Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz jonnyjoker01 #20101 üzenetére
Lehet ez ilyen schrodinger cat feeling, egyszer kinyitottad a dobozt es nem volt ott, akkor ij
-
modflow
veterán
válasz juliensorel #20100 üzenetére
Köszi, sikerült.
Betöltöttem újra, akkor lefizettem a szerelőt és kinyitotta nekem a 103-as ajtót. :)
Onnantól már ment minden rendesen. -
-
-
aktív tag
válasz RetepNyaraB #20107 üzenetére
Bocs mindenkitől, nem akartam dezinformálni, valóban összekevertem, de csak az időpontot - Jackie (pisztolya) miatt mentem vissza utólag a bárba, ott kötött bele két tag egy részeg céges vendégbe... sorry, kicsit összemosódott. A csapos feleségével kapcsolatos mellékküldetés elején van. [ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Ezen mit mosolyogtam már Kerrynél Ezért érdemes végighallgatni ezeket, nem sietni, mint valami idegbeteg. Akkor találhatsz ilyen kincseket. [ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
na hát az azért felbosszant rendesen, mikor stáblistánál fagy ki a játék
We are only Stardust...
-
ballazol
senior tag
vicces, hogy olyan collectors edition-öket dobtak piacra, hogy még cosplay bőrdzseki is van benne, javításokat meg nem nyomják...
itt még az elején, ahol nem enged be egy feka ajtónálló a bárba (de csak arra lehet menni), mit kell csinálni amúgy?
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
veterán
A Vörös Királynő versenyére, hogy lehet eljutni?A klubban miután én es Ward lenyomtunk mindenkit nem tudok eljutni arra a versenyre.Ha meg elmegyek a politikusokhoz es leadom az infót a küldetés lezárasra kerül.Ti mit csináltatok? -
.LnB
titán
Játék zene téma:
Nem tudjátok esetleg, hogy Konrad OldMoney - GR4VES c. száma, miért nem került még a mai napig se fel hivatalosan a Spotify-ra?
Most van egy felhasználó, aki podcast-ek közé rejtette, úgy hallgatható, de törölve lesz az is hamar.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #20120 üzenetére
Így is van ott annyi szar, most ez az egy mit számítana már?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
veterán
válasz freeknight #20118 üzenetére
Ja értem.
-
Jinxb1rd
addikt
Tegnap annyiban változott a véleményem, hogy a rádiós zenék csak a ratyik, de a játék saját sztorizenéi nem rosszak.
Kerry gitározása annyira feelinges volt hogy először nem is beszélgettem vele, csak végighajóztam vele a 5 és fél percet hallgatva a gitározását. A judy románczenét és ezt is szívesen felremixelném legszívesebben. Kár, hogy Spotifyon öneállóan nincsenek ezek fenn. Első végigjátszásra 120 ingame órát ír a játék, a második, ahol a megbízásokkal és NPDC küldikkel nem foglalkoztam arra 70 órát. Steam mérés szerint összesen eddig 280 órát öltem a játékban.
De valóban, egy borzalom lett, igen.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz RetepNyaraB #20124 üzenetére
De vannak zenék tőle a játékból, amik fent vannak Spotifyon.
No Sana No Life
-
.LnB
titán
válasz freeknight #20126 üzenetére
Biztos. De ennek a Konrad-nak vannak fent zenéi, van profilja is.
-
freeknight
őstag
Én olyasmira gondolok, hogy a játékhoz írt számai a CDPR tulajdona, ők van hogy elég nagy késéssel teszik fel a számokat (Nina Kraviz játékhoz készített EP-je is kb egy hónappal megjelenés után került fel spotify-ra).
Vagy mivel több ember készítette a számokat, lehetséges, hogy valaki közülük nem járult hozzá a közzétételhez.
Ezt soha nem tudjuk meg, egyszer vagy felkerülnek, vagy nem, bízzunk benne hogy igen[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz freeknight #20128 üzenetére
És még nem is biztos, hogy az előadó nem járul hozzá, lehet, hogy a kiadója próbál nagyobb százalékot elérni. Elég összetett jogi macera.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz proci985 #20130 üzenetére
Ponpon shit-et alapból nem nagyon szeretem, csak viccből szoktam megmutatni haverjaimnak hogy a kedvenc számom, de az akusztikus változata gyönyörű. Ha meghallom valahol az utcán vagy a badlandsben, mindig megvárom a végét.
Amúgy én nagyon nem értek egyet azzal hogy szarok a rádió zenék (Carlos Padre & Jinxb1rd), elég sokat adtam hozzá a saját zenetáramhoz. Semmilyen sorrendben (most csak végig mentem az eddig megjelent albumokon) eddig ezek vannak nekem lementve:
Grimes - Delicate Weapon
Rat Boy, IBDY - Who's Ready for Tomorrow
Raney Schockne, Point Break Candy, COS, Conway - Hole in The Sun
Gazelle Twin - History
Poloz, Tinnitus - On My Way to Hell
Le Destroy, The Bait - Kill Kill
Konrad OldMoney, Cerbeus - Dinero
Converge, Shattered Void - I Won't Let You Go
Geno Lenardo - Suicide (feat. Zelae)
Damian Ukeje, P.T. Adamczyk & Kerry Eurodyne - Chippin In
Steven Richard Davis, Kings of Collapse - Run
Konrad OldMoney, stb... - Tatted on My Face
Rezodrone, The Cartesian Duelists - Resist and DisorerEzen kívül van egy csomó amit még nem adtak ki hivatalosan, pl ANTAGONISTIC by Chris Cardena and Sebastian Robertson & Pacific Avenue vagy a fentebb említett Konrad OldMoney - GR4VES.
Előbb utóbb szerintem az összeset kiadják, bizonyos időközönként adnak ki 1-1 rádió albumot, most azt hiszem a Vol 4-nél tartunk, 5-ödiket még nem láttam sehol.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Jinxb1rd
addikt
válasz jonnyjoker01 #20131 üzenetére
Ezektől bármikor találsz jobb számot a saját stílusukban. Egy a sok közül számok, olyanok, amiket az előadók egyszer megcsináltak, aztán elrakták a fiókba, mert annyira nem volt ütős a végeredmény.
Meg nem tudom, lehet nem is maguk az ötletek rosszak, hanem a hangszerelés, mintha nem lett volna pénz rendes stúdiómunkálatokra. Az összes rock és metál számnál ezt érzem. Hiába jó a dallam, a hangzás katasztrófa, nem elég tiszta benne semmi.
Ingame zenék teljesen más minőség.[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz zsoltee10 #20133 üzenetére
Nekem úgy adta be a küldetéseket, hogy vártam 2 napot, majd elmentem hozzá, beszélgetettem majd elsétáltam a gyorsutazás pontig a házánál. Ekkor beadta a telefonhívást. Szvsz egyébként nagyon a végére rakták ezt a szálat, a befejezési lehetőség már rég megnyílik, kb majdnem elmegy az ereje és az ember ezzel elkezd szenvedni, hogy ugyan adja már be a küldetéseket, aztán hadd lehessen csinálni. [ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Jinxb1rd #20132 üzenetére
Én nem azt állítottam hogy nincsenek náluk jobb számok a műfajban, hanem hogy nem szarok, bőven hallgathatóak. A hangszereléssel egyetértek néhány esetben, a legfurább nekem hogy miért olyan iszonyatos banger Konrad OldMoney alapja a Dinero-ban és miért olyan faék egyszerű és furán kevert a GR4VES-ben. A rock, metál, industrial számok közül tényleg csak kevés tetszik a tisztaság hiánya miatt, azzal is egyetértek. A Resist and Disorder közülük ami a legjobban bejön, az viszont tényleg nagyon tetszik.
Plusz amit észrevettem hogy játékon belül sokszor sokkal jobban hangzanak a zenék, jó kis hangmotort raktak a REDengine alá.
Jaj úristen ki is hagytam az egyik kedvencemet az egész játékból: Atlantis club music - erről semmi infót nem tudunk, valaki kirippelte a játékfájlokból. Nagyot ütött amikor meghallottam a játékon belül.
Üdv. Johnny
-
proci985
MODERÁTOR
válasz jonnyjoker01 #20131 üzenetére
nekem mindig mosolyt csal az arcomra .
btw, Health - Major Crimes is remek. ha minden jol megy oktoberben megyunk is HEALTH x Perturbator livera.
zsoltee10:
a hajo azutan van meg. aztan a hajo utan ha meg varsz lesz meg egy Us Cracks kuldetes, az kb az utolso ami aktivalodik, talan a Judy es River kuldetescsomag mellett. jonnyjoker01: sound engine elsorendu es en ezt ugy mondom, hogy egy Xonar One (muses02) + Philips Fidelio X3al tolom, ami igy egy 1000+ euros fules lanc.
egyebkent ami az atlantisban megy dnb, nekem counterstrike 2005ben valahol Budapesten flashbackjeim voltak. de egyebkent lehet egy regebbi hyper szam volt. vagy meginkabb Tech Itch. esetleg Enduser a Comparing Paths idejen. de tippre a producerek sajatja, 0:45nel az a duplazas DNBnel nem megszokott, emlitett Enduser is igazabol breakcore producer volt aki szep lassan csuszott at neuroba.
ld Hyper - Spoiler se jott ki meg soundtrackon, pedig ez ment a trailerek alatt.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
Vannak olyan kibertámadások, amikkel pár mp alatt kinyírnak, ezek ellen milyen skillekkel lehet legjobban védekezni?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
jonnyjoker01
veterán
válasz proci985 #20137 üzenetére
Major Crimes nem tudom hogy maradt ki, nagyon szép szám és ennek a keverése is jó.
Én tripla driveres stúdió fülessel játszok, eszméletlen jó a hangzás a játékban. Nekem mindig hatalmas pont ha a hangokat eltalálják egy játékban és úgy örülök, hogy ezt (is) nagyon eltalálta a CDPR. Kéne már nekem is vennem egy DAC-ot, ahogy egyre feljebb haladok a hangminőség lépcsőfokain egyre jobban érzem hogy nem tudják kihajtani őket az eszközeim.
Amúgy ez nekem legjobban neurofunk dnb-nek hangzik, mindjárt be is izzítok egy lejátszási listát most nagyon megjött a kedvem hozzá
Üdv. Johnny
-
RetepNyaraB
veterán
Jellemzően burn a leggyakrabban. Van rá kiberver, elég sokára és nem emlékszem melyik dokinál. Body növelése ad némi rezisztenciát asszem, illetve ruha modok között is lehet találni statuseffect csökkentőt.
Szerintem hamarabb megoldás egy mk2-es maxdoc, ami 60%-ot regenerál és több helyen meg tudod venni a receptet.
Nekem most 6-os bodym van 30. szinten és pár sudden death mellett el lehet lenni azért..."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
nagyúr
válasz RetepNyaraB #20143 üzenetére
Első végigjátszásom, szal még sokat kell tanulnom a karakterfejlesztésről meg a skillekről, majd a 2-3. végigjátszásnál jobban átlátom majd a skill fákat meg tárgykészítést, most egyelőre csak sodródom, meg sétálok a városban. A Bodym most 12-es, de még csak 17-es szinten vagyok, és nem jól építem a karaktert, mert egyre több küldire írja, hogy nagyon veszélyes.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
RetepNyaraB
veterán
szerintem nem karakterfejlesztéstől függ a küldetések veszélyessége (hiszen a karakterfejlesztés amúgy is nevetséges, akkor is elvagy, ha egyetlen pontot nem költöttél semmire, de ha tudatosan felhúzol egy-egy irányt akkor egy pont után senki nem marad meg előtted állva) hanem terület és sztorifüggő. Ha elöl vagy a főszálban relatív alacsony szinten, akkor magas besorolásúak lesznek a missionök, illetve pl. az elején Watsonban mind alacsony besorolásúak, kis szinten is le lehet nyomni mindet, legfeljebb óvatosan, nem fejjel rohanva a falnak
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
nagyúr
válasz RetepNyaraB #20145 üzenetére
Igen-igen, ezért is szeretek egyelőre Watsonban szöszölni. Egyébként vannak a játékban a főküldi szálai mellett nagyobb mellékküldetések? Olyanra gondolok, mint Obliban vagy Skyrimben a céhes küldisorozatok, amik kb. a főküldivel voltak egy súlycsoportban? Vagy itt "csak" a főküldi van több szálon és a sok apróság?
-
RetepNyaraB
veterán
3-4 hosszabb szál mindenképp van (Panam, Judy, River Ward, meg a képviselős) plusz pár nem-olyan-hosszú, de érdekes sztori. A főszál a legrövidebb az egészben
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
veterán
Tudnatok abban segíteni, hogy melyik az erősebb fegyver?Ebben mindig megzavarodok.A sebzést ugyebár latom, hogy a legendas overture pisztolynak elvileg kisebb(213-261) míg a az RT-46 burya (266-325) nagyobb de ez csak a fizikai sebzés ugye?Meg akkor a dps-e miert kisebb?Pl ha ott van hogy +x fizikai/elektromos/vegyi, stb sebzés akkor az még rájön a fenti sebzés ertékre?Vagy hogy van ez? Szamolgatas nelkül honnan lehet tudni melyik sebez nagyobbat?
[ Szerkesztve ]
-
Strezi
őstag
válasz beyruth82 #20149 üzenetére
Ott van alatta, hogy másodpercenként hányszor sebez akkorát.
DPS = Sebzés * Támadás másodpercenkéntPl. nekem a mesterlövész puska csak 0.28-as, de a 12 000+ fejlövésből egy elég szokott lenni
[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In