Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
Egyébként durván lineáris a játék szerintem.
A választás csak illúzió.Most vegeztem avval a résszel hogy az ereklyét megszereztem és bármit is csináltam nem engedte hogy felvegyem a kapcsolatot Evelynnel,mert én ki akartam játszani dextert végig az elejétől fogva hazudtam neki és fedeztem Evelynt.Dexet teljesen ki akartam hagyni az üzeltből és csak Evelynnel szövetkezni de nem lehet sehogy sem.Az akció előtt is fel akartam keresni aztán akció után nem felmenni a szállódába a 204-esbe hanem lelépni de nem engedett ki csak be a szállódába a kerítésen se lehetett kimászni meg semmi. Tök mindegy mit válalszolsz vagy mit csinálsz a végeredmény mindig ugyan az.Fejbe lövik V-t.Ez elég lehangoló szerintem.Így nincs tétje a válaszoknak sem. -
veterán
válasz leviske #18879 üzenetére
Nem, jó ez így is, tetszik nagyon. Kezdő gamer vagyok így nekem hatalmas élmény így is.A történet monumentális a sok fejlesztési, lootolási, stb lehetőségben egyenlőre még el is veszek tehát ez így is nagyon szerteágazó és összetett. Azt gondoltam viszont, hogy a válaszok erősen befolyásolják a történetet. Meg ugyebár elvileg nyílt világú játék ehhez képest mikor az egyik távol eső fegyver boltba akartam elkocsikázni a Flathead megszerzése után és a szállodás balhé ellőtt, akkor azért lehangolt, hogy ha túl messzire mentem a célként kijelölt bártól ahol Dex várt rám akkor a gép nemes egyszerűséggel fogta a kocsim, felkapta a levegőbe és megfordította a bár irányába
Miért nem mehettem el egy fegyverboltba 2 akció között? -
veterán
válasz VikMorroHun #18964 üzenetére
De komoly! Ezt jó tudni ja majd ott tartok.
Egyébként ha egy kocsit ellopok akkor utána az már az enyem lesz es tudom hívni távolrol mint az elején a sajátomat?Ezt meg ki se próbáltam.Ez ugye az a kocsi amit az elején el akar lopni V ha az utcakölyök opciót valasztjuk ugye? -
veterán
Én még nagyon a játék elején tartok (most költözött belém Johhny) és van pár dolog amit nem értek vagy sokat bénáskodok vele kapcsolatban.Pl tárgy/fegyver készítés.Tudtok valami linket ahol le van írva ennek a folyamata?Mit hogy érdemes, stb.
A másik hogy lőszert tudok készíteni vagy el kell menni mindenképp a legközelebbi fegyverboltig venni?
Jackie motorjának kulcsát most kaptam meg. Hol találom és hogy tudom használni a mociját? Kicsit uncsi hogy mindig lopnom vagy rabolnom kell egy járgányt. -
veterán
válasz Jinxb1rd #19123 üzenetére
De azert lehetne valósaghűbb a játék, mint amit ebben a videóban felvettem. Gyakorlatilag ártatlan emberek tömegét mészárolhatom le a lakásom előtt következmények nélkül, mert amint bemegyek a lakasomba a rendőrök eltűnnek és fél perc múlva mehetek ki a nyílt utcára, mintha mi sem történt volna, harmat tisztán. Mondjuk nekem ez jobb, mintha egész játék alatt köröznének, keresnének mert kezdő, bénáskodó gamerként nekem még a célzás is nehezen megy és a leggagyibb ellenfelek is kihívast jelentenek de a pc gamerek többsége számára ez elég lehangoló lehet....
[link] -
-
veterán
válasz csababarca #19139 üzenetére
Köszönöm szépen!
(#19141) Jinxb1rd :
Nekem sem ez a szórakozasom csak egyszer kipróbáltam.Amúgy én még örülök is ennek mert így nem teljesithetetlenül nehéz a játék. Mivel kezdő gamer vagyok így sokat bénáskodom. A kezdésnél a szallodás melónál amibe jackie belehal 3x haltam meg mire meg tudtam csinalni.
Szóval en csak örülökha nem vadasznak rám a rendőrök egész játékon keresztül. -
veterán
Rengeteg hsz-t olvastam itt, hogy nem kihivas a játék meg mit tudom én hanyadik szinten vagytok és félsitenként legyőzhetetlenek.Ezt hogy ertétek el?Én az első nehezebb mellék küldetésnél elbukok mindig.A Kirk által adott kis ember nagy pofaja küldetésre mentem (the small man big mouth) és ahogy a garázs közelébe erek 2 lövéssel megölnek, dacara annak hogy mondjuk a regebbi küldetéseknél 50 talalat utan se haltam meg....
Igaz ez egy nagy veszélyességű küldetés de tök csóró vagyok a karakteremnek semmilye sincsen ezert gondoltam bevállalom hogy fejlődjek meg ha felkínalja ezen a kezdő szinten akkor nyilvan teljesithető(gondolom). Vagy velem van a baj én vagyok túl béna? -
veterán
válasz Jinxb1rd #19155 üzenetére
Ja értem akkor mérsékelt küldetésekkel próbálkozzak elsőnek?Baromi legangoló hogy itt mindenki nem tudom hányas szintű félistenként uralja a várost én meg a legegyszerűbb küldeteseket se tudom megcsinálni, kis utolsó csicskaként.A legnagyobb élményem hogy szegény megboldogult Jackie motorjan tudok közlekedni a nyomorult városban, nem kell kocsit lopnom végre és kb 10 ezer eurodollár van a zsebemben
-
veterán
Fúúú köszi sracok a segitséget.Ok akkor fokozatosan haladok.De mi az a moderate küldetés?Magyar nyelven jatszom a jatékot csak azert kerdezem....
-
veterán
válasz hyggelig #19162 üzenetére
Én mindent mindig a legkönnyebb módon tolok de még úgy is kihivás számomra.Viszon tényleg kezdő gamer vagyok most kezdtem el pc játékokkal jatszani 1 honapja előtte kb 2000-ben nyomtam ps1-en jatekot. Nagyon tetszik ez a játék teljesen rákattantam de igy lehangoló hogy mindig meghalok 😂
Még magyar nyelven sem ertem a kepesség es fegyver fejlesztést nemhogy angolul ahogy itt toljatok sokan 😂😂😂
De gondolom ti is így kezdtétek anno.....[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ok mindenkinek köszi!
Akkor szép sorban haladok és türelmesen.
Nekem muszály kontrollerrel nyomni, én billentyűzettel nem tudnék jatszani meg próbaltam célozni egérrel de azzal is pont olyan béna voltam mint kontrollerrel
De egyébként kb úgy csodalkozom rá minden játékra mint újszülött a vilagra, tehat hatalmas elmény a 2000-es ps1-hez képest még a leggagyibb pc-s jaték is.Viszont azert meg a legjobbjaték is(ez nekem most a cyberpunk, ez köt le a legjobban) elveszti varázsát ha az ember 10 perc alatt 5x hal meg es nem tud egy küldetést teljesíteni....
Szóval értitek gondolom -
veterán
Hát gyerekek én tegnap reggel óta nyomom folyamatosan de még mindig nem tiszta előttem a craftolás, fejlesztés,kiberver,stb.Már nem is érdekel!
Csak egy dolgot szeretnék! Csak egyetlen egyet!
Töltényt venni vagy gyártani a FR5 Nova hatlövetümbe meg úgy általába skulót a gépfegyvereimbe.Á-tól C-ettig átnéztem mindent de én töltény gyártással nem talalkoztam. Nektek honnnan van municiótok? -
veterán
válasz #04441088 #19205 üzenetére
Hát barátom.....
Köszönöm a segítséget de még mindig nem tudom hogy kell lőszert szerezni/venni/rabolni/ vagy bárhogy intézni......
Akármit nyomok vagy csinálok max fejleszthetem a fegyverem de töltényt nem tudok hozzá venni vagy gyártani
Hol.és.hogyan lehet töltényt intézni????[ Szerkesztve ]
-
veterán
A babáházi mészárlásom után most szüneteltetem a fő küldetést és a mellékes melókat végzem hogy pénzt,tp-ket és egyebeket gyűjtsek a fejlődéshez.Ahogy járok kelek a városban mindig beleakadok 2-3-4 tagú tyger clawns tagokba akiket rendre megölök.
Ennek van következménye?Tehát vadászni fognak rám amiért sportot űzök a minden ok nélkül való legyilkolásukból?
Illetve a motorjukat mindig elveszem és furikazok velük de mindig elhagyom őket.Ezeket a jó kis motorokat sehogy sem nem lehet végleg megszerezni, hogy az enyémekké váljanak?Végül is a rendszerint körözött ,vérdijas tulajokat likvidálom, gondoltam meg lehet valahogy örökölni vagy ilyesmi -
veterán
válasz juliensorel #19640 üzenetére
Ez a Regina Jones féle találd meg a gyógyszert küldetés?Te ott megtaláltad a gyógyszer? Mert én akármit csináltam nem lett meg.A fószert megöltem mert rengeteg bóklászás után sem találtam semmit erre mérgemben belelőttem a funkcióval nem rendelkező hűtőbe és aktiválódott a semmiből a manusz . Viszont a gyógyszert továbbra sincs meg így a küldetés nincs befejezve. Hasonlóan jártam egy másik mellék küldetésnél ahol egy a Militech által lezárt területen egy kiberpszichot kellett megölni de utána ott se tudtam befejezni a küldetést mert akármit csinálok nem történik semmi... -
veterán
válasz juliensorel #19650 üzenetére
Értem, köszönöm szépen!A Mower hadnagyos.
-
veterán
válasz juliensorel #19654 üzenetére
Rendben akkor átnézem ujra a területet. Köszönöm!
-
veterán
Én akkor láttam amikor a Regina Jones féle keresd meg a gyógyszert küldtést csináltam.Lehet te azt kihagytad.Keresem a cuccot az erkélyen erre latom hogy egy hatalmas árnyék halad at az erkélyen.Elsőnek azt hittem megbolondult a játék egy újjabb bug formájában és hírtelen kora este lett de aztán az árnyék haladt tovább es akkor néztem fel hátha valami tamadas közeledik fentről.Akkor láttam hogy ez a repülő hírdetőtábla suhan el lassan felettem.Megeresztettem egy sorozatot felé de hiába.Tova suhant a varos felett ismeretlen célja felé
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Mans20 #19684 üzenetére
I3-10100f-1650S és 16 gb ram.Low?Dehogy!Minden mediumon van nekem.Teljesen jól , szaggatás, akadás és tearing mentesen fut.Az nvidia experience szerint 45-48-54 es ilyesmi fps-eken de láttam felugrani 70-re is.Ráadásul ez az egyetlen jaték amit nem mertem feltenni highre amúgy többi játék(resident evil 3, control, horizon zero dawn, world war z, ebola 2 ezek 2019-2020-asok) highen fut minden gond nélkül.
Mondjuk én mediumon nem látom annyira szépnek a játékot mint egy csomó youtubeos videón a komoly kártyákkal de ez is bőven elég szerintem, főleg olyannak mint én aki nem is lát különbséget 50-80 vagy 80-120 fps között sem. Viszont az akadasokra, szaggatasra, tearingre nagyon érzékeny a szemem és azt nem tapsztaltam még soha. -
veterán
válasz hombre[EU] #19688 üzenetére
Gondolom ez nem szándékos hanem egy bug vagy befejezetlen épület nem?
-
veterán
válasz hombre[EU] #19690 üzenetére
Én mondjuk imádom ezt a játékot, nekem hatalmas élmény minden gyermekbetegsége ellenére, de mondjuk kiváncsi lennék hogy amikor nem fejezték be ezt és még számtalan dolgot a játékban akkor mire gondolhattak?
Megveszik a játékot akár több tízmillióan és majd senki se nyit be oda?Vagy a félkész épületeket, szobákat se veszi eszre senki?
Vagy inkább ők felejtették el ezeket? -
veterán
válasz juliensorel #19700 üzenetére
Valahogy jobban illik a cyber western vilaghoz, szegecselt bőr cuccokhoz, nagy verdákhoz és poszt apokaliptikus újjabb pusztulas szélén álló vilaghoz a rock és metál zene mint a Vangelis.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz juliensorel #19705 üzenetére
Ezen is látszik milyen különbség lehet két ember egyéniségében és látásmódjában.Ettől (is) szines a világ.Viszont egy kiberpszicho küldetésnél megint elakadtam. Tudnal segíteni?
A kiberpszicho észlelés: Ahol a holttestek földet érnek címűnél ahol Ellis Carternek hívják a megvadult veteránt megint hiaba kutattam át és csekkoltam mindent és mindenkit ismét nem veszi késznek a küldetést.Kergetőzés közben a szigorúan vett harci területről pár méterrel kijöttünk, lehet az a baj?Akkor ez megint bug?Regina adta a melót de hiába hivom nem mond semmit csak várja hogy az egyetlen választ amit megadhatok: viszlát későbbet.Vagy mit tehetnék még? -
veterán
Az lenne a legjobb ha lehetne saját zenét tenni a játék alá.Akkor mindenki arra zúzhatná az ellent és száguldozhatna a varosban amire akarna
Ui: Kiberpszicho küldetés megoldva.
-
veterán
válasz hombre[EU] #19745 üzenetére
Nagyon gyönyörűek az árnyékok és színek. Ilyen lenne nekem is ultra felbontáson?
-
veterán
válasz hombre[EU] #19750 üzenetére
Nem az volt.Ez tényleg gyönyőrű.Nekem mediumon van és ugyan 45-70 fps-között mozog de én inkabb középszerűnek látom a grafikát.A tiedtől elmarad bőven.Pl a Resident Evil 3 high felbontason sokkal-sokkal szebb az én gépemen mint a cyberpunk de ez utóbbit meg nem probáltam ultrán mert azt hallottam el se indulna egy 1650S videókari alatt.
-
veterán
válasz sixpak #19752 üzenetére
Nekem ilyen.A városban készült videónál még nincs bekapcsolva a v-sync, a városon kívűli 2 videón már igen, talán mintha már szebb lenne a vsynccel, nem? Vagy csak bemagyarázom?Fhd-n vagyok 75hz-s monitoron.Szerintem a tied azért jóval szebb.
[link]
[link]
[link]
Nagy nehezen sikrült mind a hármat felraknom...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Este végeztem Panammal közös első akciónkkal ahol
megbosszultuk a sérelmét és visszaszereztük a kocsiját.Mivel bánatomra nem lehetett vele lefeküdni és elment aludni, gondoltam nem lefekszek hanem megpróbálnák visszamenni a barlangba és megnézni ott van-e már a kocsi amit az első akciómkor akartam ellopni, amikor megismertem Jackie-t.A gepet mar lekapcsoltam de holnap van ertelme visszamenni szerintetek?Ott lesz már a kocsi? Vissza tudok egyáltalán menni oda és otthagyni panamot a motelben? -
veterán
Én Takemurát otthagytam egy kajázóban miután megbeszéltük a terveket egy elég meredek akciótervéhez.Gyorsan leléptem és mentem a panam küldetésre mert az izgalmasabbnak tűnt, nem akartam belekezdeni a Takemurásba.Szerintem ezzel én kijátszhattam a bugot és nem fog hívni hanem a végtelenségig ül a kajázóban és vár rám.Legalábbis remélem...
Egyébként Judy is egy furgonban ülve vár rám mert őt is otthagytam és mentem mellék küldetésekre[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz proci985 #19777 üzenetére
Már voltam vele wakado-nal.
Már a vírust is megkaptam tőle amit majd be kell juttatnom egy biztonsági rendszerbe, csak én otthagytam evés közben egy talpon álló kioszknál.Gondolom nem fog hívni, hogy:- Hé hol vagy már 2 napja itt ülök a kajáldában és várok rád Más.
A barlangot hol találom, ahol harcoltunk Panammal?
Merre menjek kb?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz proci985 #19779 üzenetére
Nekem nem sikerült megtalálni, nincs ott semmi csak vége van a bejárható világnak.A barlangot meg főleg nem találom.
Feladtam.
Egyébként jelenleg ugye 3 fő szál van.Takemura, Panam, Judy.
Mind a három szálat végig lehet vinni vagy ha az egyiken elidulok és végig csinálom akkor a többi elveszik?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz csababarca #19784 üzenetére
Köszi így már megtalaltam de kocsi nem volt,lehet én túl korán mentem vissza.Csak a haramia 66 nevű atókat találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In