Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz beyruth82 #20149 üzenetére
máshogyan sebeznek. A DPS (másodpercenkénti sebzés) érték fontos mérőszám, de jelen esetben nekem az is az overture mellett szól, hogy nagy a kritikus sebzés esélye. Nem beszélve a töméntelen modhelyről. A Burya tech weapon, de a feltöltött lövéshez az kell, hogy ne ugráljon az ellen, mert nem találod el
Az Overture ricochet fícsört én viszont gyakorlatilag nem használom, de nyilván béna vagyok hozzá."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
sixpak
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #20141 üzenetére
Én fülessel még nem próbáltam (nem hallom, ha szólnak a gyerekek vagy a feleségem ), de a 2.1 szettemet lecseréltem a játék tiszteletére egy sztereo párra, valóban nagyon jól szól a játék. Nem nagy szám, egy ilyen...
... de végre vannak magasak is, a mélyek is meglepően jók, elégedett vagyok.
Este kipróbálom fülessel, bár csak egy poor HyperX Cloud 2-m van, a Takstar átfestés.Más: V secret mansion megmászásához kell valami a double jump-on kívül?
Csak, hogy nekiálljak-e vagy fejlesszek még valamit?
Köszi.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
veterán
Köszi sracok de akkor vegül is van amiben ez van amiben meg a masik jó...
-
veterán
Panammal az intim együttlét az a valóságban történt meg ugye es nem csak az agyunkban amikor összekapcsolódtunk, abban a járműben?Elvileg akkor együtt vagyunk vagy ilyesmi nem?Mert irogatja hogy hianyzok, lépjünk le együtt a varosból ,stb.Van arra lehetőség,hogy valahogy megcsaljam Jossal?Vagy Jossal nem lehet összejönni sehogy sem? -
RetepNyaraB
veterán
válasz beyruth82 #20153 üzenetére
Nem, az Overture sokkal jobb fegyó.
#20154@ kijaza Joss?
#20152@ Régen nekem is volt Edifier, egy kisebb típus. Ezek ár/értékben nagyon rendben lévő cuccok, kínai létükre meg különösen. Jó az előre néző basszreflex is, kevésbé búg. Szép a gépház[ Szerkesztve ]
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
Jinxb1rd
addikt
válasz RetepNyaraB #20155 üzenetére
Joss az a Vörös királynő.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
veterán
válasz juliensorel #20156 üzenetére
Igen azt gondoltam én inkább úgy értettem hogy esetleg ha az egyikkel eljutok egy szintre küldetésben, kapcsolatban, stb akkor a másiknál már nem adja meg a lehetőséget a játék a romantikára vagy bizonyos kapcsolatokra.
Mivel a topicban még nem említett senki Joss féle romantikus szálat ezért feltetelezem hogy nincs is olyan de megkérdeztem, hátha.Pl volt hogy küldetes közben otthagytam Rivert es elmentem Judyval vagy panammal kalandozni erre írta nem sokkal később, hogy küldetes sikertelen.Mentett állasra visszamentem és vegigcsináltam a küldit riverrel amiben az unokaöccsét szabadítottuk ki.Feltetelezem ha nem megyek vele akkor nem ismerem meg soha a nôvérét sem, meg a gyerekeket sem. Tehát így le lehet maradni küldetesekről, ismeretsegekről vagy akár kapcsolatokról is(gondolom). [ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz RetepNyaraB #20155 üzenetére
Valóban... leginkább a kivitelezés/anyagminőség, összeszerelés minőségén lepődtem meg, tényleg nagyon rendben van.ON: V titkos apartmanja megvolt valakinek? Kell hozzá valami szpesöl szkill?
Ennyit akarok még, mielőtt mennék a végjátékra.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Jinxb1rd #20159 üzenetére
Van a szélhámos, mindenevő kategória is
Gondoltam a lehető legtöbb női karakterrel romantikázok férfi karakterrel.Meg Joss valahogy erettebb, komolyabb karakter mint Panam.Egyébként mikor a víztorony tetején ment az iszogatás Riverrel és feldobta hogy mire igyunk elnevettem magam a (megcsókolod) - Kettőnkre! opción. Egy percig elgondolkoztam hogy rányomok de gondolom az férfi karakterrel a baratsagunkat meleg szerelemmé alakitotta volna es ezt nem akartam. Majd a 2. végigjátszásnál női karakterrel máshogy alakítom a kapcsolatunkat. -
RetepNyaraB
veterán
válasz sixpak #20160 üzenetére
Kell hozzá az a perk, amivel tudsz időlassítás alatt célozni (dodge+aim). Legalább is a tyúb videóban használta a srác és magyarázott is valamit, de nem emlékszem pontosabban. Ekkora szívást nem ér meg nekem egy újabb kéró
Ward asszem nem bi karakter, csak csajokra bukik. De elsőre én is azt hittem [ Szerkesztve ]
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
Kis Samurai
tag
Eddig csak read only módban követtem a dolgokat, de a zenékhez muszáj hozzászólnom, 60+ játékóraával mögöttem a legjobb "krúzolós" zene a játékban:
I really want to stay at your house
(Pedig alapjáraton a rockzenét kedvelem)Nincs nálam toll, sorry...
-
balazs025
senior tag
válasz RetepNyaraB #20162 üzenetére
Azért se éri meg V titkos apartmanjával szenvedni,
mert az egyik befejezésben leszel is ott. -
sixpak
nagyúr
Köszi, csekkolom.
Balazs025: jaaa.... ok, ty.
Akkor bemegyek az ajtón, ahonnan nincs visszatérés.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Akkor még izgalmasabb és viccesebb jelenet lehetett volna hogy mit regál ha a
(Megcsókolod)- Kettőnkre! - opciót választom koccintáskor. -
juliensorel
senior tag
válasz beyruth82 #20158 üzenetére
Ha minden küldetést amit felajánlanak elvégzel, akkor nem maradsz le semmilyen kapcsolati lehetőségről.
Ha félbehagysz szálakat, úgy hogy küldetés közben lelépsz, akkor persze bukó a mellék story, de miért tennéd?(kivéve a románcok kapcsán a nemiség miatt lehetnek kizáró tényezők ugye, de barátság szinten minden szálat végig lehet vinni akármilyen is V) -
veterán
válasz juliensorel #20168 üzenetére
Mert van amikor 3-4 megbízást is kapok, egyiket csinalom és közben kapok megegyet vagy akár kettőt is.
A ward fele nyomozás unalmasan indult és közben két telefont is kaptam(Judytol és meg Panamtól).Azt gondoltam ha nem foglalkozok vele akkor lemaradok azokról valahogy(ahogy a ward féle küldetesről is le lehet maradni).Mindegyiket végig szeretném csinalni ezért variálok mindig a küldetesek között. Emiatt léptem le Wardtól is.Azt hittem azt félbe tudom hagyni es majd visszamegyek a Judys küldetés utan. Takemurat simán ott tudtam hagyni bárhol bármikor következmények nélkül. [ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz beyruth82 #20161 üzenetére
Gondoltam a lehető legtöbb női karakterrel romantikázok férfi karakterrel
Akkor már egész jól állsz, mivel összesen egy darab hetero kapcsolatra van lehetőség az egész játék során férfi karakterrel, a 2 db prostin kívül persze. Na jó, ott van még Meredith, de az a kis booty call inkább csak röhejes.
Homokozni viszont tudsz elég sokat, ha van hozzá gyomrod -
proci985
MODERÁTOR
válasz jonnyjoker01 #20141 üzenetére
ja, nem veletlenul mondtam az eloadokat, volt par ev amikor legalabb havonta egyszer mentunk neurofunkra . dom & roland back from the future mai napig bent a kocsiban.pl a moulin rouge ha megvan.
DACbol meg neha vadaszni kell, meg mazli. az normals esetben akkoriban 350 euros irodai Korg DS-DAC 100 dacampot sikerult 130ert behuzni egy black fridaykor .
meg egyebkent tenyleg, magadnak nezzed. dacamp topikban probaltak mar meggyozni, hogy jajj hat a xonar one lehet am keves lesz a a HD650 ala ( lol ). meg kiakadtak, amikor megjegyeztem, hogy massziv kell, mert parszaz orankent lerantom az asztalrol amikor beleakad a karfamba. ez nekem munkaeszkoz is.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ballazol
senior tag
válasz freeknight #20170 üzenetére
hagyjad már
korábban állítottak le, hogy mindösszesen egy biszex karakter van a játékban, az is lány"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
veterán
Akkor mi történt volna ha
a megcsókolod - kettőnkre opciót választom férfi karakterrel a Riverrel való iszogatás során?Ő is biszex?Judy pedig teljesen leszbikus? -
juliensorel
senior tag
válasz beyruth82 #20174 üzenetére
Az történik ami a valóságban is történne, visszautasít.
Ugyanígy te is visszautasíthatod Rivert, ha női karakterrel játszol, mert abban az esetben River nyomul rá a női V-re. Judy teljesen meleg, ahogy Kerry is, de náluk is be lehet próbálkozni dialóg szinten. Panamre is rá lehet nyomulni női V-vel, csak ő is elutasítja románcot, ezekben az esetekben barátság szintjén marad a kapcsolat. -
veterán
válasz juliensorel #20176 üzenetére
Értem köszi 😊
Igen judynál 2x is bepróbalkoztam dialógus szinten de elutasított. 😀 -
veterán
Most végeztem a
Judy-s búvaros küldetéssel és hajnali 5:41-kor miután elbucsúztunk és ő hozzáférést adott a lakásához, a mólón hagytam es egyből a lakására mentem fast travellel.Nagy meglepetésemre ott állt az ablaknál felöltözve noha 1 perccel azelőtt még egy szál rövidnadragban lógatta a lábát a vízbe és azt mondta marad pár napot ott a tóparti lakban és utána elmegy a városból.Úgy látszik ő tud egy még gyorsabb utazást mint a fast travel 😂😂😂 -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz beyruth82 #20178 üzenetére
És ha megközelíted a házat, mindenhol követ a tekintete, kint az utcán is. Creeeeepyyyy
Fel lehet mászni hozzá a balkonra, akkor is rád néz, de nem lehet beszélni vele, be kell menni az ajtón.
Ott mondjuk még elbírna a játék egy szex jelenetet vele.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz CPT.Pirk #20179 üzenetére
egyebkent a Pyramid song vegen
. nem neztem meg, de ha tenyleg igy van, akkor ez az egyik legkreativabb workaround amit lattam, talan a Fallout 3 vonatjai (NPC egy vonattal a fejuk tetejen) volt hasonloan csunya hax .elvileg Evelyn bent van a toban egy nagy "remove this" tablaval, mert ugy oldottak meg, hogy Judy ne kovesse Vt Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
csababarca
őstag
Voodoboys és Placide
kinyírható, ha egyszer elszalasztottam megtenni?
Kádas quest, nem rántottam fegyvert Bridgittere.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
juliensorel
senior tag
válasz csababarca #20184 üzenetére
Soha többet nem látod őket. Placide talán ír majd egy fenyegető, ködös üzenetet később de ennyi. -
nagyúr
Vettem egy motort korábban, de nem tudom, hol hagytam. Meg lehet valahogy találni? Drága volt.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
juliensorel
senior tag
Ha pc-n játszol akkor " V " betű hosszan, az felhozza a listát ami a megvásárolt járműveket tartalmazza, onnan kiválaszthatod melyiket kéred és odagurul a tartózkodási helyedhez.
Bal alsó sarokban van az ikonja a telefon mellett.
Kb az első 15 percben tanítja meg a játék ezt az egészet, te akkor épp hiányoztál?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz juliensorel #20187 üzenetére
Köszi, meg is lett. Csak röviden szoktam nyomni a V-t, és akkor az alap autó jön oda.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Rison77
senior tag
Megvan ma buggyanva a steam? Tölt egy 1 gigás patchet, utána egy 3 gigásat, utána felment 7 gigára, most már 9,5 gigát akar tölteni
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Mi az hogy sokat? Mindenkinek beállítottságtól függetlenül ugyanannyi opciója van. 1.
Üdv. Johnny
-
freeknight
őstag
válasz beyruth82 #20178 üzenetére
A legviccesebb, hogy amikor én beszéltem vele, néhány random sort telefonhangon mondott, mintha ott beszélnénk
De bárcsak ez lenne a legnagyobb bug a játékbanjonnyjoker01: most hogy mondod tényleg, csak Kerry van Illetve Judy female-nek. Tényleg nem sok. Mass Effect első részében is nagyjából volt annyi románc opció, mint itt.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Hát vége...
148 óra, egy befejezést toltam csak (nomad).
Gyors mérleg :
0 game breaking bug, semmi újratöltés meg hasonlók.
A legnagyobb általam tapasztalt probléma a textúrák későn betöltése esetenként, de nem vészes, együtt lehet(ett) vele élni.
Némely esetben feltűnt az a bug, amikor a kocsiból kilóg a karakter, a riói jézus szobor mintájára.
Hang/kép tökéletes, kiválóan futott végig.
Történet: nagyon tetszett, mindenképp példaértékű....a karakterek szintén.
De a legfontosabb a nagybetűs HANGULAT, teljesen beszippantott, még csak hasonlót sem láttam soha, pazar látvány, nem fogja ezt überelni mostanában senki, ebben biztos vagyok.
Noha több mint 30 éve játszom videójátékokkal, gyakorlatilag mindent megveszek, ami érdekel vagy csak azt hiszem, hogy érdekelni fog, tehát van összehasonlítási alapom, ezzel együtt is nálam a CP2077 minden idők legjobb játékai közt szerepel.
Mindenféle gondolkodás nélkül fizetnék ki, akár most is még egyszer 60 eurót (vagy többet) egy újabb tartalomért, remélem mielőbb lesz ilyen, roppant csalódott lennék, ha hagynák elveszni ezt a döbbenetesen nagyszerű univerzumot.
10 pont, a játékipar egyik legjobbja, lenyűgöző mestermű.
Asszem ennyi....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Winne
nagyúr
válasz sixpak #20192 üzenetére
Csak az akció adhatna nagyobb kihívást, mert buta az ellen és nincs benne kb különböző fajta megoldás a feladatokra, mint a nyírj ki mindenkit, vagy lopózz be. Sokféleképpen lehet ölni és vagy haladni benne, de nincsenek nagy üldözések, nagy csaták, még csak nehéz döntéssel sem találkoztam mindeddig. (remélem a végén lesz azért vmi, a fő szál végét régóta halogatom, mindent ki akarok pörgetni előtte)
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Jinxb1rd
addikt
Másodszor is kijátszottam, csajjal élvezetesebb volt. Viszont másodszor is, immár Very Hardon, nem maxos levellel is nevetségesen könnyűek voltak az ellenfelek a végén. Úgy hogy nem raktam semmi oylan skillre ami damaget növelne vagy páncél vagy hpt (direkt előtte elosztottam úgy a pontokat). Mellékküldetéseket csináltam meg meg egy kevés megbízást és ennyi 38-as szinttel vágtam neki.
Kiábrándító, hogy nem lehet sehogy sem egy jót küzdeni a végén, hogy vérző szájjal elégedetten ülje végig az ember a végét, hogy igen, megcsináltam.We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Jinxb1rd #20194 üzenetére
ja és a szemüveg slotba se volt item és a fejemen se volt sisak. És egy agyonszerelt cucc nem volt rajtam, csak amit találtam. De most elvárják, hogy pucéran essek neki vajaskéssel a játék végének, hogy izgalom legyen benne? A nehézség/kihívás nagyon rosszul van kitalálva a játékban.
Na mind1, első fullos végigjátszásba ingame 120, másodikba megbízások és rendőrküldik nélkül 60 óra ment bele. Steam szerint összesen 300 órát játszottam a játékkal. Úgyhogy nekem megérte, bőven. Tökéletes városfelépítés, küldetések, animációk és sztori.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
proci985
MODERÁTOR
az AI tobb szinten mukodik, de a perkekhez hasonloan neha hajlamos bugzani. ez patchelheto, mert bizonyos pillanatokban egyertelmuen jol mukodik.
nincsenek nagy üldözések
komolyan kerdem, hogy ezt miert hianyolod? a jatek elejen very hardon majdnem lehetetlenul nehez ha rossz a drop a scav denben. aaz uldozesi jelenet a scav den utan utani oke, de igazabol lore miatt erdekesebb, akonpeki plaza felig scriptelve vannak es trivialisak, aPanam uldozesi jelenetek pedig sztori miatt kell.Takemura
hosszabb tavon uldozesi jeleneteknel a kovetkezo buildek nem mukodnenek:
- stealth buildek (pistol / sniper / takedown)
- hacking buildek
- melee buildek (beleertve a katana, blunt es gorilla)
ami kb felsorolja szinte az osszes buildet amivel altalaban az emberek menni szoktak. illetve az lenne a vege, hogy mindenki a vegen szerezne egy Comrade's Hammert. mert kb fedezek nelkul kell mozgas kozben mozgo celpontra loni ugy, hogy az ember nem tudja megvalasztani az osszecsapas modjat, ami jellemzoen pontosan az, amit az ember el akar kerulni az egesz jatekban, es a Comrade's Hammer pontosan erre a helyzetre a bruteforce megoldas.
tetejeben egyetlen egy jatekra nem emlekszem, ahol valaha egy autos uldozes mukodott lopakodasra (is) epulo FPSben.nagy csatak, Panam tortenetszal megvolt? vagy az a jol eldugott NCPD organized crime a hegyteton es a befejezetlen megabuildingben?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Segal
veterán
válasz Jinxb1rd #20195 üzenetére
Nálam pont ezek végett, meg ugye a többi ismert bug és optimalizáció hiány végett lett csak a második legjobb játék tavaly a Cyberpunk.
Az első az nálam a Doom Eternal. Ugyanúgy gyönyörű, abban is elég komoly sztory van (persze nem Cyberpunk szintű), ott összesen 1 buggal találkoztam és röhögve fut nálam 4K/120fps-el. Ja és nem utolsó sorban ott taknyosra sz*pathatod magad ha nehézségi szint állításával"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Ovisbig #20196 üzenetére
Én a másik oldalt vagyok, én eszméletlenül csalódott lettem volna ha ebben az iszonyatosan részletesen kidolgozott világban a kamerával kellett volna harcolnom, meg V irányításával. A Witcher 3-ban egyetlen egy dolog nem tetszett mindösszesen, az pedig Geralt irányítása. Lomha, néha öntudatra ébredő és szakadékok mellett szuicid hajlamú volt
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről: