Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
senior tag
Szerintetek lesz még valami akció megjelenés előtt (pl black friday) ? Steam-en kívánságlistán van de amúgy nem igazán követem, érdemes várni vele még vagy ez olcsóbb már nem lesz?
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz andor80 #6616 üzenetére
Ezt a sok hulyesget kar volt leirni. Arányaiban nezve kutyat nem erdekel valojaban a cyberpunk megjelenesi datuma se a covid, ha a vilag mukodeset egeszben tekintjuk. Minden megy a maga medreben tovabb, nyugi. (Arrol meg nem is beszelve, hogy gondolj bele mennyien nem haltak es “roggyantak”bele a “halalos vilagjarvanyba” , sot sokaknak tobb a munkajuk vagy eppen jobban megy a szeker, szoval en meg az olyanokon rohogok, akik a covid miatt hisztiznek es azt akarjak, hogy mindneki fossa ossze magat tole es mindent dobjon el emiatt )
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz VikMorroHun #6628 üzenetére
Nem vagyok virustagado es a maszkot is hordom tisztessegesen, hogy ovjam embertarsaimat. (Kezet mosni rendszeresen, modszeresen mar gyerekkoromban megtanitottak, kopkodo-krakogo proletar pedig sosem voltam, szoval igyekszem helyzethez merten, tisztessegesen viselkedni ugy erzem) Nagyon kozeli rokonom covidosokat apol.
En csak azt nem ertem, miert kell ilyen forumokra is bekeverni ezt a temat?! Miert kell nyomosztani minden pillanatban az artatlan embereket, miert kell buntodatot kelteni artatlan emberekben?! Az embernek mar nem is lehet mas gondja mert covid van a vilagban? Ezt uzeni az a komment amire reagaltam. De ez nem ide vago tema, reszemrol ennyi, amugy se szoktam semmilyen forumon errol beszelni de ez most megfekudte a gyomrom.[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz bélanéni #6633 üzenetére
Tessek, most mi van? Ki fenyeget kit? En azt mondtam, hogy vilagszinten teljesen marginalis jelenseg az, hogy egyesek hisztiznek ennek a jateknak a megjelenesi datuma miatt, en speciel kb 2 honapja ismerem, tetszik a tema de pont leszarom, h mikor jelenik meg, ebbe a topikba ob ket napja jottem. Most komolyan az emberiseg hany szazalekat erintheti ez a tema? Erre valaki arra kezd el panaszkodni, hogy milyen szanalmasak az emberek, mert mernek barmi massal foglalkozni, barmi mas miatt szenvedni mikozben covid van.
-
-
juliensorel
senior tag
válasz sittes79 #7005 üzenetére
Én most az Alien:Isolation-t kezdtem el újra, a Sevastopol belső tereivel meg a jó kis Sevastolinkekkel baromi jól rá lehet hangolódni egyfajta dekadens sci-fi atmoszférára, még ha nem is cyberpunk. Ez a játék fantasztikus még mindig, 6 éves, hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
Na én is megvettem tegnap steam-en, jobb a békesség, úgyis azonnal megvettem volna megjelenés napján. Ez év júliusában adtam a kívánságlistához, nagyjából azóta ismerem a játékot, mert nem igazán követem az ilyesmi híreket. Végülis így csak kb. 16 évet vártam egy ilyen játékra, 2004-ben láttam először a Blade Runner-t, majd olvastam el az Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? c. könyvet. Azóta vágyok egy ilyen atmoszférájú open world-re. Pár éve volt ugyebár az Observer, ami hangulatban nagyon erős volt de rettentő szűkös és nyomasztó is egyben, a CB2077-től egészen mást várok természetesen.
Én emiatt most nyomtam egy kis mértékű szintlépést is hardver téren, 1070-et lecseréltem 1080ti-re, r5 1600X-ből pedig ha minden igaz r5 3600 lesz, FHD 144Hz monitor, (16GB ram). Egy picit megpiszkált HIGH nekem bőven elég lesz egy stabil játékélményhez. (film grain, motion blur, lens flare + minden ehhez hasonló részemről mindig off, én nem filmet szeretnék nézni, hanem játszani, még akkor is, ha ilyen volumenű játékról van szó mint ez, szerintem ezek nélkül is iszonyatosan hangulatos lesz)[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz bélanéni #8209 üzenetére
Az ilyesfajta (és más) dolgok szabályozása is legtöbbször nem arról szól, hogy van e értelme, csak arról, hogy el lehessen mondani, hogy tettek ellene valamit a létrehozói, aztjóvanakkor. (lásd járvánnyal kapcsolatos intézkedések világszerte)
"Persze szülő ki tudja kapcsolni a gyerekének." - a gyerek meg visszakapcsolja egy kattintással pl., tehát még így sincs értelme. -
juliensorel
senior tag
válasz RubbishBin #8838 üzenetére
Szerintem nem feltételen bírja, amikor kell neki a kakaó. Én pár hete váltottam 1070ről 1080ti-re (EVGA ftw3, gyári minimum ajánlás: 600W), nekem a Seasonic Focus Plus 550W 80+gold nem bírta el Watch Dogs 2 és metro exodus közben pl (ezekkel teszteltem hirtelen az első napokban, max-on minden, 1080p, 144hz freesync monitor), 10-15 perc után lecsapta a gépet, többször is próbáltam. Én inkább vettem egy komolyabb 650-est (Seasonic PRIME Ultra 650W), azóta szuper
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
Ez is csak azt bizonyítja, hogy joggal hasonlítják a Gta V-höz
nubreed: hány ezer hsz. lesz még erről?! Nem tök mindegy neked/mindenkinek, hogy ki hol veszi meg? A te életedben semmilyen jelentősége nincs ennek, te is ott vetted meg, ahol neked jó, ő is. A CDPR-t támogató önjelölt irgalmas szamaritánus/térítő hozzáállás is teljesen értelmetlen szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz tomazin #8927 üzenetére
Más dolgába belepofázni (teljesen értelmetlenül és indokolatlanul), az aztán igazi haladó szellemiségű és építő jellegű gondolkodás....vagy nem tudom mire gondolsz. Nehogy már itt struccpolitikával gyere, mert ebben nincs ennyi. Az életben vannak valóban fontos és hangsúlyos kérdések, ott természetesen nem hasznos, ha az ember csak az orráig lát, de az, hogy ki milyen felületen vesz meg a cp2077-et nem tartozik ezek közé.
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz SenorGrande #11758 üzenetére
Na, most, hogy megjelent végre játszani is fogtok vagy csak még több lesz a napi hsz átlag? Én esetig nem jutok gép elé de aztán szerintem eltűnők, lesz mit felfedezni a következő hetekben...
-
juliensorel
senior tag
2 órát tudtam beletenni most este. Magáról a játékélményről nincs nagyon mit mondanom egyelőre, ennyi idő után semmi értelme. A világ, az atmo tetszik, hiszen emiatt vettem.
Grafika: Én szebbre számítottam (így is szép), viszont tökéletesen fut legalább eddig. Csak a (szerintem) felesleges "cinematic" effekteket kapcsoltam ki, minden más maxon, v-sync OFF
Gyönyörűen muzsikál 80-90 FPS között, igaz a nyílt utcákra még nem jutottam ki
A vga még sose volt ilyen hangos, de fix 70 fokon tartja a kártyát egy m-itx házban, cpu is 69-71 fokos.
1080p
144hz freesync monitor
R5 1600x 3900MHz
16gb ram
Evga gtx 1080ti ftw3
SSD: Samsung PM961 512GB[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
-
juliensorel
senior tag
24,8 óra - most volt a főcím
itt olvastam(már viszonylag későn), hogy a főcím előtt nem annyira érdemes bóklászni, side-okat csinálni, mert utána nyílnak meg érdemben a lehetőségek, na kíváncsi leszek -
juliensorel
senior tag
Ja, még a főcím előtt meg volt az első komolyabb bug-om. [link]
-
juliensorel
senior tag
Üdv!
Na, jól kicseszett velem a Steam meg a bugos játék (meg persze én saját magammal)
Itt olvastam, hogy ha saját mappájából indítjuk a játékot, akkor megjegyzi a beállított nyelvet, ennek örömére tegnap ki is próbáltam és játszottam jó néhány, igen termékeny órán keresztül, pont rengeteget haladtam tegnap és találtam egy iszonyat jó legendary revolvert is pl.
Most persze megszokásból indítottam a Steam-et, közben böngészőben még valamit olvastam fél szemmel, jött valami felhős üzenet, reflexből rányomtam, el se olvastam hirtelen annyira figyelmetlen voltam, gondoltam csináld persze, szinkronizálj stb bla bla...és mire felfogtam, hogy mit műveltem, addigra már kicserélte a felhőben lévő két napos mentésekre a helyi fájlokat
Az összes auto save is a két nappal ezelőtt állapotot jegyzi.
Azt most olvastam csak itt, hogy ezzel a módszerrel "megkerüli" a Steam-et a játék, tehát statisztika sincs pl stb....
Gyorsan utánaolvastam nagyjából, ha jól értem akkor buktam a tegnap haladásomat ugye Megkérdezem azért itt is, sehogy se tudom visszahozni a helyi mentést a gépről vagy valamit visszaállítani tegnap esti állapotra? (back up nincs persze)[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
Igen köszi, a mentési mappa meg van, azt néztem elsőre de az összes mentést felcserélte az utolsó Steam által ismertekre, az auto save-eket is...A játékidő is kevesebb a Steamen emaitt.
Mivel angolul utánaolvasva az derült ki, hogy lényegében nincs megoldás ilyen esetekre amikor a Steam már felülírta a helyi mentéseket, inkább megvontam a vállam és elkezdtem játszani újra, szerencsére élvezem Sok loot meg találn 2 fegyver fejlesztés is elveszett, na de mindegy majd jönnek újak, az említett legendás revolvert meg ugyanott megtaláltam, mert emlékeztem a helyre (ezt eddig ne tudtam, hogy ezeknek fix helye van, most már tudom ) -
juliensorel
senior tag
-
juliensorel
senior tag
6-os body + gorilla kar + hősebzés (ha jol emlekszem) + dupla ugros lab implant . En igy tudtam megverni oket kb 8-9 probalkozas utan. Ugraltam ossze-vissza es hosszu uteseket hasznaltam, nagyon idegesito amugy mennyire OP -k, ha messze vagy tole akkor is bemos egyet siman olyan a hitbox, nagyon gaz.Engem amugy a bunyo teljesen hidegen hagy, ezekbe is csak belefutottam veletlen, ahogy jartam a varost, de addigra mar ossszevasaroltam szerencsere az implantokat, en a tobbi bunyot sztem sose fogom megcsinalni vagy legalabbis utoljara
-
juliensorel
senior tag
válasz WATERDACA #17251 üzenetére
Igen, nálam is rendszeresen jelentkezik. A másik rettentően idegesítő jelenség és már többször volt, hogy a jármű amivel megyek mintha magától lefékezne, aztán beleragad a talajba és akkor se előre se hátra, kiszállás-beszállás se oldja meg, olyankor ott kell hagynom a francba.
Egyébként én alapvetően a városon belül csak futva (+ egy ideje dupla ugrás ) közlekedek már az eleje óta (corpo-val kezdtem), olyan gyorsan fut a karakter és olyan sűrűn vannak a tennivalók, hogy semmi értelmét nem látom autóba ülni. (az fps ingadozásokról ne is beszéljünk) Távoli feladatokhoz pedig fast travel.
Illetve valahogy szerintem még mindig nagyon fura a vezetés/a járművek reakciója egy Watch Dogs vagy Gta után (egyik játéknak sem vagyok kifejezetten a rajongója, de azokban valahogy természetes az autók vezetése), a kanyarodás jobb lett picit de valahogy még mindig nem fun számomra, lassan indulnak el, hosszúak a fékutak, indokolatlanul kipörögnek/csúsznak a sportosabb kocsik kerekei induláskor stb.#17245Vesa
Szerintem azért nem reális, mert alapvetően baromi lassan közlekednek az autók a környezetben, még kint az autópályás részeken is. A scriptelt jelentekben is vicc szerintem a sebesség, csak néztem az elején, amikor van az üldözés, hogy ez mi, inkább sétakocsikázás.... Amikor fixerekhez kell kikísérni megmentett egyéneket, akkor is rossz nézni, ahogy elindulnak az autóikkal, csúsznak/folynak/forognak a textúrán, aztán nagy nehezen valahogy besorolnak az úttestre Szerintem ezeken még sokat kéne javítani mert nagyon béna. -
juliensorel
senior tag
-
juliensorel
senior tag
válasz S e t h #17515 üzenetére
Fene tudja, sok részlet el lett itt baltázva, lehetőségek tárháza kihagyva, talán sose tudjuk már meg miért.
Ugyanerre gondoltam az első ilyen küldetésnél, legalább az lehetne kikötés, hogy csak PAX fegyvermódosítással vagy bármilyen nem halálos fegyverrel lehessen őket elintézni, ha már van ilyen a játékban....[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
Nekem ez a terület (szeméttelep) teljesen bugos, kb. 20 óra játékidővel ezelőtt is voltam már itt, többször visszakeveredtem hátha, de semmi változás, a delamain taxi ott parkol de süket teljesen, nem lehet vele interakcióba lépni.
(a szeméttelepen az edzőrobotos küldi az működik)
A kérdőjeles tárgyat pedig hiába veszem fel nem tekinti sikeresnek.
Ja és a delamain hívogatása is bugos nálam de eddig nem igazán foglalkoztam vele, mert van más bőven de most gondoltam írok ide. Valami tipp? Kövi patch-el majd javítják? -
juliensorel
senior tag
válasz nesh_019 #17634 üzenetére
Ne is mondd, én már bele is haltam a szeméttelepen ugrálás közben abba, hogy beleragadt V. a textúrába és közben szépen levitte az életét...ez egyébként a város más pontjain is megtörtént néha.
Ez volt az első delamain ami útba esett egyszer miután felvettem a küldetéseket, gondoltam kipipálom de ugye nem tudtam vele semmit csinálni, percekig szórakoztam/bolyongtam ott, szét is lőttem az autót , mentést visszatöltöttem stb, aztán néztem youtube videót és akkor már láttam, hogy bugos nálam és nem én rontok el valamit. Másik delamaint azóta se csináltam, lehet az megoldaná vagy nem tudom mi lesz ezzel...(amiatt persze hívott a delamain, hogy ne rongáljam az autóit )
Egyébként ezekkel az esetekkel tudjátok mi a legnagyobb baj? Az, hogy néha már akarva-akaratlanul is arra gondolok elsőre, hogy na megint bugos a játék, ha valamit nem találok/én rontok el egy küldetés során és nem tudok továbbjutni. Pl tegnap volt egy cyberpsychosis eset, ahol két holttest jobban el volt dugva én meg nem scan-eltem be őket, pedig már minden szilánkot elolvastam stb, de nem tudtam üzenni a fixernek, hogy mi történt...ezért kb 3szor visszatöltöttem, mire én hülye megtaláltam a maradék "bizonyítékot". Mindez azért van mert többször megszívatott a játék, lásd pl voltegy rituálés cyberpsychosis, ahol a jeges kádból kellene felébrednie a tébolyultnak, na az szintnén nem aktiválódott nekem, hiába scanneltem be mindent (már végül YT videó alapján), aztán jó pár játék óra múlva visszamentem és akkor már működött.
Jelenleg 100 órám van benne és mostanában egyre több a bug, amiket kb 70 órán keresztül egyáltalán nem tapasztaltam. (beragadt autók, vezetés közben néha állva megjelenik a karakterem kopaszon a kocsin kívül, felvett tárgyak adatlapja a képernyőn marad, ruha váltást baromi lassan dolgozza fel stb)[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
Ez a kis balhé nekem is tegnap jött szembe, amúgy az a durva,
hogy ha "részletesen" dumálsz még utána a maxtac-es nővel (Melissa Rory), kiderül egy két érdekesség, pl h milyen régi modell a sáskapengéje, aztán kicsit később ír majd a boltos csávó V-nek és kiderül , hogy ez az a sáskapengés psycho csaj, aki a 2013as játék trailerben kaszabol, csak éppenséggel az eset után átprogramozták maxtac-es "alkalmazottá" azóta... [link] [ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz megint én #17773 üzenetére
Az a küldetés nekem is bugos volt, pont nem rég írtam, én is néztem yt videót, de hiába, nálam se kelt fel a hűtőből a tag pedig mindent végig scan-eltem már elsőre. Aztán többször visszatöltöttem, végig scan-eltem a helyszínt és 5-6 próbálkozás után végre beadta és felkelt az átkozott Amúgy elvileg script szerint akkor aktiválódik, amikor Johnny megjelenik és mondja az egyik hullánál, hogy "gusztustalan" vagy vagy valami ilyesmi és aztán szól is, hogy "társaságunk van"...
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz VikMorroHun #18030 üzenetére
Legalább tudjuk, hogy az alja nem rohad
-
juliensorel
senior tag
Jó pár hsz-el feljebb volt itt szó a "rendőri viselkedésről" .
Mivel szinte alig járok autóval a városon belül, rengeteg ideig rendőri körözéssel se találkoztam, ugyanis nálam leginkább a nem szándékos gyalogos gázolás szokott lenni a "bűntett"
Hamarabb olvastam róla, hogy mennyire buta az egész rendőri jelenlét és a körözési rendszer, minthogy megtapasztalhattam volna. Hihetetlen. De tegnap megtörtént az első személyes elképedés: [link]
+1 marhaság [link] -
juliensorel
senior tag
válasz RetepNyaraB #18393 üzenetére
Jó pár autót megvettem már, igaz érdemben nem használom őket de azért egy két címre elmentem mindegyikkel egyszer és az a vicc, hogy tapasztalatom szerint ez a legjobb autó a városban...mindezt ingyen.(én is kb 2 napja csináltam meg ezt a küldit...~130 óránál járok )
Kövi karakterrel ezt megszerzem elsőnek a városhoz, mást nem is veszek csak SHION COYOTE -ot terepre
Mondjuk fegyverekből is azok a legjobbak, amiket jutalomként kapunk..[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
Megnéztem több delamain autót azóta, mindegyik inaktív volt, egyikkel se tudok semmi kezdeni, csak ott parkolnak és kész, küldetés aktív pedig, közben Delamain hívása továbbra is bugos. Szétlőttem az egyik autót, így akkor sikertelenné válik a küldetéssorozat és törlődik az összes. Ez kifejezetten dühítő. Én erről akkor lemaradtam, remélem ez patch-el javítva lesz és másik karakterrel lesz alkalmam azokat is kijátszani.
Más: Pacifica kipucolva, kivéve a Delamain (ami akkor még aktív volt és ugye megcsinálni nem tudtam) mégis rögtön jött az achi az utolsó bűneset megoldásakor.
Watson szintén kipucolva, mégse kaptam meg azt "ami jár".
Az autókat is meg kell venni ehhez amúgy? Ebben a két kerületben meg lett véve mindegyik, tehát az achit nem az tartja vissza de nem tudom befolyásolja e amúgy.
Kezd elegem lenni ezekből a visszatartó erejű dolgokból...[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz juliensorel #18499 üzenetére
Ja és az automatás küldetésem is elakadt a másodiknál [link] , ahogy rengeteg más játékosnál is... fasza. Pucolnám a maradékot, Japán negyedben ez lenne az utolsó, erre kiderül, hogy minden bugos ezek közül már...
-
juliensorel
senior tag
Én nem rántottam fegyvert, hanem a "nem félek tőletek" de "nagyon beszólok most nektek, de életben hagylak titeket" utat választottam , aztán kicsit később Placide küldött egy sms-t, hogy kb "vigyázz magadra, nehogy baleset érjen, mert figyelünk!" vagy valami ilyesmi, aztán nem történt utána semmi, azóta én már a vége fele járok. [ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz abridabri #18553 üzenetére
Nincs ilyesmi empátia vagy karma kérdés/következmény a játékban ilyen téren, ami mellesleg szerintem nagyon gáz, illetve hiányzik. Nem kell nagy elvárásokra gondolni de mondjuk egy olyan "pontozási" rendszert, mint ami pl. a METRO sorozatban van, azért elfogadtam volna.
Csomószor engem az is tökre zavar, hogy az előre megírt dialógok kissé más karakterként állítják be V-t, mint ahogy pl én játszottam...lásd egy példa: csakis NEM halálos fegyvert használsz, csakis leütöd az ellent lopakodás közben stb, aztán mégis egy pénzért gyilkolászó zsoldosnak leszel elkönyvelve egy XY random dialógban. De ide sorolnám, azt is, hogy Johnny-t kb. csak oltogatni lehet, még akkor is ha szerintem pl tök jókat/vicceseket mond éppen.Vagy mondjuk sok olyan helyzet van a játékban ahol lehet tisztességesen fizetni valamiért és lehet kummantani/erőszakoskodni/átverni a másikat...na ezeknek sem láttam, hogy lenne érdemi következménye...igaz még nem játszottam végig a fő szálat de van benne ~130órám és eddig ezt vontam le. És itt most nem azokra a küldetésekre gondolok, ahol ez külön opció, hogy mondjuk életben hagyhatod a célpontot/lopakodhatsz és bónuszt kapsz, mert van ilyen néhány persze. Ami szintén negatívum szerintem, hogy a mellékszereplők igazából "nem tudnak egymásról", nincsenek egymásra hatással (ezt én is nem rég tudtam meg), teljesen függetlenül mozognak a mellékszálak...itt ezeket gyilkolod, ott pont az bérelt fel, ott azzal kefélsz, amott meg a másikkal stb. Tudom, hogy ez nagyon megbonyolítaná a játékot de valahova hiányzik belőle az, hogy ezeknek a cselekedeteknek keresztbe-kasul nincs súlya, csak az adott szálakon belül vannak kimenetelt befolyásoló döntések.
Én a kérdéses kimenetelű (mellék)küldiknek mindig kijátszottam eddig az összes lehetséges variációját, (mentés visszatöltögetéssel) mert érdekelnek, aztán persze a számomra legszimpatikusabb lezárással megyek tovább. (újrajátszani nem ezek miatt fogom, ezért már most megnézem amit tudok inkább)[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz proci985 #18620 üzenetére
Tudom, egy teljesen más játék lenne és ez ennél sokkal bonyolultabb, mint ahogy leírtam de valahogy mégis hiányzik valami, ami kicsit jobban súlyt ad a döntéseknek, ha már bizonyos helyzetekre 2-3-féleképpen lehet reagálni egy dialógban. Nem tudom, hogyan lehetett volna jól megvalósítani, mert nem értek hozzá.
Az általad említett játékokkal nem játszottam, nem ismerem.
Én amúgy gunplay párti vagyok, ami élvezetes is a CP-ban, főleg mivel alapvetően egy "lövöldözős/akció" játékról beszélünk, szóval én sem a "mindenkit életben hagyok" típusú játékos vagyok. (Metroban sem, de achi vagy plusz egy ending miatt azért kipörgetem(ném) kill nélkül is ezeket ha kell. A Metro azért nem volt annyira vészes sztem, bizonyos esetekben azért megengedő, van benne egy kulcsmondat Kahn-tól, hogy "ha ellenséges, akkor megölöd..." vagy ilyesmi, tehát ott is a fölösleges vérengzést bünteti csak. Igaz, a Metro narratívájába jobban beleillik (az összes részt olvastam is) ez az ölök/nem ölök/jót cselekszem/kegyetlen vagyok stb. mizéria, mint itt a cp2077 esetében )
Amúgy szerintem jó esetben minden ilyen játékot úgy érdemes játszani, hogy először kipörgeted úgy, ahogy neked jól esik (a saját stílusodban, saját lelkiismereti döntésekkel) és aztán ha még érdekel, akkor megcsinálod, akár nyűg árán is a másfajta eljárásmódokat.[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
Se az autót se a pénzt nem kértem tőle, aztán a döntő után nem sokkal küldött üzenetben fotót a babáról, aztán megkérdezte mi újság a kocsival, szeretem e , vigyázok e rá stb... egy újabb helyzet, amiben úgy érzem tök mindegy hogyan döntesz a játékban, majd kapsz valami sablon dumát... Ezt meg hiába nyírja ki mindenképp Claire, ahogy vége a szerepének szépen feltámad hallottaiból, aztán ott álldogál nekem... [ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
Az a bizonyos Samurai emlékkoncert...
Ez most komoly, hogy tök mindegy kit választasz, a beugrós "zenész" névre és kinézetre is pontosan ugyan lesz, csak egyszer dobos egyszer meg basszeros?! Komolyan ekkora kihívás lett volna kreálni két különböző karaktert egy ~2,5 perces jelenethez?! Denny és Henry back story-ja több mint gyenge és kevés, így utólag nem értem miért kellett egyáltalán választani kettejük közül, mert mindkét karakter teljesen marginális és semmit nem változtat a történésekben az, hogy melyikük jön el. A koncert után senkivel nem lehet érdemben beszélni, nincsenek reakcióik egy ilyen "ritka esemény" után, olyan lapos volt az egész, hogy nem hittem a szememnek... Ez a játék eszméletlen ambivalens néha, én eddig valahogy olyan jól el voltam a mellékes szálakkal de most egyre többször csalódok, ahogy közeledek a vége fele, remélem a főtörténet még belehúz, mert ez a koncertes "novella" baromi igénytelenül lett összerakva. -
juliensorel
senior tag
válasz beyruth82 #18860 üzenetére
Lesz sok küldetés/kapcsolati helyzet azért majd, ahol választhatsz és lesz következménye is az adott szálon a döntéseidnek. Viszont muszáj valamilyen előre megírt mederbe terelni a történetet, azért nincs végtelen lehetőség illetve nagy letérési lehetőség a fő vonalról. Olyasmire amire te vágysz (meg például én is vágynék) még nem érett meg a játékipar szerintem. Ettől függetlenül néha kicsit többet beleadhattak volna valóban, ez engem is sokszor zavar, de akkor talán sose készült volna el ez a játék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről: