- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-25 07:29 Téma összefoglaló

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Ezek a feltételek adottak, köszi, máshol lesz a megoldás.
szerk:de, ott is benne szerepel így átolvasva figyelmesebben, köszi.
Bár fura, hogy pásztázásnál amúgy is auto lockolja az ellenfeleket, így nem is igazán értem mi szerepe van a döntött tüzelési módnak a cool factoron kívül, de egy próbát megér.
-
pandras83
őstag
-
tibaimp
nagyúr
A ruhák a 2.x-re csak ruhák immár, vagyis sima kinézet. A skill fát tanulmányozd át, mert rendesen megváltozott minden, illetve, ha megnézed a kiberver-t, az adja most már a páncélt, így kiberver-t ki kell gyúrni dokinál. Rengeteg nyersanyag kell majd a kiberver-ek fejlesztéséhez, szóval mindent/mindenkit loot-olni és mindent is szétszedni!! Ha jól emlékszem erre is van skill, több nyersanyag esik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Cifu
Topikgazda
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
pandras83
őstag
-
Nerazim
őstag
-
WATERDACA
őstag
-
WATERDACA
őstag
-
Ovisbig
tag
"Ha megfelelő válaszokat adsz az olajmezőn, amit CPT.Pirk leírt és linkeltük [link] , majd utána minden Johnny-s küldetést megcsinálsz, akkor meg kell lennie a 70%-nak, nincs mese."
Ahogy nézem csak amiatt nem lett meg a 70% mert "rossz" sírfeliratot választottam, ez lehetséges?
Mert a többi stimmel, de sosem választottam ezt:- A srác, aki megmentette az életemet. -
Ovisbig
tag
Már csak a "secret ending"-et kell lehúzzam a Cyberpunk-bakancslistámról és okés vagyok, de sajnos mindegyik végigjátszásomnál azon a bizonyos ponton csak 60%-os a Johnnys kapcsolatom.
Tudnátok támpontokat adni a fontosabb párbeszédekhez?
(Lehet illetve remélem az olajmezei csevejt kell csak "kijavítanom" mert korábbról újrajátszani nem szeretném.) -
beyruth82
veterán
-
anubis6
aktív tag
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
LK
addikt
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem egyáltalán nem tűnt aggresszívnek, de valószínűleg mert hasonló beállítottságú vagyok IRL.
Én azt tanultam meg a cinizmusom és szarkazmusom miatt hogy kell azokat a smileykat használni hogy ne tűnjenek az ilyen hsz-ek aggresszívnek, mert attól nagyon messze állok és nem akarok úgy átjönni egy másik embernek a netkábel másik oldalán. Nem ördögtől való dolog, máshogy nem nagyon lehet átvinni a hangsúlyt így a neten 
-
RetepNyaraB
nagyúr
-
Ellia
addikt
-
Jorus
nagyúr
-
beyruth82
veterán
-
Ellia
addikt
-
beyruth82
veterán
-
RudY
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
-
beyruth82
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
nezd, egy szoval nem mondtam, hogy jol van megoldva a rendorokkel valo interakcio. rosszul van megoldva ez teny.
viszont, arra mondtam peldanak, hogy hiaba varjak sokan, hogy majd jonnek a modderek, es pl rendberakjak a rendoroket (vagy GTAt csinalnak belole), arra egesz pontosan nulla az esely, mert melyen kene belenyulni. tehat a hozzaszolasom nem arra vonatkozott, hogy miert nehez, hanem az a lenyeg, hogy a modding communitytol olyat varnak el paran, ami nem fog megtortenni. a technikai indoklas reszet kizarolag emiatt raktam bele, hogy szerintem ez miert eselytelen.
-
beyruth82
veterán
Ok köszönöm így könnyen megtalálom.

(#20414) jonnyjoker01:
Igen ott tartok mert azt írták itt hogy a takemurás szál a legrövidebb így én minden mellékszálat megcsináltam előtte és a térképet is letakarítottam csak pont a tarottosat meg ilyesmiket akartam kihagyni de akkor ezek szerint az fontos lesz majd.Jó tudni.Köszi 😊
-
beyruth82
veterán
-
zsoltee10
addikt
-
lo_jo
senior tag
-
beyruth82
veterán
Nekem még mennyi van hátra kb a fő szálból?Van még néhány mellék meló(delamain, gyepálások)de a fő mellékszálakat már lezártam.Most folytattam a rég félbehagyott Takemuras fő melót.
A fő szálon ott tartok, hogy bejutottam az Arasaka komplexumban és elhelyeztem a szoftvert a rendszerükben.Johhny esetében pedig túl vagyok a woodoo boys-os reszen ahol a fekete fal mögött talalkoztunk Alt-al.Ezek után megöltem mindenkit de annak a szálnak nincs folytatasa tovább már csak a Takemuras van fő meló. -
Coyot
őstag
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
ejha köszönöm a tanácsot, de mi van akkor ha ők lőnek először?

Bár a Favágó nem lő hanem dumál, de már az ajtó előtt is "látszik" a dialóg stílusból, hogy nem azonnali tűzpárbaj lesz, mert amikor először találkoztam vele még beszéltünk és a vége lett lövöldözés.
meg amikor a szobából indulok ki, az az utolsó mentés, Evelin pasija ül az ágy szélén, arra a szobára gondolok, onnan kell mindig újra kezdeni, és se fegyver sem semmim sincs, és mivel nem csak a karakterem zöldfülű, hanem én is, ez azért nekem is eléggé megpróbáltató![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
beyruth82
veterán
Az italautomatást nem kell sajnálni mert egy darab ingyen ital a fizetséged cserébe....
A delamainos viszont nekem is beragadt, legalábbis az egyik taxi a A többi kocsit lehet be tudom gyűjteni még de a küldetést nem teljesül ha egy kimarad gondolom.pacificában meglát elhajt és egy beton korlátnál örökre beragad nem lehet sehogy se kimozdítani onnan.Próbáltam szétlőni, kilökni másik autóval de nem lehet ráadasul a delamain is megfenyegetett, hogy elállnak a szerződéstől ha megrongálom az autót szülségtelenül. -
b.
félisten
-
b.
félisten
" ebben a játékban folyton (jóval) régebbi mentéseket KÉNE betölteni, azért mert egy bughalmaz az egész."
Tegyük hozzá, hogy nálad, neked. Én biztos szerencsés vagyok, de egyetlen egyszer sem akadtam el, minden küldetést beadott ,mindenhol ment ebből a szempontból szépen, pedig a második végigjátszást tolom. Ebben is már 40 órám van, az első pedig 89 óra volt.
-
need
addikt
-
beyruth82
veterán
Ok köszi.

Az idő lassítós dologban tudsz segíteni, hogy mit kell nyomni ahhoz, hogy használjam(ha már megvan az a kiberver ami kell hozzá)?(#20320) anubis6 :
Tök jó hogy ennyi es ilyen gondolataid vannak nem pedig 1-2 mondat kering a fejedben a témáról.Én ráadásul teljesen értem hogy te mire gondolsz és az információval kapcsolatban igazad is lehet, de még mindig ott tartunk hogy tudományosan nem bizonyított városi legendákat veszel készpénznek.Mint a 21 gramm a lélek ami egy nagy marhaság.Vagy ezek a rég kihalt nyelven kezdenek el emberek beszélni vagy testen kívüli élményük volt.Ezek alap nélküli városi legendák.Tudsz egyetlen olyan jó dokumentált esetről ami hitelt ad ezeknek?Csak egyetlen egyről?Mert az hogy a hihetetlen magazinban vagy valami youtubeos videón, esetleg a discovery science csatorna egyik misztikumokról szóló műsorában erről volt szó az minden csak nem hiteles.Ha egy tudomanyos szaklapban, könyvben, tanulmányban szerepel ilyen bizonyított eset akkor fejet hajtok. Linkelj ilyent vagy adj egy könyv, tanulmány, stb címet! Addig viszont ezek teljesen hiteltelenek.
(#20321) Maelephant
Én mostanában robotokba, drónokba süllyedt felvehetetlen tárgyösszetevőkbe szaladok bele ami nagyon bosszantó mert sok legendás, epiku meg nagyon ritka van köztük.
-
beyruth82
veterán
-
Ovisbig
tag
-
balazs025
senior tag
-
jonnyjoker01
veterán
Na igen itt már filozófiába vált át a dolog
A játékban bemutatott mesterséges intelligencia nem egy ember által leprogramozott valami hanem rendelkezik saját tudattal, fejleszti saját kódját. Rendelkezik érzésekkel, akaratokkal. Mi miben különbözünk ettől? Hogy érzéseinket, döntéseinket stb... nem 0-ák és 1-esek befolyásolják hanem biokémiai folyamatok. Black Mirror is foglalkozik ezzel a kérdéssel, (meg sok minden más is) szerintem tök érdekes ezen elmélkedni 
-
jonnyjoker01
veterán
Csak egy megjegyzés hogy még nem játszottam végig a sztorit így nem tudom mennyire helyénvaló amit írok,
de az eddig látottak alapján (act 1-2, most tartok act 3-nál, de előbb megcsinálok mindent mielőtt találkoznék Hanako-val) ez nem számít. Egy tudatról van szó aki Johnny emlékeivel rendelkezik. Sőt mi több, ha azt nézzük amit Alt mondott, akkor még inkább helyénvaló a monotonitása, hiszen elvesztett valamit magából (a szellemét ugye). Ezt az utóbbi kijelentést nem tudom hogyan kéne értelmezni (még?) azért mert nekem úgy tűnik Johnny több mint egy Alt által körbeírt átlagos contruct, nem tűnik úgy hogy a testén kívül bármi is hiányozna neki (egyenlőre?). Még egy dolog ami miatt úgy gondolom hogy ez a monotonitás tudatos döntés volt vagy Keanu vagy az írók részéről, hogy a flashbackekben teljesen máshogy viselkedik, sokkal "élettel telibb" és egyáltalán nem monoton. -
Alpi.
addikt
Ez a csatorna nekem is nagy kedvencem ! Nagyon át tudják adni az autózás iránti szeretetet ! Az autók és gazdáik, egyéb szereplők sem mindennapi emberek persze, de kell hozzá egy ember / stáb is aki aztán ilyen videóba tudja önteni ! Aki szereti az autókat és esetleg nem ismerné annyira az oldalt, annak kötelező ! Akár esti film helyett is !
Bocsi az off-ért !
-
beyruth82
veterán
Igen tényleg lehangoló, hogy
a nap bármely szakában megyek wardékhoz, panamhoz, judyhoz vagy bárkihez a főbb karakterek közül, azok mindig ugyan ott ülnek, állnak és csak pár sablon mondatot lehet velük váltani.Egyébként ha ezeket a főbb melék sztorikat megcsináltam már, akkor csak a fő takemurás sztori van hatra és vege a játéknak?Judyval megvolt a búvárkodás, panammal a nomád tábor átköltöztetése, warddal az unokaöccse kiszabadítása, stb akkor velük már nem lesz több esemény?Elvileg a takemurás szál ott tart hogy a panammal elrabolt ereklye fejlesztőjét takemurával hagytam egy motelban hogy kihallgassa ő is.Azóta csak mellékküldetéseket és térkép letakarítást végzek.A sztori finishében vagyok már amúgy?Nem akarom akkor folytatni addig amíg minden mellékküldit meg nem csinálok. -
jonnyjoker01
veterán
Sajnálom, tök érdekes lett volna felvenni a harcot egy rogue AI-val szemben
A quest maga nagyon jó volt szerintem, street kidként eleinte úgy mentem hozzájuk hogy rohadjanak meg, csak a pénzetek kell, a Holt-os questben is például nem mondtam el nekik a teljes igazságot, hogy ne legyek részese a piszkos politikai játszmáiknak, de a végére eléggé megsajnáltam őket. Hasonló helyzetben vannak mint én, annyi különbséggel hogy még annyit se tudnak harcolni ellene mint én a saját helyzetemmel. A Voodoo néni által (bocsi, elég rossz a névmemóriám, de szerintem feltűnt
) fellvázolt rogue AI támadás előszelét is jól bemutatta szerintem.
.
Egyébként akkor helyes az a feltételezésem, hogy Holtnak semmi köze nem volt az előző polgármester meggyilkolásához? Vajon megpróbált kiszakadni az AI karmai közül ezért lett eltakarítva? Holt meg csak nem akart gyanút keverni magára és tussolt a dologról.szerk hopszi lemaradt a spoiler tag
Alpi: ezért parkolok már az út közepén mindig ha nincs rendes parkoló valahol

-
Jorus
nagyúr
-
beyruth82
veterán
-
beyruth82
veterán
Mert van amikor 3-4 megbízást is kapok, egyiket csinalom és közben kapok megegyet vagy akár kettőt is.
A ward fele nyomozás unalmasan indult és közben két telefont is kaptam(Judytol és meg Panamtól).Azt gondoltam ha nem foglalkozok vele akkor lemaradok azokról valahogy(ahogy a ward féle küldetesről is le lehet maradni).Mindegyiket végig szeretném csinalni ezért variálok mindig a küldetesek között. Emiatt léptem le Wardtól is.Azt hittem azt félbe tudom hagyni es majd visszamegyek a Judys küldetés utan. Takemurat simán ott tudtam hagyni bárhol bármikor következmények nélkül. -
beyruth82
veterán
Igen azt gondoltam én inkább úgy értettem hogy esetleg ha az egyikkel eljutok egy szintre küldetésben, kapcsolatban, stb akkor a másiknál már nem adja meg a lehetőséget a játék a romantikára vagy bizonyos kapcsolatokra.
Mivel a topicban még nem említett senki Joss féle romantikus szálat ezért feltetelezem hogy nincs is olyan de megkérdeztem, hátha.Pl volt hogy küldetes közben otthagytam Rivert es elmentem Judyval vagy panammal kalandozni erre írta nem sokkal később, hogy küldetes sikertelen.Mentett állasra visszamentem és vegigcsináltam a küldit riverrel amiben az unokaöccsét szabadítottuk ki.Feltetelezem ha nem megyek vele akkor nem ismerem meg soha a nôvérét sem, meg a gyerekeket sem. Tehát így le lehet maradni küldetesekről, ismeretsegekről vagy akár kapcsolatokról is(gondolom). -
modflow
veterán
-
Winne
nagyúr
-
Jinxb1rd
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
-
velizare
nagyúr
-
cikasz
őstag
-
Maelephant
senior tag
-
Alpi.
addikt
-
Alpi.
addikt
-
anubis6
aktív tag
-
RetepNyaraB
nagyúr
-
Vesa
Topikgazda
-
Vesa
Topikgazda
-
csababarca
őstag
-
Vesa
Topikgazda
-
csababarca
őstag
-
anubis6
aktív tag
-
Carlos Padre
veterán
-
L3zl13
nagyúr
-
csababarca
őstag
-
F_Peter
őstag
Sok játékban arra van panasz, hogy hiába fejlődsz, hiába vagy elméletileg az egyik legnagyobb hős, ezt nem érzed mert hozzád skálázódnak az ellenfelek.
Itt akár eljuthatsz a végére mondjuk lvl20-on, akkor nem is lesz könnyű. Vagy többet tehetsz a fejlődésért és brutál erős is lehetsz.Az sem kizárt, hogy az online részhez is valamennyire alkalmazkodni kellett.
-
beyruth82
veterán
-
beyruth82
veterán
Azért én nagyon gyakran talalkozok magas veszélyességű küldetéssel amikre ugye esélyem sincsen és olyan bandatagokkal akikhez képest egy senki vagyok(piros halalfejjel jelöltek), pl a valentinókhoz hozzá se tudok szagolni mert mindegyikük 2 pillanat alatt elintéz , pedig én könnyű fokozaton játszom.😀 Igaz en még csak 17.szinten vagyok.
Egyebként sebzés szempontjabol van jelentősége hogy a karba épített lövedékindító rendszerem milyen töltényt hasznal, vagy ugyan annyit sebez a sima robbanó lőszer mint a Militeches gyújtólőszer?
Esetleg jobban járok a gránátokkal mint evvel a kiberverrel? -
anubis6
aktív tag
Kb. 1-2 ütés voltam neki, vagy 1 sorozat az elején annyira "nem sebződtem", a gránátokkal mikor eltalált, szintén egyből ko, szóval nyilván nem elsőre ment, ezt kellett csinálnom, hogy egyáltalán túléljek valameddig
30-as szint körül voltam amúgy#19806hombre[EU] :Több videót néztem már neten, és kb álltak előtte végig, annyira nem sebződtek, meg persze sokaknak 4 kardcsapás volt, vagy pár sniper shot és kész.. azokhoz képest ez igazi El Camino volt

-
Cifu
Topikgazda
Érdekes, hogy nekem viszont külön kellett két fegyver (egy, amelyiknek megfelelő mod-ja volt a nem halálos sebzéshez (ezt especiel nem értettem amúgy, gondolom a nem-halálos végigjátszás lehetőségének igénye hozta ezt a marhaságot), illetve volt egy "sima" fegyverem. Utóbbival simán megöltem mindenkit, nem vonaglottak semeddig.
BTW van nem halálos sebzésre váltó cyberware is, tehát lehet, hogy a fegyvered halálos, ha a cyberware miatt nem sebzel halálosat...
-
Maelephant
senior tag
-
freeknight
őstag
Nekem első végigjátszásomkor soha, senki nem halt meg, mindenki csak fetrengett a földön. Az én V-m nem ölt meg senkit, hiába eresztettem több tárat is a fejükbe, már amikor a földön voltak, semmi. Érdekes, pacifista bug. Nem bántam, így legalább nem kellett fárasztanom magam feleslegesen a kiberpszichó küldikkel. Ez sokáig fel sem tűnt amúgy, csak amikor a több tízezres sebzésű sniperemmel egyetlen fejlövéssel kivégeztem egy őrültet, majd Regina gratulált milyen jó fej vagyok, hogy életben hagytam...
Kíváncsiságból indítottam később egy corpo nőt, na ott már működött rendesen a játék, és 85 óra után így még újdonságot is tartogatott a játék, megtudtam, hogy lehet csonkolni is.Röhej milyen szinten bugos ez a trágyahalom. Az a kabaré is, amit leműveltek az 1.1-el, tökéletesen megmutatta, hogy ez a játék nem 1 éves elmaradásban volt, hanem konkrétan sosem készült volna el, ha csak a CDPR bohóc fejlesztőin múlik. Kifejezetten tetszik, ahogy a ram problémákat kezelték: nem futhatsz ki a ramból, ha a játék nem tölti be a textúrákat. Okos megoldás. Vagy ott van a Takemura-féle tragédia. Annál a küldetésszálnál a játék megjelenése óta az megy, hogy javítanak egy "Takemura nem hív" bugot, erre előjön 2 másik ugyanilyen hiba. Ha egy ilyen egyszerű problémát (vagy egyszerűen csak a nyelvi beállítások megjegyzését) képtelenek javítani 2 hónap alatt, hogyan is várhatjuk el, hogy megoldják prevgen konzolokon való futtatást, vagy a pc-n is jelentkező, roppant irritáló folyamatos hangpattogást.
-
beyruth82
veterán
Jó erre figyelek akkor. Még annyit, hogy láttam a játékban le lehet venni a forgalmat és tömeget ami nem is tűnik rossz ötletnek mert néha tényleg a láb alatt vannak és véletlenül ütöm vagy lövöm le őket.Ez egyrészt a rendőrséget is rám haragítja másrészt meg szegény npc-ket is sajnálom nem jó a vandálkodás már rájöttem

Viszont ha leveszem alacsonyra akkor a megtámadható bandatagok is kevesebben lesznek és a folyamatban lévő bűntények is vagy erre nincs hatással ? -
beyruth82
veterán
-
nubreed
nagyúr
Nekem sikerült megölnöm a 1-2 cyberpsychot, és ezt az is bizonyította, hogy utána olyan smst kaptam Reginától, amikben azt kifogásolta, hogy miért öltem meg, miért nem tudtam életben tartani. Ilyenkor mindig újra kezdtem az adott küldetést, hogy úgy csináljam meg, hogy ne nyírjam ki a szerencsétlent... előtte szerencsére mindig csináltam egy mentést.
Zene: nekem a hip hop/rap rádió viszonylag tetszett.

-
hyggelig
senior tag
Köszönöm, hogy ezzel a hozzászólással az agyi kapacitásomat kritizálod.
Látom, személyeskedni sokkal könnyebb.Egész egyszerűen ízlés kérdése, hogy szerinted illenek-e a játékba a számok. Az, hogy te hogyan képzelted el. Mert ha tetszenének, nem ilyen véleményen lennél. Képzeletbeli világ, képzeletbeli jövőképe. Igen, cyberpunk világ, de nem kell, hogy mindenhol synthwave szóljon.
Ha beszélgetést akarsz elindítani és én is leírom a véleményem, akkor azért nem illene megsértődni, ha másképp látom. -
Warzoz
senior tag
-
L3zl13
nagyúr
-
anubis6
aktív tag
Nekem nagy általánosságban tetszett, most hogy így másodjára tolom végig zenével (elsőre féltem a copyright strike miatt, mert youtube-ra is raktam fel videókat, említették, hogy néhol kevés az in-game beállítás, hogy ne legyen levédett zene), és az általatok említetteken kívül, azért a techno zene kedvelőinek is vannak csemegék, pl Nina Kraviz zenéje a Clouds-hoz.. szerintem nagyon jól sikerült

-
beyruth82
veterán
Ezen is látszik milyen különbség lehet két ember egyéniségében és látásmódjában.Ettől (is) szines a világ.Viszont egy kiberpszicho küldetésnél megint elakadtam. Tudnal segíteni?
A kiberpszicho észlelés: Ahol a holttestek földet érnek címűnél ahol Ellis Carternek hívják a megvadult veteránt megint hiaba kutattam át és csekkoltam mindent és mindenkit ismét nem veszi késznek a küldetést.Kergetőzés közben a szigorúan vett harci területről pár méterrel kijöttünk, lehet az a baj?Akkor ez megint bug?Regina adta a melót de hiába hivom nem mond semmit csak várja hogy az egyetlen választ amit megadhatok: viszlát későbbet.Vagy mit tehetnék még? -
S e t h
nagyúr
-
hyggelig
senior tag
A kommented teljesen arról szól, hogy neked milyen zene tetszik.
A hip-hop borzalmakat leszámítva, szerintem teljesen rendben van a soundtrack, de mondom ezt úgy, hogy én meg a hip-hopot nem szeretem.
Nekem kifejezetten tetszik Grimes száma, amivel agyba-főbe relkámozták a játékot.
A Pompon shit pedig igenis teljesen létező zene Japánban. Teljesen hasonló reklámzenét lehetett hallani az utcán, amikor arra jártam.
De vannak olyan zenék, amiket mintha nagyobb előadók csináltak volna, közben meg nem:
[Nine Inch Nails-az egész szám]
[Nine Inch Nails - az első zenei rész tisztára, mint a Burn c. számuk]
[Garbage-hangzás, főleg az énekes hangja]
[Tegan and Sara-szerű szám. Kommeltelők szerint inkább Chvrches.]
Így biztos, olcsóbb volt megcsináni.
-
nubreed
nagyúr
Szerintem a rock a játék alapját képező Cyberpunk 2020 miatt kap ilyen hangsúlyos szerepet. (de ha ez nem így van, akkor majd kijavítanak).
A zene nekem is csalódás valahol, én legalább olyan szintű és minőségű zenét vártam, mint az abszolút zseniális és mai napig etalon (zenei értelemben) Deus Ex Human Revolution és Mankind Divided -ben volt hallható. Szólni kellett volna Michael McCann -nek (ő jegyzi a Deus EX -ek zenéjét is), hogy komponáljon valamit a Cyberpunkhoz is, esetleg Jasper Kyd -del karöltve.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
Nekem pont az a bajom, hogy mint rock/metal kedvelő, kevés a normális, nekem tetsző dal.
Morro Rock és Vexelstorm, ez a kettő forog, elvétve akad kellemes nóta, de többet vártam.
Ritual FM nem bejövős nekem, black metal-t soha nem hallgattam.
Még ősszel ilyeneket vízionáltam.
Jó is lett volna, Fear Factory megkerülhetetlen a témába, gyakorlatilag legenda.
Nem tudom objektíven szemlélni a dolgot, mert a 90-es évek eleje/közepe óta az egyik kedvenc bandám, de szerintem a nem metal beállítottságúaknak sem lehet közömbös, kiváló zenészek, fantasztikus dalok... -
Amartus
senior tag
Végigzongoráztam a zenéket, és a jazz-nél maradtam. Valami royal talán a neve az adónak.
A taxis és kártás küldiknél(mind a kettő a játék elején elérhető, így nem igazán spoiler), felültem a motoromra és csak a küldiket csináltam. Nagyon hangulatos volt hallgatni a zenét és közben motorozni a folyamatosan változó városban. Besötétedett, kivilágosodott, eltüntek az emberek, újra megjelentek, esett az eső, elállt, az utakon volt pocsolya, a hidak alatt nem, stb. . Remek menet volt, hangulatos.
Így maradtam a jazz-adónál. -
Jinxb1rd
addikt
A rocker cucc nem illik a játékba, de a jazz az tetszik, az különleges hangulatot ad a játéknak. Hát persze.

Egyébként szerintem is fertelmesek. Úgy érzem, hogy béna, zs kategóriás előadók zs kategóriás számai vannak összeválogatva. Az ingame zenékkel is rendesen rá lehetett volna dobni a játékra, de egyszerűen nem elég effektívek, semmi emotinal töltetük.
Nagyon remélem hogy itt lesz valami moding rá, hogy saját számokat lehessen betenni. Mert szólhatna Celldweller, Blue Stahli, akik tényleg sikeresek ebben a műfajban és világban, de nem. Ki kellett spórolni és teletömni ilyen gagyival.
Az első állomást szoktam hallgatni, mert az néha biztosít ilyen különleges atmoszférát a játéknak. De vicces, hogy annak ellenére, hogy én pont a rockot és az elektronikus dubstep rockot, new wavet szeretem, semmivel nem tudtak a kedvemre tenni egy ilyen jellegű játékban... Bizonyára valami 70 éves befeketető válogatta össze, mik a jó számok.
-
beyruth82
veterán
-
modflow
veterán
-
beyruth82
veterán
-
beyruth82
veterán
-
beyruth82
veterán
Ez a Regina Jones féle találd meg a gyógyszert küldetés?Te ott megtaláltad a gyógyszer? Mert én akármit csináltam nem lett meg.A fószert megöltem mert rengeteg bóklászás után sem találtam semmit erre mérgemben belelőttem a funkcióval nem rendelkező hűtőbe és aktiválódott a semmiből a manusz
. Viszont a gyógyszert továbbra sincs meg így a küldetés nincs befejezve. Hasonlóan jártam egy másik mellék küldetésnél ahol egy a Militech által lezárt területen egy kiberpszichot kellett megölni de utána ott se tudtam befejezni a küldetést mert akármit csinálok nem történik semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fogyjunk le!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Autós kamerák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A quest maga nagyon jó volt szerintem, street kidként eleinte úgy mentem hozzájuk hogy rohadjanak meg, csak a pénzetek kell, a Holt-os questben is például nem mondtam el nekik a teljes igazságot, hogy ne legyek részese a piszkos politikai játszmáiknak, de a végére eléggé megsajnáltam őket. Hasonló helyzetben vannak mint én, annyi különbséggel hogy még annyit se tudnak harcolni ellene mint én a saját helyzetemmel. A Voodoo néni által (bocsi, elég rossz a névmemóriám, de szerintem feltűnt 

Cifu
Vesa