Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu


__________________________________________________________
*A Topicban működik a Spoiler TAG (SP), legyetek szíves használni!*
[Cyberpunk 2077 screenshot & érdekességek topic]
________________________________________
Magyar Discord Szerver

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19801) beyruth82 válasza juliensorel (#19797) üzenetére


beyruth82
veterán

Jó erre figyelek akkor. Még annyit, hogy láttam a játékban le lehet venni a forgalmat és tömeget ami nem is tűnik rossz ötletnek mert néha tényleg a láb alatt vannak és véletlenül ütöm vagy lövöm le őket.Ez egyrészt a rendőrséget is rám haragítja másrészt meg szegény npc-ket is sajnálom nem jó a vandálkodás már rájöttem :)
Viszont ha leveszem alacsonyra akkor a megtámadható bandatagok is kevesebben lesznek és a folyamatban lévő bűntények is vagy erre nincs hatással ?

[ Szerkesztve ]

(#19802) anubis6


anubis6
aktív tag

Nos, ha valakit érdekel, hogy lehet lenyomni Adam Smashert, 1.5k alatti páncéllal és 500 dps-t se elérő fegyóval, egy nem túl rövid küzdelemben, akkor erre tessék:

:DDD

#19801 beyruth82: Ellenfelekre nincs hatással ;)

https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj

(#19803) lo_jo válasza beyruth82 (#19782) üzenetére


lo_jo
senior tag

Nincs 3 fő szál, 1 van, az a Takemura. A Panam és Judy szálak mellékszálak, ha nem csinálod meg, akkor is vége lesz a játéknak, ha Takemurával haladsz.

(#19804) beyruth82 válasza lo_jo (#19803) üzenetére


beyruth82
veterán

Ja értem.Akkor erdemes a Judyst és Panamost csinalni mert ha Takemuraval megyek lemaradok a másik kettőről.Most mentettem meg Evelynt.Elvileg akkor ez a Judys szál ennyi volt?

(#19805) juliensorel válasza beyruth82 (#19804) üzenetére


juliensorel
senior tag

Nem, lesz még néhány " történés" Judy-val, csak csinálgatni kell ilyenkor egy ideig más külditek/időmúlás kell hozzá mire újra jelentkezik. Ez a legtöbb esetben így van a főbb mellékszereplők esetében.

(#19806) hombre[EU] válasza anubis6 (#19802) üzenetére


hombre[EU]
veterán

valakinek gondot okozott? ezzel a builddel csináltam [link] fentrōl sniper+gránát

Life, Uh, Finds A Way

(#19807) juliensorel válasza hombre[EU] (#19806) üzenetére


juliensorel
senior tag

Arra utal, hogy sokan említettük mennyire gyenge az enemy, miután felfejleszti az ember a karakterét. Ellenben, ha ezt nem teszed meg, akkor ilyen lesz egy boss fight, mint nála. Tehát fedezéket használ és lő felváltva...Csupa evidencia. Egyébként látszólag ő is alig sebeződik, akármilyen szinten is van pontosan a karakter, továbbá az AI nála is elég butuska ettől függetlenül. Én pedig meg vagyok sértődve állítólag.

Cyberpsycho témára visszatérve, megmutatom (fegyveradatokkal együtt) nálam hogyan zajlik egy küldetés HALÁLOS fegyverrel. [link]
Ismétlem, első végigjátszásom alatt se halt meg egyszer se, egyik sem, mindig halálos lőfegyvert használtam! :F Miután elfogy az életerősávjuk, szépen lefekszenek és a földön fetrengenek, Reginát pedig lehet is értesíteni.

[ Szerkesztve ]

(#19808) freeknight válasza juliensorel (#19807) üzenetére


freeknight
őstag

Nekem első végigjátszásomkor soha, senki nem halt meg, mindenki csak fetrengett a földön. Az én V-m nem ölt meg senkit, hiába eresztettem több tárat is a fejükbe, már amikor a földön voltak, semmi. Érdekes, pacifista bug. Nem bántam, így legalább nem kellett fárasztanom magam feleslegesen a kiberpszichó küldikkel. Ez sokáig fel sem tűnt amúgy, csak amikor a több tízezres sebzésű sniperemmel egyetlen fejlövéssel kivégeztem egy őrültet, majd Regina gratulált milyen jó fej vagyok, hogy életben hagytam... :DDD
Kíváncsiságból indítottam később egy corpo nőt, na ott már működött rendesen a játék, és 85 óra után így még újdonságot is tartogatott a játék, megtudtam, hogy lehet csonkolni is.

Röhej milyen szinten bugos ez a trágyahalom. Az a kabaré is, amit leműveltek az 1.1-el, tökéletesen megmutatta, hogy ez a játék nem 1 éves elmaradásban volt, hanem konkrétan sosem készült volna el, ha csak a CDPR bohóc fejlesztőin múlik. Kifejezetten tetszik, ahogy a ram problémákat kezelték: nem futhatsz ki a ramból, ha a játék nem tölti be a textúrákat. Okos megoldás. Vagy ott van a Takemura-féle tragédia. Annál a küldetésszálnál a játék megjelenése óta az megy, hogy javítanak egy "Takemura nem hív" bugot, erre előjön 2 másik ugyanilyen hiba. Ha egy ilyen egyszerű problémát (vagy egyszerűen csak a nyelvi beállítások megjegyzését) képtelenek javítani 2 hónap alatt, hogyan is várhatjuk el, hogy megoldják prevgen konzolokon való futtatást, vagy a pc-n is jelentkező, roppant irritáló folyamatos hangpattogást.

(#19809) Maelephant válasza juliensorel (#19807) üzenetére


Maelephant
aktív tag

Nálam is így volt, a "csaló" utánöléssel gyilkoltam le őket, hogy a körözési pénzt és SC-t is megkapjam.

(#19810) Cifu válasza juliensorel (#19807) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Érdekes, hogy nekem viszont külön kellett két fegyver (egy, amelyiknek megfelelő mod-ja volt a nem halálos sebzéshez (ezt especiel nem értettem amúgy, gondolom a nem-halálos végigjátszás lehetőségének igénye hozta ezt a marhaságot), illetve volt egy "sima" fegyverem. Utóbbival simán megöltem mindenkit, nem vonaglottak semeddig.

BTW van nem halálos sebzésre váltó cyberware is, tehát lehet, hogy a fegyvered halálos, ha a cyberware miatt nem sebzel halálosat...

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#19811) b. válasza Cifu (#19810) üzenetére


b.
félisten

nekem is meghalt kettő is, újra kezdtem miatta a küldetést. Pedig nem soroztam őket a földön.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#19812) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

Nekem a kedvencem tegnap az volt, hogy az utolsó hpkat le szoktma boxolni róluk. Szórakozok vele már egy ideje, utolsó ütést erőből toltam véletlen, hát nem kettétörtem szegény delikvenst? Természetesen nem élte túl, tölthettem vissza.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#19813) CJ4567 válasza Cifu (#19810) üzenetére


CJ4567
veterán

Nálam nincs ez a cyberware bent, mégis a cyberpsycho-kat fejbelőhettem akár egy Overwatch-al, mégis csak kidőltek. Viszont a kidőlt ellenfelet utána még lelőheted, ha a földön az emberen még piros a célkereszt, akkor csak kidőlt, és nem halt meg.

No Sana No Life

(#19814) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

Egyébként bírom, hogy sokan rínak, hogy nincs is több szál a játékban. Második végigjátszásra nálam mégis máshogy történnek a dolgok több esetben is. Pl tegnap kapásból kiderült, hogy a Voodo Boys küldi 3 féleképp érhet véget.

1. esetben: Megöltem a watchman hackert majd életben hagytam a Voodo Boys bandát, vérrontás nélkül váltunk el.

2. esetben: Nem öltem meg a hackert, a Vodoo Boys bandát meg fogta és kinyírta Alt saját maga, kifüstölte az agyukat. Visszatértem a testemhez, tetemek feküdtek körülöttem.

+ 1: Haverom meg saját kezűleg kinyírta az egész bandát, úgy döntött.

Most ez miben különbözik egy walking deadtől, kérdezem én. Ott nem ugyanaz lesz szintén úgyis a vége a dolgoknak? Vagy ez él vagy az, minimális változások. Ott bezzeg mégse volt ez a baj. Ha csak az utolsó részt nézem abból a játékból, itt még elég különbözőek a lehetőségek ahhoz képest.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#19815) bunfi válasza Jinxb1rd (#19814) üzenetére


bunfi
őstag

Én kicsit zokon vettem, hogy simán kinyírtak volna (ha nem ment meg megint a relic) a kedves haiti barátaim, mivel az ő oldalukra álltam a Netwatch ügynök monológja után. Határozottan eldöntöttem, hogy legközelebb "összebarátkozom" majd velük...

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#19816) anubis6 válasza juliensorel (#19807) üzenetére


anubis6
aktív tag

Kb. 1-2 ütés voltam neki, vagy 1 sorozat az elején annyira "nem sebződtem", a gránátokkal mikor eltalált, szintén egyből ko, szóval nyilván nem elsőre ment, ezt kellett csinálnom, hogy egyáltalán túléljek valameddig :DDD 30-as szint körül voltam amúgy

#19806hombre[EU] :Több videót néztem már neten, és kb álltak előtte végig, annyira nem sebződtek, meg persze sokaknak 4 kardcsapás volt, vagy pár sniper shot és kész.. azokhoz képest ez igazi El Camino volt ;)

https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj

(#19817) Jinxb1rd válasza bunfi (#19815) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Nekem is az lett volna a célom, hogy megöljem őket, de Alt megelőzött. Csak lestem, há mondom okay. :D

We are only Stardust...

(#19818) SteaMMouse válasza Jinxb1rd (#19814) üzenetére


SteaMMouse
csendes tag

Ez inkább ,,... és még a hús is túl volt sózva." féle morgó emberek mottója. Amikor van egy adott sérelme a játék miatt, aztán úgy belemelegszik az ekézésbe, hogy mindent IS felsorol, ami lehetett volna szerinte jobb is. Esetünkben ez a ,,... és még a döntéseinknek sincs akkora impact-ja.". Pedig van...
Szabadon megkövezhető vagyok, de az én RPG igényeimet tökéletesen kielégítette. :R

https://steamcommunity.com/id/BoldiHUN/

(#19819) SteaMMouse válasza Cifu (#19810) üzenetére


SteaMMouse
csendes tag

Lehet lemaradtam, de van annak ármilyen ráhatása bármire, ha esetleg 0 (megközelítőled 0) gyilkolással viszem végig a történetet :F

https://steamcommunity.com/id/BoldiHUN/

(#19820) Cifu válasza SteaMMouse (#19819) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Tudomásom szerint semmi. Még achievement sincs erre.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#19821) beyruth82 válasza juliensorel (#19807) üzenetére


beyruth82
veterán

Azért én nagyon gyakran talalkozok magas veszélyességű küldetéssel amikre ugye esélyem sincsen és olyan bandatagokkal akikhez képest egy senki vagyok(piros halalfejjel jelöltek), pl a valentinókhoz hozzá se tudok szagolni mert mindegyikük 2 pillanat alatt elintéz , pedig én könnyű fokozaton játszom.😀 Igaz en még csak 17.szinten vagyok.
Egyebként sebzés szempontjabol van jelentősége hogy a karba épített lövedékindító rendszerem milyen töltényt hasznal, vagy ugyan annyit sebez a sima robbanó lőszer mint a Militeches gyújtólőszer?
Esetleg jobban járok a gránátokkal mint evvel a kiberverrel?

[ Szerkesztve ]

(#19822) anubis6 válasza Jinxb1rd (#19817) üzenetére


anubis6
aktív tag

A bandán még kiélhetted magad, nem? Placide is megmaradt, szóval maradt még ölni-való :DDD Legalábbis nekem így volt

https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj

(#19823) zsoltee10 válasza CPT.Pirk (#19783) üzenetére


zsoltee10
addikt

köszi szépen! 43as szinten vagyok perpill, még pár kiberpszicho küldi van, meg ncpd balhék,

(#19824) CPT.Pirk válasza zsoltee10 (#19823) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

És egy jó tanács, előre rendezd el a skillezést meg a fegyvereket még ott a tetőn, mert utána nem lesz rá időd. :N

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#19825) Bep


Bep
senior tag

Nem tudom bug volt-e.
Takemura küldi mikor az Arasakahoz kell belopózni a hajó miatt vírust feltölteni.
Volt egy opcionális lehetőség, hogy egy állandóan jövő furgont lopjak el. Így is csináltam, megszereztem egyet és simán bementem ugye a sorompónál amit kinyítottak nekem. Viszont balra kanyarodás után bent az a beton akadály ami feljön, az nem ment vissza, nem tudtam tovább haladni, így muszály volt kiszálnom ott az őr mellett! Takemura mondta is a végig a fülemre, hogy baj lesz, még ő is lát, ez nagyon feltűnő, stb.... De nem történt semmi. Szabadon mászkálhattam, őr mellett feltöltöttem a vírust, majd mondja Takemura, hogy gyorsan húzzak onnan. De senki le se tojt, simán kisétáltam, vígan ugrálgattam mindenki előtt. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#19826) beyruth82


beyruth82
veterán

Van egy mellékes küldetés amiben Sandra Dorsettnek kell visszaszerezni az adatbankját.Miután megcsináltam a melót kivancsisagbol megnéztem hogy meg lehet-e ölni és igen meg lehetett.Ennek lesznek káros következményei rám nézve?Végül is egy megbizomat öltem meg?Adott volna még később küldetéseket?Mentettem mielőtt megöltem így vissza tudom csinalni még.

(#19827) Meggyi001

Bár én még az elején vagyok, 5 óra kb. alig van időm játszani sajnos.... De néha késztetést érzek, hogy lelőjek 1-2 járókelőt :) Az autóval is majdnem mindig szét török mindent :D

https://gamergep.hu/

(#19828) anubis6 válasza beyruth82 (#19821) üzenetére


anubis6
aktív tag

Ha megveszed az altatólövedéket hozzá, annak van jelentősége, azzal kb. mindenki fekszik egyből, még a pszichók is (legalábbis 1.1 előtt így volt), úgyhogy ha nem akarod nagyon megkönnyíteni a dolgot, maradsz a robbanónál, vagy fejleszted a gránátokat.

Sandra-val meg azt csinálsz amit akarsz, csak a lelkiismeretedet sározza ;] 2x csináltam meg azt a küldetést, és az egyiknél kevesebb lóvét kaptam, mert belenéztem az adatbankjába (holott nem is), de egyik verziónál se jött több küldetés.

#19825 Bep : Én még simán lebuktam volna ott, úgy kellett megálljak, hogy ne lássanak rám az őrök, lehet bugos volt neked ja

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj

(#19829) beyruth82 válasza anubis6 (#19828) üzenetére


beyruth82
veterán

Ok köszi :)

(#19830) Alpi. válasza Cifu (#19034) üzenetére


Alpi.
addikt

Nem biztos, hogy a C:-n a Gog-ba van az az info file, ami kell. Én már 3 verzióval is találkoztam a saját és haveri körben. Volt, hogy a C:.....Gog mappába lévő kellett, de volt, hogy a játék főkönyvtárába, illetve olyan is, hogy a főkönyvtárból át kellett rakni a Cyberpunk2077.exe mellé, a bin\X64 -be, ahol alapból nem volt ilyen, de mindig erre kellett átírni, vagyis én erre szerkesztettem át !

"language": "Magyar",
"languages": [
"hu-HU"

Nem Hungarian, hanem Magyar-ra. Nem tudom, ennek van-e szerepe, de nálam és pár ismerősnél is így működött. Átszerkesztés után el kell indítani, akkor még angol lesz, átállítani magyar-ra még egyszer utoljára, mentés, kilépés és utána már magyar nyelvvel indult.

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

(#19831) L3zl13 válasza Jinxb1rd (#19814) üzenetére


L3zl13
nagyúr

Igen, de pl annak sincs semmi következménye tudtommal.
Akár kinyírod a Voodoo Boyokat akár rossz szájízzel, de békében válsz el tőlük, nem változik semmi. Én kinyírtam őket, mert kellett Placide kabátja.

Aki hülye, haljon meg!

(#19832) juliensorel válasza beyruth82 (#19821) üzenetére


juliensorel
senior tag

Egy ideig nincs gond a balance-al, aztán hirtelen észrevétlenül elhúz az ember az npc-khez képest. Jelenleg nekem is 17.es szinten van a második karakterem, ilyenkor még tök ok minden. Amiről beszéltünk az pl a végjáték, oda lvl 50-50 mentem, kb 170 óra játék után és mivel folyamatosan fejlesztettem a karteremet nem túl sok nehézségbe ütköztem. (én egyébként erre sosem panaszkodtam, ilyen a balance jelenleg, ez van, én örömömet leltem a karakterfejlesztésben ettől még)

Dorsett kapcsán: Az hagyján, hogy ott épp a megbízód, de azzal kezdődik az egész játék, hogy Őt megmentjük...nagyon necces etikailag ezután kinyírni, de ez ugyebár Night City... :DÉn az összes verziót végig próbáltam, ő is rád támad simán ha olyat mondasz. Nincs semmi következménye amúgy semelyik kimenetelnek és nincs több küldetés se tőle.
anubis6 : Dorsett akkor adja a legtöbb lóvét, ha feltöröd a cuccát, bevallod neki, majd utána gratulálsz neki a hacker munkásságához ;]

[ Szerkesztve ]

(#19833) beyruth82 válasza juliensorel (#19832) üzenetére


beyruth82
veterán

Ja így már tudom ki ő 😀
Amúgy majd leszek olyan erős hogy kiírtsam a Valentínókat?Azok uralják a legszebb varosrészt ahogy néztem.

(#19834) F_Peter válasza juliensorel (#19832) üzenetére


F_Peter
őstag

Sok játékban arra van panasz, hogy hiába fejlődsz, hiába vagy elméletileg az egyik legnagyobb hős, ezt nem érzed mert hozzád skálázódnak az ellenfelek.
Itt akár eljuthatsz a végére mondjuk lvl20-on, akkor nem is lesz könnyű. Vagy többet tehetsz a fejlődésért és brutál erős is lehetsz.

Az sem kizárt, hogy az online részhez is valamennyire alkalmazkodni kellett.

(#19835) csababarca


csababarca
őstag

ha a maelstrom chaost nem vettem el anno Royce-tól (nem emlékszem rá...:/) akkor el se lehet készíteni a későbbiekben?
megvan hozzá mindenem, de blokkolva azt írja.
DR5 Nova-val nyomulok, de kipróbálnék mást.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#19836) erahurka


erahurka
félisten

Valaki próbált már valami teljesítmény növelő modot? Létezik olyan ami nem rontja el nagyon a képet de lehet vele stabilabb FPS-t csinálni?

(#19837) proci985 válasza erahurka (#19836) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

a "teljesitmeny novelo mod"ok egy resze malware.

ini hack van, de a jatek tele van apro optimizalassal, par dolog elore nem lathato modon tonkrevaghat dolgokat.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#19838) juliensorel válasza csababarca (#19835) üzenetére


juliensorel
senior tag

Ha nincs konkrétan nálad a hátizsákban az adott tárgy, akkor nem tudod legyártani az IKONIKUS fegyvereket. Én legalábbis ezt tapasztaltam. A tárgykészítési leírást csak akkor kapod meg, ha egyszer megszerezted a fegyvert, szóval elvileg el kellett venned tőle. Én amúgy miden ikonilkust kipakoltam mindig V lakásba, amiket nem használtam. Onnan visszarakva mindegyiknek le tudtam gyártani a jobb változatát, amikor már olyan szinten volt a tárgykészítés nálam.

#19810Cifu
Akkor most tulajdonképpen ez a psycho dolog is egy bug? Van akinél meghalnak, van akinél nem?
Én a PAX "nem halálos " fegyver modot egyszer használtam, amikor a szerzeteseknek kellett segíteni és kérték, hogy ne öljek meg senkit.

[ Szerkesztve ]

(#19839) csababarca válasza juliensorel (#19838) üzenetére


csababarca
őstag

Értem.
Hát ott van a listában, de azt írja, nincs meg minden összetevőm.
3 féle összetevőt ír hozzá, azok megvannak.
De akkor lehet valami hiányzik.

Tehát akkor tuti elvettem, mert látom a listában.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#19840) L3zl13 válasza juliensorel (#19838) üzenetére


L3zl13
nagyúr

Igen az ikonikus fegyók gyártásánál az egyik összetevő a fegyver egyel alacsonyabb minőségben.

Aki hülye, haljon meg!

(#19841) L3zl13 válasza csababarca (#19839) üzenetére


L3zl13
nagyúr

Akkor is blokkolva van a gyártás, ha nincs meg a gyártó skilled az adott minőségű fegyver gyártására.

Aki hülye, haljon meg!

(#19842) Meggyi001

Khm....ne nézzetek lécci hülyének, ezt én kipróbáltam, mintha nőtt volna az fps. Lehet, hogy placebo, de így érzem. Kipróbálná valaki még rajtam kívül? Köszi. Átírtam kicsit, csak úgy...

[link]
Cyberpunk/engine/config/memory_pool_budgets.csv

Kattints a képre a nagyobb változathoz

Forrás: [link]

Ultra Kattints a képre a nagyobb változathoz

Alacsony Kattints a képre a nagyobb változathoz

[ Szerkesztve ]

https://gamergep.hu/

(#19843) CPT.Pirk válasza Meggyi001 (#19842) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Ennek az ellenőrzéséhez többször töltsd vissza a játékot. Korábban azt nyilatkozták, hogy már eddig sem volt szerepe ennek a fájlnak, a sebesség növekedést meg kb. a játék újraindítása okozta.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#19844) lo_jo válasza Meggyi001 (#19842) üzenetére


lo_jo
senior tag

Ha csak a file módosítását akarod ellenőrizni, akkor ne ultra és alacsony közötti összehasonlítást csinálj, hanem pontosan ugyanúgy kell hagynod mindent és mindkétszer friss indítás után nézd a monitorozást. A saját tapasztalatom: [link]

Amikor előjött először a config file, akkor 1,5GB rendszer RAM és 3GB VRAM volt az alapérték. Ha valaha bárki ilyen valós értékekkel próbálná futtatni a játékot, garantált, hogy a közelében sem lenne a PC grafikának és teljesítménynek, mivel ezek a prevgen konzolok adatai.

(#19845) zsoltee10 válasza CPT.Pirk (#19824) üzenetére


zsoltee10
addikt

köszi :D

a linken nem érhető el a zip fájl, és a google nem barátom. :(

(#19846) Meggyi001

Ahha...na akkor tesztelgetem.

https://gamergep.hu/

(#19847) zsoltee10 válasza zsoltee10 (#19845) üzenetére


zsoltee10
addikt

megvaaaan :D

(#19848) Carlos Padre válasza juliensorel (#19838) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Használd a kontaktlencsét, akkor nem ölöd meg őket.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#19849) Bep


Bep
senior tag

Menéztem most.
Ha valaki használná a vérpumpát és van gorilla karja még mindig bugos természetesen és nem működik a pumpa, tehát full fölösleges továbbra is... Eliveg sáska pengénél is fennáll (de ezt csak olvastam).

(#19850) CPT.Pirk válasza zsoltee10 (#19847) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Majd ha végeztél mond meg, megérte-e. :)

Ez itt pedig a spoileres véleményem, amit majd csak utána olvass el, ha végigtoltad a secret endinget.
Nálam nem működött az autosave, úgyhogy még élet cheatet is kellett alkalmaznom, hogy lenyomjam ezt az endinget, ráadásul csak 32-esz szint körül voltam, ami lóf...
A végkimenetellel viszont nem voltam elégedett, mert csak az változott, hogy V-ként dönthettem ki menjen alt-tal. Én Johnny-nak adtam a testet, mert nem láttam értelmét, hogy 6 hónapra visszamenjek és mivel női V-m volt, így khm. Johnny megkapta a végső iróniát - "minus the charisma, and an impressive cock" :) - és így ebben a végkifejletben amit Johnny mond az stimmel is az eseményekhez. Összességében valami extrát vártam ide...

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.