor tarot-zott nekem
-Rendszeresen koccintottak velem úgy npc-k, hogy nem volt a kezükben pohár vagy üveg
-Belső terekben(bar, kocsma)/a samurai koncerten a közönségben T pózban lefagyott npc-k küldetések közben
-a rohanó/teleportáló ellenségek megbotlanak társaik hulláiban, elesnek és még sebződnek is amíg a földön fekszenek, ez a kedvencem
- Buta és szegényes kapcsolati háló, elnagyolt jelenetek, igen pl olyanok mint Claire esete, amit említettél.A különböző szálakon található szereplők nem tudnak egymásról. Ha egy szálat befejeztél, akkor bármennyi idő telik el, telefonon hiába hívsz bárkit/keresed fel személyesen, mindig ugyanott tart a kapcsolatotok, ugyanazt a 2-3 kérdést teheted fel bármennyiszer. (Természetesen nem azt vártam el, hogy mesterséges intelligenciákkal beszélgethetek a magányügyeimről vagy a kortárs költészetről, de ahogy halad előre a történet írhattak volna még néhány párbeszédet V és a barátai számára adott blokkonként esetleg, elég ha csak azt nézzük, hogy V egyre rosszabbul lesz, ahogy telik az idő. Mert én pl a Judy és Panam szálat az első kb 30 órában megcsináltam, utána ~150 órán keresztül nem mozdultak a helyükről és beszélni sem lehetett velük ugyebár.) [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In