Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
törölt tag
válasz shotika #19298 üzenetére
Nem én találtam ki, hogy a Crysis alapvetően techdemo egy teljes játékba rejtve, hanem anno az újságok, szakemberek állitották ezt. Nem velem vitatkozol tehát, hanem egy csomó nálam sokkal hozzáértőbbel. Esetleg ők is hülyeséget mondanak? Egyáltalán: akiknek a véleménye valamiben nem egyezik a tiéddel az mind butaságot beszél?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #69523456 #19305 üzenetére
a lenyeg az, hogy a Crysis teljes jatek volt, nem csak egy techdemo. aki a Crysisre azt mondja szakmabelikent, hogy ez kizarolag egy techdemo, az nem ismeri vagy ignoralja a terminologiat.
ez egy IT forum, meg lennel lepodve, hogy hany szakmabeli van. nekem azert gyanus, hogy az utobbi par napban legalabb 3-4 hozzaszolo fejlesztoi hatterben is rendelkezik a topikban. ha nem hiszed nezd vissza, enginek kapcsan pont a render es a garbage collektor mukodeset nezegettek paran par napja, meg agyaltak azon, hogy az AI pathfinding megis miert azt csinalja amit.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Vesa
Topikgazda
válasz #69523456 #19305 üzenetére
Itt egy fejlesztő beszél a játékról...Hosszú a video, a Te szempontodból főleg az eleje, majd közepétől a végéig lesz érdekes (a Star Wars-os részeket skippelni lehet), a végén hosszabban tárgyalja az RTX képességeit és a konzolok hardveres problémáit.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
proci985
MODERÁTOR
es ezen a videon pont latszik, hogy a dev / felsooktatasi tanar mennyivel de mennyivel jobban kepben van a temaban, mint az ujsagiro.
egyebkent ez jo moka, nekem anno a diszkret eloadasokat egy Deus Ex idezettel inditotta az oraado. Diablo3 konzisztenciamodell szempontbol volt erdekes, meg azon lehetett latni egyszeruen hogy mi tortenik ha utolag javit az engine egy timewarp kozepen. meg a WoW, mint a jatek ami TCPt hasznal es kb az egesz mechanika ekore lett epitve, hogy mivan, ha "beragad" a handshake.
Cyberpunknal ami engem pl tenyleg erdekelne, az az a keynote ami a render trukkozeseken megy vegig.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Vesa
Topikgazda
válasz proci985 #19308 üzenetére
Így van, ez persze magyarázat a fake news terjedésére is. Ma már bárki elérheti streamerként vagy más módon emberek százezreit úgy, hogy a témában amiről beszél, teljesen fogalmatlan. Korábban a médiában azért volt némi szűrő, nem lehetett akárkiből a televízióban, rádióban, vagy újságban főszerkesztő. Most elég ha vicces valaki, de mellette egyebekben teljesen ostoba, tanulatlan, és buta, mégis milliók nézhetik és ihatják a szavait. A szakemberek pedig nem értik, miért terjed a butaság futótűzként.
A tudomány a valóság költészete!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz #69523456 #19294 üzenetére
A technology demonstration or demonstrator model, informally known as a tech demo, is a prototype, rough example or an otherwise incomplete version of a conceivable product or future system, put together as proof of concept with the primary purpose of showcasing the possible applications, feasibility, performance and method of an idea for a new technology.
Nem értem akkor most hogy miről beszélünk? Nem fut kész. Ha ennyire nagy pont neked hogy a CP2077 nem fut 4k60fps-en semmilyen hardveren, mintha ez valami ritka kivétel lenne, akkor mutasd meg ellenpéldaként azt a temérdek open world játékot amik 2020Q3-Q4-ben jelentek meg és futnak 4k60fps-en olyan grafikai részletesség mellett mint a Cyberpunk. Ja hogy nincs ilyen.
Witcher 3 steam charts, a megjelenés utáni stabil játékos bázist vetettem össze az elmúlt pár hónappal. De ez sem egy ritka dolog, Skyrimmal is összesen kb 30 ezren játszanak jelenleg enhanced 4 éves, oldrim pedig 9 éves. Toplistán rengeteg olyan játékot fogsz találni amelyek nem manapság jelentek meg. És ez csak egy platform a sok közül, konzolok sehol.
Részemről lezártam ezt a beszélgetést nem akarom tovább szemetelni a topikot és légy szíves te is tegyél így. Nézz utána a dolgoknak mielőtt igazságnak állítod be az elképzeléseidet a játékiparról.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
rdt89
addikt
válasz jonnyjoker01 #19310 üzenetére
Assassins Creed Valhalla, Watch Dogs Legion 😂🤣🤣
-
( V )
veterán
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
félisten
Tudni valamit a januári patchről?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
VikMorroHun
senior tag
Igen, azt a kipakolós fejlesztői írást én is láttam, meg a hivatalos cáfolatot is, miszerint ez így egyszerűen nem igaz. Valaki meg egyből lecsapta a magas labdát: "Akkor nem terveztek No Man's Sky szintű visszatérést?" Pedig rájuk férne. (Abban a kipakolós írásban ez is benne volt.)
Másik eset, amikor a tények ellentmondanak a hivatalos CD Projekt RED kommunikációnak, az a memory_budget.csv módosítás a Redditen. Minden programozó hülye, nem tudnak letesztelni egy ilyen módosítást. Ami teljesítmény javulást tapasztaltak, az csak a játék újraindítása miatt volt. Úgyhogy az egyik frissítésnél törölték, mivel a játék nem is használja. Szerencsére dilettáns módon oldották meg (csak a frissítés törölte, nem maga a játék), úgyhogy én a mai napig használom. Teljesítmény javulást nálam nem okozott, csak jobban tudnak közlekedni az NPC autók, mint nélküle.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Segal
veterán
Nem az a fő gond hogy nincs meg a 4K/60fps, hanem hogy 20 fps sincs 4k-ban...
Azért minimum a 30-at illett volna megcélozni."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
veterán
-
Segal
veterán
Muszáj volt és dlss használatával megvan a 35-40fps, de nehogy már az legyen a megoldás egy 3080 vga-val hogy butítsam sz*rrá a grafikát.
Erre találták ki a fejlesztői oldalról az optimalizációt.
Jöhet itt 1.1 meg 1.2 patch ez már nem lesz megoldva....[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
.LnB
titán
Nektek PC-seknek a "végigjátszottam a játékot" azt jelenti, hogy kipróbáltam minden beállítást, minden drivert.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Segal
veterán
Eltévedtél ez a PC játékok topic
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Topikgazda
Miután van olyan beállítási lehetőség (Medium / no DLSS), ahol megvan a 4K/60FPS még az én RTX 2070 Super kártyámon, ezt az egész kérdéskört értelmetlennek tartom. Megvan adva a lehetőség, hogy mindenki a saját hardware-ének megfelelően döntsön a grafikai minőség vs. FPS kérdéskör terén - erre szolgál az options menü.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Segal
veterán
Ez egyértelmű csak azért egy 3080 esetében SZERINTEM elvárható lehetne a natív 4K/60fps, de befejeztem.
-
csababarca
őstag
Kicsit sok az off már, elmúlt 2-3 oldal csak offtopic, elveszik a segítő, érdekességeket leíró tartalom.
Értem, hogy jó ezeket megvitatni, hogy hány fps, meg stb, de tényleg baromira elveszik a lényeg már az írások között.De lehet csak én gondolom így, akkor sorry.
Csak kicsit unalmas a tartalomhoz kapcsolódó hozzászólásokat mindig kimazsolázni, mert elveszik a sok off között.Tolom a második végigjátszást, most szisztematikusan haladok a térképen, kivadászva a bézbózütős küldiket, meg ha közelben van valami megbízás, akkor azokat.
Mennyire működik, hogy akár órákig nem nyúlok a főszálhoz, meg a mellékküldikhez, csak megbízásokat teljesítek, és kalandozok a térképen?
Tudom volt róla szó, de vannak időkorlátos küldik, amik egy idő után eltűnnek, és teljesítetlenként jelölődnek meg?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
hyggelig
senior tag
válasz csababarca #19326 üzenetére
Tudomásom szerint a Point of no return előtt nincs semmi. Sőt inkább egyes küldetések bizonyos küldetések után jelennek meg.
-
Segal
veterán
Ez 1 fórum, nem lehet csak 1 témáról beszélgetni benne. Mindig mindenkinek lesz olyan ami nem érdekli.
Bármeddig csinálhatod a mellékszálat. Egybe letolhatod a fő szálat, de akármikor úgy dönthetsz hogy halasztod a fő szálat és az összes elérhető mellékszálat tolod le.V alkalmazkodni fog hogy épp rosszul kell lenni vagy sem
Ha 1 adott dolgon túl haladsz akkor van mellékküldi ami már nem lesz elérhető, meg értelemszerűen ha megölsz valakit akinek még lett volna feladata akkor az is elérhetetlen lesz."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
tomazin
veterán
"Tudom volt róla szó, de vannak időkorlátos küldik, amik egy idő után eltűnnek, és teljesítetlenként jelölődnek meg?
"
Nincs. Ha odamesz valahova es sos a kuldi es elmesz onnan akkor lesz failed.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz tomazin #19330 üzenetére
de van
Pl Meredith megdugása. Ha nem foglalkozol a küldivel akkor idővel már nem fogod tudni megcsinálni. "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
cikasz
őstag
-
Topikgazda
válasz cikasz #19333 üzenetére
A "one shoot" arra vonatkozik, hogy a küldetés sikeres teljesítésére (adatok megszerzése lenne a Kristálypalota elnevezésű űrállomásról) ez az egy esély van. Nem a fegyverre vonatkozik. V a végső képen az űrhajóból kiszállva ugye a Kristálypalota felé lebeg, kezében a pisztolyával, hogy végrehajtsa minden idők legvakmerőbb (adat)lopását. Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
-
Caboose
tag
válasz csababarca #19337 üzenetére
Annyira azért ne nyugodj meg, mert én úgy tudom, hogy egyes mellékküldetés szálak egyes részei (
) időkorlátosak és/vagy elbukhatóak.pl.: Panam-szál, Riders on the storm -
csababarca
őstag
válasz Caboose #19338 üzenetére
Mellékszálak okék, mert azokat úgyis pucolom a térképen, a főszál a lényeg.
De ugye már egyszer kijátszottam, tehát nem is ez a lényeg, hanem új dolgok kipróbálása, pénzhalmozás (előzőben pl nem vettem autót, most majd akarok), stb.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Strezi
őstag
válasz Caboose #19338 üzenetére
Úgy tűnik nekem is. Mennem kellet volna a Totentanz-ba, aztán elkezdtem páncélt tápolni. Már nem kell mennem Pedig jó csúzlit lehetett volna ott szerezni
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
melega
őstag
Srácok megvan a platina.
Hatalmas élmény volt a Cyberpunk 2077 három végigjátszása.
Első 80 óra, második 160 óra női karakterrel ott a térképet kipucoltam, a harmadik 50 óra volt.Elég volt nekem ennyi belőle egyenlőre, egy nagy csomó képet készítettem végigjátszásom során.
Nagyon jó játék volt[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
DLSS az "csalás", nem 4k-ban rendereli így a játékot. Natívan ott van a linkelt videódban 30-40 fps.
De ez már csak részletkérdés, a lényegen nem változtat, csak DLSS-el bírja el a 3090 az AC Valhallát, a watchdogs: legiont és a Cyberpunkot is, tehát egy szinten van a többi mostanában megjelent OW játékkal Szóval ez a pont is meglett cáfolva két szemszögből is.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Warzoz
senior tag
Nekem úgy tűnik nem lesz platinázva sajnos... Már több achievementet is megcsináltam többször is, amit nem akar megadni a játék
-
proci985
MODERÁTOR
válasz bagyulajuve #19347 üzenetére
van egy festmeny (quest item), amit 4000ert lehet eladni. de ha bezarod es kinyitod a junk stationt, akkor 5ert tudod visszavenni. ez ismetelheto.
egyebkent van mas megoldas is:
- 20 (vagy csak 10, a dragabb) food itemek felvasarlasa, lebontasa, es az alapanyagok eladasa. ebbol jon a penz
- a craftolt Nekomanta darabja 1000+ert adhato el, tehat adott esetben ezt is megeri csinalniDon't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In